Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023

ΑΝΕΙΠΩΤΑ Ε Γ Κ Λ Η Μ Α Τ Α ! - Η στρατηγική της 'ελίτ', γιά νά κ α τ α σ τ ρ έ ψ ε ι φυσικά τόν εγκέφαλο, τό μυαλό καί τήν δύναμη της ΘΕΛΗΣΕΩΣ μας. Τώρα ΣΚΟΠΙΜΩΣ συνεχίζουν νά ΒΛΑΠΤΟΥΝ τόν ε γ κ έ φ α λ ο, τό ΜΥΑΛΟ καί τό πνεύμα μας; ; ; ; .....


Πηγή εικόνας: https://dribbble.com/shots/6147400-Mind-Control


Dr. Peter και Ginger Breggin

14 Οκτωβρίου 2023

Αυτή η στήλη δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά στο America Out Loud


Θα μπορούσε, άρα γε, να είναι δυνατόν η ελίτ του κόσμου, για σχεδόν εκατό χρόνια, να βλάπτει εν γνώσει της το μυαλό δισεκατομμυρίων από εμάς για να μας κάνει πιο υπάκουους, εξαρτημένους και εύκολα ελεγχόμενους;

Ξεκίνησαν στα μέσα της δεκαετίας του 1930 με λοβοτομή, η οποία χάρισε στον εφευρέτη ένα βραβείο Νόμπελ, και στη συνέχεια ακολούθησε το  ηλεκτροσόκ, το οποίο συνεχίζεται ακόμα; Στη συνέχεια, στα μέσα της δεκαετίας του 1950, συνέχισαν σκόπιμα να μας επιτίθενται με λοβοτομικά αντιψυχωσικά φάρμακα όπως το Thorazine και το Haldol, συνθλίβοντας τους εγκεφάλους εκατοντάδων εκατομμυρίων ψυχών που περιορίζονταν σε κρατικά ψυχιατρικά «νοσοκομεία»;


Συνεχίζουν, άρα γε, τώρα σκόπιμα να βλάπτουν τον εγκέφαλο, το μυαλό και το πνεύμα μας με νεώτερα λοβοτομικά αντιψυχωσικά φάρμακα, όπως το Risperdal, το Invega, το Zyprexa και το Abilify, καθώς και τα αντικαταθλιπτικά SSRI; Είναι, άρα γε, πιθανό ότι το μεγαλύτερο επίτευγμά τους να είναι η συνεχιζόμενη επίθεση στους εγκεφάλους, τα μυαλά και τα πνεύματα όλης της ανθρωπότητας με την πρωτεΐνη ακίδα του COVID-19 και την ίδια πρωτεΐνη ακίδας που τα τρυπήματα κάνουν το σώμα μας να παράγει εναντίον του εαυτού μας;

Αρχίζω την εξέτασή μας με μια πρόσφατη δίκη αμέλειας στην οποία ήμουν ο ιατρικός εμπειρογνώμονας σε μια υπόθεση θανάτου που αφορούσε τα αντικαταθλιπτικά.

Την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023, κατέθεσα ως ιατρικός εμπειρογνώμονας σε μια δίκη αμέλειας στα βόρεια της πολιτείας της Νέας Υόρκης. Ο James Townsend,11 44 ετών, είχε κρεμαστεί λιγότερο από 24 ώρες μετά την έξοδό του από ψυχιατρικό νοσοκομείο. Η σύζυγός του, Serena, έφερε την υπόθεση στο δικαστήριο. Είχε πει στους γιατρούς, συμπεριλαμβανομένου του ψυχιάτρου του νοσοκομείου, ότι τα αντικαταθλιπτικά είχαν αλλάξει τον κ. Townsend από έναν στοργικό και υπεύθυνο οικογενειάρχη σε ένα συναισθηματικά αποτραβηγμένο, εξαιρετικά ανήσυχο άτομο με βίαιες ιδιοσυγκρασίες (χωρίς να βλάψει κανέναν) και αυτοκτονικές αντιδράσεις, αλλά κανένας από τους επαγγελματίες δεν φαινόταν να ακούει ή να νοιάζεται.

Ο John DeGasperis από το Κίνγκστον της Νέας Υόρκης, ένας αφοσιωμένος και διορατικός δικηγόρος που εκπροσωπεί τη σύζυγο και την οικογένεια του κ. Townsend, μου ζήτησε να αξιολογήσω την υπόθεση. Αφού επιβεβαίωσα ότι η κακή πρακτική είχε προκαλέσει την αυτοκτονία, εργαστήκαμε πολύ, σκληρές ώρες για να προετοιμαστούμε για τη δίκη.

Η επιτυχία της μαρτυρίας μου είχε ιδιαίτερη προσωπική σημασία για μένα πέρα από τη συνήθη ικανοποίηση της βοήθειας του τραυματισμένου ατόμου ή οικογένειας και της διάδοσης της αλήθειας για τα φάρμακα. Ο αξιοσημείωτος άμεσος αντίκτυπος της κατάθεσής μου στη δίκη με καθησύχασε ότι είχα πράγματι αναρρώσει πλήρως από τη σοβαρή περίπτωση πνευμονίας COVID-19 που με ανάγκασε να νοσηλευτώ νωρίτερα τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους. Η ανάρρωσή μου από τον COVID φαινόταν γρήγορη στους έμπειρους και εξελιγμένους γιατρούς μου που ήταν μια εθελοντική επιτροπή από όλο το έθνος, αλλά για μένα, η «ομίχλη του εγκεφάλου» που διήρκεσε έξι μήνες φαινόταν δυνητικά ατελείωτη. Με προειδοποίησε ότι πολλοί άνθρωποι μπορεί να μην αναρρώσουν ποτέ πλήρως.

Υπήρχαν πολλές ιδέες από την υπόθεση, από την πρώτη ζωντανή εμφάνισή μου στο δικαστήριο για αρκετά χρόνια, και από την εξέταση του νοήματος όλων αυτών για το μέλλον της ανθρωπότητας. Ο θάνατος του κ. Townsend συνέβη το 2017, αλλά τα μαθήματα για τον COVID-19 και για το μέλλον μόλις άρχισαν να γίνονται πλήρως αντιληπτά σε μένα, οδηγώντας σε αυτήν την παρουσίαση των ιδεών μου.

Το ιστορικό μου

Η τραγωδία του Townsend επικεντρώθηκε γύρω από τα λεγόμενα «θαυματουργά φάρμακα», τα αντικαταθλιπτικά SSRI, συμπεριλαμβανομένων των Prozac, Paxil, Zoloft, Celexa και Lexapro. Trintellix και Viibryd είναι μεταξύ των νεώτερων προσθηκών. Η υπόθεση Townsend είναι μία από τις πολλές φορές που έχω καταθέσει για τη βία, την αυτοκτονία και την ψύχωση από αυτά τα ψυχιατρικά φάρμακα και έχω γράψει γι' αυτά σε πολλά βιβλία και επιστημονικά άρθρα. Μερικές από τις νομικές μου υποθέσεις και όλες οι επιστημονικές δημοσιεύσεις μου μπορούν να βρεθούν στο βιογραφικό μου στο www.breggin.com.2 Οι δημοσιεύσεις μου περιελάμβαναν πολλά βιβλία που αφορούσαν αυτά τα φάρμακα, συμπεριλαμβανομένου του Talking Back to Prozac (ένα μεγάλο μπεστ σέλλερ που συνέγραψα με τη σύζυγό μου Ginger Breggin το 1994) και του Medication Madness το 2008, το οποίο βασίστηκε σε 50 κλινικές και νομικές περιπτώσεις σοβαρών ψυχικών και συναισθηματικών καταστροφών που προκλήθηκαν από φάρμακα και προκλήθηκαν από ψυχιατρικά φάρμακα όλων των ειδών.

Το 1993-1994, επιλέχθηκα από μια κοινοπραξία δικηγόρων και εγκρίθηκε από έναν ομοσπονδιακό δικαστή στην Ιντιάνα ως ο μοναδικός επιστημονικός εμπειρογνώμονας για όλες τις περίπου 150 υποθέσεις εναντίον της Eli Lilly, του κατασκευαστή του Prozac (φλουοξετίνη). Το εξαιρετικό καθήκον μου ήταν να εξετάσω και να καταθέσω μαρτυρία για όλα τα υλικά ανακάλυψης. Πρώτα απ 'όλα, μου έδωσε τη δυνατότητα να εξετάσω διεξοδικά τα κατά τα άλλα ιδιωτικά και ιδιόκτητα έγγραφα της Eli Lilly σχετικά με την ανάπτυξη και την εμπορία του Prozac. Επιπλέον, θα συγκεντρωθώ κάθε σχετική πληροφορία από το FDA και από την επιστημονική βιβλιογραφία σχετικά με το Prozac και την κατηγορία των αντικαταθλιπτικών SSRI. Έπαιρνα συνεντεύξεις από βασικούς αξιωματούχους του FDA, παρακολουθούσα συνέδρια που συνήθως προορίζονται για φαρμακευτικές εταιρείες και αξιωματούχους του FDA και μάθαινα για τις σχέσεις μεταξύ των φαρμακευτικών εταιρειών και του FDA.

Ως ένας από τους πρώτους που εντόπισαν τους κινδύνους των SSRIs, κατέθεσα επίσης γι' αυτούς ενώπιον του FDA σε δύο περιπτώσεις, όταν η Ginger και η εκστρατεία δημόσιας εκπαίδευσης μου βοήθησαν να αναγκάσει τον οργανισμό να εξετάσει το ενδεχόμενο αύξησης των προειδοποιήσεών τους σχετικά με τους SSRIs το 2003-2004. 

Το πιο σημαντικό, ο FDA παρείχε σε κάθε ένα από τα μέλη της επιτροπής φαρμάκων ένα αντίγραφο του άρθρου μου του 2003/2004 σχετικά με τα αντικαταθλιπτικά SSRI στο International Journal of Risk and Safety in Medicine.3 3 Στο άρθρο μου, εισήγαγα την έννοια του συνδρόμου διέγερσης που συχνά δημιουργούν οι SSRIs σε διάφορους βαθμούς:

Η μανία με ψύχωση είναι το ακραίο τέλος ενός διεγερτικού συνεχούς που συχνά ξεκινά με μικρότερους βαθμούς αϋπνίας, νευρικότητας, άγχους, υπερκινητικότητας και ευερεθιστότητας και στη συνέχεια προχωρά προς πιο σοβαρή διέγερση, επιθετικότητα και ποικίλους βαθμούς μανίας. Στο κάτω άκρο του συνεχούς, μια συνήθως ντροπαλή νεαρή γυναίκα ενήργησε ανόητα και πιο εξωστρεφής στη φλουοξετίνη και στη συνέχεια ανέπτυξε αυτοκτονικά συναισθήματα όταν έχασε δόσεις. (σελ. 32-33)

Το άρθρο μου παρείχε επίσης μια μακρά ανάλυση και βιβλιογραφική ανασκόπηση της ακαθησίας.

Απηχώντας την επιστημονική μου εργασία, το σύνδρομο διέγερσης, που κατ' ευφημισμό ονομάζεται ενεργοποίηση από τους υποστηρικτές των φαρμάκων, εμφανίστηκε σε διάφορα μέρη των επίσημων πληροφοριών πλήρους συνταγογράφησης για το Prozac, το Lexapro και όλα τα άλλα φάρμακα SSRI.4 Ως αποτέλεσμα, οι γιατροί, και ιδιαίτερα οι ψυχίατροι, θα πρέπει να γνωρίζουν καλά τους κινδύνους των αντικαταθλιπτικών SSRI· αλλά, αντίθετα, οι ψυχίατροι, ειδικά μεταξύ όλων των επαγγελματιών του ιατρικού τομέα, έχουν μακρά ιστορία να αγνοούν την ευημερία των ασθενών τους, ενώ υπερασπίζονται τις δικές τους ατασθαλίες.


Η ψυχιατρική ως κακή δύναμη στον κόσμο

Πόσο άσχημα έχει συμπεριφερθεί η οργανωμένη ψυχιατρική; Για αρκετούς αιώνες οι ψυχίατροι διηύθυναν και στελέχωσαν γιγαντιαίες φυλακές κρατικών νοσοκομείων και ολοκληρωτικά ιδρύματα, στεγάζοντας χιλιάδες θύματα, όπου διέπραξαν ανείπωτες φρικαλεότητες εναντίον των «ασθενών» τους. Οι κρατούμενοι υποβλήθηκαν σε διάφορες μεθόδους δηλητηρίασης, ζουρλομανδύα, απομόνωσης, κατάψυξης, λοβοτομής και του ακόμα κοινού ηλεκτροσόκ (ECT). Όχι περισσότεροι από ένας ή δύο ψυχίατροι εξέφρασαν αντιρρήσεις δημόσια, μέχρι που ήρθα εγώ, και συστηματικά επέκρινα τα ιδρύματα. 

Η σχετική κατάρρευση αυτών των ιδρυμάτων δεν προέκυψε από ανησυχία για τον ασθενή, αλλά επειδή τα φάρμακα τους έκαναν τόσο απαθείς και υπάκουους που μπορούσαν να στεγαστούν σχεδόν οπουδήποτε, συμπεριλαμβανομένων των δρόμων.


Στη Γερμανία τη δεκαετία του 1930, υψηλόβαθμοι ψυχίατροι καθιέρωσαν ένα επίσημο πρόγραμμα δολοφονίας για «άχρηστους τρώγοντες» χρησιμοποιώντας πείνα και δηλητηρίαση στα κρατικά ψυχιατρεία και στη συνέχεια θαλάμους αερίων σε νεόκτιστα εξαιρετικά οργανωμένα ειδικά «κέντρα ευθανασίας». Αυτές οι προσπάθειες έγιναν ένα τεστ σκοπιμότητας πριν ο Χίτλερ ξεκινήσει το Ολοκαύτωμα. Για άλλη μια φορά, κανένας Αμερικανός ψυχίατρος δεν κατήγγειλε δημοσίως το ρόλο της ψυχιατρικής στις δολοφονίες «ευθανασίας» και έγραψε για τη σχέση τους με το Ολοκαύτωμα μέχρι που το έκανα, αν και τα γεγονότα ήταν καλά τεκμηριωμένα στη δίκη της Νυρεμβέργης των γιατρών και μερικών άλλων πηγών στην Ευρώπη.5

Σε γενικές γραμμές, όπως επιβεβαιώνει το δια βίου μεταρρυθμιστικό μου έργο, σχεδόν όλοι οι ψυχίατροι, ειδικά εκείνοι που κατέχουν θέσεις επιρροής, δεν σκέφτονται τίποτα για τη συστηματική χορήγηση φαρμάκων σε ανθρώπους, ακόμη και σε σχεδόν λήθη. Εν τω μεταξύ, θα ανεχθούν ο,τιδήποτε, από τους συναδέλφους τους, από ηλεκτροσόκ μέχρι λοβοτομή και μέχρι να καταστρέψουν αμέτρητες ζωές και να σκοτώσουν πολλούς με τα φάρμακά τους.


Καταθέτοντας για το θάνατο του κ. Townsend

Κατά τη διάρκεια της κατάθεσής μου στην υπόθεση Townsend, απέδειξα ότι τα ιατρικά αρχεία επιβεβαιώνουν πως η κυρία Townsend, από νωρίς, είχε προειδοποιήσει τους γιατρούς ότι τα αντικαταθλιπτικά είχαν αλλάξει τον σύζυγό της από έναν ευγενικό και στοργικό σύζυγο και πατέρα σε έναν αποτραβηγμένο, αδιάφορο και συναισθηματικά διαταραγμένο άνθρωπο. Για πρώτη φορά στη ζωή του, ο κ. Townsend έχασε την κανονική φροντίδα και αγάπη του με την οικογένειά του. Αυτή η πρώιμη αλλαγή στην προσωπικότητα ήρθε πριν εμφανιστούν οι επιθετικές και αυτοκτονικές τάσεις. Κάθε ένα από τα αντικαταθλιπτικά που του δόθηκαν διαδοχικά ήταν SSRIs - οι λεγόμενοι εκλεκτικοί αναστολείς επαναπρόσληψης σεροτονίνης - στην περίπτωσή του, συμπεριλαμβανομένων των Paxil, Zoloft και Lexapro. Επιπλέον, του δόθηκε τραζοδόνη, ένα αντικαταθλιπτικό με λειτουργίες SSRI που χρησιμοποιείται συνήθως ως βοήθημα ύπνου.

Όταν ο σύζυγός της τελικά νοσηλεύτηκε, η κυρία Τάουνσεντ ανέφερε ξανά στον νέο γιατρό του ότι είχε γίνει πολύ χειρότερος με τα αντικαταθλιπτικά και δεν έπρεπε να του τα δίνει πια. Η ανταπόκριση σε αυτήν δεν είχε καmμία φαινομενική επίγνωση ότι η κα Townsend ανέφερε πραγματικές σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες φαρμάκων που είχαν προηγουμένως τεκμηριωθεί στο προηγούμενο ιατρικό αρχείο, καθώς και στην επιστημονική βιβλιογραφία6 και στις πλήρεις πληροφορίες συνταγογράφησης του FDA για αυτά τα αντικαταθλιπτικά, όπως το Lexapro.7 Φαινομενικά για να την κατευνάσει χωρίς να την ενημερώσει, ο ψυχίατρος αντικατέστησε τα προσβλητικά αντικαταθλιπτικά SSRI με ένα άλλο σχεδόν πανομοιότυπο αντικαταθλιπτικό SSRI, το Lexapro, το οποίο δινόταν καθημερινά στο νοσοκομείο, εμποδίζοντας την ανάρρωσή του και επιδεινώνοντας την κατάστασή του.

Με βάση τις λεπτομέρειες στα ιατρικά αρχεία, η μαρτυρία μου τεκμηρίωσε ότι εκτός από μια γενική διανοητική εξασθένηση από τότε που άρχισε να παίρνει ψυχιατρικά φάρμακα, αντιμετώπιζε επίσης μια συγκεκριμένη ανεπιθύμητη ενέργεια φαρμάκου που ονομάζεται ακαθησία ή ψυχοκινητική διέγερση, που προκαλείται συνήθως από τα αντικαταθλιπτικά SSRI. Κάποιος βαθμός ακαθησίας μπορεί να εμφανιστεί στο 20% έως 30% των ασθενών, οπότε θα πρέπει κάθε επαγγελματίας που εργάζεται με άτομα για τα φάρμακα να είναι εξοικειωμένος. Ακόμη και η «ήπια» νευρικότητα μπορεί να βιωθεί ως μια τρομερή κατάσταση στην οποία το άτομο αισθάνεται βασανισμένο από μέσα προς τα έξω, προκαλώντας κίνηση, βηματοδότηση και νευρικότητα. Ο κ. Townsend, όπως έχουν κάνει πολλοί ασθενείς, περιέγραψε το μαρτύριό του σαν να πηδούσε έξω από το δέρμα του, αλλά ο ψυχίατρος ποτέ δεν το προσδιόρισε ως ακαθησία. Μια σοβαρή ακαθησία οδηγεί τους ανθρώπους στα άκρα στην ψύχωση, τη βία και την αυτοκτονία, ένα αποτέλεσμα που αναγνωρίζεται σε όλη την επιστημονική βιβλιογραφία, συμπεριλαμβανομένης της τελευταίας έκδοσης του 2022 του επίσημου Διαγνωστικού Εγχειριδίου Στατιστικών Διαταραχών των Ψυχικών Διαταραχών της Αμερικανικής Ψυχιατρικής Εταιρείας, Πέμπτη έκδοση, Αναθεώρηση κειμένου (DSM-5TM).).8 Η έκδοση του 2022 ορίζει τα εξής:

Η υποκειμενική δυσφορία που προκύπτει από την ακαθησία είναι σημαντική και μπορεί να οδηγήσει σε μη συμμόρφωση με αντιψυχωσική ή αντικαταθλιπτική αντικαταθλιπτικό θεραπεία. Η ακαθησία μπορεί να σχετίζεται με δυσφορία, ευερεθιστότητα, επιθετικότητα ή απόπειρες αυτοκτονίας. Η επιδείνωση των ψυχωσικών συμπτωμάτων ή ο συμπεριφορικός δυσέλεγχος μπορεί να οδηγήσει σε αύξηση της δόσης του φαρμάκου, γεγονός που μπορεί να επιδεινώσει το πρόβλημα. (σ. 813, η πλάγια γραφή προστέθηκε).

Η απελπισμένη ακαθησία του κ. Townsend πιθανότατα θα μπορούσε να είχε βοηθηθεί με ένα συγκεκριμένο φάρμακο, την προπρανολόλη, η οποία είναι η καλύτερη διαθέσιμη αλλά ακόμα αναξιόπιστη θεραπεία για αυτή την αντίδραση φαρμάκου. Πιο σίγουρα, το μαρτύριο που προκλήθηκε από τα ναρκωτικά θα μπορούσε να είχε τελειώσει γρήγορα απλά αποσύροντάς τον από οποιαδήποτε και όλα τα φάρμακα SSRI, τα οποία θα μπορούσαν να επιτευχθούν εύκολα και με ασφάλεια μέσα στο νοσοκομείο.

Η θεραπεία του κ. Townsend το 2017 μου θυμίζει πώς η ψυχιατρική θεραπεία πάντα αποπνέει μεγάλη έλλειψη ενδιαφέροντος για τον ασθενή. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να εξηγήσω γιατί χρειάστηκε η άφιξή μου στο επάγγελμα για έναν ψυχίατρο να αντιταχθεί ανοιχτά σε φρικαλεότητες όπως η λοβοτομή και το ηλεκτροσόκ. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να εξηγήσω γιατί έπρεπε να γίνω ο πρώτος ψυχίατρος που κατέθεσε επιτυχώς στο δικαστήριο εναντίον λοβοτόμων και γιατρών σοκ.

Η γνώση της δολιότητας της δικής μου ιατρικής ειδικότητας με προετοίμασε καλύτερα από τους περισσότερους γιατρούς να δω και να επικρίνω την αναξιόπιστη και ακόμη και επικίνδυνη και θανατηφόρα συμπεριφορά των γιατρών που αρνούνται την πρόσβαση στις καλύτερες θεραπείες για το COVID-19 και στη συνέχεια κλειδώνουν το βήμα υποστηρίζοντας τα επικίνδυνα και πολύ συχνά θανατηφόρα γενετικά ψευδο-εμβόλια COVID. Σήμερα, η συντριπτική πλειοψηφία των γιατρών από κάθε ειδικότητα αρνούνται πώς η τρέχουσα επίσημη αφήγηση στερεί από τους ασθενείς τους σωτήριες θεραπείες όπως η υδροξυχλωροκίνη και η ιβερμεκτίνη, και μερικές φορές ακόμη και πρεδνιζόνη, ενώ επιμένουν σε θανατηφόρες «θεραπείες» όπως η ρεμδεσιβίρη και τα «εμβόλια».

Στο COVID-19 and the Global Predators: We Are the Prey,9,9 με τη σύζυγό μου Ginger ως συν-συγγραφέα, περιγράψαμε την απάτη πίσω από το μεγαλύτερο μέρος ή το σύνολο του COVID-19 και τους παγκόσμιους θηρευτές που τη διέπραξαν. Εν τω μεταξύ, οι παγκόσμιοι θηρευτές συνεχίζουν να επωφελούνται από τη ζημιά που συνεχίζουν να εξαπλώνουν σε όλο τον κόσμο. Οι εξαιρετικά τοξικές πρωτεΐνες ακίδας που αρχικά συνδέονταν με τους ιούς SARS-CoV σε κινεζικά και αμερικανικά εργαστήρια παράγονται, συνήθως εν αγνοία τους, μέσα στα σώματα ανθρώπων που έχουν εμβολιαστεί με ψευδο-εμβόλια COVID.


Η τέλεια καταιγίδα αμέλειας πριν από το θάνατο του κ. Townsend

Μετά από 11 ημέρες ως εσωτερικός ασθενής, ο κ. Townsend πήρε εξιτήριο παρά τα στοιχεία στον ιατρικό φάκελο ότι η απελευθέρωσή του ήταν επικίνδυνα βιαστική. Ήταν πολύ πρόωρο να τον αφήσουν να πάει σπίτι του. Την ημέρα πριν από το εξιτήριο, εξακολουθούσε να υποφέρει από πολλαπλές ανεπιθύμητες ενέργειες φαρμάκων, συμπεριλαμβανομένης της ακαθησίας με βηματοδότηση και έντονο άγχος, και εμφάνιζε δυσκολίες στη φροντίδα του εαυτού του. Όσο βλέπουμε να συμβαίνει γύρω από τον COVID, μια ασφαλιστική εταιρεία υγείας ανέφερε  παραμέληση του ασθενούς αρνούμενη να πληρώσει για συνεχή νοσηλεία.


Για άλλη μια φορά, τη στιγμή που πήρε εξιτήριο ο σύζυγός της, η κυρία Townsend είπε στον ψυχίατρο ότι το αντικαταθλιπτικό που έπαιρνε ο σύζυγός της δεν τον βοηθούσε. Σε απάντηση, ο γιατρός σταμάτησε το Lexapro την ημέρα πριν από το εξιτήριο του ασθενούς του χωρίς καμμία προειδοποίηση προς τον ασθενή ή τη σύζυγό του και καμμία προσπάθεια να τον αποσύρει με ασφάλεια υπό άμεση ιατρική παρακολούθηση. Όπως και η ακαθησία, η δυνητικά σοβαρή απόσυρση από τα αντικαταθλιπτικά SSRI είναι καλά τεκμηριωμένη10αλλά συνήθως αγνοείται από ψυχιάτρους και άλλους συνταγογράφους.

Άγνωστος στον ασθενή ή την οικογένειά του, ο κ. Townsend στάλθηκε στο σπίτι σε μια πολύ επικίνδυνη κατάσταση συνδυασμένης συνεχιζόμενης δηλητηρίασης από τα φάρμακα με το Lexapro που περιπλέκεται από την πρώτη ημέρα οξείας απόσυρσης φαρμάκου από το ίδιο φάρμακο. Αυτό, μαζί με την ακαθησία που προκλήθηκε από τα φάρμακα, οδήγησε στην αυτοκτονία του λιγότερο από 24 ώρες μετά το εξιτήριο του.


Συμπέρασμα της μαρτυρίας μου και ο εκπληκτικός διακανονισμός

Μετά το πέρας της θητείας μου ως ιατρικός πραγματογνώμονας στο βήμα του μάρτυρα, αντί να περιμένω αρκετούς ακόμη μάρτυρες και την ετυμηγορία των ενόρκων, ο ψυχίατρος της κατηγορούμενης και η ασφαλιστική της εταιρεία διευθέτησαν την υπόθεση εναντίον τους. Ο ασφαλιστικός φορέας συμφώνησε να πληρώσει 825.000 δολλάρια ως αποζημίωση στην οικογένεια, η οποία ήταν κοντά στο όριο του 1 εκατομμυρίου δολλαρίων της ασφάλισης αμέλειας του γιατρού. Όπως ανέφερα νωρίτερα, εκτός από τη βοήθεια προς την οικογένεια και την αντιμετώπιση των κινδύνων των ψυχιατρικών φαρμάκων, επιβεβαίωσε την αίσθησή μου ότι είχα αναρρώσει ψυχικά από την «ομίχλη του εγκεφάλου» που προκλήθηκε στο μυαλό μου στις αρχές του 2023 από την πνευμονία COVID-19.

Αφού επέστρεψα σπίτι, η δίκη συνεχίστηκε για λίγες μέρες. Το νοσοκομείο ήταν ο μόνος εναπομείνας κατηγορούμενος και οι ένορκοι αποφάνθηκαν υπέρ του. Τα αποδεικτικά στοιχεία για αμέλεια στην κατάθεσή μου είχαν επικεντρωθεί σχεδόν εξ ολοκλήρου στον ψυχίατρο και όχι στην εγκατάσταση. Η μήνυση των φαρμακευτικών εταιρειών - για παράδειγμα, των κατασκευαστών του Lexapro - δεν ήταν δυνατή επειδή η χρήση του φαρμάκου από τον γιατρό ήταν εκτός των «ασφαλών και αποτελεσματικών» προτύπων. Αυτά τα πρότυπα καθορίζονται εν μέρει από τις πλήρεις πληροφορίες συνταγογράφησης για τα φάρμακα, οι οποίες γράφονται από τις φαρμακευτικές εταιρείες και εγκρίνονται από το FDA και επίσης από τα DSM που γράφονται από την Αμερικανική Ψυχιατρική Εταιρεία.


Μάρκετινγκ των SSRIs: Ένα πρελούδιο για την εμπορία των «εμβολίων» COVID

Το μάρκετινγκ των SSRIs, ξεκινώντας με το Prozac, ήταν ίσως η πιο επιτυχημένη και δόλια εκστρατεία δημοσίων σχέσεων στην ιστορία της ιατρικής - μέχρι την αφήγηση του COVID-19 και τα γενετικά «εμβόλια» COVID


Ο Eli Lilly, κατασκευαστής του Prozac, ισχυρίστηκε ότι η κατάθλιψη προκλήθηκε από μια «βιοχημική ανισορροπία στον εγκέφαλο», που χαρακτηρίζεται ως πολύ μικρή δραστηριότητα του νευροδιαβιβαστή σεροτονίνη. Η φαρμακευτική εταιρεία διαφήμισε έντονα ότι η παρεμπόδιση της απομάκρυνσης της σεροτονίνης από συνάψεις όπου τα νεύρα συνδέονται μεταξύ τους θα αυξήσει τη δραστηριότητα της σεροτονίνης και θα ξεπεράσει την κατάθλιψη.

Τα ελαττώματα αυτής της θεωρίας ήταν και παραμένουν μνημειώδη. Είναι μεγάλα ψέμματα. Πρώτον, δεν υπάρχουν γνωστές βιοχημικές ανισορροπίες στη ρίζα της κατάθλιψης. Δεύτερον, η εισβολή του Prozac στον εγκέφαλο αρχίζει αμέσως να προκαλεί δυνητικά τρομακτικές βιοχημικές ανισορροπίες, ξεκινώντας από τις ενοχλητικές επιδράσεις του στη σεροτονίνη, ακολουθούμενη από διαταραχή της ντοπαμίνης και, τέλος, διαταραχή ολόκληρου του εγκεφάλου. Τρίτον, ο εγκέφαλος αντεπιτίθεται με πολλούς τρόπους ενάντια σε αυτές τις νευροτοξικές βιοχημικές ανωμαλίες που προκαλούνται από φάρμακα. Το αποτέλεσμα είναι ένα ασταθές, απρόβλεπτο συνεχές δυσμενών επιπτώσεων όπως ευερεθιστότητα, άγχος και αϋπνία και, σε ακραίες περιπτώσεις, ψύχωση, βία και αυτοκτονία, όπως στην τραγωδία του κ. Townsend.11


SSRI Ταχεία καταστροφή της φυσιολογικής εγκεφαλικής δραστηριότητας και των ηλεκτρικών ρυθμών

Ένα έγγραφο που δημοσιεύθηκε το 2014 επιβεβαίωσε τις άμεσες αποσταθεροποιητικές επιδράσεις των SSRIs στη συνολική ηλεκτρική δραστηριότητα του εγκεφάλου. Δεν εξεπλάγην, δεδομένου ότι είχα ήδη εξετάσει την επιστημονική βιβλιογραφία που αποδεικνύει ότι ο εγκέφαλος αντιδρά στην πρώτη δόση ενός SSRI διακόπτοντας την παραγωγή σεροτονίνης για μια εβδομάδα ή περισσότερο. Ένα Δελτίο Τύπου από το φημισμένο Ινστιτούτο Max Planck περιέγραψε παραστατικά την επίδραση του αντικαταθλιπτικού SSRI Lexapro:12


Η εσιταλοπράμη μεταβάλλει τη λειτουργική αρχιτεκτονική του εγκεφάλου μέσα σε λίγες ώρες.

Τα αντικαταθλιπτικά μειώνουν τη συνδεσιμότητα μεταξύ δικτύων κατάστασης ηρεμίας σε ορισμένες περιοχές του εγκεφάλου και αυξήστε το σε άλλες

Μια εφάπαξ δόση ενός από τα πιο ευρέως συνταγογραφούμενα φάρμακα στον κόσμο για τη θεραπεία της κατάθλιψης προκαλεί μετρήσιμες αλλαγές στην παγκόσμια λειτουργία του εγκεφάλου μέσα σε λίγες ώρες. Επιστήμονες στο Ινστιτούτο Max Planck για τις Ανθρώπινες Γνωστικές και Εγκεφαλικές Επιστήμες στη Λειψία ανακάλυψαν ότι το δραστικό συστατικό εσιταλοπράμη, το οποίο επηρεάζει τη διαθεσιμότητα του νευροδιαβιβαστή σεροτονίνη, προκαλεί σημαντικές αλλαγές στη συνδεσιμότητα μεταξύ λειτουργικών δικτύων σε κατάσταση ηρεμίας – με άλλα λόγια, τη σύγχρονη εγκεφαλική δραστηριότητα σε διάφορες περιοχές του εγκεφάλου ηρεμίας.

Ανεπαίσθητη εγκεφαλική βλάβη – μια τεράστια κλιμακούμενη απειλή για την ανθρωπότητα

Ανεπαίσθητες βλάβες στον εγκέφαλο που προκαλούνται από ψυχοδραστικά φάρμακα ή από οτιδήποτε άλλο που διακόπτει ή βλάπτει τη λειτουργία ολόκληρου του εγκεφάλου ή των μετωπιαίων λοβών, προκαλεί αλλαγές στον χαρακτήρα, την προσωπικότητα και τις λεπτότερες διανοητικές ικανότητες των ανθρώπων. Οι βλάβες μπορούν μερικές φορές να βελτιωθούν από μόνες τους και οι ισχυροί άνθρωποι μπορεί να μάθουν να αντισταθμίζουν εν μέρει, αλλά η ζημιά μπορεί να παραμείνει μόνιμη και απενεργοποιημένη. Μια λεπτή, βαθιά και συνήθως παραγνωρισμένη αλλαγή στα θύματα είναι να τα κάνει λιγότερο απασχολημένα με τον εαυτό τους, τους άλλους ανθρώπους και τη ζωή - οδηγώντας τα άτομα να γίνουν υπάκουα και περισσότερο υποκείμενα στις πηγές του πόνου τους, συμπεριλαμβανομένης της έγκυρης χειραγώγησης και της πολιτικής κακοποίησης.13

Αυτή η τραγωδία κοινή επίδραση όλων των ψυχοδραστικών ουσιών, συμπεριλαμβανομένων όλων των ψυχιατρικών φαρμάκων, συνίσταται στην απώλεια της τελειοποίησης για τις προσωπικές σχέσεις και ιδιαίτερα για τις σχέσεις αγάπης. Μαζί με αυτό, αυτές οι ψυχοδραστικές ουσίες, όταν ληφθούν για αρκετό καιρό, θα αμβλύνουν όλες τις ανώτερες ανθρώπινες ικανότητες, συμπεριλαμβανομένης της συνολικής εμπλοκής με τη ζωή, της συνειδητοποίησης των πνευματικών αξιών, της αυτογνωσίας, των κινήτρων, της κρίσης και της ενέργειας.


Όλοι οι τραυματισμοί στον εγκέφαλο προκαλούν ανεπαίσθητες απώλειες της ανθρωπιάς μας

Η περίπτωση του κ. Townsend ήταν μια μεγάλη τραγωδία. Οι περισσότεροι άνθρωποι που παίρνουν αντικαταθλιπτικά ή άλλες ψυχοδραστικές ουσίες δεν πρόκειται να υποστούν σοβαρές δυσμενείς επιπτώσεις ή να πεθάνουν από αυτές. Ωστόσο, η εμπειρία και η έρευνά μου επιβεβαιώνουν μια προσωπική τραγωδία που βιώνει κάθε άτομο κατά τη χρήση όλων των ψυχοδραστικών ουσιών, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης μαριχουάνας, νικοτίνης και αλκοόλ. Περιλαμβάνει όλες τις παράνομες ουσίες που επηρεάζουν το μυαλό και τα συναισθήματα. Αλλά τα πιο επικίνδυνα, παραπλανητικά και απειλητικά είναι τα ψυχιατρικά φάρμακα που υποτίθεται ότι μας βοηθούν.

Όλες οι ψυχοδραστικές ουσίες διαταράσσουν τις υψηλότερες πτυχές της λειτουργίας του εγκεφάλου και ως εκ τούτου καταπνίγουν τον ατομικισμό, την προσωπική δημιουργικότητα και την αγάπη για την ελευθερία, και έτσι όλες οι ψυχοδραστικές ουσίες μας κάνουν πιο επιδεκτικούς στον αυταρχικό έλεγχο.


Η γνώση της τελικά υποτονικής επίδρασης όλων των ψυχοδραστικών χημικών ουσιών δεν μπορεί να έχει ξεφύγει από τους παγκόσμιους θηρευτές που παράγουν, εμπορεύονται και επιβάλλουν αυτές τις ουσίες μέσω απάτης σε τεράστιο αριθμό ανθρώπων, αποστραγγίζοντας την ανθρωπότητα από ενέργεια και υψηλότερες αξίες, ενώ αυξάνουν σε τεράστιο βαθμό τον πλούτο και τη δύναμή τους. Η καταστροφή, η διατάραξη του εγκεφάλου και η θόλωση του μυαλού δισεκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο τους καθιστούν λιγότερο αφοσιωμένους στη ζωή και ανίκανους να αγωνιστούν για την ελευθερία τους από τα αρπακτικά τόσο στην προσωπική όσο και στην πολιτική τους ζωή. 


Αυτό, εν μέρει, εξηγεί την τεράστια συμμετοχή των παγκόσμιων αρπακτικών τόσο στην ψυχοφαρμακευτική βιομηχανία όσο και στα παράνομα καρτέλ ναρκωτικών. Δεν είναι για να βγάλει χρήματα, αλλά για να κρατήσει τον πληθυσμό σε μια ψυχική κατάσταση που εμποδίζει τη διορατικότητα για την καταπίεση και την εξέγερσή του. Είναι ένας από τους λόγους που θέλουν να κρατήσουν τα νότια σύνορα ανοιχτά, να αυξήσουν την πρόσληψη παράνομων ναρκωτικών από την Αμερική, σκοτώνοντας περίπου 100.000 ή περισσότερους ετησίως και θαμπώνοντας το μυαλό, το μυαλό και το πνεύμα πολλών εκατομμυρίων άλλων.

Επειδή σκοτώνει τόσους πολλούς ανθρώπους, ακούμε τα περισσότερα για τη φαιντανύλη που έχει παραχθεί από κινέζους κομμουνιστές ή από μεξικανικά καρτέλ χρησιμοποιώντας κομμουνιστικά προϊόντα. Αλλά όλα τα παράνομα ναρκωτικά μπορούν να θαμπώσουν τον εγκέφαλο, το μυαλό και το πνεύμα, διαπλάθοντάς μας σε πειθήνια υποκείμενα για πολιτικό έλεγχο.


Αυτή η λεπτή εγκεφαλική βλάβη, που οδηγεί σε ψυχική δυσλειτουργία, σχεδόν ποτέ δεν αναφέρεται σε καμμία συζήτηση, κριτική ή εγχειρίδιο σχετικά με τα φαρμακευτικά προϊόντα ή την ψυχιατρική. Σχεδόν κανείς δεν φαίνεται να ανησυχεί ότι τα ψυχοφάρμακ καταστρέφουν ή αναστέλλουν την ικανότητα τόσων πολλών ανθρώπων να νοιάζονται, να αγαπούν ή να συμμετέχουν στη ζωή. Σε αυτή την απίστευτα σημαντική παρατήρηση έπρεπε να φτάσω μόνος μου. Είναι ένα απαγορευμένο θέμα, ίσως επειδή πλήττει όλους τους ανθρώπους που λαμβάνουν τακτικά επαρκή δόση μιας ψυχοδραστικής ουσίας για να επηρεάσουν τον εγκέφαλο και το μυαλό τους, και ως εκ τούτου είναι μια παγκόσμια τραγωδία πολύ κερδοφόρα και επίσης τρομακτική για να αναγνωριστεί


Αυτή η εξαιρετικά σημαντική πραγματικότητα μόλις άρχισε να διερευνάται, αλλά κλιμακώνεται γρήγορα, ειδικά με τα τρυπήματα, και χρειάζεται πολλούς άλλους να ενωθούν μαζί μου στη διάδοση της λέξης. Μας καθιστούν πιο κατάλληλους για ολοκληρωτικό έλεγχο.


Καθηλωτική φαρμακευτική αγωγή

Εκ των υστέρων, οι οικογένειες του ασθενούς έχουν μεγαλύτερη επίγνωση του τι συμβαίνει στον ίδιο τον ασθενή και επίσης στους τοξικομανείς στις οικογένειές τους. Όταν αναφέρω αυτές τις επιδράσεις των φαρμάκων, συχνά συνειδητοποιούν ότι αυτές παρατηρήθηκαν στην αρχή της χρήσης ναρκωτικών, συμπεριλαμβανομένων τόσο των ψυχιατρικών όσο και των παράνομων ναρκωτικών, αλλά ειδικά δεν φαντάζονταν ότι τα φάρμακα που τους δόθηκαν από αξιόπιστους γιατρούς και άλλους συνταγογραφούντες ήταν τόσο επιβλαβή.

Αυτές οι προσωπικές τραγωδίες που αποδυναμώνουν τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά μας είναι μια συγκεκαλυμμένη μάστιγα για την ανθρωπότητα, αλλά οι περισσότεροι από τους ανθρώπους που εκτίθενται σε αυτά τα ναρκωτικά δεν γνωρίζουν καν τι συμβαίνει στις πιο λεπτές και ευαίσθητες πτυχές του εαυτού τους. Σε επιστημονικά άρθρα και βιβλία,1414 έχω ονομάσει αυτό το φαινόμενο «μαγικό φάρμακο». Η βλάβη που προκαλείται στα υψηλότερα κέντρα του εγκεφάλου στους μετωπιαίους λοβούς αμβλύνει τη διορατικότητα των θυμάτων στις πιο λεπτές ψυχικές και συναισθηματικές τους απώλειες.


Επιπτώσεις στη νόσο COVID-19

Δισεκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως - το μεγαλύτερο μέρος της ανθρωπότητας - διατρέχουν παρόμοιο κίνδυνο βλάβης στον εγκέφαλο και το μυαλό τους από την κακομεταχείριση της πανδημίας COVID και τα εξαιρετικά επικίνδυνα και εξαιρετικά πειραματικά ψευδο-εμβόλια COVID. Κάτω από την ομπρέλλα της αντιμετώπισης μιας «πανδημίας», οι παγκόσμιες ελίτ βλάπτουν τους ανθρώπους με τρόπους που τους καθιστούν λιγότερο ανθεκτικούς στον αυξανόμενο αυταρχικό και ολοκληρωτικό έλεγχό τους.

Η τοξική πρωτεΐνη ακίδα, είτε από την ίδια την ασθένεια είτε από τα γενετικά εμβόλια, διασχίζει τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό και προκαλεί την «ομίχλη του εγκεφάλου» από την οποία υποφέρουν οι άνθρωποι και διαρκεί μήνες μετά τη σοβαρή περίπτωση πνευμονίας COVID-19. Επιπλέον, υπάρχει αυξανόμενη ανησυχία σχετικά με τις τοξικές επιδράσεις των ουσιών που προστίθενται στο αίμα από τα εμβόλια, συμπεριλαμβανομένων των λιπιδικών νανοσωματιδίων και του οξειδίου του γραφενίου15

Υπάρχει ένα βουνό αποδείξεων ότι τα λεγόμενα εμβόλια προκαλούν μεγάλη νευρολογική βλάβη, όπως άνοια, εγκεφαλικό επεισόδιο και παρεγκεφαλιδική αταξία, και ψυχιατρική βλάβη, όπως άγχος, κατάθλιψη, σοβαρή ψύχωση και αυτοκτονία.16 Η Google διαθέτει περιορισμένο αριθμό σχετικών επιστημονικών μελετών. Και μια καλή δημοφιλής κριτική στους Epoch Times εξετάζει το εύρος των ψυχιατρικών βλαβών από τα εμβόλια COVID, σε ένα άρθρο με τίτλο «Ψύχωση, κρίσεις πανικού, ψευδαίσθηση: Παράξενες ψυχιατρικές περιπτώσεις μεταξύ των εμβολιασμένων COVID».17

Αλλά η έννοια των λεπτών βλαβών που παρατηρήθηκε για πρώτη φορά στην τελειοποίηση των ανθρώπινων σχέσεων – συμπεριλαμβανομένων των ικανοτήτων για αγάπη, φροντίδα, αυτοδιάθεση, πνευματικότητα και δέσμευση με τη ζωή γενικά – σπάνια αν όχι ποτέ εξετάζεται στην ιατρική, συμπεριλαμβανομένης της νευρολογίας και της ψυχιατρικής, και αγνοείται εντελώς. Για το λόγο αυτό, το 2011, δημοσίευσα ένα άρθρο σχετικά με προτεινόμενους νέους τρόπους ορισμού της εγκεφαλικής βλάβης, «Χρόνια εγκεφαλική δυσλειτουργία που προκαλείται από ψυχιατρικά φάρμακα (CBI): Επιπτώσεις για μακροχρόνια θεραπεία με ψυχιατρικά φάρμακα».18 Συμπεριέλαβα αυτές τις πιο ανεπαίσθητες βλάβες ως ένα από τα κριτήρια για εγκεφαλική βλάβη, συμπεριλαμβανομένων των ψυχιατρικών φαρμάκων:

Απάθεια ή απώλεια ενέργειας και ζωτικότητας, που συχνά εκδηλώνεται ως αδιαφορία («μη φροντίδα») και κόπωση. Το άτομο συνήθως χάνει το ενδιαφέρον του για δημιουργικές δραστηριότητες, καθώς και άλλες προσπάθειες που απαιτούν ανώτερες νοητικές διαδικασίες, ευαισθησία προς τους άλλους και αυθορμητισμό. Η απώλεια της ενσυναίσθησης που παρατηρείται σε αυτούς τους ασθενείς είναι πιθανώς μια πτυχή της απάθειας καθώς και μια πτυχή της συνολικής συναισθηματικής επιδείνωσης

Τόσο το COVID-19 όσο και τα γενετικά τρυπήματα παράγουν τα ίδια αποτελέσματα και μερικές φορές περιγράφονται ως «ομίχλη εγκεφάλου». Είναι πραγματικά εγκεφαλική δυσλειτουργία και βλάβη.


Περίληψη και συμπεράσματα

Ο κατακλυσμός ψυχιατρικών φαρμάκων, ψυχαγωγικών ναρκωτικών και παράνομων ψυχοδραστικών ουσιών έχει συνδυαστεί με τις νευρολογικές και ψυχικές επιπτώσεις του COVID-19 και των «εμβολίων». Όλο και περισσότεροι άνθρωποι καθίστανται ανίκανοι να αγαπήσουν και να φροντίσουν, να υπερασπιστούν τον εαυτό τους στην προσωπική τους ζωή και ανίκανοι να αντισταθούν στην κλιμακούμενη καταπίεση στον κόσμο σήμερα. Μαζί με άλλους γιατρούς, δημοσιογράφους και δικηγόρους, εκφράζω αυτή τη συνολική ανησυχία σχετικά με τις βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες συνέπειες της ακατάλληλης θεραπείας COVID-19 και, ακόμη περισσότερο, των πειραματικών και πολύ συχνά θανατηφόρων ψευδο-εμβολίων,1919 αλλά το ζήτημα είναι πολύ ευρύτερο υπό το πρίσμα των παρόμοιων επιπτώσεων όλων των ψυχοδραστικών ουσιών.

Ακόμη και χωρίς να συμπεριλάβουμε όλες τις άλλες πιθανές περιβαλλοντικές και κυβερνητικές απειλές για τον εγκέφαλό μας, είναι σαφές ότι όλοι στον πλανήτη πρέπει να σκεφτούν - όσο μπορούν ακόμα να σκεφτούν - για την προστασία της ακεραιότητας του εγκεφάλου και του μυαλού.

Λάβετε υπόψη ότι οι ίδιοι εκμεταλλευτές της ανθρωπότητας που πλημμυρίζουν τον κόσμο με νόμιμες και παράνομες ψυχοδραστικές ουσίες έχουν κλιμακώσει τις προσπάθειές τους με το πρόσχημα της θεραπείας του COVID-19 και της προετοιμασίας για μελλοντικές πανδημίες και σχετικές καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Οι επιθέσεις με νόμιμα και παράνομα φάρμακα και ναρκωτικά και τώρα η εγκεφαλική βλάβη που προκλήθηκε στην ανθρωπότητα μέσω της δόλιας κακής διαχείρισης του COVID-19 και της πανδημίας ψευδο-εμβολίων, εκθέτοντας πολλά δισεκατομμύρια στην πρωτεΐνη ακίδα, θα συνεχίσουν να έχουν τεράστιο προσωπικό και πολιτικό αντίκτυπο με τη μορφή ενός πολίτη πολύ σωματικά, ψυχικά και συναισθηματικά τραυματισμένου για να αγωνιστεί για την ελευθερία του.

Υπάρχουν, φυσικά, και άλλες δυνάμεις που καθιστούν τους πολίτες του κόσμου σχεδόν καθολικά παθητικούς απέναντι στον αυξανόμενο παγκόσμιο ολοκληρωτισμό, συμπεριλαμβανομένων των απειλών, του εξαναγκασμού, της πιθανής απώλειας επαγγελματικής ταυτότητας και εισοδήματος και ενός κατακλυσμού ψευδών πληροφοριών. 

Η Ginger και εγώ συνεχίζουμε να γράφουμε για αυτές τις πολλαπλές επιθέσεις στην προσωπική κυριαρχία και ελευθερία των ατόμων σε όλο τον κόσμο. Ωστόσο, η βλάβη στις υψηλότερες ψυχικές και συναισθηματικές ικανότητες που προκαλείται από ψυχοδραστικές ουσίες, από ψυχιατρικά ναρκωτικά και ναρκωτικά του δρόμου έως COVID-19 και εμβόλια COVID, απαιτεί πολύ μεγαλύτερη προσοχή.

Το πιο σημαντικό προσωπικά, με τη γνώση αυτής της έκθεσης, μπορούμε να προστατεύσουμε καλύτερα τον εαυτό μας στο μέλλον απορρίπτοντας ουσίες που θέτουν σε κίνδυνο τον εγκέφαλο, το μυαλό και το πνεύμα μας, προκαλώντας την πιθανή απώλεια των ανώτερων ικανοτήτων μας, συμπεριλαμβανομένης της συνολικής μας δέσμευσης με τους άλλους και με τη ζωή.




Αναφορές

1 Αυτό το όνομα είναι φανταστικό και δημιουργήθηκε για να προστατεύσει την οικογένεια από ανεπιθύμητη δημοσιότητα ή προσοχή. Το πραγματικό όνομα του δικηγόρου είναι John DeGasperis από το Κίνγκστον της Νέας Υόρκης.

2 Βιογραφικό του Dr. Breggin: Microsoft Word - Steve επεξεργασίες του Resume-FN.docx (breggin.com)

3 Breggin, Peter. Όπ.π.

4 Πλήρεις πληροφορίες συνταγογράφησης για το Lexapro: ετικέτα (fda.gov) και το 5DSM-2022-TR, σ. 818-819.

5 Breggin, Πέτρος. "Αυτοκτονικότητα, βία και μανία που προκαλούνται από εκλεκτικούς αναστολείς επαναπρόσληψης σεροτονίνης (SSRIs): Μια ανασκόπηση και ανάλυση." Διεθνές περιοδικό κινδύνου και ασφάλειας στην ιατρική16: 31-49, 2003/2004. Δημοσιεύθηκε ταυτόχρονα στο Ethical Human Sciences and Services5:225-246, 2003. https://breggin.com/admin/fm/source/6905_breggin/uploads/2008/01/suicidalityviolence.pbreggin.2003.pdf.pdf

6 Όπ.π.

7 Εγκεκριμένες από τον FDA πλήρεις πληροφορίες συνταγογράφησης για το Lexapro, τυπικές για όλους τους SSRIs. ετικέτα (fda.gov).

8 Η αναθεώρηση κειμένου DSM-2022 του 5 του Το 2022 DSM-2013 έχει λίγο περισσότερες από 100 σελίδες προσθηκών ή αναθεωρήσεων σε σχέση με το 5. Το DSM-2013 του 5 είχε αφαιρέσει όλες τις φρικιαστικές λεπτομέρειες σχετικά με την ακαθησία, αλλά μερικές επανέρχονται στην αναθεώρηση κειμένου. Η καλύτερη έκδοση για τις δυσμενείς επιπτώσεις της ακαθησίας από SSRI είναι DSM-IV. Πιστεύω ότι μπορεί να έχουν κόψει αυτά τα τμήματα επειδή τα έχω χρησιμοποιήσει τόσο συχνά στα γραπτά μου και σε περιπτώσεις αθέμιτων πρακτικών και ευθύνης προϊόντων. Το γιατί τους ανέστησαν το 2022 είναι ένα μυστήριο για μένα, εκτός αν νόμιζαν λανθασμένα ότι δεν έγραφα ή δεν κατέθετα πλέον στο δικαστήριο.

9 Μπορείτε να αγοράσετε το βιβλίο μαςCOVID-19 and the Global Predators, απευθείας από τους Breggins στη διεύθυνση www. WeArethePrey. Μπορεί επίσης να ληφθεί μέσω όλων των βιβλιοπωλείων, συμπεριλαμβανομένου του Amazon.

10 Ανατρέξτε στις πλήρεις πληροφορίες συνταγογράφησης για το Lexapro: ετικέτα (fda.gov)..

11 Breggin, Peter. Όπ.π.

12 Το δελτίο τύπου: Η εσιταλοπράμη μεταβάλλει τη λειτουργική αρχιτεκτονική του εγκεφάλου μέσα σε λίγες ώρες | Max-Planck-Gesellschaft (mpg.de). Η πραγματική επιστημονική έκθεσηSerotonergic Modulation of Intrinsic Functional Connectivity: Current Biology (cell.com)

13 Βλέπε, για παράδειγμα, φαίνεται ιατρικό βιβλίο σχετικά με τις επιπτώσεις των φαρμάκων και της ηλεκτροσπασμοθεραπείας: Breggin, P. (2007). Θεραπείες αναπηρίας του εγκεφάλου στην ψυχιατρική: φάρμακα, ηλεκτροσόκ και το ψυχοφαρμακευτικό σύμπλεγμα (2η έκδοση). Νέα Υόρκη, Springer Publishing Company. Θεραπείες αναπηρίας εγκεφάλου στην ψυχιατρική: φάρμακα, ηλεκτροσόκ και το ψυχοφαρμακευτικό σύμπλεγμα: 9780826129345: Βιβλία ιατρικής και επιστήμης υγείας @ Amazon.com και δείτε επίσης το δημοφιλές βιβλίο μου, Breggin, P. (2009). Φαρμακευτική τρέλα. Νέα Υόρκη: Τύπος του Αγίου Μαρτίνου. https://www.amazon.com/s?k=Peter+Breggin%2C+Medication+Madness&crid=3D1YK0O1V4S60&sprefix=peter+breggin%2C+medication+madness%2Caps%2C80&ref=nb_sb_noss

14 Χωρίς τίτλο (breggin.com)

15 https://gingerbreggin.substack.com/p/blurring-lines-nanotechnology-vaccines

16 https://vaersanalysis.info/2023/09/22/cdc-vaers-safety-signals-summary-for-covid-19-vaccines-through-9-15-2023/

17 https://www.theepochtimes.com/article/psychosis-panic-attacks-hallucinations-bizarre-psychiatric-cases-among-the-covid-vaccinated-5500128

18 Breggin2011_ChronicBrainImpairment.pdf

19 Ο Reiner Fuellmich, η Naomi Wolf και ο Peter Breggin συζητούν εκπληκτικές αλλαγές προσωπικότητας λόγω των εμβολίων mRNA Covid (rumble.com και ) και (74) Μάστιγα ψυχιατρικών φαρμάκων και παράνομων ναρκωτικών (substack.com)

Βρείτε μας στο X— παλαιότερα γνωστό ως Twitter: @GingerBreggin @AmericanMD

Βρείτε μας στην ιστοσελίδα μας: www.Breggin.com

Βρείτε μας στο www.AmericaOutLoud.com

Βρείτε μας στο Substack στη διεύθυνση: Peter and Ginger Breggin Εκθέτοντας τους παγκόσμιους θηρευτές



Πηγή: https://gingerbreggin.substack.com/p/the-elite-strategy-to-physically


Μετάφραση: Μαριγώ Ζαραφοπούλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!