Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2023

Ναζισμός, 'Woke' και ο παράξενος κόσμος της Ουκρανίας του Zelensky.



Από τον Timothy Alexander Guzman
Global Research, 09 Οκτωβρίου 2023


Υπάρχουν αρκετά περίεργα πράγματα που συμβαίνουν στον πόλεμο στην Ουκρανία. Από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, ο κόσμος έχει γίνει μάρτυρας ενός υποστηριζόμενου από τη Δύση προέδρου που τυχαίνει να είναι Εβραίος και διοικεί έναν στρατό που έχει σημαντικό αριθμό νεοναζί που πολεμούν τις ρωσικές δυνάμεις.

 Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι διαχειρίστηκε τον πόλεμο σαν ένας σύγχρονος, ακροαριστερός φιλελεύθερος δημοκράτης από τις ΗΠΑ σε μια κυρίως συντηρητική χώρα.

Ο Ζελένσκι είναι μια σύγχρονη πολιτική μαριονέτα της Δύσης που ακολουθεί ένα εγχειρίδιο για να καταστρέψει τη Ρωσσία και να τη μετατρέψει σε ένα άλλο Ιράκ ή Λιβύη. Οι πράξεις του Ζελένσκι μιλούν πιο δυνατά από τα λόγια, στην πραγματικότητα, ορισμένες από τις ενέργειές του είναι τουλάχιστον περίεργες, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξής του στον νεοναζιστικό εξτρεμισμό στις στρατιωτικές του τάξεις.

Ποιος θα φανταζόταν ότι το 2023, ένας Εβραίος πρόεδρος μιας χώρας της Ανατολικής Ευρώπης θα υποστήριζε έναν στρατό γεμάτο νεοναζί. Ωστόσο, υπάρχουν και άλλες αποφάσεις που έχει πάρει ο Ζελένσκι που είναι εξίσου περίεργες, τις οποίες θα συζητήσω περαιτέρω λεπτομερώς σύντομα.

Ο Ζελένσκι δεν είναι ο πρώτος Ουκρανός ηγέτης που υποστηρίζει τη νεοναζιστική ιδεολογία, επειδή επικρατεί στην Ουκρανία από το 1917. Η εισβολή της Ρωσσίας στην Ουκρανία ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2022, η οποία προκλήθηκε από το Κίεβο, το οποίο βομβάρδιζε συνεχώς φιλορωσικές περιοχές στο Ντόνετσκ και το Λουχάνσκ της Ουκρανίας από τότε που ξεκίνησαν οι υποστηριζόμενες από τις ΗΠΑ διαδηλώσεις του Μαϊντάν το 2014, οπότε για περισσότερα από 8 χρόνια, οι δυνάμεις του Κιέβου σκότωσαν χιλιάδες ανθρώπους στη διαδικασία.

Τότε σχηματίστηκε μια νέα μεραρχία για τον στρατό της Ουκρανίας, που ονομάζεται τάγμα Αζόφ, το οποίο είναι αυστηρά ένα νεοναζιστικό τάγμα. Τότε ήταν που η Ουκρανία έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο στον κόσμο, η άνοδος των νεοναζί έγινε εμφανής. Είναι πλέον σαφές ότι η ναζιστική ιδεολογία έχει γίνει δυστυχώς μέρος του πολιτισμού της Ουκρανίας.

Ωστόσο, πριν από την εισβολή της Ρωσσίας στην Ουκρανία, η CIA συμμετείχε στην εκπαίδευση Ουκρανών «παραστρατιωτικών», καθώς το Yahoo News ανέφερε ότι ήταν ένα συγκεκαλυμμένο πρόγραμμα που ιδρύθηκε από τον Ομπάμα και υποστηρίχθηκε από κάθε καθεστώς των ΗΠΑ από τότε:

Ενώ το συγκεκαλυμμένο πρόγραμμα, που διευθύνεται από παραστρατιωτικούς που εργάζονται για το Χερσαίο Τμήμα της CIA - τώρα επίσημα γνωστό ως Υπουργείο Εδάφους - ιδρύθηκε από την κυβέρνηση Ομπάμα μετά την εισβολή της Ρωσίας και την προσάρτηση της Κριμαίας το 2014 και επεκτάθηκε υπό τη διοίκηση Τραμπ, η κυβέρνηση Μπάιντεν το έχει αυξήσει περαιτέρω, δήλωσε ένας πρώην ανώτερος αξιωματούχος πληροφοριών σε επαφή με συναδέλφους στην κυβέρνηση

Μια ανώνυμη πηγή είπε ότι «Αν εισβάλουν οι Ρώσοι, αυτοί [οι απόφοιτοι των προγραμμάτων της CIA] θα είναι η πολιτοφυλακή σας, οι ηγέτες των ανταρτών σας» και ότι «εκπαιδεύουμε αυτούς τους τύπους εδώ και οκτώ χρόνια. Είναι πραγματικά καλοί μαχητές. Εκεί είναι που το πρόγραμμα του οργανισμού θα μπορούσε να έχει σοβαρό αντίκτυπο».

Το 2018, ένα από τα πιο σημαντικά σχόλια που δημοσίευσε το Reuters, το οποίο μπορεί επίσης να θεωρηθεί προειδοποίηση προς τον κόσμο, «το νεοναζιστικό πρόβλημα της Ουκρανίας» για το πώς οι Ουκρανοί νεοναζί εντάχθηκαν στις τάξεις των εθνικών πολιτοφυλακών της, «μια διαδήλωση στις 28 Ιανουαρίου, στο Κίεβο, από 600 μέλη της λεγόμενης «Εθνικής Πολιτοφυλακής», μιας νεοσυσταθείσας υπερεθνικιστικής ομάδας που ορκίζεται «να χρησιμοποιήσει βία για να επιβάλει την τάξη». " απεικονίζει αυτή την απειλή."

Το κύριο πρόβλημα της Ουκρανίας με αυτούς τους νεοναζί είναι ότι έχουν ήδη διεισδύσει στις ένοπλες δυνάμεις της», ένα πρόσφατο άρθρο στο Foreign Affairs υποβάθμισε τυχόν κινδύνους που μπορεί να δημιουργήσει η ομάδα, επισημαίνοντας ότι, όπως και άλλες εθελοντικές πολιτοφυλακές, το Αζόφ έχει «χαλιναγωγηθεί» μέσω της ενσωμάτωσής του στις ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας. Ενώ είναι αλήθεια ότι οι ιδιωτικές πολιτοφυλακές δεν κυβερνούν πλέον το μέτωπο της μάχης, είναι το εσωτερικό μέτωπο για το οποίο το Κίεβο πρέπει να ανησυχεί τώρα».

Είναι γνωστό εδώ και αρκετό καιρό ότι η Ουκρανία είναι ένα προπύργιο της ναζιστικής ιδεολογίας, συμπεριλαμβανομένων των νεοναζιστικών θερινών κατασκηνώσεων για παιδιά που κυριολεκτικά έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου για να γίνουν μελλοντικοί Ναζί και στη συνέχεια, μόλις γίνουν περίπου 15 ετών, στρατολογούνται ή σε ορισμένες περιπτώσεις, αναγκάζονται να ενταχθούν σε στρατιωτικές μονάδες της Ουκρανίας, όπως το Τάγμα Αζόφ.

Μπορούμε ακόμη και να πάμε πίσω στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, όταν οι ΗΠΑ και οι πράκτορές τους της CIA εξοπλίζουν και εκπαιδεύουν Ουκρανούς νεοναζί από το 1946. Η CIA συνεργάστηκε με αυτό που ονομαζόταν τότε «OUN-B», η οποία ήταν μια νεοναζιστική οργάνωση Ουκρανών Εθνικιστών με έδρα την Ανατολική Ευρώπη και άλλες περιοχές κοντά στη Σοβιετική Ένωση για να βοηθήσει άλλους Ουκρανούς εθνικιστές στις προσπάθειες αποσταθεροποίησης της Σοβιετικής Ουκρανίας μέσω προγραμμάτων δολοφονιών και άλλων τρομοκρατικών ενεργειών κατά της Σοβιετικής Ένωσης.

Είναι εντελώς ειρωνικό με την ιστορία του ναζισμού στην Ουκρανία, ένας Εβραίος ερμηνευτής επιλέχθηκε για να γίνει πρόεδρος της Ουκρανίας. Ωστόσο, δεν πρόκειται μόνο για την προδοσία του εβραϊκού λαού από τον Ζελένσκι, το λεγόμενο «εβραϊκό» κράτος του Ισραήλ υποστηρίζει επίσης τον πόλεμο της Ουκρανίας εναντίον της Ρωσσίας, κάτι που είναι μια άλλη ειρωνεία που είναι δύσκολο να αγνοηθεί. Εκατομμύρια Ρώσοι πέθαναν πολεμώντας τους Ναζί μέχρι το τέλος και νίκησαν. Συνολικά, η υποστήριξη του Ζελένσκι στους νεοναζί δεν είναι μόνο ειρωνική, αλλά και προσβολή για τον εβραϊκό λαό.

Ίσως η πρώην εκπρόσωπος της Ουκρανίας να ήταν ο τρόπος του Ζελένσκι να δείξει στην ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα στη Δύση ότι πιστεύει στην ισότητα των φύλων. Η Sarah Ashton-Cirillo «aka» Michael John Cirillo, μια τρανσέξουαλ γυναίκα διορίστηκε εκπρόσωπος της Ουκρανίας. Ο Ζελένσκι προφανώς υποθάλπει τους Δημοκρατικούς στις ΗΠΑ, αλλά αυτού του είδους η θέση υψηλού επιπέδου πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη, επειδή ο Cirillo αγγίζει τα όρια της παραφροσύνης. Ο τρόπος με τον οποίο περιγράφει τον ρωσικό λαό είναι τουλάχιστον εξοργιστικός.

Σε ένα από τα βίντεό της, ο/η Cirillo απείλησε Ρώσους δημοσιογράφους και άλλους που έχουν επικρίνει τις πολεμικές προσπάθειες της Ουκρανίας κατά της Ρωσίας:

Η Ρωσσία μισεί την αλήθεια ότι η εμμονική εστίασή της σε έναν Ουκρανό εθελοντή απλώς επιτρέπει στο φως της ειλικρίνειας του ουκρανικού έθνους να λάμψει έντονα. Την επόμενη εβδομάδα, τα δόντια των Ρώσων θα τρίζουν όλο και πιο δυνατά και τα λυσσασμένα στόματά τους θα αφρίζουν μια ανεξέλεγκτη φρενίτιδα, καθώς ο κόσμος θα δει έναν αγαπημένο προπαγανδιστή του Κρεμλίνου να πληρώνει για τα εγκλήματά τους. Και αυτή η μαριονέτα του Πούτιν είναι μόνο η πρώτη. Οι προπαγανδιστές εγκληματιών πολέμου της Ρωσσίας θα κυνηγηθούν όλοι και θα αποδοθεί δικαιοσύνη καθώς εμείς στην Ουκρανία οδηγούμαστε σε αυτή την αποστολή από την πίστη στον Θεό, την ελευθερία και την πλήρη απελευθέρωση

Σε μια φάρσα που έπαιξαν οι Ρώσοι, εξέθεσε την Cirillo για το βαθύ μίσος της για τη Ρωσσία, λέγοντας ότι ο ρωσικός λαός «θέλει να είναι σκλάβος» και ότι είναι «μη ανθρώπινος», το οποίο είναι ένα απίστευτα ρατσιστικό σχόλιο που μπορεί να πει ο καθένας για μια συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων. Είναι εντελώς παράλογο.

Ένα πράγμα είναι βέβαιο, η ιστορία θα θυμάται τον διορισμό της Sarah Ashton-Cirillo από τον Zelensky ως ντροπή για την κυβέρνηση της Ουκρανίας και τους υποστηρικτές της.


Ο Ζελένσκι θα διορίσει μια σατανική καλλιτέχνιδα, τη Μαρίνα Αμπράμοβιτς ως πρέσβειρα της Ουκρανίας για την ανοικοδόμηση σχολείων για παιδιά;

Υπάρχουν αρκετές περίεργες αποφάσεις που έχει λάβει ο Ζελένσκι, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου ανοικοδόμησης της Ουκρανίας μόλις τελειώσει ο πόλεμος, αλλά μία από τις αποφάσεις που αφορά το μέλλον των παιδιών της Ουκρανίας φαίνεται να κατευθύνεται προς ένα πολύ σκοτεινό μέρος, επειδή ο Ζελένσκι ζήτησε από μια καλλιτέχνη περφόρμανς με το όνομα Μαρίνα Αμπράμοβιτς να επιβλέψει την ανοικοδόμηση των ουκρανικών σχολείων.

Ποιος είναι η Αμπράμοβιτς; Για αρχή, είναι Σέρβα και ακτιβίστρια κατά του Πούτιν που έχει επικρίνει την εισβολή της Ρωσσίας στην Ουκρανία. Είναι επίσης γνωστό ότι η Αμπράμοβιτς έχει υποστηρίξει τη ριζοσπαστική φεμινιστική ομάδα, Pussy Riot, μια ομάδα μικροεγκληματιών που είναι γνωστοί ακτιβιστές κατά του Πούτιν με έδρα τη Ρωσσία.

Η Αμπράμοβιτς βοήθησε επίσης στην κατασκευή μιας διαδραστικής εγκατάστασης για το Μνημείο του Ολοκαυτώματος Babyn YarThe Crystal Wall of Crying το 2021. Έδωσε συνέντευξη στην Jerusalem Post και κατέστησε σαφές ότι υποστηρίζει τις πολεμικές προσπάθειες της Ουκρανίας κατά της Ρωσσίας:

Ήμουν η πρώτη καλλιτέχνις που υποστήριξε τον πόλεμο της Ουκρανίας κατά της Ρωσσίας και έδωσε τη φωνή μου. Είναι σίγουρα μια επανάληψη της ιστορίας. Έχω προσκληθεί από τον Ζελένσκι να γίνω πρέσβειρα της Ουκρανίας, για να βοηθήσω τα παιδιά(!!!!!!!!!!!) που πλήττονται από την ανοικοδόμηση σχολείων και τέτοια. Έχω επίσης προσκληθεί να είμαι μέλος του διοικητικού συμβουλίου της οργάνωσης Babyn Yar για να συνεχίσω να προστατεύω το μνημείο. Η δημιουργία του Κρυστάλλινου Τείχους των Δακρύων ήταν μόνο το πρώτο βήμα για την αντιμετώπιση της νέας ιστορίας και την εξεύρεση τρόπων για να βοηθήσουμε να θεραπευτεί ο ολοένα και πιο διαιρεμένος κόσμος μας

Η Αμπράμοβιτς έχει γίνει φίλη με τις δυτικές πολιτικές ελίτ όλα αυτά τα χρόνια, συμπεριλαμβανομένης της Χίλλαρυ Κλίντον. Ο πρόεδρος της εκστρατείας της Κλίντον, Τόνυ Ποντέστα, και ο αδελφός του Τζων Ποντέστα, ο οποίος έχει εργαστεί για διάφορους Δημοκρατικούς προέδρους, συμπεριλαμβανομένων των Μπιλ Κλίντον και Μπαράκ Ομπάμα, πιθανότατα παρευρέθηκαν στο δείπνο "Spirit Cooking" πριν από αρκετά χρόνια. Το Wikileaks εξέθεσε το email που στάλθηκε αρχικά στον Tony Podesta:



Εδώ είναι ο Αμπράμοβιτς ζωγραφίζοντας έναν τοίχο με αίμα χοίρου και έγραψε με κεφαλαία γράμματα,

"ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΦΤΕΡΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΝΑ ΚΟΒΕΙ ΒΑΘΙΑ ΣΤΟ ΜΕΣΑΙΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΣΑΣ ΧΕΡΙΟΥ ΦΑΤΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ"

Τότε έγραψε ένα άλλο μήνυμα που έλεγε:

"ΦΡΕΣΚΑ ΠΡΩΙΝΑ ΟΥΡΑ ΒΡΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΕΦΙΑΛΤΙΚΑ ΟΝΕΙΡΑ." 

Στη συνέχεια, ρίχνει αίμα χοίρου πάνω από ένα μικρό άγαλμα, κι έπειτα γράφει, "SPIRIT COOKING" και στη συνέχεια πραγματοποιεί μια τελετή και στη συνέχεια έγραψε ένα άλλο περίεργο μήνυμα στον τοίχο που λέει:

"ΑΝΑΚΑΤΕΨΤΕ ΦΡΕΣΚΟ ΜΗΤΡΙΚΟ ΓΑΛΑ ΜΕ ΦΡΕΣΚΟ ΡΟΦΗΜΑ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ ΤΙΣ ΝΥΧΤΕΣ ΤΟΥ ΣΕΙΣΜΟΥ."

Για να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω τι σημαίνουν τα περισσότερα από αυτά τα μηνύματα, το μόνο που μπορώ μόνο να μαντέψω είναι αυτό που λέει "Φρέσκα πρωινά ούρα βρέχουν από εφιαλτικά όνειρα" και που πιθανότατα σημαίνει ότι ουρείτε επάνω σας ενώ βιώνετε έναν κακό εφιάλτη.


Αν οι άνθρωποι θέλουν να ονομάσουν αυτή την τέχνη, ας είναι, αλλά αν αυτό το νέο ραντεβού συμβεί, δεν θα είναι σε καμμία περίπτωση, μια εμπνευσμένη επιλογή για το μέλλον οποιουδήποτε παιδιού.

Υπάρχουν και άλλα εξαιρετικά αμφιλεγόμενα έργα τέχνης και φωτογραφίες που περιλαμβάνουν την Αμπράμοβιτς με τα κέρατα του Σατανά:

Εδώ είναι μια φωτογραφία με την Αμπράμοβιτς να στέκεται με ένα γυμνό αγόρι καλύπτοντας τα μάτια του:


Απλά δεν μπορώ καν να φανταστώ τι συνέβη σε εκείνο το πάρτυ 'Spirit Cooking' αν, φυσικά, κάποιος από αυτούς παρευρέθηκε, συμπεριλαμβανομένων των Podestas ή των Clintons, στην πραγματικότητα, δεν θέλω καν να ξέρω. Μου θυμίζει την τελευταία ταινία του Στάνλεϋ Κιούμπρικ«Μάτια ερμητικά κλειστά» με τον Τομ Κρουζ να πηγαίνει σε αυτό το παράξενο τελετουργικό Masked Ball.

Έτσι, τώρα αυτή η λεγόμενη «καλλιτέχνις» μπορεί να είναι η νέα πρέσβειρα της Ουκρανίας που θα αναλάβει ηγετικό ρόλο στην ανοικοδόμηση των σχολείων. Μόνο αυτή η σκέψη από μόνη της θα πρέπει να ανησυχεί όλους τους Ουκρανούς γονείς που θέλουν μια καλή εκπαίδευση που θα ωφελήσει τα παιδιά τους στο μέλλον. Μέχρι στιγμής, αυτό το μέλλον οδηγεί σε ένα πολύ σκοτεινό μέρος.


Ο Ζελένσκι προωθεί την κλιματική αλλαγή στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών

Ο Ζελένσκι προφανώς λαμβάνει εντολές από τους παγκοσμιοποιημένους χειριστές του, συμπεριλαμβανομένων εκείνων στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, καθώς κατά κάποιο τρόπο εξίσωσε την κλιματική αλλαγή με τη ρωσική εισβολή στην ομιλία του στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών (ΓΣΗΕ):

Δόξα τω Θεώ, οι άνθρωποι δεν έχουν μάθει να χρησιμοποιούν το κλίμα ως όπλο, παρ' όλο που η ανθρωπότητα αποτυγχάνει στους στόχους της πολιτικής για το κλίμα, αυτό σημαίνει ότι τα ακραία καιρικά φαινόμενα θα εξακολουθούν να επηρεάζουν την κανονική παγκόσμια ζωή και κάποιο κακό κράτος θα οπλίσει επίσης τα αποτελέσματά του. Και όταν οι άνθρωποι στους δρόμους της Νέας Υόρκης και άλλων πόλεων του κόσμου βγήκαν στις διαμαρτυρίες για το κλίμα – όλοι τους έχουμε δει...

και όταν οι άνθρωποι στο Μαρόκο και τη Λιβύη και άλλες χώρες πεθαίνουν ως αποτέλεσμα φυσικών καταστροφών και όταν νησιά και χώρες εξαφανίζονται κάτω από το νερό και όταν ανεμοστρόβιλοι και επιδόρπια εξαπλώνονται σε νέα εδάφη... Και όταν συμβαίνουν όλα αυτά, μια αφύσικη καταστροφή στη Μόσχα αποφάσισε να ξεκινήσει έναν μεγάλο πόλεμο και να σκοτώσει δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) έχει θέσει έναν στόχο για το έτος 2050 και αυτός είναι να επιτευχθεί «καθαρός μηδενικός άνθρακας». Η πραγματικότητα είναι ότι η κλιματική αλλαγή είναι μια παγκοσμιοποιημένη αρπαγή εξουσίας που θα χρεοκοπήσει κάθε χώρα που συμφωνεί με την απάτη, επειδή θα απαιτήσει ακραίους κανόνες και κανονισμούς που θα απαιτήσουν την πλήρη εξάλειψη του πετρελαίου, του φυσικού αερίου, του άνθρακα και άλλων παραδοσιακών μορφών υδρογονανθράκων που έχουν χρησιμοποιηθεί για διάφορες βιομηχανίες και για τις ενεργειακές ανάγκες των ανθρώπων εδώ και αρκετό καιρό.

Αναμφίβολα θα οδηγήσει σε αποβιομηχάνιση και υψηλά ποσοστά ανεργίας που δεν έχουν παρατηρηθεί από τη Μεγάλη Ύφεση. Θέλουν να μειώσουν τις εκπομπές CO2 που είναι μια μορφή αερίων του θερμοκηπίου για να αποφύγουν να φτάσουν στην ατμόσφαιρα, διότι σύμφωνα με τους κινδυνολόγους της κλιματικής αλλαγής, οι εκπομπές CO2 μπορούν να σχηματίσουν μια κουβέρτα από πάνω μας, ενώ θερμαίνουν ολόκληρο τον πλανήτη από κάτω.

Αυτό επιτρέπει στους κινδυνολόγους της κλιματικής αλλαγής να λένε ότι οι πολικοί πάγοι λιώνουν ή ότι συμβαίνουν ακραίες καιρικές συνθήκες λόγω του τρόπου με τον οποίο η ανθρωπότητα έχει χρησιμοποιήσει αυτές τις παραδοσιακές πηγές ενέργειας, αλλά όλα είναι ψέματα.

Δυστυχώς, ο Ζελένσκι θα κάνει ό,τι έχει απομείνει από τις συνθήκες διαβίωσης της Ουκρανίας ακόμη χειρότερο, καθώς οι πηγές ενέργειας της Ουκρανίας θα αποτελούνται τελικά από εναλλακτικές μορφές ενέργειας, όπως οι ηλιακοί συλλέκτες και η αιολική ενέργεια, γεγονός που θα κάνει τα μέλη του WEF και άλλους, συμπεριλαμβανομένων των κερδοσκόπων της κλιματικής αλλαγής και των ακτιβιστών, αρκετά χαρούμενοι.


Ο Ζελένσκι απείλησε ανοιχτά την Ευρώπη έμμεσα με τρομοκρατία εάν δεν υποστήριζαν την Ουκρανία

Ποτέ μην δαγκώνετε το χέρι που σας ταΐζει. Τα μέλη του ΝΑΤΟ υποστηρίζουν τις πολεμικές προσπάθειες της Ουκρανίας με οικονομική και στρατιωτική βοήθεια από την αρχή, αλλά ο Ζελένσκι έκανε μια απειλητική δήλωση κατά της Ευρώπης γενικά με απειλές τρομοκρατίας από Ουκρανούς που διασχίζουν τα σύνορά τους εάν δεν τηρήσουν τις οικονομικές και στρατιωτικές τους υποχρεώσεις. Αν αυτό δεν είναι το πιο ηλίθιο πράγμα που έχει πει ένας ηγέτης μιας χώρας σε πόλεμο, δεν ξέρω τι είναι:

Βλέπω ότι αυτός ή αυτή δεν είναι εδώ, όχι μαζί μας σε αντίθεση με τις προφορικές διαβεβαιώσεις, Η αποτυχία υποστήριξης της Ουκρανίας ισοδυναμεί με το να συνταχθούμε με τη Ρωσσία στη σύγκρουση», συνέχισε: «Εάν οι εταίροι δεν μας βοηθήσουν, αυτό σημαίνει ότι θα βοηθήσουν τη Ρωσσία να κερδίσει, οι δυτικοί ψηφοφόροι δεν θα συγχωρήσουν τους ηγέτες τους εάν χάσουν την Ουκρανία, περαιτέρω προβλήματα μπορεί επίσης να προέλθουν από τα εκατομμύρια των Ουκρανών προσφύγων που διαμένουν τώρα σε όλη τη Δυτική Ευρώπη. Έχουν γενικά συμπεριφερθεί καλά, αλλά αν οι οικοδεσπότες τους οδηγήσουν αυτούς τους ανθρώπους σε μια γωνία, το τελικό αποτέλεσμα δεν θα είναι μια καλή ιστορία.

Αυτό ακουγόταν σαν απειλή για μένα, αλλά φυσικά, οι Ευρωπαίοι ηγέτες παραμένουν σιωπηλοί, χωρίς κανένα απολύτως σχόλιο. Τα μέλη του ΝΑΤΟ βρίσκονται τώρα σε αδιέξοδο, διότι τι θα συμβεί αν οι νεοναζί τρομοκράτες από την Ουκρανία αποφασίσουν να δημιουργήσουν μια επιχείρηση ψευδούς σημαίας και να πυροδοτήσουν έναν εκρηκτικό μηχανισμό σε ένα ευρωπαϊκό θεσμικό όργανο ή σε κάποιο άλλο μέρος που θα σκοτώσει και θα τραυματίσει αμάχους και θα κατηγορήσει τους Ρώσους;

Θα πρέπει να θυμούνται ότι μια 29χρονη τηλεοπτική σχολιαστής στη Ρωσσία, η Daria Dugina που σκοτώθηκε σε έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου στα περίχωρα της Μόσχας. Η Ντάρια Ντούγκινα έτυχε να είναι κόρη ενός ισχυρού Ρώσου πολιτικού θεωρητικού, του Αλεξάντερ Ντούγκιν, ο οποίος είναι υποστηρικτής του προέδρου Πούτιν και της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία, οπότε δεν χρειάζεται να μαντέψουμε ποιος ήταν πίσω από αυτή την τρομοκρατική επίθεση.

Ο Ζελένσκι θα συνεχίσει να ζητά οικονομική και στρατιωτική βοήθεια από τις ΗΠΑ και την ΕΕ, παρ' όλο που η Ουκρανία δεν έχει καμία πιθανότητα να κερδίσει αυτόν τον πόλεμο με σχεδόν 500.000 στρατιώτες της να σκοτώνονται ή να τραυματίζονται.

Παρ' όλο που ο Ζελένσκι είναι ένας από τους πιο νεοφιλελεύθερους και περίεργους ηγέτες στην πρόσφατη ιστορία, ο οποίος θα πρέπει να διαπραγματευτεί μια ειρηνευτική συμφωνία με τη Ρωσσία και να τερματίσει αυτόν τον πόλεμο πριν καταστραφεί εντελώς η Ουκρανία. Ο Ζελένσκι είναι απλώς μια άλλη μαριονέτα που υποστηρίζεται από τη Δύση, όπως ο Σαντάμ Χουσεΐν, ο οποίος έτυχε να είναι ο αγαπημένος δικτάτορας της Ουάσιγκτον εκείνη την εποχή και στις τελευταίες μέρες του, κοιτάξτε τι του συνέβη.

Εάν ο Ζελένσκι κάνει μια ειρηνευτική συμφωνία με τη Ρωσσία και αναγκάσει την Ουκρανία να παραμείνει ουδέτερη και να εγκαταλείψει την ατζέντα της να γίνει μέλος του ΝΑΤΟ, τότε ίσως μπορεί να επιβιώσει από αυτόν τον πόλεμο και να επιστρέψει στη show business και να κάνει περισσότερα μουσικά βίντεο χορεύοντας επάνω στις γόβες στιλέτα του, και γιατί όχι; Είναι πραγματικά καλός σε αυτό.

*

Σημείωση για τους αναγνώστες: Κάντε κλικ στο κουμπί κοινής χρήσης παραπάνω. Ακολουθήστε μας στο Instagram και το Twitter και εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Telegram. Μη διστάσετε να αναδημοσιεύσετε και να μοιραστείτε ευρέως άρθρα της Global Research

Ο Timothy Alexander Guzman γράφει στο δικό του blog, Silent Crow News, όπου δημοσιεύθηκε αρχικά αυτό το άρθρο. Είναι τακτικός συνεργάτης της Global Research.

Η προτεινόμενη εικόνα είναι από το SCN



ΠΗΓΗ: https://www.globalresearch.ca/nazism-wokism-strange-world-zelensky-ukraine/5835405


Μετάφραση: Μαριγώ Ζαραφοπούλα

1 σχόλιο:

  1. Η Αμπράμοβιτς να στέκεται με ένα γυμνό αγόρι καλύπτοντας τα μάτια του - Ξεκάθαρο παιδεραστία και σατανιστική αιματηρή τελετουργία(τα κέρατα του τράγου με το πρόσωπο του τράγου μεσα στο αίμα). Δεν το λένε, το δείχνουν. Ακόμα και τα ρούχα και η σοβαρή έκφραση είναι ότι το εννοούν, ότι δεν μασκαρεύτηκαν για πλάκα επειδή είχε απόκριες ή ακόμα πιο περίεργη αμερικανική γιορτή με τις κολοκύθες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!