Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2023

10 προβλέψεις για το 2024: Ετοιμαστείτε για δύσκολους καιρούς με πόλεμο και οικονομική κατάρρευση στον ορίζοντα.


Αναμένετε πολιτικές αναταραχές να ξεσπάσουν το 2024, καθώς οι ελίτ της παγκοσμιοποίησης πηγαίνουν για την τελική κατάρριψη της Αμερικής όπως την ξέρουμε, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τη σατανική ψηφιακή επαναφορά της παγκόσμιας τάξης

Το έτος 2023 θα μείνει στην ιστορία ως το σημείο στο οποίο οι παγκοσμιοποιητές ολοκλήρωσαν τη συναρμολόγηση ενός τεράστιου μυστικού στρατού μέσα στις ΗΠΑ στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την τελική κατάρριψη της Αμερικής, μετατρέποντάς την σε Amerika.

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου, υπάρχουν από 1,5 εκατομμύριο έως 5 εκατομμύρια ξένοι στρατιώτες ήδη μέσα στις ΗΠΑ που περιμένουν εντολές. Οι μαθηματικοί μου υπολογισμοί  βασίζονται στα στατιστικά στοιχεία της ίδιας της κυβέρνησης για τους παράνομους που εισέρχονται στις ΗΠΑ τα τελευταία τρία χρόνια και στη συνέχεια υπολόγισα πόσοι ήταν άνδρες στρατιωτικής ηλικίας χρησιμοποιώντας πολύ συντηρητικούς αριθμούς στο χαμηλό άκρο και μέτρια συντηρητικούς αριθμούς στο ανώτερο άκρο. Ο πιο συντηρητικός αριθμός, 1,5 εκατομμύριο, υποθέτοντας ότι κανένας ξένος πράκτορας σε στρατεύσιμη ηλικία δεν βρισκόταν ήδη εδώ πριν από τον Ιανουάριο του 2021, κάτι που φυσικά γνωρίζουμε ότι δεν μπορεί να συμβεί, αλλά ήθελα να δείξω πόσο συντηρητικοί είναι αυτοί οι αριθμοί.

Συνεπώς, έχουμε 1,5 εκατομμύριο, τουλάχιστον, σούπερ γυμνασμένους άνδρες σε στρατεύσιμη ηλικία που έχουμε δει να εισέρχονται στις ΗΠΑ ως «αιτούντες άσυλο», ο οποίος έχει γίνει ο νέος οργουελιανός όρος για τους παράνομους αλλοδαπούς. Δεν είναι πλέον μυστικό. Μπορείτε να πάτε στο X, πρώην Twitter, και να παρακολουθήσετε αμέτρητα βίντεο με κύματα ανδρών που εισέρχονται στις ΗΠΑ χωρίς χαρτιά για να προσδιορίσετε ποιοι είναι. Ακόμα κι αν πάμε με τον υπερσυντηρητικό αριθμό ενός στρατού 1,5 εκατομμυρίου ανδρών που τώρα συγκεντρώνεται στις Ηνωμένες Πολιτείες, αυτό είναι τρομερό για τα πρότυπα οποιουδήποτε.

Τώρα, τι θα γινόταν αν όλα αυτά τα όπλα που αγοράστηκαν από τις ομοσπονδιακές κυβερνητικές υπηρεσίες των ΗΠΑ συσσωρεύτηκαν με σκοπό τον εξοπλισμό αυτού του συγκεντρωμένου στρατού; Σκεφτείτε το. Όλοι αναρωτήθηκαν γιατί ομοσπονδιακές υπηρεσίες χωρίς να έχουν τον ρόλο επιβολής του νόμου, όπως η Διοίκηση Μικρών Επιχειρήσεων, το Υπουργείο Γεωργίας και Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών, αγόραζαν όπλα και πυρομαχικά υπό την κυβέρνηση Ομπάμα και τώρα ξανά υπό το καθεστώς του Μπάιντεν. Αυτή η άνευ προηγουμένου στρατιωτικοποίηση της ομοσπονδιακής κυβέρνησης δεν σταμάτησε καν υπό τον Τραμπ, απλώς επιβραδύνθηκε. 

Δεν βρίσκομαι εδώ για να σας πω γιατί αυτοί οι οργανισμοί αισθάνθηκαν την ανάγκη να εξοπλιστούν, αλλά μπορώ να σας πω ότι ο λόγος δεν μπορεί να είναι καλός. Μια εύλογη εξήγηση θα ήταν ότι θα χρησιμοποιήσουν αυτά τα αποθέματα για να προμηθεύσουν τη μία πλευρά σε έναν επερχόμενο εμφύλιο πόλεμο που πιθανότατα έχει προγραμματιστεί εδώ και πολύ καιρό.

Το 2023 ήταν επίσης η χρονιά που μας είπαν τα σχέδιά τους ορθάνοιχτα («αυτοί» είναι οι δισεκατομμυριούχοι και οι πολυεκατομμυριούχοι που συνδέονται με το παγκοσμιοποιημένο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και την ατζέντα του συμμάχου των Ηνωμένων Εθνών, συμμάχου του Βατικανού, την οποία ελπίζουν να έχουν εφαρμόσει πλήρως μέχρι το 2030).

Θέλουν μια εντελώς ψηφιακή οικονομία με ψηφιακές ταυτότητες για όλους και όχι άλλα μετρητά, μόνο ψηφιακά μάρκες, που σημαίνει ότι δεν υπάρχει πλέον ιδιωτικότητα ή ελευθερία για κανέναν. Θα γνωρίζουν όπου κι αν πάτε, ό, τι αγοράζετε, όλους με τους οποίους συνδέεστε και θα χρησιμοποιήσουν αυτές τις πληροφορίες είτε για να σας ανταμείψουν είτε για να σας τιμωρήσουν με βάση το αποτύπωμα άνθρακα σας. 

Συνδυάζοντας τα διπλά εργαλεία παρακολούθησης της ψηφιακής ταυτότητας με το ψηφιακό νόμισμα, οι δυνάμεις που θα έχουν τελικά μια αλάνθαστη μέθοδο παρακολούθησης, παρακολούθησης και ανάθεσης κοινωνικών βαθμολογιών πίστωσης σε κάθε άνθρωπο που περπατά στη γη. Το ψηφιακό χρήμα και οι ψηφιακές ταυτότητες θα συνδεθούν με την ενσωματωμένη (και συνδεδεμένη στο διαδίκτυο) τεχνολογία έξυπνης πόλης που εγκαθίσταται σχεδόν σε κάθε πόλη σε όλο τον κόσμο. Αυτή η τεχνολογία εγκαθίσταται από κυβερνητικούς εργολάβους ακριβώς κάτω από τη μύτη των πλήρως αδαών κατοίκων σε πόλεις όλων των μεγεθών - είναι για την ασφάλειά μας, μας λένε. Στην πραγματικότητα, ελπίζουν να δημιουργήσουν έναν πληθυσμό cyborgs.

Οι παγκοσμιοποιητές μας είπαν επίσης επανειλημμένα το 2023 ότι εμείς, ως ανθρώπινα όντα, δεν χρειαζόμαστε πλέον. Έχουν AI τώρα και αυτό είναι πλήρως ικανό να χειριστεί τα περισσότερα από τα καθήκοντα που οι εταιρείες και οι κυβερνήσεις έχουν στο παρελθόν πληρώσει ανθρώπους για να εκτελέσουν. Υποθέτω ότι αυτό σημαίνει ότι θα αρχίσουν να καταργούν τους πιο περιττούς ανάμεσά μας το 2024. Υπάρχουν πάρα πολλοί άχρηστοι άνθρωποι, λέει ο Yuval Harari, ένας από τους επικεφαλής υπολοχαγούς του Klaus Schwab στο WEF.

Επίσης, το 2023, άνοιξαν τις πύλες του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου προκαλώντας τη Ρωσσία και προσπαθώντας να στριμώξουν τον ηγέτη της χώρας σε μια επικίνδυνη γωνία. Στη διαδικασία της προσπάθειας να επιτύχουν μια αλλαγή καθεστώτος στη Ρωσσία, ουσιαστικά άδειασαν τα οπλοστάσια πυρομαχικών ολόκληρης της Δύσης, στέλνοντας ατελείωτες προμήθειες οβίδων 155 χιλιοστών, πυραύλων Patriot, πυραύλων ATACMS και Storm Shadow, drones και άλλων βασικών όπλων στην Ουκρανία και το Ισραήλ. Αυτά τα αποθέματα θα χρειαστούν χρόνια για να αναπληρωθούν και κανείς δεν μιλάει πραγματικά γι' αυτό.

Με αυτό το υπόβαθρο, εδώ είναι μερικές από τις προβλέψεις μου για το 2024 (μερικές μοιάζουν περισσότερο με τάσεις παρά προβλέψεις):

  • Ο συνεχιζόμενος πόλεμος κατά της ελευθερίας του λόγου και της Πρώτης Τροπολογίας. Ο Επιστημονικός και Πολιτιστικός Οργανισμός των Ηνωμένων Εθνών για την Εκπαίδευση (UNESCO) ανακοίνωσε στις 6 Νοεμβρίου 2023 ότι ένα παγκόσμιο σχέδιο για τη φίμωση της ελευθερίας του λόγου στο Διαδίκτυο ήταν σε εξέλιξη. Διορθώστε με αν κάνω λάθος, αλλά δεν άκουσα κανέναν στην αμερικανική κυβέρνηση του Τζο Μπάιντεν να απορρίπτει τη δήλωση της UNESCO ή ότι οι ΗΠΑ, αυτό το προπύργιο της «δημοκρατίας», θα επέλεγαν να μην συμμετάσχουν.
  • Ο συνεχιζόμενος πόλεμος κατά της Δεύτερης Τροπολογίας. Αυτό είναι τόσο προφανές ότι έχει ήδη δρομολογηθεί που δεν χρειάζεται καμμία εξήγηση. Το τελευταίο σχέδιο του καθεστώτος Μπάιντεν είναι να χρησιμοποιήσει δολλάρια ομοσπονδιακών φορολογουμένων για να πληρώσει τις πολιτείες για να εφαρμόσουν τους νόμους για τον έλεγχο των όπλων που δεν μπόρεσε να περάσει. Το μόνο ερώτημα είναι, θα υποκύψουν οι Αμερικανοί όπως οι λαοί στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία και θα παραδώσουν τα όπλα τους;
  • Συνεχιζόμενος παγκόσμιος πόλεμος στα τρόφιμα και τα νομίσματα fiat. Ο θάνατος του δολλαρίου ΗΠΑ θα οδηγήσει σε θάνατο του λιανικού εμπορίου και σε ελλείψεις πολλών κοινών ειδών, καθώς η αλυσίδα εφοδιασμού συνεχίζει να διαβρώνεται και η οικονομία σιγά-σιγά καταρρέει. Καθώς όλα αυτά τα δολλάρια ΗΠΑ που κάποτε χρησιμοποιούνταν από ξένα έθνη για την αγορά προϊόντων στο διεθνές εμπόριο έρχονται σωρηδόν πίσω στις ΗΠΑ, εξετάζουμε την προοπτική του αχαλίνωτου πληθωρισμού, ειδικά για ο,τιδήποτε σχετίζεται με καύσιμα ή τρόφιμα. Πριν μπορέσουν να εφαρμόσουν πλήρως τα ψηφιακά νομίσματα της κεντρικής τράπεζας, πρέπει να καταστήσουν εντελώς άχρηστα τα χάρτινα νομίσματα fiat και το 2024 θα είναι η χρονιά που θα το κάνουν αυτό.
  • Μεγάλες κυβερνοεπιθέσεις θα στοχεύσουν τραπεζικούς και χρηματοπιστωτικούς τομείς, επικοινωνίες και ενδεχομένως ακόμη και να κλείσουν μεγάλα τμήματα του δικτύου ηλεκτρικής ενέργειας, προκαλώντας εκτεταμένο πανικό και αναταραχή. Αυτό θα γίνει είτε από την κυβέρνηση των ΗΠΑ είτε από μια ξένη δύναμη εν γνώσει της κυβέρνησης των ΗΠΑ. Η ιδέα είναι να κατηγορηθεί για τη δυστυχία ένας ξένος μπαμπούλας όπως η Ρωσσία ή η Κίνα, πιθανότατα η Ρωσσία, η οποία είναι πάντα ο μπαμπούλας της επιλογής για την κυβέρνηση των ΗΠΑ. Αυτό θα επιτρέψει στην κυβέρνηση των ΗΠΑ να τροφοδοτήσει το αντιρωσικό μίσος, να επικαλεστεί την αίσθηση πατριωτισμού των Αμερικανών και να εφαρμόσει ένα στρατιωτικό σχέδιο καθώς προετοιμάζεται για ολοκληρωτικό πόλεμο με τη Ρωσσία-Κίνα το 2025.
  • Η ανομία και οι πολιτικές αναταραχές θα συνεχίσουν να αυξάνονται μέχρι τις εκλογές της 5ης Νοεμβρίου 2024 και μετά. Η προοπτική εμφυλίου πολέμου (ακολουθούμενου από τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο το 2025;) είναι πλέον πολύ πιθανή. Θα εκτιμούσα την απειλή να ξεσπάσει εμφύλιος πόλεμος το 2024 σε μεγαλύτερη από 50-50 για λόγους που έχω εξηγήσει σε προηγούμενα άρθρα.
  • Η κατασκευή ενός τείχους στα σύνορα ΗΠΑ-Μεξικού ξεκινά τελικά το 2024, αλλά όχι για τον λόγο που πιστεύουν οι περισσότεροι Αμερικανοί. Το τείχος θα χτιστεί όχι για να κρατήσει τους ξένους έξω, αλλά για να κρατήσει τους Αμερικανούς μέσα. Οι παγκοσμιοποιητές έχουν ήδη συγκεντρώσει έναν ξένο στρατό κοιμώμενων πυρήνων μέσα στις ΗΠΑ. Πόσα περισσότερα στρατεύματα θα χρειαστούν; Όχι πάρα πολλά περισσότερα, κατά τη γνώμη μου. Κοντά στο τέλος του 2024 μην εκπλαγείτε αν δείτε την κατασκευή να ξεκινά σε έναν τοίχο. Κάθε αποτελεσματική δικτατορία χρειάζεται ένα τείχος για να κρατήσει τους πολίτες της υπό έλεγχο και, όπως εξήγησα προηγουμένως, οι ΗΠΑ δεν είναι πλέον συνταγματική δημοκρατία. Γιατί θα περιμέναμε να αρχίσει ξαφνικά να ενεργεί ξανά σαν μία τέτοια;
  • Υπάρχουν δύο πιθανά σενάρια γύρω από τον Donald J. Trump. Σύμφωνα με το σενάριο Α, ο Τραμπ εκλέγεται με σαρωτική νίκη, αλλά δεν του επιτρέπεται ποτέ να δει το εσωτερικό του Λευκού Οίκου. Το καθεστώς στην Ουάσινγκτον καλεί το BLM και τους antifa να πυρπολήσουν τους δρόμους σε «ως επί το πλείστον ειρηνικές» διαδηλώσεις, στη συνέχεια κηρύσσει στρατιωτικό νόμο και κατηγορεί τον Τραμπ ότι είναι εχθρός του κράτους που εξελέγη με ψευδείς προφάσεις. Οι άνθρωποι του MAGA συλλαμβάνονται και τοποθετούνται σε στρατόπεδα. Βγάζουν ένταλμα σύλληψης του Τραμπ ή ίσως τον δολοφονούν από έναν από τους αποδιοπομπαίους τράγους τους. 

  • Σύμφωνα με το σενάριο Β, ο Τραμπ χάνει από τον Μπάιντεν ή οποιονδήποτε άλλο υποψήφιο με το ψηφοδέλτιο των Δημοκρατικών, επειδή το Κολοράντο, το Μέην και αρκετές άλλες πολιτείες προσπαθούν να τον απομακρύνουν από το ψηφοδέλτιο ή ίσως τον κρατήσουν στο ψηφοδέλτιο, αλλά γεμίζουν τις κάλπες με ψεύτικες ψήφους. Και τα δύο σενάρια, Α ή Β, θα χρησιμεύσουν για να ξεκινήσει ο Δεύτερος Αμερικανικός Εμφύλιος Πόλεμος που τόσο ποθούν οι δισεκατομμυριούχοι παγκοσμιοποιητές ελίτ.
  • Συνεχής αποστασία της εκκλησίας σε εκπλήρωση του εδαφίου 2 Θεσσαλονικείς 2:3 και αυξανόμενος διωγμός της αληθινής Εκκλησίας. Ο πάπας και οι ομόλογοί του στον προτεσταντικό κόσμο θα συνεχίσουν να εισάγουν ψευδείς διδασκαλίες και δηλώσεις που αποσκοπούν στη σύγχυση, τη διαίρεση, την αποθάρρυνση και την καταστροφή της εκκλησίας. Αν είναι δυνατόν, ακόμη και οι εκλεκτοί θα εξαπατηθούν. Οι «απαγορευμένες ευλογίες», γνωστές και ως δαιμονικές ευλογίες για απαγορευμένες σχέσεις, θα φέρουν μεγάλη μομφή στο όνομα του Ιησού Χριστού, κάτι που ο Bergoglio και άλλοι κάνουν ήδη εδώ και αρκετά χρόνια. Σπέρνουν τη διαίρεση και τη σύγχυση μεταξύ του ποιμνίου στην Καθολική Εκκλησία, και ομοίως στην Προτεσταντική Εκκλησία. Όπως και στην Κίνα, οι περισσότεροι από τους αληθινούς πιστούς θα χωριστούν σε κατ' οίκον εκκλησίες.
  • Συνεχής κλιμάκωση της κυβερνητικής και εταιρικής προπαγανδιστικής εκστρατείας για την προώθηση του φόβου των ιών και των ασθενειών. Όλα αυτά προσανατολίζονται προς τη σκόπιμη προσπάθεια να εγχυθούν τα ανθρώπινα όντα με περισσότερα «εμβόλια» mRNA. Όλα τα εμβόλια θα γίνουν mRNA. 
  • Μόλις ο άνθρωπος ανακάλυψε ότι μπορεί να χακάρει και να αλλάξει την ανθρώπινη γενετική, άνοιξε ένα εντελώς νέο πεδίο παιχνιδιού για τον Σατανά να συνεχίσει την προσπάθεια χιλιάδων ετών να καταστρέψει το σπέρμα του Αδάμ. Ο Σατανάς ξέρει ότι ο τελικός προορισμός του είναι το πυρ το αιώνιο και ελπίζει να πάρει μαζί του όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους. Αν μπορέσει να αλλάξει τη γενετική σύνθεση στο βαθμό που καταστρέφει την ανθρώπινη ικανότητα να συνδεθεί με τον Δημιουργό του και να ασκήσει ελεύθερη βούληση, αυτό θα συγκαταλεγόταν στα μεγαλύτερα επιτεύγματά του. Δεν νομίζω ότι θα συμβεί. Ήδη, τεράστιοι αριθμοί ανθρώπων έχουν αφυπνιστεί στο γεγονός ότι αυτή η νέα γενιά εμβολίων προκαλεί περισσότερους θανάτους και σωματικές βλάβες από ό, τι αποτρέπει. Τα τελευταία κυβερνητικά στοιχεία δείχνουν ότι μόνο το 7% των ενηλίκων των ΗΠΑ έχουν λάβει την τελευταία «αναμνηστική δόση» Covid της κυβερνητικής-βιοφαρμακευτικής-ασφάλειας. Αυτό εξοργίζει τις παγκοσμιοποιημένες ελίτ που είναι επικεφαλής του συμπλέγματος αυτού. Όταν αυτές οι ελίτ θυμώνουν, γίνονται ακόμα πιο επικίνδυνες. Το τελευταίο πράγμα που περίμεναν ήταν να ξυπνήσουν τα πρόβατα με το γεγονός ότι οδηγούνται στη σφαγή.
  • Το Ισραήλ και οι μουσουλμάνοι εχθροί του θα εντείνουν τον πόλεμό τους στη Μέση Ανατολή. Δεν προσποιούμαι ότι ξέρω πώς θα εξελιχθεί αυτό. Ξέρω ότι οι ΗΠΑ κάποια στιγμή θα εγκαταλείψουν το Ισραήλ και ίσως αυτό να είναι το καλύτερο πράγμα που συνέβη ποτέ στο Ισραήλ, καθώς τελικά θα απελευθερωθεί για να πολεμήσει χωρίς το ένα χέρι δεμένο πίσω από την πλάτη του. Εάν συμβεί αυτό, το Ισραήλ θα αναγκαστεί επίσης να καλέσει τον Θεό για τη βοήθειά του, αντί να καλέσει έναν άστατο πρόεδρο των ΗΠΑ που προσπαθεί να παίξει και τις δύο πλευρές της σύγκρουσης. Στα χαρτιά, το Ισραήλ δεν θα έχει καμμία πιθανότητα να κερδίσει αυτόν τον πόλεμο χωρίς τη βοήθεια των ΗΠΑ και της Δύσης. Η νίκη θα έρθει μόνο αν ο Ισραήλ βιώσει θεϊκή παρέμβαση για λογαριασμό του. Σε αντίθεση με τόσους πολλούς στον ευαγγελικό κόσμο, δεν υποθέτω ότι γνωρίζω πώς θα εξελιχθεί αυτή η μεγάλη αντιπαράθεση. Εν τω μεταξύ, θα είναι πάντα η θέση μου ότι το Ισραήλ έχει το δικαίωμα να υπερασπιστεί τον εαυτό του χωρίς παρέμβαση από τον ΟΗΕ, τις ΗΠΑ, την ΕΕ, τη Ρωσσία, την Κίνα ή οποιονδήποτε άλλο. Περίοδος. Θα προσθέσω μια προειδοποίηση: 

  • Εάν αληθεύουν οι πρόσφατες αναφορές ότι ο ισραηλινός στρατός στόχευσε σκόπιμα μια χριστιανική εκκλησία στη Γάζα με μια επίθεση ελεύθερου σκοπευτή που σκότωσε μια γυναίκα και την κόρη της, τότε οι χριστιανοί δεν πρέπει να παραμείνουν σιωπηλοί σχετικά με αυτό απλώς και μόνο επειδή υποστηρίζουν το δικαίωμα του Ισραήλ να υπερασπιστεί τον εαυτό του. 

  • Ο πόλεμος είναι μία κόλαση και οι πολίτες θα υποφέρουν πάντα περισσότερο σε κάθε πόλεμο, αλλά δεν υπάρχει αμυντική στρατηγική που προωθείται πυροβολώντας χριστιανούς μέσα σε εκκλησίες. Σε αντίθεση με τα μουσουλμανικά τζαμιά, οι χριστιανικές εκκλησίες δεν λειτουργούν ταυτόχρονα ως αποθήκες όπλων. Τούτου λεχθέντος, υπάρχει μια καλή πιθανότητα ότι οι γυναίκες αυτές σκοτώθηκαν κατά λάθος από τους Ισραηλινούς ή σκόπιμα από τη Χαμάς, η οποία στη συνέχεια κατηγόρησε τους Ισραηλινούς ως μέρος της προπαγανδιστικής εκστρατείας τους. Ας ελπίσουμε ότι η αλήθεια θα επικρατήσει.

Πρέπει να προσευχόμαστε για την ειρήνη και ενάντια στους πολεμοκάπηλους της παγκοσμιοποίησης, ενώ ταυτόχρονα προετοιμαζόμαστε για πόλεμο σωματικά, διανοητικά και πνευματικά. Πιστεύω ότι ο Θεός θα διατηρήσει ένα υπόλοιπο ακόμη και μέσα σε μια καταρρέουσα αυτοκρατορία που έχει κάνει σκοπό της να Τον πετάξει έξω από την κοινωνία, τον πολιτισμό και ακόμη και τις περισσότερες εκκλησίες της.


ΠΗΓΗ: https://leohohmann.com/2023/12/29/10-predictions-for-2024-get-ready-for-tough-times-with-war-and-economic-collapse-on-the-horizon/


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!