Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2023

Οι επιστήμονες του Πενταγώνου εκτιμούν τη δημιουργία ανθρώπινων «σούπερ στρατιωτών» τόσο θανατηφόρων που τελικά θα πρέπει να «τερματιστούν»!

https://www.youtube.com/watch?v=TXBybQEGt0M&ab_channel=InternationalCommitteeoftheRedCross%28ICRC%29



Από Levi Mikula
25 Δεκεμβρίου 2023, ώρα 9:30 π.μ.

Κορυφαίοι επιστήμονες του Υπουργείου Άμυνας σχεδιάζουν να δημιουργήσουν «σούπερ στρατιώτες» στα πρότυπα των δημοφιλών χαρακτήρων της Marvel Captain America και Iron Man.

Αξιωματούχοι του Πενταγώνου συζήτησαν τη σχεδιαζόμενη δημιουργία «σούπερ στρατιωτών» για το πεδίο της μάχης, στο Διυπηρεσιακό / Βιομηχανικό Συνέδριο Εκπαίδευσης, Προσομοίωσης και Εκπαίδευσης στο Ορλάντο στις 29 Νοεμβρίου.

Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν στο συνέδριο ήταν «προγράμματα αναπαραγωγής, ταινίες της Marvel, The Matrix και οι διάφορες τεχνολογίες που ερευνά το Πεντάγωνο με στόχο τη δημιουργία ενός πραγματικού σούπερ στρατιώτη με κυβερνητικά εμφυτεύματα και ακανθώδη ηθικά ζητήματα γύρω από τη σωματική αυτονομία».

"Έτσι, έχουμε ένα ευρύ φάσμα ομιλητών εδώ για να καλύψουμε το είδος του εύρους που μπορεί να περιλαμβάνει έναν σούπερ στρατιώτη", δήλωσε η Lauren Reinerman-Jones, αναλύτρια από το Πανεπιστήμιο Αμυντικών Προμηθειών, κατά τη διάρκεια της εισαγωγής. «Τώρα, όταν ακούμε σούπερ στρατιώτη, τι σκεφτόμαστε συνήθως; Σκεφτόμαστε τη Marvel, σωστά; Captain America... τον Iron Man».

Αρκετές βελτιώσεις για τους στρατιώτες συζητήθηκαν στο συνέδριο, συμπεριλαμβανομένης της παροχής συνθετικού αίματος στους στρατιώτες, της αντικατάστασης των γυαλιών νυχτερινής όρασης με οφθαλμικές σταγόνες και της παροχής διεγερτικών στον «στρατιώτη του μέλλοντος» που μουδιάζουν τον πόνο και της «ικανότητας να αναγεννά τα άκρα και να θεραπεύει γρήγορα τις πληγές σαν σαύρα».

«Οι ενισχυμένοι στρατιώτες θα μειωθούν σε βιονικούς άνδρες, οι οποίοι τρέχουν γρήγορα, δεν χρειάζεται να κοιμούνται, να τρώνε και να πίνουν πολύ λίγο και μπορούν να πολεμούν όλη την ώρα. Ένα νέο είδος γεννιέται: ο Homo robocopus», ανέφερε μια διαφάνεια.

Όταν ρωτήθηκε για τον εξοπλισμό των συνταξιούχων βετεράνων με αυτή τη νέα τεχνολογία, ο ερευνητής επιστήμονας J.J. Walcutt πρότεινε ότι θα μπορούσε να δώσει στους συνταξιούχους βετεράνους μια αίσθηση σκοπού και να βοηθήσει στη μείωση των ποσοστών κατάθλιψης.

"Αν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ανθρώπους, ανεξάρτητα από τις φυσικές τους ικανότητες ή μπορούμε να ενισχύσουμε τις δυνατότητές τους, γιατί δεν μπορούμε να αυξήσουμε τη μακροζωία της υπηρεσίας;" Walcutt είπε.

«Στην πραγματικότητα συνεργαζόμαστε με μια εταιρεία που ονομάζεται Teledyne για να εξετάσουμε τεχνολογίες που είναι σε θέση να γράψουν στον εγκέφαλο σε πολύ υψηλή ανάλυση», δήλωσε ο Richard McKinley, ο οποίος εργάζεται για τη «μη επεμβατική διέγερση του εγκεφάλου» για την Πολεμική Αεροπορία.

«Είναι πολύ νωρίς, οπότε υπάρχει ακόμα πολλή ανάπτυξη που πρέπει να γίνει. Αλλά αυτό είναι κάτι που θα έρθει στο μέλλον, να μπορείς να φοράς μια συσκευή που μη επεμβατικά μπορεί να γράψει πληροφορίες απευθείας στον εγκέφαλό σου χωρίς καμμία χειρουργική επέμβαση, χωρίς καμμία αίσθηση στο δέρμα σου», συνέχισε ο McKinley.

Στη συνέχεια, η συζήτηση πήγε στις ηθικές και νομικές προκλήσεις της δημιουργίας «σούπερ στρατιωτών».

«Τι ρίσκα είμαστε διατεθειμένοι να αναλάβουμε; Υπάρχουν όλα αυτά τα υπέροχα πράγματα που μπορούμε να κάνουμε», δήλωσε ο εκπρόσωπος της Αναπτυξιακής Διοίκησης του Στρατού των ΗΠΑ George Matake.

«Δεν θέλουμε έναν δίκαιο αγώνα. Πραγματικά δεν το θέλουμε, αυτό δεν είναι έντιμο. Θέλουμε τα παιδιά μας να είναι υπερβολικά ανταγωνιστικά με πιθανούς εχθρούς, σωστά; Γιατί λοιπόν δεν τους δίνουμε φαρμακευτικές ενισχύσεις; Γιατί τα βάζουμε να τρέχουν όλη την εβδομάδα, ενώ θα μπορούσαμε απλώς να τους δώσουμε στεροειδή; Υπάρχουν όλα αυτά τα άλλα πράγματα που θα μπορούσατε να κάνετε αν αλλάξετε τους κοινωνικούς κανόνες και την ηθική. Και νόμους, σε ορισμένες περιπτώσεις».

«Θα μπορούσαμε να βρεθούμε σε μια κατάσταση όπου οι στρατιώτες μας, όσο ταλαντούχοι και εκπαιδευμένοι κι αν είναι, αντιμετωπίζουν μια άδικη μάχη επειδή μια άλλη χώρα είναι πρόθυμη να πει, μαντέψτε τι, εσύ, άνδρα, είσαι καλός αεροπόρος. Εσύ, γυναίκα, είσαι καλή αεροπόρος. Θα κάνεις τα καλύτερα μωρά αεροπόρων που έχουμε δει ποτέ και δεν με νοιάζει που δεν είσαι παντρεμένος», συνέχισε ο Matake. «Αυτό είναι ένα πράγμα. Είναι πρόθυμοι να κάνουν αυτό το επιπλέον βήμα που εμείς δεν θέλουμε;»

Ο Reinerman-Jones ρώτησε τους ομιλητές: «Έτσι, αν κάνετε τέτοιου είδους αλλαγές σε ένα άτομο, τι κάνετε όταν η υπηρεσία του τελειώσει;» Τον «τερματίζετε», αστειεύτηκε ο εκπρόσωπος της Αναπτυξιακής Διοίκησης του Στρατού των ΗΠΑ, Irwin Hudson.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Δημοκρατικοί του Κογκρέσσου έχουν χαμηλώσει το βλέμμα τους με τους γερουσιαστές του Ιλλινόϊς Tammy Duckworth και Dick Durbin να προσφέρουν άλλες λύσεις για τη στρατολόγηση, συμπεριλαμβανομένης της στρατολόγησης παράνομων μεταναστών για να βοηθήσουν με τις ελλείψεις στρατολόγησης.

«Η συνάδελφός μου από το Ιλλινόϊς [γερουσιαστής Tammy Duckworth] έχει ένα νομοσχέδιο που λέει ότι αν είσαι άτομο χωρίς χαρτιά σε αυτή τη χώρα και μπορείς να περάσεις το τεστ ιστορικού και τα παρόμοια, μπορείς να υπηρετήσεις στον στρατό μας. Και αν το κάνετε έντιμα, θα σας κάνουμε πολίτες των Ηνωμένων Πολιτειών», δήλωσε ο Durbin τη Δευτέρα.

«Το χρειαζόμαστε αυτό; Γνωρίζετε ποιοι είναι οι αριθμοί στρατολόγησης στον Στρατό, το Ναυτικό και την Πολεμική Αεροπορία; Δεν μπορούν να βρουν αρκετούς ανθρώπους. Και υπάρχουν άνθρωποι χωρίς χαρτιά που θέλουν να υπηρετήσουν αυτή τη χώρα. Πρέπει να τους δώσουμε την ευκαιρία; Νομίζω ότι θα έπρεπε», συνέχισε ο Durbin.


ΠΗΓΗ: https://www.westernjournal.com/pentagon-scientists-weigh-creating-human-super-soldiers-deadly-eventually-terminated/?utm_source=Email&utm_medium=WJBreaking&utm_campaign=breaking&utm_content=western-journal



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

1 σχόλιο:

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!