Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2023

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΙΤ ΣΤΗ ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ: ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΕΠΑΝΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ; (και στην Ελλάδα;)


Οδήγησε τον λαό της στη θανατηφόρα ένεση ενώ βοήθησε να γλυτώσουν οι πολιτικοί ηγέτες : Η πρώην πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας Jacinda Ardern (Φωτογραφία: Imago)

Από τον Jason Ford
29 Δεκεμβρίου 2023

Παρά τις κραυγαλέες οπισθοδρομήσεις (όπως η αναμενόμενη διαγραφή της τεκμηρίωσης βλάβης του εμβολίου MDR), όλο και περισσότεροι εκπρόσωποι της «μη εναλλακτικής» ομάδας δημοσιογράφων ζητούν επίσης επαναξιολόγηση του γιγαντιαίου σκανδάλου εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού.

Επί του παρόντος, για παράδειγμα, ο Michael Andrick στην «Berliner Zeitung», ο οποίος γράφει υπό τον τίτλο «Spike damage as a taboo topic: The discussion is overdue», μεταξύ άλλων: «Από τη Νέα Ζηλανδία ακούμε ότι η Jacinda Ardern, η τότε πρωθυπουργός της πολιτικής "μηδενικόύ Covid", χορήγησε εξαιρέσεις εμβολιασμού σε 11.005 δημόσιους υπαλλήλους με αντάλλαγμα μια υπόσχεση σιωπής. Τι θα μπορούσε να ωθήσει έναν αρχηγό κυβέρνησης να κάνει ένα τόσο ασυνήθιστο βήμα;»

Και συνεχίζει: «Η γερμανική υπερβάλλουσα θνησιμότητα δεν θα ξεκινήσει πριν από το 2021 με την εκστρατεία εμβολιασμού και θα αυξηθεί με την επέκτασή της, όπως σε πολλές άλλες χώρες. Το να πούμε ότι τα εμβόλια mRNA έχουν σώσει ζωές μαζικά είναι επομένως απίθανο - και δεδομένης της έλλειψης υπερβάλλουσας θνησιμότητας με προηγούμενες σχετικά επικίνδυνες παραλλαγές του ιού. Γιατί δεν υπάρχει μια σοβαρή συζήτηση για αυτή την αντίφαση;»

Στυγνή και αδίστακτη

Έτσι, εδώ είναι ξεκάθαρο για το κοινό των γερμανικών κυρίαρχων μέσων ενημέρωσης: η Jacinda Ardern έδωσε σε χιλιάδες κυβερνητικούς αξιωματούχους απαλλαγή από την υποχρεωτικότητα της "θαυματουργής" ουσίας με την συμφωνία να παραμείνουν σιωπηλοί - ενώ ταυτόχρονα ανάγκασε τον πληθυσμό της να κάνει το εμβόλιο, γλυτώνονταας τους υπαλλήλους της σε μεγάλη κλίμακα. Καλώς... 

Ωστόσο, τι θα μπορούσε ενδεχομένως να παρακινήσει έναν αρχηγό κυβέρνησης να πράξει κάτι τέτοιο; Ίσως η γνώση ότι τα εμβόλια δεν είναι τελικά ακίνδυνα - με απόλυτη άγνοια της ευημερίας του ίδιου του πληθυσμού κάποιου;

Σκεφτείτε πόσο σκληρός άνθρωπος πρέπει να είστε για να προβείτε σε κάτι τέτοιο αδίστακτα: Λέτε στις κάμερες πόσο υπέροχα είναι αυτά τα σκευάσματα και πίσω από τα παρασκήνια συλλέγετε συμφωνίες σιωπής. 

Ποιον υπηρετούν αυτοί οι άνθρωποι, και προφανώς δεν είναι ο δικός τους πληθυσμός που αφέθηκε πρόθυμα να οδηγηθεί στη σύριγγα και εξακολουθεί να του επιτρέπεται να το κάνει; 

Κανένας από αυτούς τους εγκληματίες δεν θα χρειαστεί να λογοδοτήσει στο δικαστήριο. Ειδικά όχι στη Γερμανία, όπου ο Karl Lauterbach, ένας από τους πιο αδίστακτους λομπίστες του εμβολιασμού, εξακολουθεί να μπορεί να σπέρνει τον όλεθρο ως υπουργός Υγείας. Για μένα, εξακολουθεί να είναι απολύτως παρανοϊκό.



ΠΗΓΗ: https://ansage.org/skandal-um-eliten-impfbefreiung-in-neuseeland-wann-setzt-in-deutschland-die-aufarbeitung-ein/


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!