Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2023

Πάνω από 70 παιδιά 3 και 4 ετών στάλθηκαν στην κλινική τρανσέξουαλ Tavistock!


https://www.amazon.com/Irreversible-Damage-Transgender-Seducing-Daughters-ebook/dp/B07YL6XK55

Σύμφωνα με το NHS Trust, το οποίο διαχειρίζεται την κλινική, κανένα τρίχρονο παιδί δεν έχει υποβληθεί σε «θεραπεία». Αυτές είναι συνήθως «εφάπαξ συνομιλίες» με γονείς ή φροντιστές για την παροχή υποστήριξης και συμβουλών.


Δεκάδες παιδιά κάτω των πέντε ετών έχουν παραπεμφθεί στην αμφιλεγόμενη κλινική τρανσέξουαλ Tavistock, σύμφωνα με την Daily Mail. Αυτό ώθησε τις αρχές να εξετάσουν το ενδεχόμενο θέσπισης κατώτατου ορίου ηλικίας. Το άρθρο τέθηκε υπόψη της Daily Sceptic.

Τα παιδιά προσχολικής ηλικίας είναι μεταξύ των 382 παιδιών ηλικίας κάτω των 6 ετών που έχουν παραπεμφθεί στην Υπηρεσία Ανάπτυξης Ταυτότητας Φύλου (GIDS) της κλινικής την τελευταία δεκαετία, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία. Σύμφωνα με ακτιβιστές, δεν θα έπρεπε ποτέ να έχουν προταθεί από γιατρούς ή γονείς για ψυχολογική αξιολόγηση σε τόσο νεαρή ηλικία.

Οι επικεφαλής των υπηρεσιών υγείας εξετάζουν τώρα την εισαγωγή ελάχιστης ηλικίας 7 ετών για μελλοντικούς ασθενείς, σύμφωνα με την Daily Mail. Αυτό δικαιολογείται από το γεγονός ότι τα μικρότερα παιδιά δεν είναι σε θέση να επικοινωνούν ουσιαστικά με τους γιατρούς σχετικά με το γεγονός ότι θέλουν να αναγνωριστούν ως το αντίθετο φύλο.

Μια νέα έκθεση από το NHS England αναγνωρίζει επίσης ότι το ενδιαφέρον των νεαρών αγοριών για τα ρούχα ή τα παιχνίδια των κοριτσιών και αντίστροφα είναι «αρκετά κοινό» και «συνήθως δεν υποδηλώνει ασυμφωνία φύλου».

Η έκθεση έρχεται πριν από την πολυαναμενόμενη τελική έκθεση της παιδιάτρου Δρ Hilary Cass, η οποία αναμένεται να περιλαμβάνει πιο εκτεταμένες συστάσεις σχετικά με τις υπηρεσίες τρανσέξουαλ για τους νέους. Ήταν η ενδιάμεση μελέτη τους που οδήγησε στο κλείσιμο του GIDS (εδώ μπορείτε να βρείτε ένα σχόλιο σχετικά με αυτό από τον Δρ Marco Caimi).

Σύμφωνα με την Daily Mail, η κυβέρνηση προσπαθεί επίσης να σταματήσει τη διάδοση της αμφιλεγόμενης ιδεολογίας της ταυτότητας φύλου στα σχολεία. Για παράδειγμα, η υπουργός Ισότητας Kemi Badenoch δήλωσε ότι είναι επιβλαβές να διδάσκουμε στα παιδιά ότι μπορούν να γεννηθούν σε λάθος σώμα.

Η κλινική GIDS, η οποία διευθύνεται από το Tavistock and Portman NHS Foundation Trust στο Βόρειο Λονδίνο από το 1989, δεν έχει χαμηλότερο όριο ηλικίας για παραπομπές, αλλά δεν έχουν γίνει όλες αποδεκτές ή έχουν οδηγήσει σε θεραπεία.

Ωστόσο, τα στατιστικά στοιχεία από το trust δείχνουν την εκπληκτική αύξηση του αριθμού των νέων που νοσηλεύονται εκεί την τελευταία δεκαετία: από 136 το 2010/11 σε 3.585 το 2021/22. Δείχνει επίσης ότι δώδεκα 3χρονα (!!!) παραπέμφθηκαν στην κλινική κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, καθώς και 61 τετράχρονα, 140 πεντάχρονα και 169 εξάχρονα.

Το NHS Tacistock Trust τόνισε, σύμφωνα με την Daily Mail, ότι κανένα τρίχρονο παιδί δεν έχει υποβληθεί σε «θεραπεία», αλλά ότι το προσωπικό έχει συνήθως μια «εφάπαξ συνομιλία» με τους γονείς ή τους φροντιστές για να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές. Ωστόσο, η πρώην υπουργός Υγείας Jackie Doyle-Price επέκρινε την κλινική, λέγοντας:

«Δεν θα έπρεπε ποτέ να έχουν δει τρίχρονα παιδιά. Πρέπει να σταλεί ένα σαφές μήνυμα: αφήστε τα παιδιά να είναι παιδιά. Αφήστε τα να παίξουν και να αναπτύξουν τη φαντασία τους. Δεν πρέπει να παρέχουμε ιατρική περίθαλψη σε κάτι που είναι μόνο μέρος της ενηλικίωσης».



ΠΗΓΗ: https://transition-news.org/uber-70-drei-und-vierjahrige-wurden-in-die-tavistock-transgender-klinik

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

3 σχόλια:

  1. https://twitter.com/DiedSuddenly_/status/1741315596862546329

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://twitter.com/RonEng1ish/status/1740748978780868867

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. https://anazitiseis.gr/to-egklima-ton-emvolion-mrna-parousiazetai-sta-evropaika-mme-kai-prokalei-tromo-stous-dimosiografous-pou-to-sygkalypsan/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!