Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2023

Tucker Carlson: Τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης «τελείωσαν – είπαν πάρα πολλά ψέμματα»


Πηγή: Το κανάλι Telegram του Tucker Carlson

Το "NBC News", για παράδειγμα, δεν θα υπάρχει πλέον σε δέκα χρόνια, δήλωσε ο μακροχρόνιος παρουσιαστής του "Fox News" σε συνέντευξή του στο ειδησεογραφικό πρόγραμμα "Breaking Points". Θα «στοιχημάτιζε το αυτοκίνητό του» σε αυτό.

Το γεγονός ότι τα καθιερωμένα μέσα ενημέρωσης υποφέρουν από απώλεια εμβέλειας αναφέρθηκε πρόσφατα από το Transition NewsΟ μακροχρόνιος παρουσιαστής του Fox News Tucker Carlson έχει προχωρήσει ακόμη και σε συνέντευξή του στο ειδησεογραφικό πρόγραμμα Breaking Points, έχει προφητεύσει de facto την κατάρρευση των κυρίαρχων μέσων ενημέρωσης.

Ο 54χρονος ρωτήθηκε για τα εξής:

"Πιστεύετε ότι τα ανεξάρτητα μέσα ενημέρωσης, ακόμη και η εταιρεία που χτίζετε, θα είναι ποτέ σε θέση να ταιριάξουν με τη δύναμη της καλωδιακής τηλεόρασης όσον αφορά το πολιτιστικό κύρος και την πολιτική επιρροή - ή πιστεύετε ότι [τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης] θα διατηρήσουν μεγάλο μέρος της εξουσίας που έχουν;"

Στην οποία ο Carlson απαντά:

«Ω, όχι, νομίζω ότι τελείωσαν. Και για διάφορους λόγους. Ένας από αυτούς είναι οι επιχειρήσεις. Δεν νομίζω ότι το μοντέλλο τους λειτουργεί. Είναι επίσης πολύ ακριβό, παρεμπιπτόντως. Δεν νομίζω ότι το NBC News θα εξακολουθεί να υπάρχει σε 10 χρόνια. Θα στοιχημάτιζα το αυτοκίνητό μου σε αυτό. Θέλω να πω, είναι αναπόφευκτα σε παρακμή. Η εποχή της τηλεόρασης έχει διαρκέσει πολύ περισσότερο από όσο θα πίστευα».

Ο ίδιος ξεκίνησε στην τηλεόραση το 1995 και μεγάλωσε με αυτήν επειδή το έκανε ο πατέρας του. Παρακολουθούσε τηλεόραση για περισσότερα από 50 χρόνια και έμεινε έκπληκτος με τη συνέπειά της. «Αλλά όλα τελειώνουν, συμπεριλαμβανομένης της ζωής μας, και γι' αυτό σίγουρα θα εξαφανιστούν», είναι πεπεισμένος ο Carlson.

Τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης έχουν επίσης «πει πάρα πολλά ψέμματα». Γνωρίζει καλά ότι το ψέμμα είναι μέρος της ανθρώπινης φύσης. Αλλά τα μέσα μαζικής ενημέρωσης έχουν ξεπεράσει το όριο και μεταλλάχθηκαν σε μια «καθαρή οργάνωση προπαγάνδας για την Pfizer». «Είναι πολύ προφανές», δήλωσε ο Carlson.

Αυτό έχει οδηγήσει σε αισθητή απώλεια εμπιστοσύνης. Ως αποτέλεσμα, πολλοί άνθρωποι θα απομακρυνθούν από τα μέσα ενημέρωσης. «Και οι αριθμοί δείχνουν ότι συμβαίνει», λέει ο Carlson.


ΠΗΓΗ: https://transition-news.org/tucker-carlson-die-mainstreammedien-sind-erledigt-sie-haben-zu-viel-gelogen

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ



Πηγή:

Breaking Points: Tucker SOUNDS OFF On Ben Shapiro, Israel, Free Speech And UFO - 27 Δεκεμβρίου 2023

Έγγραφα

 MPEG4 - (30,7 MB)

1 σχόλιο:

  1. ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ!
    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΑ ΜΕΤΡΗΣΗ!
    ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΝΟΙΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ Η ΜΟΝΙΜΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ!
    ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣ!
    ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΗ!
    ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΗΔΙΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!