Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2023

Ξαφνικά & Απροσδόκητα (1)

https://www.freepik.com/premium-photo/died-suddenly-unexpectedly-young-man-holds-sign-clarification-increase-mortality_35843337.htm


Ο Steve Connolly πληγώνεται και θυμώνει από την απώλεια πολλών φίλων από τότε που αναπτύχθηκαν τα εμβόλια covid στον πληθυσμό στο πλαίσιο της επιχείρησης Warp Speed (OWS), η οποία είναι μια κοινή επιχείρηση μεταξύ του Υπουργείου Άμυνας (DoD) και του Υπουργείου Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών (HHS).

Αφού παρουσίασα αναλύσεις πιστοποιητικών θανάτου σε ένα πλήθος σε μια επαρχιακή εκκλησία του Νιου Χάμσαϊρ στα τέλη του 2022, ο Steve μου συστήθηκε. Ήταν θυμωμένος με την κατάσταση του εμβολίου covid, αλλά ήθελε να κάνει κάτι θετικό για να αποτρέψει άλλους από το να βλαφθούν ή να σκοτωθούν.


Ο Steve αναζητά τις λέξεις «ξαφνικά» ή «απροσδόκητα» σε νεκρολογίες στο διαδίκτυο στο τηλέφωνό του. Στη συνέχεια, τα καταγράφει στην οθόνη και μου τα στέλνει μέσω μηνύματος κειμένου από καιρό σε καιρό. Κοιτάζω τα πιστοποιητικά θανάτου και του λέω τις επίσημες αιτίες θανάτου.


Πριν από μια εβδομάδα, ο Steve ήρθε με μια μεγάλη ιδέα. Βρήκε ένα διαδικτυακό εργαλείο δεδομένων ενσωματωμένο σε έναν εθνικό ιστότοπο νεκρολογίας, https://www.legacy.com. Ο Steve χρησιμοποίησε το προηγμένο εργαλείο αναζήτησης του ιστότοπου για να φιλτράρει νεκρολογίες για τις λέξεις-κλειδιά "ξαφνικά" και "απροσδόκητα". Στη συνέχεια φιλτράρισε κατά εύρος ημερομηνιών και πολιτεία των ΗΠΑ.

Δημιούργησα ένα υπολογιστικό φύλλο πολλών χρηστών και έδωσα πρόσβαση στον Steve. Συμπλήρωσε

ΜΕΘΟΔΟΣ
  1. Μεταβείτε στο https://www.legacy.com/obituaries/search.

  2. Κάντε κλικ στην επιλογή <Ημερομηνία δημοσίευσης>. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή <Προσαρμοσμένο εύρος>. Πληκτρολογήστε "01/2015" στο πεδίο <Από> και "01/2016" στο πεδίο <Προς>. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή <Εφαρμογή φίλτρων>. Αυτό λαμβάνει αρχεία από 01/01/2015 έως 01/01/2016 με επικάλυψη μίας ημέρας κάθε χρόνο. Επαναλάβετε αυτό για κάθε έτος.

  3. Κάντε κλικ στην επιλογή <Τοποθεσία> και μετά <Όλες οι χώρες>. Επιλέξτε <Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής> από το αναπτυσσόμενο μενού. Για κάθε πολιτεία, επιλέξτε το αναπτυσσόμενο μενού <Επιλογή περιοχής> προς τα κάτω. Στη συνέχεια, επιλέξτε μια κατάσταση από τη λίστα και κάντε κλικ στην επιλογή <Εφαρμογή φίλτρων>. Επαναλάβετε αυτό για τις Ηνωμένες Πολιτείες και κάθε πολιτεία.

  4. Κάντε κλικ στην επιλογή <Αναζήτηση στα αποτελέσματα>. Πληκτρολογήστε "ξαφνικά Ή απροσδόκητα" στο πεδίο <Πληκτρολογήστε λέξεις-κλειδιά>. Κάντε κλικ στο σύμβολο συν στον μπλε κύκλο στα δεξιά του πεδίου. Αφήστε αυτό ως κριτήριο αναζήτησης για κάθε πολιτεία και έτος.

Το σχήμα 1 αντιπροσωπεύει περιπτώσεις «ξαφνικά» ή «απροσδόκητα» σε νεκρολογίες για τις πενήντα Ηνωμένες Πολιτείες.


Γράφημα 1


Τα αποτελέσματα είναι συγκλονιστικά και αδιαμφισβήτητα. Κάτι δεν πάει καλά με τη δημόσια υγεία που αρχίζει όχι το έτος covid του 2020, αλλά μάλλον με την ανάπτυξη του φαρμάκου γονιδιακής θεραπείας που η κυβέρνηση αποκαλεί «εμβόλιο» το 2021.

Ενώ δεν μπορεί να αποδοθεί σε μία μόνο αιτία θανάτου, αυτή είναι μια ανησυχητική τάση που δεν μπορεί να αγνοηθεί. Τι προκαλεί μια τέτοια άνοδο; Είναι υπερβολικές δόσεις φαιντανύλης; Είναι η χρήση φαρμάκου στο νοσοκομείο; Θα μπορούσε ενδεχομένως να είναι το φάρμακο γονιδιακής θεραπείας covid που αναπτύχθηκε τα τελευταία δύο χρόνια;

Πρόκειται για ισχυρά ρεαλιστικά στοιχεία, που επιβεβαιώνουν τα ασφαλιστικά δεδομένα που τόνισε ο Ed Dowd, ότι υπάρχει μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία που εκδηλώνεται με αστρονομική αύξηση των αιφνίδιων θανάτων από το 2021 και φαίνεται να μην είναι covid απαραίτητα. Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) είτε δεν γνωρίζουν αυτό το αντιληπτό ζήτημα του διπλασιασμού των αιφνίδιων ή απροσδόκητων θανάτων, είτε δεν θα το αναγνωρίσουν δημόσια. Είτε πρόκειται για ανικανότητα είτε για σκόπιμη αδιαφορία, το λογικό συμπέρασμα είναι ότι το CDC είναι επικίνδυνο για την κοινωνία μας.


Δεν υπάρχει επιδημία στην ιστορία που να έχει ενεργήσει με τον τρόπο που το CDC ισχυρίζεται ότι ενήργησε ο covid. ΕΚΘΕΜΑ ΣΤ στην μου αγωγή κατά του Κυβερνήτη, του Επιτρόπου Δημόσιας Υγείας, του Επικεφαλής Ιατροδικαστή και τεσσάρων μεμονωμένων ιατρικών εξεταστώνBeaudoin v Baker et al (2022)που κατατέθηκε στην Περιφέρεια των ΗΠΑ Ct., Περιφέρεια της Μασαχουσέτης, αποδεικνύει κυβερνητική απάτη και αποδεικνύει ότι οι κυβερνητικές παρεμβάσεις covid ευθύνονται για πολύ περισσότερους θανάτους από τον ίδιο τον covidΑυτή καθαυτή..


Ο Steve είδε την παρουσίασή μου και διάβασε τα άρθρα μου που απεικονίζουν αναλύσεις σχεδόν 500.000 μη επεξεργασμένων αρχείων πιστοποιητικών θανάτου της Μασαχουσέτης. Γνωρίζει ότι το προφίλ φάσματος συμπτωμάτωντο ηλικιακό προφίλ φάσματος και το προφίλ εποχικότητας των υπερβολικών θανάτων άλλαξαν ξαφνικά και έντονα σε ένα όριο έτους μεταξύ 2020 και 2021. Τα στοιχεία αποδεικνύουν ότι οι υπερβολικοί θάνατοι το 2020 οφείλονταν κυρίως σε αναπνευστικά αίτια, σε άτομα μέσης ηλικίας 81 ετών και ήταν εξαιρετικά εποχικοί. Τον Ιανουάριο του 2021, ξαφνικά και όλο και περισσότερο στη συνέχεια, οι υπερβάλλοντες θάνατοι μετατοπίστηκαν σε κυκλοφορικά και αιματολογικά αίτια, μέση ηλικία 65 ετών και χωρίς εποχικότητα. Το προφίλ φάσματος συμπτωμάτωντο προφίλ ηλικιακού φάσματος και το προφίλ εποχικότητας των υπερβολικών θανάτων άλλαξαν έντονα στο όριο ενός έτους ακριβώς όταν εισήχθησαν τα εμβόλια covid. Οι ασθένειες δεν αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο σκοτώνουν, ποιον σκοτώνουν και όταν σκοτώνουν ξαφνικά σε ένα όριο έτους.


Πριν δείτε μεμονωμένα γραφήματα κατάστασης, διαβάστε τη συνέντευξή μου με τον Steve, ο οποίος είναι υπεύθυνος για την αποκάλυψη αυτών των σημαντικών πληροφοριών που ο καθένας μπορεί να καταλάβει οπτικά.

John (Εγώ): Ανέφερες ότι ήσουν ο πληρεξούσιος υγείας για έναν φίλο που πέθανε. Πόσο χρονών ήταν; Τι συνέβη;

Steve: Ο Keith ήταν 59 ετών. Το ένστικτό μου μου έλεγε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με το εμβόλιο. Ήμουν πληρεξούσιος υγείας του. Προσπάθησα να τον φροντίσω. Αλλά δεν είχα καμμία γνώση εκείνη τη στιγμή για να απωθήσω τους γιατρούς. Οι γιατροί είπαν ψέμματα και είπαν ότι ο Keith είχε καρκίνο του ήπατος. Κανένας καρκίνος δεν συμμετείχε στο πιστοποιητικό θανάτου του. Έψαξες το πιστοποιητικό θανάτου του και μου είπες.

John: Είναι ο Keith ο λόγος που ξεκίνησες την έρευνα;

Steve: Ναι. Τότε άρχισα να κοιτάζω νεκρολογίες. Άρχισα να βλέπω το "πέθανε ξαφνικά και απροσδόκητα" όλο και πιο συχνά μέσα στο 2021. [Είπαν ότι ο Keith] πέθανε από ηπατική νόσο τελικού σταδίου. Κίρρωση. [Ήταν] νηφάλιος 13 χρόνια. Πώς στο διάολο τον σκότωσε η κίρρωση; Ήταν το τρύπημα που έφαγε το συκώτι του. Εξήντα ημέρες μετά το τρύπημα πέθανε. [Εμβολιάστηκε] στο Walmart στο Leominster. Νεκρός. Απίστευτο να πεθάνεις τόσο γρήγορα. Κίρρωση είναι μια μακρά, αργή διαδικασία. Σε καμμία περίπτωση δεν ήταν αυτό. Φρικτό και αγωνιώδες να τον βλέπεις να πεθαίνει. Πέθανε στις 15 Ιουλίου 2021.

John: Ανέφερες άλλους από τους ΑΑ.

Steve: Ναι. Σχεδόν κάθε συνάντηση ΑΑ έχει νέους ανθρώπους που μιλούν για όλους τους συγγενείς τους που πεθαίνουν ή έχουν εγκεφαλικό επεισόδιο ή άλλη ασθένεια όπως ο Guillain Barré ή καρδιακή προσβολή.

Μετά από δύο περιοδείες στον αμερικανικό στρατό, ο Steve πάλεψε με τον εθισμό στο αλκοόλ. Ήταν νηφάλιος 26 χρόνια, αλλά είχε μια υποτροπή μετά από μια δεύτερη περιοδεία στο Ιράκ. Αφού αγωνίστηκε για οκτώ χρόνια, ο Steve είναι νηφάλιος από τις 21 Αυγούστου 2020. Δεν μπορούσε να λάβει θεραπεία για αίμα στα ούρα του από τον Ιανουάριο του 2020 μέχρι μετά τον Αύγουστο του 2020. Ο Steve διαγνώστηκε με καρκίνο της ουροδόχου κύστης τον Οκτώβριο του 2020, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση τον Νοέμβριο του 2020 και έκτοτε ήταν καλά.


Πριν από τη συνταξιοδότησή του, η πολιτική καρριέρα του Steve πέρασε δουλεύοντας ως διαχειριστής υποθέσεων για το κράτος, διαχειριζόμενος μερικές από τις πιο δύσκολες υποθέσεις ψυχικής υγείας και κατάχρησης ουσιών και ως συνήγορος για όσους δεν μπορούσαν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους. Ο φόρτος εργασίας του Steve περιελάμβανε τα άτομα με τη μεγαλύτερη αναπηρία στο σύστημα.

Ο Steve υπηρέτησε το έθνος μας, γεγονός που τον άφησε εθισμένο και καταθλιπτικό. Η κυβέρνησή μας όμως δεν τελείωσε μαζί του. Στη συνέχεια του είπαν να φορέσει μάσκα, να κολλήσει μια βελόνα στο χέρι του και να παρακολουθήσει τους φίλους του να αρχίζουν να πεθαίνουν. Ο Steve έχει την καρδιά και το ζήλο ενός λιονταριού. Αντιπροσωπεύει πολλούς από τους άφωνους Αμερικανούς που θανατώνονται από φαιντανύλη ανοιχτών συνόρων, μια εκ νέου διαλυμένη διοίκηση βετεράνων και τυραννικές κυβερνητικές εντολές να λάβουν νέας τεχνολογίας πειραματική μεταγγίζοντας γονιδιακή θεραπεία πέρα από τις άμυνες του βλεννογόνου των πνευμόνων και βαθιά μέσα στο σώμα με την είσοδο στον δελτοειδή μυ.

Το πιστοποιητικό θανάτου του Keith Αιτία Α δηλώνει, "ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΗΠΑΤΙΚΗΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ" σε "ΗΜΕΡΕΣ". Αιτία Β μέλη, "ΚΙΡΡΩΣΗ ΤΟΥ ΗΠΑΤΟΣ" στο "MO.S." Δεν αναφέρονται άλλες αιτίες ή συνθήκες που να συμβάλλουν. Ο θεράπων ιατρός πιστοποίησε τον θάνατο. Δεν πραγματοποιήθηκε αυτοψία. Και άλλοι στον κύκλο φίλων και γνωστών του Steve πέθαναν επίσης λίγο μετά τον εμβολιασμό κατά του covid.

Steve: Ο Verne ήταν στα εβδομήντα του, σχετικά υγιής και σταθερός, την Κυριακή είχε έναν βήχα, τη Δευτέρα πέθανε. Πολύ πιθανό ο εμβολιασμός.

Ο Big Rob ήταν στα τριάντα του, λίγο παχύσαρκος, πέθανε από μυοκαρδίτιδα. Χρειάστηκαν μήνες για να πάρουν πίσω μια έκθεση αυτοψίας. Είμαι απολύτως βέβαιος ότι ήταν εμβολιασμένος.

Η Ally ήταν ένα ευτραφές κορίτσι, κατά τα άλλα υγιές. Έκανε το τρύπημα, στη συνέχεια είχε σοβαρά προβλήματα με τη χοληδόχο κύστη και το αφαίρεσε. Βρέθηκε νεκρή όταν δεν εμφανίστηκε στη δουλειά. Ήταν γύρω στα τριάντα. Ακόμα περιμένουμε την έκθεση αυτοψίας της.

Ο Δρ Michael ήταν φίλος του χορηγού μου από την AA. Ο χορηγός μου ήθελε να συζητήσω με τον Δρ Michael για το εμβόλιο. Ο Δρ Michael και εγώ ήμασταν στο τηλέφωνο για 30 λεπτά. Προσπαθούσα να του το εξηγήσω. Δεν με πίστεψε. Δύο εβδομάδες αργότερα, πήρε την αναμνηστική δόση. Πέθανε από καρδιακή προσβολή λίγες μέρες αργότερα. Νομίζω ότι ήταν στα 60 ή 70 του.

Η φίλη μου η Missy ήταν 38 ετών και ασθματική. Όταν ήταν θετική στον covid [και εισήχθη στο νοσοκομείο], η Missy παραπονέθηκε ότι το νοσοκομείο πίεζε τα πρωτόκολλα covid πάνω της, αλλά αρνήθηκε να της δώσει τη συσκευή εισπνοής που χρησιμοποιούσε συνήθως. Πέθανε. Ένας άλλος τύπος που γνωρίζω από το Ιράκ είχε προβλήματα αναπνοής λόγω των λάκκων καύσης εκεί. Ο FDA άλλαξε τη συσκευή εισπνοής του. Του πήραν το budesonide. Πράγματα που ήταν χρήσιμα είχαν μπλοκαριστεί από το FDA.

Ο Fitzy ήταν μοτοσικλετιστής. Βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο διαμέρισμά του. Πέθανε μερικές μέρες αργότερα. Σήψη. Πέθανε τον Φεβρουάριο του 2023. Δεν ξέρω αν ήταν τρύπημα. Υποψιάζομαι έτσι.

Το πιστοποιητικό θανάτου του Fitzy αναφέρει τα εξής. Ήταν 60 ετών και είχε γυναίκα. Αιτία Α δηλώνει, "ΣΗΠΤΙΚΟ ΣΟΚ" σε "ΗΜΕΡΕΣ". Αιτία Β μέλη, "ΟΞΕΙΑ ΠΑΓΚΡΕΑΤΙΤΙΔΑ" σε "ΗΜΕΡΕΣ." Αιτία C δηλώνει, "ΧΟΛΟΛΙΘΙΑΣΗ" σε "ΗΜΕΡΕΣ". Μέρος ΙΙ Συνθήκες Συνεισφέροντας μέλη, "ΧΡΟΝΙΑ ΝΕΦΡΙΚΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ, ΥΠΕΡΛΙΠΙΔΑΙΜΙΑ, ΟΞΕΙΑ ΝΕΦΡΙΚΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΛΟΓΩ ΟΞΙΑΣ ΣΩΛΗΝΑΡΙΑΣ ΝΕΚΡΩΣΗΣ, ΟΞΕΙΑ ΗΠΑΤΙΚΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ." Η «οξεία» σωληναριακή νέκρωση, η νεφρική ανεπάρκεια και η ηπατική ανεπάρκεια στο Μέρος ΙΙ είναι οι πιο ανησυχητικές. Γιατί βρίσκονται στο Μέρος ΙΙ; Ένα χρόνιο πρόβλημα σκότωσε πραγματικά τον Fitzy; Είχε τρία όργανα που απέτυχαν έντονα ταυτόχρονα.


Ίσως ένας γιατρός μπορεί να εξηγήσει αν πρόκειται για πολυοργανική ανεπάρκεια. Ίσως ένας γιατρός μπορεί επίσης να εξηγήσει γιατί η οξεία νεφρική ανεπάρκεια είναι στο 200% άνω του φυσιολογικού στη Μασαχουσέτη συνολικά δύο χιλιάδες (2.000) επιπλέον θανάτους τα τελευταία δύο χρόνια. Αυτή είναι μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την υγεία επικών διαστάσεων - μια καταστροφή που συμβαίνει μία φορά στον αιώνα με μία μόνο αιτία θανάτου. Και το ίδιο συμβαίνει στη Μινεσότα από τα στοιχεία του πιστοποιητικού θανάτου. Σύντομα θα κυκλοφορήσει μια έκθεση που θα δείχνει ότι υπήρχαν περισσότεροι από 100.000 επιπλέον θάνατοι από οξεία νεφρική ανεπάρκεια στις Ηνωμένες Πολιτείες το 2021 και το 2022. Ωστόσο, δεν ακούμε γι 'αυτό από το CDC - και πάλι, είναι ανίκανοι ή σκόπιμα αδιάφοροι;

John: Λυπάμαι Steve. Υπάρχουν άλλοι που θέλετε να αναφέρετε;

Steve: Σε όλο μου το διάστημα, δεν έχω δει ποτέ τόσους πολλούς ανθρώπους που γνωρίζω να πέφτουν νεκροί σε αυτό το χρονικό διάστημα. Σου λέω, John, πηγαίνω σε μια συνάντηση AA κάθε μέρα ... Και είναι παράξενο, είναι ασυνήθιστο τώρα που ένα ιατρικό γεγονός δεν έχει συμβεί σε κάποιον. Απλά δείχνω το χέρι μου με το δάχτυλό μου όταν ακούγεται σαν κάποιος να είχε ένα γεγονός. Ο Scotty έχει μερικές από τις πιο σοβαρές μορφές ρευματοειδούς αρθρίτιδας που ακολούθησαν ένα τρύπημα.

John: Αυτή είναι πιθανώς μια αυτοάνοση αντίδραση από το εμβόλιο. Πολλές αυτοάνοσες αντιδράσεις συμβαίνουν. Το εμβόλιο για το HPV κάνει επίσης αυτό.

Steve: Ο φίλος μου ο Rob, τον έβαλαν σε ΜΕΘ για δύο εβδομάδες μετά το δεύτερο τρύπημα. Και σοκαρίστηκα που έκανε ένα τρίτο τρύπημα. Ήταν σε μια φρικιαστική κατάσταση στη ΜΕΘ για δύο εβδομάδες [από το δεύτερο τρύπημα] και του έδωσαν ακόμα ένα τρίτο τρύπημα. Και με κοιτάζουν σαν να είμαι ο τρελλός. Είναι σχεδόν σαν να μην μπορούμε να τους σώσουμε από τον εαυτό τους. Πρέπει λοιπόν να σταματήσουμε τους ανθρώπους να το κάνουν αυτό. Δεν μπορώ να κάνω τα στραβά μάτια σε αυτό. Γι' αυτό το κάνω αυτό και γι' αυτό συμφώνησα να το κάνω αυτό [τη συνέντευξη και την εξόρυξη δεδομένων]. Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί. Αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να λογοδοτήσουν.

John: Πιστεύεις ότι αυτό σε αγχώνει για τον εθισμό σου;

Steve: Όχι. Με εξοργίζει. Βλέπω τα πρόσωπά τους. Βλέπω τα μάτια τους. Ήξερα αυτούς τους ανθρώπους.

John: Πότε τελειώνει όλο αυτό; Πότε θα σταματήσεις να κοιτάς νεκρολογίες και να αποκτήσεις λίγη γαλήνη;

Steve: Όταν σταματήσουν να προσπαθούν να μας σκοτώσουν. Όταν θα βλέπω τους ανθρώπους να αρχίζουν να περπατούν. Όταν θα υπάρξει μία Νυρεμβέργη 2. [Είναι] εξαναγκασμός. Ο Μπάιντεν είπε: «Η υπομονή μας εξαντλείται». Άκουσα αυτό το [εξοργιστικό] να το λέει αυτό καθώς περπατούσα μέσα από την αίθουσα αναμονής στο νοσοκομείο. [Κρύβουν] πληροφορίες. Δεν πρέπει να το αγνοήσουμε αυτό. Μπορεί να μην είναι το εμβόλιο. Αλλά δεν θα ήθελαν να μάθουν; Αυτό είναι το πραγματικό ερώτημα.

Η τάξη φορητού υπολογιστή μπορεί να μην ξέρει τι δεν βλέπει. Πολλοί Αμερικανοί στο περιθώριο της σωματικής ή ψυχικής υγείας που κατάφεραν να περάσουν αλώβητοι από τον covid στη συνέχεια απομακρύνθηκαν από την κοινωνία μας από κάτι που συμπίπτει απόλυτα με την κυκλοφορία φαρμάκων γονιδιακής θεραπείας που μεταγγίζει τον covid. 

Πέθαναν σε υπερβολικούς αριθμούς από θρόμβωση, αιμορραγία, εγκεφαλικό επεισόδιο, μυοκαρδίτιδα, καρδιακή προσβολή, πνευμονική εμβολή, καρδιακή αρρυθμία, καρκίνους λεμφαδένων και μυελών, καρκίνους του αίματος και άλλες αιτίες θανάτου που είναι γνωστό ότι είναι επιπτώσεις από τις ενέσεις γονιδιακής θεραπείας covid. Είναι όλα σχετικά με το αίμα. Σχεδόν ένα εκατομμύριο πιστοποιητικά θανάτου από τη Μασαχουσέτη, τη Μινεσότα και το Βερμόντ είναι τα αδιάσειστα στοιχεία που αποδεικνύουν αυτές τις σοβαρές δυσμενείς επιπτώσεις.


Οι κανονικοί άνθρωποι θέλουν απλώς να ζήσουν τη ζωή τους χωρίς υπερβολικό κυβερνητικό έλεγχο. Η τυραννία τους πλήττει. Απλώς το δέχονται στην αρχή. Αλλά για πόσο καιρό; Ο Θεός να ευλογεί τον Steve, την οικογένειά του και τον κύκλο των φίλων του. Δεν χρειάζονται ερευνητικές εργασίες για την κατανόηση απλών γεγονότων. Οι επιστήμονες δεν είναι αυτοί στους οποίους πρέπει να βασιζόμαστε σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Κωλυσιεργούν. Αντ' αυτού, βρείτε άνδρες και γυναίκες δράσης που είναι ρεαλιστές λύτες προβλημάτων.


Οι γιατροί άνω των 50 ετών θυμούνται πώς ήταν χωρίς το φορητό υπολογιστή στο τροχήλατο τραπέζι. Σκέφτονται και δρουν. Υπάρχει ένας πόλεμος γενεών στην ιατρική. Η ύβρις των νέων τους αναγκάζει να επιτεθούν στις άδειες των έμπειρων πρεσβυτέρων, επειδή οι πρεσβύτεροι σκέφτονται για τον εαυτό τους αντί να παραιτηθούν από την κεντρική εξουσία μέσω του θεού φορητού υπολογιστή στο τροχήλατο τραπέζι.

Ακολουθούν μεμονωμένα γραφήματα κατάστασης του θανάτου "ξαφνικά" ή "απροσδόκητα". Ο Steve εξόρυξε τα δεδομένα. Όλοι οι γιατροί, βιολόγοι και ερευνητές πρέπει να τα λάβουν υπόψη. Η κοινή γνώμη είναι το σημαντικότερο αγαθό σε αυτόν τον αγώνα για επιβίωση και ελευθερία. Τα γραφήματα εδώ οδηγούν στο συμπέρασμα ότι το CDC είναι επικίνδυνο για την κοινωνία μας. Ζητήστε έρευνα, αν όχι "από" το CDC, τότε "από" το CDC και από μια μεγάλη κριτική επιτροπή.


Στο σχήμα 2, δείτε γραφήματα για τις οκτώ πολυπληθέστερες πολιτείες στις Ηνωμένες Πολιτείες. Σε όλες εκτός από δύο, υπάρχουν σχεδόν 100% αυξήσεις στους θανάτους «ξαφνικά» ή «απροσδόκητα». Δηλαδή, είναι περίπου το 200% του φυσιολογικού.


Γράφημα 2


Το σχήμα 3 απεικονίζει περισσότερες αγροτικές πολιτείες με απίστευτες αυξήσεις έως και 20 φορές κανονικές. Κάτι δεν πάει καλά με τις Ηνωμένες Πολιτείες εάν οι λέξεις «πέθανε ξαφνικά» και «πέθανε απροσδόκητα» εμφανίζονται υπερδιπλάσιες από το ποσοστό από το πρώτο έτος του covid (2020) έως το έτος των ενέσεων γονιδιακής θεραπείας που μεταγγίζουν τον covid (2021).


Γράφημα 3


Είκοσι τέσσερεις (24) πολιτείες θα πρέπει να είναι αρκετές για να τραβήξουν την προσοχή των ανθρώπων ώστε να απαιτήσουν έρευνα. Το σχήμα 4 είναι το τελευταίο σύνολο γραφημάτων σε αυτό το άρθρο. Το θέμα έχει ειπωθεί. Ο Steve βρήκε έναν θησαυρό αποδεικτικών στοιχείων που θα έπρεπε να ξυπνήσουν τους ανθρώπους.

Το "Πέθανε ξαφνικά" και το "Πέθανε απροσδόκητα" δεν συμβαίνουν από τον covid. Κάτι άλλο προκαλεί αυτά να συμβούν. Και δεν είναι long covid ή κλιματική αλλαγή.


Γράφημα 4


Η αμφιθυμία ή η ανικανότητα του κυβερνητικού CDC είναι επίσης γνωστή ως εγκληματική αμέλεια. Η αδράνεια για τη διερεύνηση του EΚΘΕΜΑ F που κατατέθηκε στο Beaudoin v Baker et al (2022) και για να ληφθεί σοβαρά υπόψη η ανακάλυψη του Steve εδώ, είναι εγκληματική συμπεριφορά σε ένα μοτίβο δραστηριότητας σε επίπεδο επιχείρησης. Οντότητες έχουν αναλάβει τον έλεγχο του CDC και άλλων κυβερνητικών υπηρεσιών. Το CDC και το FDA έχουν παρεκκλίνει από την αποστολή της δημόσιας υγείας στην αποστολή του φαρμακευτικού μάρκετινγκ, της διανομής και της ανάπτυξης σε Εμάς τον Λαό.


Απαιτήστε διαφάνεια δεδομένων. Απαιτήστε έρευνες από το Σώμα των Ενόρκων. Δεδομένης της απάτης και της συγκάλυψης που αποδεικνύεται στο EΚΘΕΜΑ F που ορκίστηκε στο Περιφερειακό Δικαστήριο των ΗΠΑ, αυτές οι εγκληματικές κυβερνητικές οντότητες δεν μπορούν να εμπιστευτούν τη διεξαγωγή της δικής τους έρευνας.

Παρατηρήστε τις κόκκινες γραμμές του 2023 έως τις 21 Αυγούστου. Οι περισσότερες μοιάζουν να είναι πολύ πάνω από το κανονικό. Μερικές έχουν ήδη περάσει το φυσιολογικό.

Τέλος, υπάρχει ένας πιθανός λόγος γι' αυτό που μπορώ να σκεφτώ. Ποια είναι η πιθανότητα ότι https://www.legacy.com/ συρρικνωθεί για να φέρει πολύ περισσότερες νεκρολογίες εφημερίδων στο όριο του έτους μεταξύ 2020 και 2021; Αν επέκτειναν την εμβέλειά τους, αυτό θα το εξηγούσε. Αλλά 2X, ή 200% του κανονικού στις περισσότερες περιπτώσεις; 70X σε μία περίπτωση; Αυτό δεν είναι εύλογο, αν και είναι δυνατό.

Έρευνα ζήτησης. Απαιτήστε διαφάνεια δεδομένων.

Ο Θεός να ευλογεί τον Steve και εκείνους σαν αυτόν που έχουν χάσει τόσους πολλούς φίλους στον απόηχο του Death Lottery φαρμάκου γονιδιακής θεραπείας.





ΠΗΓΗ: https://coquindechien.substack.com/p/suddenly-and-unexpectedly?utm_source=cross-post&publication_id=793142&post_id=136384618&utm_campaign=645524&isFreemail=true&r=o4lrz&utm_medium=email


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!