Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2023

ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΕΣ/-ΟΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΣΕΤΕ;;; - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟΠΛΗΘΥΣΜΟΥ DEATHVAX™: Αυξημένος κίνδυνος αποβολής μετά από ένεση κατά του SARS-CoV-2


https://www.thetimes.co.uk/article/covid-in-ireland-ban-on-pregnant-women-getting-jab-until-second-trimester-is-ridiculous-insists-senator-v6bkp8mnr

Εάν κάποιος εξακολουθεί να έχει έστω και μια αμφιβολία ότι βρισκόμαστε στη μέση μιας παγκόσμιας γενοκτονίας βιολογικών όπλων αργής θανάτωσης, τότε αυτή η τελευταία ερευνητική μελέτη με τίτλο, Αποβολή μετά τον εμβολιασμό SARS-CoV-2: Μια μελέτη κοόρτης με βάση τον πληθυσμό θα πρέπει να διαλύσει κάθε αμφιβολία μια για πάντα.

Ο λόγος για τον οποίο αυτή η τελευταία ερευνητική μελέτη είναι ιδιαίτερα συναρπαστική είναι επειδή προσπάθησε να καλύψει τον θάνατο και την καταστροφή του «εμβολίου» συσκοτίζοντας τα ακατέργαστα δεδομένα (ποσοστό / 100k) με «προσαρμοσμένα» ποσοστά. Με άλλα λόγια, οι συγγραφείς σκόπιμα έστησαν τις μεθοδολογίες τους για να κρύψουν τις κραυγαλέες αυξήσεις των αποβολών που προκαλούνται από το «εμβόλιο».

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Τα τρέχοντα ευρήματα επιβεβαιώνουν την έλλειψη συσχέτισης μεταξύ του εμβολιασμού κατά του SARS-CoV-2 και της αποβολής, μεταξύ άλλων μετά τον υπολογισμό της επαγόμενης άμβλωσης. Κατά συνέπεια, τα ευρήματα της τρέχουσας μελέτης επαναλαμβάνουν τη σημασία της συμπερίληψης των εγκύων γυναικών σε νέες κλινικές δοκιμές εμβολίων και μητρώα, ακολουθούμενη από ταχεία διάδοση σχετικά με την ασφάλεια των εμβολίων γύρω από τη στιγμή της σύλληψης και σε κάθε τρίμηνο της εγκυμοσύνης.

Και όμως, παρά αυτό το δόλιο συμπέρασμα, μπορούμε να δείξουμε από τα δικά τους ακατέργαστα δεδομένα το ακόλουθο διάγραμμα:



Σύμφωνα με τα αποσφραγισμένα έγγραφα, γιατί η Pfizer να ανησυχούσε τόσο πολύ για τις αποβολές για ένα «εμβόλιο» που υποτίθεται ότι εμβολίαζε κατά μιας αναπνευστικής νόσου; Ένα «εμβόλιο» που πάντα ήξεραν ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να σταματήσει την εξάπλωση ή να μετριάσει τα συμπτώματα. Στην πραγματικότητα, είναι επιστημονικά αδύνατο για οποιοδήποτε εμβόλιο να αποτρέψει μια αναπνευστική νόσο.


Ο λόγος για τον οποίο η Pfizer είχε εμμονή με τη μελέτη των αποβολών ήταν επειδή αυτό το «εμβόλιο» ήταν πάντα ένα εσκεμμένο βιολογικό όπλο δημοκτονίας που όχι μόνο στειρώνει, αλλά αυξάνει σημαντικά τις πιθανότητες αποβολής.


(Το ίδιο «εμβόλιο» του οποίου οι πατέντες ανήκουν στο Υπουργείο Άμυνας και στο Πεντάγωνο, όχι στην Pfizer.) !!!!!!!!


Λίγο περισσότερο φως σε αυτήν τη μελέτη απάτης:



Το γεγονός ότι οι εμβολιασμένες ομάδες δείχνουν διπλασιασμό του κινδύνου αποβολής θα πρέπει να τρομάξει όποιον διαβάζει αυτό και, ωστόσο, έχουμε «ειδικούς» και «επιστήμονες» που βγάζουν ερευνητικές εργασίες για λογαριασμό των χειριστών του Intelligence Industrial Complex και της BigPharma.


Από την ίδια την ερευνητική εργασία έχουμε τις ακόλουθες καταδικαστικές παραδοχές:

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ

Αυτή η μελέτη έλαβε χρηματοδότηση από τα Καναδικά Ινστιτούτα Έρευνας Υγείας (CIHR), αριθμός επιχορήγησης WI3 179960 (Operating Grant: Addressing the Wider Health Impacts of COVID-19 – Exacerbation of existing differences among marginalized populations). Το έργο αυτό υποστηρίχθηκε επίσης από την Πλατφόρμα Δεδομένων Υγείας του Οντάριο (OHDP), μια πρωτοβουλία της επαρχίας του Οντάριο για την υποστήριξη της συνεχιζόμενης αντίδρασης του Οντάριο στον COVID-19 και τις σχετικές επιπτώσεις του.

Τα Καναδικά Ινστιτούτα Έρευνας Υγείας και η Πλατφόρμα Δεδομένων Υγείας του Οντάριο είναι οι κόμβοι εμπορίας «εμβολίων» της σοσιαλιστικής κυβέρνησης του WEF. Αυτές οι υπηρεσίες είναι βαθιά βυθισμένες σε κάθε είδους σύγκρουση συμφερόντων, επομένως οι επιχορηγήσεις ήταν αυστηρά για στοχευμένη «έρευνα» που θα προωθούσε το κρατικιστικό «ασφαλές και αποτελεσματικό» αφήγημα παρά τη ζοφερή πραγματικότητα.


Αλλά χειροτερεύει, ακόμη περισσότερο:

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ

MV, JS, JK, JR: Δεν αναφέρθηκε καμμία. Κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής αυτής της εργασίας, η DBF εργάστηκε για το Πανεπιστήμιο της Οττάβα και είχε ακαδημαϊκούς διορισμούς στο Νοσοκομείο Παίδων του Ινστιτούτου Ερευνών του Ανατολικού Οντάριο και στο ICES. Αυτή τη στιγμή εργάζεται στην Pfizer.

Το Πανεπιστήμιο της Οττάβα ελέγχεται ουσιαστικά από την καναδική κυβέρνηση, η οποία με τη σειρά της ελέγχεται από το WEF, με μεγάλη χρηματοδότηση, περισσότερο σε μορφή δωροδοκίας, που προέρχεται από τους εταίρους της BigPharma στο έγκλημα. (Δεν είναι τυχαίο ότι ο Justin Trudeau έκανε μια περιουσία σε μίζες από αυτές τις τροποποιημένες ενέσεις δηλητηρίου mRNA κατά τη διάρκεια της κορύφωσης του PSYOP-19). Έτσι, το γεγονός ότι ο κύριος συγγραφέας αυτής της δόλιας μελέτης απασχολείται τώρα από την Pfizer δεν πρέπει να εκπλήσσει κανέναν.

Και πώς μπορούν οι έγκυες γυναίκες που τροποποιήθηκαν γενετικά και δηλητηριάστηκαν σε διάφορους βαθμούς να θεραπεύσουν τον εαυτό τους τώρα; Με τον ίδιο τρόπο που όλοι οι άλλοι που εξαπατήθηκαν για να πάρουν αυτά τα «εμβόλια» ή / και εκτέθηκαν σε αποβολή θα έπρεπε: χρησιμοποιώντας φθηνά επαναχρησιμοποιημένα θαυματουργά φάρμακα Ivermectin και Fenbendazole για να μετριάσουν τη βλάβη της πρωτεΐνης ακίδας (SP2) και να θεραπεύσουν τις διάφορες ανεπιθύμητες ενέργειες όπως οι καρκίνοι turbo, οι ασθένειες με βάση το πριόν όπως το Αλτσχάϊμερ κ.λπ.




Θέλουν εσάς και τα αγέννητα παιδιά σας 


νεκρούς.


ΜΗΝ συμμορφώνεστε.





https://jesmarried.com/products/custom-miscarriage-drawing


https://www.familyeducation.com/pregnancy/complications/missed-miscarriage-and-miscarriage-whats-the-difference


https://www.npr.org/sections/health-shots/2021/07/20/1016912079/the-life-cycle-of-a-covid-19-vaccine-lie


https://www.stuff.co.nz/life-style/parenting/baby/300128611/the-silent-pain-of-miscarriage--why-is-it-still-a-taboo-topic-in-2020


https://www.jerseysbest.com/family/n-j-mom-life-i-had-a-miscarriage-what-i-want-other-women-to-know-about-coping/


https://www.etsy.com/listing/1517058016/miscarriage-art-angel-baby-print


https://www.etsy.com/uk/listing/1296743561/miscarriage-family-portrait-miscarriage?click_key=9bfd80856b8078c5e74642c6b41a1564761ff0df%3A1296743561&click_sum=7b20ea3c&ref=landingpage_similar_listing_bot-2&pro=1&sts=1&listing_id=1296743561&listing_slug=miscarriage-family-portrait-miscarriage



ΠΗΓΗ: https://www.2ndsmartestguyintheworld.com/p/deathvax-depopulation-update-increased?publication_id=400535&post_id=140112250&isFreemail=true&r=2glxis&utm_source=substack&utm_medium=email


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!