Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2023

Οδηγός για το πώς να αφαιρέσετε το γραφένιο, την ουσία που μεταδίδεται από τους εμβολιασμένους COVID-19 στους μη εμβολιασμένους, από το σώμα σας...


Το οξείδιο του γραφενίου, μια ουσία που είναι δηλητηριώδης για τον άνθρωπο, φέρεται να έχει βρεθεί στα «εμβόλια» Covid 19, στην παροχή νερού, στον αέρα που αναπνέουμε μέσω χημικών αεροψεκασμών, ακόμη και στην προμήθεια τροφίμων μας.

Αλληλεπιδρά και ενεργοποιείται από ηλεκτρομαγνητικές συχνότητες ("EMF"), συγκεκριμένα από το ευρύτερο φάσμα συχνοτήτων που βρίσκονται στο 5G και μπορούν να προκαλέσουν ακόμη μεγαλύτερη βλάβη στην υγεία μας.

Τα συμπτώματα δηλητηρίασης από οξείδιο του γραφενίου και ασθένειας ακτινοβολίας EMF είναι παρόμοια με αυτά που περιγράφονται ως Covid.

Τα κακά νέα για όσους μέχρι στιγμής αρνήθηκαν να λάβουν μία δόση της ένεσης Covid-19 είναι ότι ορισμένοι ιατροί πιστεύουν ότι το γραφένιο μεταδίδεται από τους εμβολιασμένους Covid-19 στους μη εμβολιασμένους.

Αλλά τα καλά νέα είναι ότι, τώρα που το οξείδιο του γραφενίου έχει αναγνωριστεί ως μολυσματικός παράγοντας, υπάρχουν τρόποι για να αφαιρέσετε το οξείδιο του γραφενίου από το σώμα σας και να αποκαταστήσετε την υγεία σας.

Αυτή είναι μια ολιστική προσέγγιση της χρήσης πολλών διαφορετικών μεθόδων ταυτόχρονα για το καλύτερο αποτέλεσμα. Συμπεριλαμβανομένων, ειδικών συμπληρωμάτων για την υποβάθμιση του οξειδίου του γραφενίου στο σώμα, και τον έλεγχο των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων στο περιβάλλον για την ελαχιστοποίηση της ενεργοποίησης του οξειδίου του γραφενίου.

Αυτές οι πληροφορίες προέρχονται από διάφορες πηγές και βασίζονται σε επιστημονικές μελέτες. Οι σύνδεσμοι αναφέρονται παρακάτω.

Κατανόηση της γλουταθειόνης

Η γλουταθειόνη είναι μια ουσία που παράγεται από τα αμινοξέα: γλυκίνη, κυστεΐνη και γλουταμινικό οξύ. Παράγεται φυσικά από το ήπαρ και εμπλέκεται σε πολλές διαδικασίες στο σώμα, συμπεριλαμβανομένης της οικοδόμησης και επισκευής ιστών, κάνοντας χημικές ουσίες και πρωτεΐνες που απαιτούνται στο σώμα και για το ανοσοποιητικό σύστημα. Έχουμε ένα φυσικό απόθεμα γλουταθειόνης στο σώμα μας. Αυτό είναι που μας δίνει ένα ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα.

Όταν τα επίπεδα γλουταθειόνης είναι υψηλά στο σώμα, δεν έχουμε προβλήματα και το ανοσοποιητικό μας σύστημα λειτουργεί καλά. Αλλά όταν η ποσότητα του οξειδίου του γραφενίου στο σώμα υπερβαίνει την ποσότητα γλουταθειόνης, προκαλεί την κατάρρευση του ανοσοποιητικού συστήματος και προκαλεί μια καταιγίδα κυτοκινών. Ο τρόπος με τον οποίο το οξείδιο του γραφενίου μπορεί να αναπτυχθεί γρήγορα για να υπερβεί τη γλουταθειόνη στο σώμα είναι μέσω ηλεκτρονικής διέγερσης. Δηλαδή, ηλεκτρομαγνητικά πεδία που βομβαρδίζουν το γραφένιο για να το οξειδώσουν, γεγονός που προκαλεί γρήγορα την ασθένεια.

Στην ηλικία των 65 ετών τα επίπεδα γλουταθειόνης πέφτουν δραστικά στο σώμα. Αυτό μπορεί να εξηγήσει γιατί ο πληθυσμός που επηρεάζεται περισσότερο από τον Covid-19 είναι οι ηλικιωμένοι. Τα επίπεδα γλουταθειόνης είναι επίσης πολύ χαμηλά σε άτομα με προϋπάρχουσες παθήσεις όπως ο διαβήτης, η παχυσαρκία κ.λπ. Ομοίως, τα επίπεδα γλουταθειόνης είναι πολύ υψηλά σε βρέφη, παιδιά και αθλητές. Αυτό μπορεί να εξηγήσει γιατί ο Covid-19 δεν έχει επηρεάσει αυτούς τους ανθρώπους.

Το οξείδιο του γραφενίου όταν οξειδώνεται ή ενεργοποιείται από συγκεκριμένες συχνότητες EMF υπερβαίνει την ικανότητα του σώματος να δημιουργεί αρκετή γλουταθειόνη, η οποία καταστρέφει το ανοσοποιητικό σύστημα και προκαλεί την ασθένεια. Σε περιπτώσεις ασθένειας (όπως τα συμπτώματα Covid και όλες οι «παραλλαγές») είναι απαραίτητο να αυξηθούν τα επίπεδα γλουταθειόνης στον οργανισμό προκειμένου να αντιμετωπιστεί η τοξίνη (οξείδιο του γραφενίου) που έχει εισαχθεί ή ενεργοποιηθεί ηλεκτρικά.

Οι διασωληνωμένοι ασθενείς με Covid στη ΜΕΘ θεραπεύτηκαν μέσα σε λίγες ώρες όταν υποβλήθηκαν σε θεραπεία με γλουταθειόνη και NAC, παράδειγμα από τον Ricardo Delgado

«Έχουμε δει κλινικές δοκιμές με εκατοντάδες ασθενείς που ήταν στη ΜΕΘ, σε αναπνευστήρα και διασωληνωμένοι, σχεδόν στα πρόθυρα του θανάτου. Με διμερείς πνευμονίες που προκαλούνται από την εξάπλωση του οξειδίου του γραφενίου και την επακόλουθη ακτινοβολία 5G στις πνευμονικές πλάκες. Λοιπόν, αυτή η διάχυτη χρώση σε αυτούς τους ασθενείς είναι συμμετρική, κάτι που δεν θα συνέβαινε με έναν βιολογικό παράγοντα, καθώς θα ήταν μάλλον ασύμμετρη, όπως για παράδειγμα όταν υπάρχει πνευμονιοκοκκική λοίμωξη, σωστά; Λοιπόν, σε αυτή την περίπτωση ένας διάχυτος λεκές εμφανίζεται συνήθως σε ένα μέρος του πνεύμονα, αλλά όχι σε άλλο, όχι και στα δύο συμμετρικά. Έτσι, όταν αντιμετωπίστηκε με γλουταθειόνη μέσω άμεσης ενδοφλέβιας - ή ακόμα και από το στόμα - ή με Ν-ακετυλοκυστεΐνη (NAC) 600 mg ή υψηλότερες δόσεις, οι άνθρωποι μέσα σε λίγες ώρες άρχισαν να ανακτούν τον κορεσμό οξυγόνου τους " - Ricardo Delgado, La Quinta Colmuna

Η Ν-ακετυλοκυστεΐνη ("NAC") είναι ένα συμπλήρωμα που προκαλεί το σώμα να παράγει γλουταθειόνη, είναι γνωστή ως ο πρόδρομος της γλουταθειόνης και προκαλεί το σώμα να εκκρίνει γλουταθειόνη ενδογενώς, ακριβώς όπως κάνει όταν κάνετε αθλήματα έντονα. Η NAC προέρχεται από το αμινοξύ L-κυστεΐνη και χρησιμοποιείται από το σώμα για την κατασκευή αντιοξειδωτικών. Τα αντιοξειδωτικά είναι βιταμίνες, μέταλλα και άλλα θρεπτικά συστατικά που προστατεύουν και επισκευάζουν τα κύτταρα από βλάβες. Μπορείτε να πάρετε NAC ως συμπλήρωμα ή ένα συνταγογραφούμενο φάρμακο.

Ο ψευδάργυρος σε συνδυασμό με το NAC είναι απαραίτητα αντιοξειδωτικά που χρησιμοποιούνται για την αποικοδόμηση του οξειδίου του γραφενίου. Ο Ricardo Delgado δηλώνει ότι με αυτά τα δύο αντιοξειδωτικά βοήθησε προσωπικά άτομα που επηρεάστηκαν από μαγνητισμό μετά τον εμβολιασμό. Αυτό συμβαίνει σε άτομα με δύο δόσεις Pfizer που έχουν γίνει μαγνητικά και μετά από αυτά τα συμπληρώματα δεν έχουν πλέον αυτό το σύμπτωμα.

Άλλα συμπληρώματα που μπορούν να ληφθούν για να βοηθήσουν στην απομάκρυνση του οξειδίου του γραφενίου είναι:

  • Ασταξανθίνη
  • Μελατονίνη
  • Γαϊδουράγκαθο
  • Κουερσετίνη
  • Βιταμίνη C
  • Βιταμίνη D3

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτά τα συμπληρώματα για την αφαίρεση οξειδίου του γραφενίου παρακαλώ δείτε αυτό το LINK.

Κατανόηση της σύνδεσης μεταξύ EMF, 5G, οξειδίου του γραφενίου, υδροπηκτωμάτων και Covid

Το οξείδιο του γραφενίου ενεργοποιείται από τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία, ειδικά τις συχνότητες που αποτελούν μέρος του φάσματος 5G. Όλα τα υλικά έχουν αυτό που είναι γνωστό ως ηλεκτρονική ζώνη απορρόφησης. Μια ζώνη απορρόφησης είναι ένα εύρος μηκών κύματος, συχνοτήτων ή ενεργειών στο ηλεκτρομαγνητικό φάσμα που είναι χαρακτηριστικές μιας συγκεκριμένης μετάβασης από την αρχική στην τελική κατάσταση μιας ουσίας. Πρόκειται για μια συγκεκριμένη συχνότητα πάνω από την οποία μια ουσία διεγείρεται και οξειδώνεται πολύ γρήγορα. Οι συχνότητες που εκπέμπονται σε ανθρώπους που έχουν συσσώρευση οξειδίου του γραφενίου στο σώμα τους μπορούν να προκαλέσουν τον πολλαπλασιασμό του οξειδίου του γραφενίου πολύ γρήγορα, σπάζοντας την ισορροπία της γλουταθειόνης και προκαλώντας καταιγίδα κυτοκινών μέσα σε λίγες ώρες.

Το οξείδιο του γραφενίου είναι το κύριο συστατικό στις πατενταρισμένες υδρογέλες της DARPA. Αυτές οι υδρογέλες βρίσκονται στις ενέσεις Covid, στα επιχρίσματα δοκιμής PCR και στις μάσκες. Μια αγώγιμη υδρογέλη είναι ένα πολυμερές υλικό που έχει ουσιαστικές ιδιότητες και εφαρμογές. Αναπτύσσουν διαφορετικά είδη αγώγιμων υδροπηκτωμάτων που χρησιμοποιούνται σε πολλά πράγματα, στα τρόφιμά μας, στο νερό μας και εγχέονται στο σώμα μας σε εμβόλια. Οι αγώγιμες υδρογέλες περιέχουν νανοτεχνολογία που κλειδώνει στο DNA σας και μπορεί να ελεγχθεί από αισθητήρες 5G. Επιτρέπουν τη συλλογή και χειραγώγηση DNA. Οι αγώγιμες υδρογέλες επιτρέπουν την παρακολούθηση και τον εντοπισμό των ανθρώπων. Υπάρχουν χιλιάδες επιστημονικές μελέτες και άρθρα που συζητούν αγώγιμες υδρογέλες. Έχουμε συγκεντρώσει μια σύντομη λίστα με ορισμένες σχετικές μελέτες ως τεκμηρίωση αντιγράφων ασφαλείας.

Περίληψη των χαρακτηριστικών νανοτεχνολογίας υδρογέλης & Quantum Dot – Κάντε κλικ για λήψη

Από αυτές τις μελέτες μπορούμε να συνοψίσουμε μερικά από τα χαρακτηριστικά των αγώγιμων υδροπηκτωμάτων.

Χαρακτηριστικά αγώγιμων υδροπηκτωμάτων: αυτοανάκτηση, ηλεκτρική αγωγιμότητα, διαφάνεια, αντίσταση κατάψυξης, τέντωμα, αυτοθεραπεία, απόκριση ερεθισμάτων που σημαίνει ότι κάνει ορισμένα πράγματα όταν το χτυπά το 5G (ή άλλες συχνότητες για αυτό το θέμα).

Είμαστε περιτριγυρισμένοι από ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία από κινητά τηλέφωνα (ή κινητά τηλέφωνα), τηλεοράσεις και Wi-Fi. Πολλές περιοχές ενεργοποιούν επίσης το 5G και έχουν γίνει έρευνες που δείχνουν τη συσχέτιση μεταξύ των δικτύων 5G και των εστιών Covid σε μια περιοχή. Για να προστατευθείτε καλύτερα από τη δηλητηρίαση από οξείδιο του γραφενίου και την ενεργοποίηση του οξειδίου του γραφενίου στο σώμα σας, είναι απαραίτητο να κάνετε πολλά πράγματα για να περιορίσετε την έκθεσή σας σε ηλεκτρομαγνητικά πεδία.

Ορισμένες προτάσεις για το πώς να το κάνετε αυτό περιλαμβάνουν: μην ζείτε σε μια πόλη με πολλούς πύργους εάν μπορείτε να τη βοηθήσετε, απενεργοποιήστε το Wi-Fi σας τη νύχτα και μείνετε μακριά από έξυπνους μετρητές και άλλες έξυπνες συσκευές εάν είναι δυνατόν. Μια άλλη επιλογή είναι να χρησιμοποιηθούν προϊόντα προστασίας EMF, όπως συσκευές οργονοενέργειας, για να βοηθήσουν στη μετατροπή της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας για να μετριάσουν τις επιβλαβείς επιπτώσεις.

Οργονοενέργεια, Προστασία EMF και Οξείδιο του Γραφενίου

Δεδομένου ότι το οξείδιο του γραφενίου ενεργοποιείται από το EMF, θέλετε να δημιουργήσετε ένα προστατευτικό φράγμα στο άμεσο περιβάλλον σας που μετριάζει το EMF έτσι ώστε να μην ενεργοποιεί το οξείδιο του γραφενίου. Στη δεκαετία του 1930 έγινε μια ανακάλυψη που μπορεί να εφαρμοστεί σήμερα για να βοηθήσει στην προστασία EMF. Κατά τη διάρκεια μιας σειράς πειραμάτων, ο αείμνηστος Δρ Wilhelm Reich ανακάλυψε ότι ζωντανά δείγματα τοποθετημένα μέσα σε δοχεία κατασκευασμένα από εναλλασσόμενα στρώματα χάλυβα και μη αγώγιμου οργανικού υλικού ήταν σε θέση να αξιοποιήσουν την υγιή «κοσμική ενέργεια» από το περιβάλλον. Ονόμασε αυτή την ενέργεια «οργόνη». Αυτοί οι συσσωρευτές οργόνης είχαν την ικανότητα να: διατηρούν δείγματα αίματος για μεγαλύτερες χρονικές περιόδους. βλαστήστε υγιέστερα φυτά φυτών. και, παρέχει ανακούφιση από τον πόνο στους ασθενείς του που κάθισαν μέσα τους.

Σήμερα, αντί να χρησιμοποιούμε φύλλα χάλυβα και πλαστικού, χρησιμοποιούμε ένα σύνθετο υλικό κατασκευασμένο από ένα μείγμα οξειδίου του σιδήρου, χάλυβα, ορείχαλκου, σουνίτη και κρυσταλλικής σκόνης που περιβάλλεται από εποξειδική ρητίνη. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένας εναρμονιστής που είναι σε θέση να μετατρέψει τα επιβλαβή ασύρματα πεδία από πύργους κινητής τηλεφωνίας, έξυπνους μετρητές, smartphones, δρομολογητή διαδικτύου και την τηλεόρασή σας, σε πιο ευεργετική ενέργεια για εσάς, τα φυτά και τα κατοικίδια ζώα σας. Τα αποτελέσματα αυτού του επιστημονικού φαινομένου αναπαράχθηκαν και τεκμηριώθηκαν καλά σε μελέτες που έγιναν από το Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια και το εργαστήριο μικροσκοπικής έρευνας του Ηράκλειτου.

Εντυπωσιακή ομοιότητα της εξέτασης αίματος του Reich με πρόσφατα δείγματα αίματος EMF οξειδίου του γραφενίου

Η πιο εντυπωσιακή μελέτη υπό το φως των πρόσφατων ανακαλύψεων του οξειδίου του γραφενίου μπορεί να βρεθεί στο "Reich Blood Test" που πραγματοποιήθηκε από το Εργαστήριο Μικροσκοπικής Έρευνας του Ηράκλειτου. Σε αυτό το τεστ, δείχνουν την αποτελεσματικότητα που έχει η οργονοενέργεια στο αίμα. Πήραν δύο δείγματα αίματος και έβαλαν το ένα σε ένα κουτί ελέγχου και το άλλο σε ένα κουτί οργονοενέργειας. Με την πάροδο του χρόνου πήραν μικροσκοπικές φωτογραφίες των δειγμάτων αίματος και είδαν ότι το δείγμα οργονοενέργειας ήταν σε θέση να διατηρήσει τη ζωτική του δύναμη για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα (ήταν σαν την πηγή της νεότητας για αίμα).

Όταν ένα ερυθρό αιμοσφαίριο έχει ελαττώματα και αρχίζει να πεθαίνει, μπορεί να αναπτύξει κάτι που ονομάζεται σχηματισμός ακανθοκυττάρων, όπου πολλαπλές αγκαθωτές προεξοχές ποικίλου μήκους προεξέχουν από το κύτταρο. Οι παρακάτω εικόνες δείχνουν πώς μοιάζει όταν πεθαίνει ένα κύτταρο αίματος.

Αποσυντιθέμενα κύτταρα αίματος που σχηματίζονται σε αυτό που ο Δρ Reich ονόμασε «βιόντα» από το έργο Reich Blood Test που έγινε από τα εργαστήρια Heraclitus.



Εξέταση αίματος οργονοενέργειας, 30 Σεπτεμβρίου 2020 (23 λεπτά)

Αυτές οι παραπάνω διαφάνειες δείχνουν τη βιονική αποσύνθεση ζωντανής και μη ζωντανής ύλης. Το υγιέστερο κύτταρο έχει μια πιο στερεή μεμβράνη με ένα μπλε φως γύρω του. Αυτό το μπλε φως είναι στην πραγματικότητα η δύναμη ζωής ή «Αύρα» του κυττάρου. Είναι αυτό που ο Δρ Reich ονόμασε «οργονική» ενέργεια. Καθώς το κύτταρο πεθαίνει και αποσυντίθεται, το τοίχωμα της μεμβράνης σχηματίζει αγκαθωτές προεξοχές που βγαίνουν από αυτό.

Τα νανοσωματίδια με βάση το οξείδιο του γραφενίου που χρησιμοποιούνται στις ενέσεις Covid έχουν σχεδιαστεί για να διεισδύουν στη μεμβράνη των κυττάρων προκειμένου να εισέλθει το mRNA σε αυτά. Αυτή η συνεχής διείσδυση στο τοίχωμα της κυτταρικής μεμβράνης θα μπορούσε να είναι αυτό που προκαλεί αυτές τις παραμορφώσεις της μεμβράνης. Σύμφωνα με έναν εργαστηριακό οδηγό για την κλινική αιματολογία στο Open Education της Αλμπέρτα:

"Ο σχηματισμός ακανθοκυττάρων συμβαίνει ως αποτέλεσμα είτε κληρονομικών είτε επίκτητων ελαττωμάτων μεμβράνης. Ελαττώματα που προκαλούν ανισορροπία μεταξύ της μεμβράνης, της χοληστερόλης και της περιεκτικότητας σε λιπίδια επηρεάζουν την ικανότητα των ερυθρών αιμοσφαιρίων να παραμορφώνονται, με αποτέλεσμα πιο άκαμπτη μεμβράνη πλάσματος.

Τώρα φαίνονται παρακάτω τρεις φωτογραφίες που ελήφθησαν από πρόσφατη [ενημερώθηκε την 1η Οκτωβρίου 2021] εξέταση αίματος από τον Δρ Robert Young.

Το συμπέρασμά του είναι ότι αυτό που βλέπουμε σε αυτά τα κύτταρα του αίματος είναι από την επίδραση της δηλητηρίασης από ακτινοβολία EMF, δηλητηρίαση από οξείδιο του γραφενίου. Ονομάζει το σχηματισμό των μεμβρανών των κυττάρων του αίματος το «φαινόμενο της κορώνας» και το «φαινόμενο της πρωτεΐνης ακίδας».

Αυτό μοιάζει πανομοιότυπο με τη συμπεριφορά των κυττάρων αίματος που πεθαίνουν στο πείραμα Reich Blood Test. Αυτό που βλέπουμε εδώ είναι κύτταρα που έχουν δηλητηριαστεί και πεθαίνουν. Βλέπουμε επίσης το σχηματισμό της πρωτεΐνης ακίδας στην τελευταία διαφάνεια.

Μια εντυπωσιακή ανακάλυψη βρίσκεται στην εξέταση αίματος του Reich που δείχνει πώς οι συσκευές οργονοενέργειας επιβραδύνουν και σταματούν αυτή τη διάσπαση των κυττάρων του αίματος. Αυτό δείχνει, σε κυτταρικό επίπεδο, πώς οι συσκευές οργονοενέργειας προστατεύουν το ανθρώπινο σώμα από επιβλαβή ηλεκτρομαγνητικά πεδία.

Η παρακάτω διαφάνεια δείχνει τα αποτελέσματα της εξέτασης αίματος του Reich. Το δείγμα στα αριστερά είναι αυτό που βρισκόταν μέσα στο κουτί του συσσωρευτή οργόνης. Το ποσοστό κυτταρικού θανάτου και αποσύνθεσης είναι 5%. Το δείγμα στα δεξιά είναι αυτό που δεν υπήρχε στο κουτί του συσσωρευτή οργόνης. Ο ρυθμός αποσύνθεσης είναι 50%. Σαφώς, η οργονοενέργεια κάνει κάτι για να βοηθήσει στη διατήρηση της ζωτικής δύναμης και της υγείας του αίματος.



ΠΗΓΗ: https://expose-news.com/2023/12/25/how-to-remove-grahene-from-body/


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

1 σχόλιο:

  1. ΠΑΕΙ !
    ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑΛΛΙΑ!
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΤΡΙΧΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!