Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2023

Έφηβες τουρίστριες από τη Νότια Αμερική μαχαιρώθηκαν στον σταθμό Grand Central τα Χριστούγεννα, ο επιτιθέμενος φώναζε ρατσιστικές απειλές: «Θέλω όλους τους λευκούς νεκρούς»!

Πηγή: Wikimedia Commons
Από τον Jim Hoft
26 Δεκεμβρίου 2023
2:40 μ.μ.

Μια ειρηνική ημέρα των Χριστουγέννων μετατράπηκε σε εφιάλτη στο Grand Central Terminal, όταν δύο τουρίστριες ηλικίας 14 και 16 ετών από τη Νότια Αμερική, μαχαιρώθηκαν απροσδόκητα ενώ έτρωγαν.

Ο δράστης, που ταυτοποιήθηκε ως ο 36χρονος Steven Hutcherson, εκτόξευσε ρατσιστικές απειλές πριν ξεκινήσει την επίθεση, ανέφερε το abc7NY.


https://nypost.com/2023/12/27/metro/grand-central-stabber-cut-loose-by-nyc-judge-just-two-weeks-earlier/

Η επίθεση έλαβε χώρα γύρω στις 11:25 π.μ. στην τραπεζαρία του Grand Central Terminal, ενώ τα κορίτσια έτρωγαν με τους γονείς τους. Μετά από μια διαμάχη με το προσωπικό του 'Tartinery', το οποίο του είπε ότι δεν μπορούσε να καθίσει στο χώρο του εστιατορίου, ο Hutcherson έστρεψε την οργή του προς τις νεαρές τουρίστριες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Hutcherson αναφώνησε: «Θέλω όλους τους λευκούς νεκρούς» και στη συνέχεια είπε: «Θέλω να καθίσω δίπλα στις ξασπρουλιάρες», πριν προχωρήσει προς τα θύματα με ένα μαχαίρι.

Οι αρχές ανταποκρίθηκαν αμέσως, συλλαμβάνοντας τον Hutcherson σε λιγότερο από ένα λεπτό μετά τα μαχαιρώματα.

Τώρα αντιμετωπίζει σοβαρές κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένης της απόπειρας δολοφονίας, της επίθεσης, της εγκληματικής κατοχής όπλου και της διακινδύνευσης της ευημερίας ενός παιδιού. Οι αρχές εξετάζουν (!!!!) επίσης κατηγορίες για εγκλήματα μίσους εναντίον του, υπό το φως των δηλώσεων που έκανε κατά τη διάρκεια του περιστατικού.

Και τα δύο κορίτσια μεταφέρθηκαν αμέσως στο νοσοκομείο 'Bellevue' με μη απειλητικά για τη ζωή τραύματα. Η 16χρονη υπέστη τραύμα από μαχαίρι στην πλάτη, το οποίο τραυμάτισε ελαφρά τον πνεύμονά της, ενώ η 14χρονη μαχαιρώθηκε στον μηρό.

Ο ύποπτος έχει ιστορικό συλλήψεων, με προηγούμενες κατηγορίες να αφορούν κατοχή όπλων και αντίσταση κατά τη σύλληψη.

To abc7NY ανέφερε:

Είναι γνωστός τόσο στην αστυνομία MTA όσο και στο NYPD ως συναισθηματικά διαταραγμένο άτομο με ιστορικό σύλληψης.

Ο Hutcherson συνελήφθη δύο φορές τους τελευταίους έξι μήνες για απειλή ανθρώπων με όπλο στο Μπρονξ.

Ομολόγησε την ενοχή του τόσο στις συλλήψεις του στις 7 Νοεμβρίου όσο και στις 24 Ιουλίου. Έλαβε ποινή 15 ημερών στην πρώτη και η δεύτερη ήταν μια υπό όρους απαλλαγή, η οποία συνέβη στην κατοικία του. Του επιβλήθηκαν επίσης προσωρινά περιοριστικά μέτρα κατά του θύματός του.

Ο δήμαρχος Eric Adams δήλωσε την Τρίτη ότι δεν έχει ενημερωθεί ακόμη, αλλά ότι η συνολική εγκληματικότητα στο μετρό έχει μειωθεί.😏


Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Eric Adams
https://www.nyc.gov/office-of-the-mayor/index.page


Ο ελευθεροτέκτονας δήμαρχος της Νέας Υόρκης Eric Adams, (δεύτερος από αριστερά) με την χαρακτηριστική ποδίτσα. (όχι, δεν πρόκειται να μαγειρέψει)
https://hellgatenyc.com/eric-adams-freemason

«Κάθε φορά που έχουμε περιστατικά σε αυτές τις τοποθεσίες υψηλού προφίλ, δίνουμε την αίσθηση ότι οι άνθρωποι δεν αισθάνονται ασφαλείς, γι' αυτό πρέπει να διασφαλίσουμε ότι θα εστιάσουμε σε αυτό, να κάνουμε τις συλλήψεις το συντομότερο δυνατό και να βεβαιωθούμε ότι θα απομακρύνουμε αυτούς τους επαναλαμβανόμενους παραβάτες από τους δρόμους», δήλωσε ο Adams.


ΠΗΓΗ: https://www.thegatewaypundit.com/2023/12/teen-tourists-south-america-stabbed-grand-central-station/


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

4 σχόλια:

  1. ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΙΧΝΕΤΕ.
    ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΟΥΜΕ.
    ΑΝ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΟΥΜΕ.
    ΟΤΑΝ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΟΥΜΕ.
    ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΟΥΜΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δέν είναι τάχα μεγάλη είδηση που συγκλονίζει, νά θέλει ένας θεότρελλος νά σκοτώσει δύο μικρά παιδιά;
    Καί πέφτει τέτοιο θάψιμο;
    Λές καί όλοι σχεδόν είναι ....τέλεια συνενοημένοι;
    Θέλει ΟΛΟΥΣ τούς Λευκούς νεκρούς;
    Πρωτοσέλιδο στίς ΗΠΑ, αλλά παντού σιωπή;
    Τί αίσχος δήθεν δημοσιογράφοι είναι όλοι αυτοί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να ξυπνήσει ποιος βρε παιδιά, τα ζώα;;;;
    Άμα τους το πεις έτυχε, δεν είναι ρατσιστική επίθεση. Μόνο άμα κανένας ψυχοπαθής, που θα τύχει να είναι λευκός, σκοτώσει άλλη ράτσα, τότε θα είναι ρατσιστής ή ναζιστούκλα.

    Και καλά οι δημοσιοπόρνες, θα κάνουν ό,τι πει ο πελάτης, αλλά ο βοϊδολαός δεν βάζει λίγο εκείνο το ρημάδι να σκεφτεί;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά κάνατε που βάλατε και φωτογραφίες για να γίνονται και κάποια πράγματα αντιληπτά.
    Ενώστε τις κουκκίδες και θα καταλάβετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!