Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2023

Δανία: Θύμα του «εμβολιασμού» της Astrazeneca λαμβάνει ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ εκατομμυρίων ευρώ.

Η ασφάλιση αγοράς εργασίας χορηγεί σε μια γυναίκα από τη Δανία που τραυματίστηκε από εμβόλια covid αποζημίωση 11 εκατομμυρίων DKK. Stock φωτογραφία.
Φωτογραφία: Johan Nilsson/TT


Η νεαρή γυναίκα απέκτησε χρόνιο νόσημα αφού έλαβε την ένεση Covid από τον φαρμακευτικό γίγαντα. Λίγες ημέρες μετά τη χορήγηση, αυτό το «εμβόλιο» αποσύρθηκε από την αγορά λόγω πιθανολογούμενων σοβαρών παρενεργειών.

Μία φοιτήτρια ιατρικής στη Δανία που αρρώστησε με χρόνιο νόσημα μετά τη χορήγηση του «εμβολίου» Covid-19 της Astrazeneca έλαβε αποζημίωση 11 εκατομμυρίων δανικών κορωνών (DKK) - το ισοδύναμο περίπου 1,47 εκατομμυρίων ευρώ. Αυτό αναφέρει η σουηδική εφημερίδα Aftonbladet.

Η 30χρονη γυναίκα είχε εμβολιαστεί με το εμβόλιο της Astrazeneca τον Φεβρουάριο του 2021, μόλις 12 ημέρες πριν το εμβόλιο αποσυρθεί από την αγορά στη Δανία. Τώρα της έχει χορηγηθεί αποζημίωση από τον Φορέα Ασφάλισης Απασχόλησης.

Η γυναίκα, η οποία εργαζόταν ως ασκούμενη σε οίκο για παιδιά με αυτισμό, ήταν τόσο σοβαρά άρρωστη που αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την εκπαίδευσή της, ανέφερε το συνδικαλιστικό περιοδικό FOA. Σήμερα, η νεαρή γυναίκα βρίσκεται σε πρόωρη συνταξιοδότηση με συνεχείς πονοκεφάλους, δυσκολία συγκέντρωσης και χρόνια κόπωση.

Το υψηλό ποσό της αποζημίωσης δικαιολογήθηκε από το γεγονός ότι η γυναίκα είχε χάσει το 90% της ικανότητάς της να εργάζεται σε νεαρή ηλικία. Ως αποτέλεσμα, έχασε τον μισθό που θα μπορούσε να κερδίσει μέχρι την ηλικία συνταξιοδότησης. Επιπλέον, ο εργοδότης, ο δήμος της Fredericia, είχε συστήσει τον εμβολιασμό για την επαγγελματική ομάδα της γυναίκας και είχε αισθανθεί πίεση να εμβολιαστεί.

Η Δανία είχε επιβάλει πλήρη απαγόρευση στο «εμβόλιο» Covid της Astrazeneca μετά τη λήψη αναφορών για σοβαρές παρενέργειες. Στη Σουηδία, οι εμβολιασμοί με το εμβόλιο από τον φαρμακευτικό γίγαντα με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο έχουν ξαναρχίσει μετά από μια σύντομη παύση, αλλά μόνο για άτομα άνω των 65 ετών, προσθέτει η Aftonbladet.


ΠΗΓΗ: https://transition-news.org/danemark-impfopfer-erhalt-entschadigung-in-millionenhohe



Πηγή:

Aftonbladet: Vaccinskadad får miljonersättning i Danmark - 21 Δεκεμβρίου 2023


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

1 σχόλιο:

  1. Αρκετά σεβαστό ποσό αποζημιώσεως τά 1.470.000 ευρώ, Δικαστική απόφαση που πέραν της Δανίας, αποτελεί πλέον δεδικασμένο στήν Ευρώπη καί γιά αμέτρητες άλλες χιλιάδες ΠΑΘΟΝΤΕΣ που άν δέν αποβίωσαν μετά τίς καταστρεπτικές αυτές ενέσεις, τούς συνέβησαν ανάλογες δυσκολίες καί σοβαρά προβλήματα υγείας, στήν ουσία αχρηστεύοντάς τους!
    Νά αναφωνήσουμε καλή αρχή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!