Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2023

Σχόλια συνδρομητών σχετικά με την "Ξαφνικά & Απροσδόκητα" (2)

https://twitter.com/PowerThesaurus/status/1437794621560664075

Οι συνδρομητές αυτού του Substack έγραψαν μερικά συναρπαστικά σχόλια για το χθεσινό άρθρο...

... που επιβεβαίωσε τη ζοφερή πραγματικότητα από την προώθηση του DEATHVAX™.

Το πρώτο σχόλιο ευθυγραμμίζεται απόλυτα με αυτό που έχει αναφερθεί εδώ:

Καταστροφικό πράγματι. Ζήτησα κάποιες πρόσθετες πληροφορίες από αυτόν τον συνδρομητή και είμαι υπόχρεος:

Αυτή η υποστοίβα είχε γράψει προηγουμένως για την αύξηση των νέων τάφων σε διάφορα νεκροταφεία, οπότε τα ακόλουθα δεν προκαλούν έκπληξη:

Αυτά είναι τα σχόλια που είναι ιδιαίτερα ενοχλητικά, δεδομένου ότι όλα αυτά θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί εάν οι ενέσεις βιολογικών όπλων αργής θανάτωσης απορρίπτονταν:

Και ναι, τα δεδομένα στο χθεσινό άρθρο είναι σίγουρα υποτιμημένα:

Πιο ανησυχητικές παρατηρήσεις:

Αυτό το είδος σχολίου είναι πραγματικά απίστευτα ενθαρρυντικό, επειδή οι άνθρωποι κάνουν λάθη και μερικές φορές μαθαίνουν από αυτά και είναι αρκετά γενναίοι για να το παραδεχτούν - αυτοί είναι οι άνθρωποι που πρέπει να ενθαρρυνθούν και να γίνουν σεβαστοί καθώς αντιλαμβάνονται την πραγματική κακή φύση ολόκληρης της απάτης PSYOP-19:

Ένας από τους πιο άθλιους προεδρικούς υποψηφίους στην ιστορία της Αμερικής και ένας εντελώς ηττημένος που δεν εργάστηκε ούτε μια μέρα στον ιδιωτικό τομέα σε ολόκληρη τη μαρξιστική ζωή του, τώρα υποφέρει από VAIDS.

Όχι σύντροφε Bernie, δεν «βγήκες» θετικός στον Covid, είσαι απλά ένας γενετικά τροποποιημένος κομμουνιστής του οποίου το ανοσοποιητικό σύστημα είναι βαθιά συμβιβασμένο από το «ενημερωμένο» DEATHVAX™ σου.

Όταν ο σύντροφος Bernie γράφει ότι «θα συνεχίσει να εργάζεται από το σπίτι στο Βερμόντ ενώ απομονώνεται σύμφωνα με τις οδηγίες του CDC», αυτό που πραγματικά λέει είναι ότι θα συνεχίσει να κλέβει μέσω φόρων και να αναδιανέμει αυτόν τον κλεμμένο πλούτο στους φίλους του και θα συνεχίσει να αγωνίζεται για το Κέντρο Εγκλημάτων Ασθενειών (CDC) αφού του έδωσαν κάθε είδους μίζες, ώστε να μπορεί να αντέξει οικονομικά να θερμάνει τα διάφορα σπίτια του δίπλα στη λίμνη. κλπ.

Αν ο σύντροφος Bernie έπαιρνε πραγματικά καυτές παρτίδες DEATHVAX™ όλο αυτό το διάστημα, τότε δεν είναι πολύ για αυτόν τον κόσμο.

Αλλά το καλύτερο μέρος της ανακοίνωσης του συντρόφου Μπέρνι στο Χ είναι το πόσο άσχημα είναι:

Και ούτω καθεξής και ούτω καθεξής, με περίπου 99% ποσοστό αγριότητας. (Σημείωση: το σχόλιο του Three Year Letterman X είναι από έναν λογαριασμό παρωδία.)


ΠΗΓΗ: https://www.2ndsmartestguyintheworld.com/p/subscriber-comments-on-suddenly-and?publication_id=400535&post_id=140170424&isFreemail=true&r=2glxis&utm_source=substack&utm_medium=email


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!