Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024

17′ γιά μία ΖΩΗ! Τό 'VIDEO', που ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ νά χάσεις! / ΒΙΝΤΕΟ

 Καλούμε όλους τούς εμβολιασθέντες μέ τά εμβόλια 'COVID-19' συμπολίτες μας, νά παρακολουθήσουν 

μέ προσοχή τό 'VIDEO'!

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024

Καλούμε όλους τους εμβολιασθέντες με τα εμβόλια COVID-19 συμπολίτες μας να παρακολουθήσουν με προσοχή το VIDEO που ακολουθεί.

Στη συνέχεια με ψυχραιμία και την συμβολή γιατρών οι οποίοι τιμούν τον όρκο του Ιπποκράτη, θα πρέπει να αναζητήσουν τρόπους ώστε να αποτοξινωθεί ο οργανισμός τους από την πρωτείνη ακίδας του εμβολίου.


Όπως επεσήμανε και ο κορυφαίος Εβραίος καθηγητής Jeffrey Sachs μιλώντας στον Παύλο Παπαδόπουλο της θανασίμου εγκρίτου 'Καθημερινής' ο ιός που προκαλεί τον COVID-19 δεν ήταν απλά εργαστηριακός αλλά βιολογικό όπλο.

Βιώνουμε την επιχείρηση μείωσης του κοστοβόρου (βλέπε σκάσιμο φούσκας του παγκοσμίου χρέους) δυτικού πληθυσμού της οποίας κύριος στόχος είναι η δυτική οικογένεια. 

Όσο πιο νωρίς το συνειδητοποιήσουν οι δυτικοί οικογενειάρχες, επιχειρηματίες, βιομήχανοι, εφοπλιστές, επικεφαλής χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων τόσο πιο πολλές οι πιθανότητες να σταθούμε όρθιοι και νικητές απέναντι στη Γενοκτονία.

Παρακαλούμε παρακολουθήστε αυτό το 100% επαληθεύσιμο βίντεο συλλογής τραυματισμών από το εμβόλιο COVID-19, το οποίο περιλαμβάνει πολλά παραδείγματα. 

Αυτό θα πρέπει να το μοιραστούμε με ΟΛΟΥΣ, ακόμη και με όσους εξακολουθούν να πιστεύουν την κύρια αφήγηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!