Κυριακή 10 Μαρτίου 2024

Θά παίρνουν τό ΕΠΙΔΟΜΑ … μητρότητος !!! Καί τά ομόφυλα ζευγάρια! ( Απορία: Γιά γέλια, ή γιά ΚΛΑΜΑΤΑ; ) / ΒΙΝΤΕΟ

 


Δηλαδή ένα ζευγάρι ανδρών θα παίρνει επίδομα... μητρότητας, χωρίς να υπάρχει μητέρα!!!!


Το επίδομα μητρότητας ψηφίστηκε και για τα ομόφυλα ζευγάρια και ο εργατολόγος Αλέξης Μητρόπουλος αναλύει τις λεπτομέρειες αυτής της ρύθμισης...


Έτσι πλέον σύμφωνα και με το νόμο ότι παίρνουν όλες οι οικογένειες (περίπου 27 παροχές που έχουν να κάνουν με το παιδί και την οικογένεια), δικαιούνται και τα ομόφυλα ζευγάρια, δηλαδή και την 9μηνη επιδότηση μητρότητας...

Σύμφωνα μάλιστα με το άρθρο 56 ο ένας από τους ομόφυλους γονείς επιλέγεται ως δικαιούχος, κάτι που αποφασίζουν μεταξύ τους.

Μέχρι τώρα είχαμε κληρονομικά και συνταξιοδοτικά δικαιώματα των ομόφυλων και τώρα έρχονται και τα επιδοματικά δικαιώματα.

Σε λίγο θα αλλάξουν όμως και την ονομασία γιατί είναι τουλάχιστον γελοίο ζευγάρι ομόφυλων ανδρών να παίρνει επίδομα… μητρότητας! Μιλάμε για πολύ προχωρημένα πράγματα.

 

newsbreak.gr 08.03.2024

2 σχόλια:

  1. Ἕλαιος! Δὲν εἶναι «ὁμόφυλα» ἀλλὰ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΑ. Παρακαλῶ ἐλέγξτε λεξικό. Οἱ ἕλληνες, τὰ ἀντρόγυνα, τὰ ἀδέλφια, οἱ γυναῖκες μεταξύ τους, οἱ ἄνδρες μεταξύ τους ,κλπ, εἶναι ὁμόφυλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχετε δίκοιο, αλλά δυστυχώς "επικράτησε" μέ σκοπιμόητα καί δολιότητα η χρήση αυτού του λάθος όρου.
      [ Η λέξις γράφεται 'έλεος' καί σας ευχαριστούμε γιά τήν συμμετοχή. ]

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!