Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024

ΕΙΣΤΕ ΣΟΒΑΡΑ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ - Το Ανώτατο Δικαστήριο του Καναδά αποφαίνεται ότι ένα θηλυκό θύμα σεξουαλικής επίθεσης πρέπει να αναφέρεται ως «άτομο με κόλπο» (!!!!!) και ΟΧΙ ως «ΓΥΝΑΙΚΑ»



Σε μια πρόσφατη υπόθεση σεξουαλικής επίθεσης, το Ανώτατο Δικαστήριο του Καναδά έκρινε ότι ήταν «προβληματικό» για μία δικαστή κατώτερου δικαστηρίου να αναφέρεται στο φερόμενο θύμα ως «γυναίκα», υπονοώντας ότι ο όρος που θα έπρεπε να είχε χρησιμοποιηθεί είναι «άτομο με κόλπο».

Η δικαστής Sheilah Martin, που διορίστηκε στο Δικαστήριο από τον πρωταθλητή του 'woke' Justin Trudeau το 2017, έγραψε σε μια απόφαση που δημοσιεύθηκε την Παρασκευή ότι η χρήση της λέξης «γυναίκα» από έναν δικαστή μπορεί να υπήρξε «ατυχής και να προκάλεσε σύγχυση».

Σύμφωνα με την National Post, πρόκειται για έναν ισχυρισμό σεξουαλικής επίθεσης από μια γυναίκα εναντίον του Charles Kruk. Το θύμα ισχυρίζεται ότι ήταν μεθυσμένη και σε κατάσταση μη διαύγειας όταν ο Kruk την πήρε μαζί του το σπίτι το 2017 ισχυριζόμενος ότι θα καλούσε την οικογένειά της για βοήθεια.

Λιποθύμησε και όταν ξύπνησε, το παντελόνι της ήταν βγαλμένο και ο Kruk της επιτέθηκε.


Η δικαστής Martin δεν διευκρινίζει γιατί η λέξη «γυναίκα» προκαλεί σύγχυση, αλλά το επόμενο απόσπασμα της απόφασής της αναφέρεται στην καταγγέλλουσα ως «άτομο με κόλπο». Αξίζει να σημειωθεί ότι κανένα άτομο σε ολόκληρη την υπόθεση δεν αναγνωρίζεται ως τρανσέξουαλ και η καταγγέλλουσα αναφέρεται παντού ως «αυτή».

Η υπόθεση ήταν R. v. Kruk, η οποία αφορούσε μια κατηγορία σεξουαλικής επίθεσης το 2017 εναντίον του τότε 34χρονου Maple Ridge, BC, Charles Kruk.


ΤΡΕΛΛΟ. Κατά τη διάρκεια μιας δίκης για μια υπόθεση σ*ξουαλικής παρεν*χλησης, το Ανώτατο Δικαστήριο του Καναδά αποφάσισε ότι μια γυναίκα θύμα δεν πρέπει να αναφέρεται ως «γυναίκα», αλλά ως «άτομο με κ*λπο». https://t.co/HCN44bspF3 https://t.co/bU9CGglocW

— Libs of TikTok (@libsoftiktok) 14 Μαρτίου 2024


ΠΗΓΗ: Supreme Court of Canada Rules a Female Assault Victim Should be Referred to "Person with Vagina" and not as "Woman" | The Gateway Pundit | by Margaret Flavin


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ



ΣΧΕΤΙΚΑ:

«Πρέπει να είναι πρωταπριλιάτικο αστείο αν ο χαρακτηρισμός ενός άνδρα ως "άνδρα" γίνει παράνομος»
Την 1η Απριλίου τίθεται σε ισχύ στη Σκωτία ο νόμος περί εγκλημάτων μίσους και δημόσιας τάξης. Η Scottish Daily Express φοβάται ένα δυστοπικό μέλλον για τη χώρα.

Πρέπει να είναι Πρωταπριλιά στη Σκωτία του SNP, όταν το να αποκαλείς έναν άνδρα «άνδρα» γίνεται παράνομο
Το νομοσχέδιο για τα εγκλήματα μίσους και τη δημόσια τάξη (Σκωτία) καραδοκεί στη σκιά εδώ και τρία χρόνια, αλλά τώρα πρόκειται να τεθεί σε ισχύ από την 1η Απριλίου, πράγμα που σημαίνει ότι ο «μισογυνισμός» και η «υποκίνηση μίσους» θα καταγράφονται ως ποινικό αδίκημα



Νέα φανέλα Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος – οι εθνικοί παίκτες μωβ και ροζ ως διαφημιστικοί πυλώνες LGBTQ
Τώρα επίσημο: Η Εθνική Γερμανίας θα εμφανιστεί σε ροζ της Barbie στο Κατάρ

2 σχόλια:

  1. Όλοι είναι στό....κόλπο, ανεξαρτήτως άν έχουν "κόλπο" ή όχι...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εφόσον υπάρχουν νόμοι για πνευματικά δικαιώματα θα πρέπει να αναγνωριστεί στο Θεο η πατέντα για τα υπάρχοντα 2 φύλλα και ας ονομάσουν όπως θέλουν αυτά που θα φτιάξουν.
    Επίσης είναι υποχρέωση του κράτους να θεσπίσει νόμους όπου ππροστατευει το γνήσιο έναντι του πλαστού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!