Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Iris Figueroa: «Συγκέντρωσα όλα τα συστατικά του εμβολίου σε μια λίστα και επικοινώνησα με τα Κέντρα Δηλητηριάσεως».

"Αυτά εγχέονται στα παιδιά σας".

«Συγκέντρωσα όλα τα συστατικά του εμβολίου σε μια λίστα και επικοινώνησα με τα Κέντρα Δηλητηριάσεως. Μετά από εισαγωγές και τέτοια, και ζητώντας να μιλήσετε με κάποιον μόνιμο και γνώστη, αυτή είναι η ουσία αυτής της συνομιλίας.

Εγώ: Η ερώτησή μου προς εσάς είναι πώς κατηγοριοποιούνται αυτά τα συστατικά; Ως καλοήθη ή δηλητήρια; (Έτρεξα μερικά συστατικά, φορμαλδεΰδη, Tween 80, υδράργυρο, αλουμίνιο, φαινοξυαιθανόλη, φωσφορικό κάλιο, φωσφορικό νάτριο, σορβιτόλη κ.λπ.)

Υπάλληλος: Λοιπόν, αυτή είναι μια αρκετά μεγάλη λίστα... Αλλά θα έπρεπε εύκολα να πω ότι είναι όλα τοξικά για τον άνθρωπο... Χρησιμοποιείται σε λιπάσματα... Φυτοφάρμακα... Για να σταματήσει η καρδιά... Για να διατηρηθεί ένα νεκρό σώμα... Είναι καταχωρημένα μαζί μας σε διαφορετικές κατηγορίες, αλλά πρόκειται πολύ για δηλητήρια. Γιατί ρωτάτε;

Εγώ: Αν σκόπιμα τάϊζα ή έκανα ένεση στο παιδί μου με αυτά τα συστατικά συχνά, ως πρόγραμμα, προφανώς θα έβαζα την κόρη μου σε κίνδυνο... Αλλά τι θα μου συνέβαινε νομικά σε αυτήν την περίπτωση;

Υπάλληλος: Περίεργη ερώτηση... Αλλά πιθανότατα θα κατηγορηθείτε για εγκληματική αμέλεια ... ίσως με την πρόθεση να σκοτώσετε... και φυσικά παιδική κακοποίηση... Θα σας έπαιρναν το παιδί σας... Γνωρίζετε κάποιον που το κάνει αυτό στο παιδί του; Αυτό είναι εγκληματικό...

Εγώ: (Γνωρίζω) Μια βιομηχανία... Αυτά είναι τα συστατικά που χρησιμοποιούνται στα εμβόλια... Με συνδετικούς παράγοντες για να βεβαιωθούν ότι το σώμα δεν θα τα αποβάλλει αυτά ... Για να διατηρήσουν τα επίπεδα αντισωμάτων επάνω επ' αόριστον...

Υπαλλληλος: ΤΙ;!

Ο άνθρωπος ήταν εκτός εαυτού. Με ρώτησε αν θα του έστελνα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όλες αυτές τις πληροφορίες. Ήθελε να το μοιραστεί με τα ενήλικα παιδιά του που είναι γονείς. Ήταν τρομοκρατημένος και ένοιωθε απαίσια που δεν ήξερε... Τα παιδιά του είναι εμβολιασμένα και έχουν προβλήματα υγείας...»

~ Iris Figueroa

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να πάρεις μια μορφωμένη απόφαση χωρίς να μορφωθείς.

Εδώ είναι μόνο μερικά συστατικά του εμβολίου.

Αυτά εγχέονται στα παιδιά σας:

Φορμαλδεΰδη / φορμαλίνη - Εξαιρετικά τοξικό συστηματικό δηλητήριο και καρκινογόνο.

Betapropiolactone - Τοξική χημική και καρκινογόνος. Μπορεί να προκαλέσει θάνατο/μόνιμο τραυματισμό μετά από πολύ σύντομη έκθεση σε μικρές ποσότητες. Διαβρωτική χημική ουσία.

Βρωμιούχο εξαδεκυλοτριμεθυλαμμώνιο - Μπορεί να προκαλέσει βλάβη στο ήπαρ, καρδιαγγειακό σύστημα και κεντρικό νευρικό σύστημα. Μπορεί να προκαλέσει αναπαραγωγικές επιδράσεις και γενετικές ανωμαλίες.

Υδροξείδιο του αργιλίου, φωσφορικό αργίλιο και άλατα αλουμινίου - Νευροτοξίνη. Ενέχει κίνδυνο για μακροχρόνια φλεγμονή / πρήξιμο του εγκεφάλου, νευρολογικές διαταραχές, αυτοάνοσες ασθένειες, 'Αλτσχάϊμερ, άνοια και αυτισμό. Διεισδύει στον εγκέφαλο όπου επιμένει επ' αόριστον.

Thimerosal (υδράργυρος) - Νευροτοξίνη. Προκαλεί κυτταρική βλάβη, μειώνει τη δραστηριότητα μείωσης της οξείδωσης, προκαλεί κυτταρικό εκφυλισμό και τον κυτταρικό θάνατο. Συνδέεται με νευρολογικές διαταραχές, Άλτσχάϊμερ, άνοια και αυτισμό.

Πολυσορβικό 80 & 20 - Παραβιάζει τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό και μεταφέρει μαζί του αλουμίνιο, θιμεροσάλ και ιούς, επιτρέποντάς του να εισέλθει στον εγκέφαλο.

Γλουταραλδεΰδη - Τοξική χημική ουσία που χρησιμοποιείται ως απολυμαντικό για ευαίσθητο στη θερμότητα ιατρικό εξοπλισμό.

Εμβρυϊκός ορός βοοειδών - Συλλέγεται από έμβρυα βοοειδών (αγελάδων) που λαμβάνονται από έγκυες αγελάδες πριν από τη σφαγή.

Ανθρώπινα διπλοειδή κύτταρα ινοβλαστών - αποβληθέντα εμβρυϊκά κύτταρα. Το ξένο DNA έχει την ικανότητα να αλληλεπιδρά με το δικό μας.

Αφρικανικά κύτταρα νεφρού πράσινου πιθήκου - Μπορεί να μεταφέρει τον ιό SV-40 που προκαλεί καρκίνο που έχει ήδη μολύνει περίπου 30 εκατομμύρια Αμερικανούς.

Ακετόνη - Μπορεί να προκαλέσει βλάβη στα νεφρά, το συκώτι και τα νεύρα.

E.Coli - Ναι, καλά διαβάσατε.

DNA από χοίρους Circovirus τύπου 1

Καλλιέργειες ανθρώπινων εμβρυϊκών πνευμονικών κυττάρων (από αποβληθέντα έμβρυα)Μπορείτε να δείτε όλα αυτά τα συστατικά στον ιστότοπο του CDC

Ενθαρρύνω τον καθένα να κάνει τη δική του έρευνα. Αναζητήστε το MSDS σε αυτές τις χημικές ουσίες. Διαβάστε τις χιλιάδες μελέτες που έχουν αξιολογηθεί από ομοτίμους που έχουν αξιολογήσει τις βιολογικές συνέπειες που μπορούν να έχουν αυτές οι χημικές ουσίες στο σώμα, ειδικά όταν εγχέονται.
ΠΗΓΗ: Iris Figueroa: “”I Gathered All Vaccine Ingredients Into a List and Contacted POISON CONTROL.” (substack.com)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ:

Ισπανία: Αγωγή κατά του Υπουργείου Υγείας
Αφού το υπουργείο αναγκάστηκε πρόσφατα να παραδεχτεί ότι η απαίτηση μάσκας επιβλήθηκε αυθαίρετα κατά την περίοδο του κορωνοϊού, η ομάδα ανθρωπίνων δικαιωμάτων Liberum υπέβαλε διοικητική αγωγή εναντίον του ιδρύματος.

2 σχόλια: 1. Οι ταριχευτές απειλήθηκαν να κρύψουν τους μεγάλους θρόμβους
  σε νέους που σκοτώθηκαν ξαφνικά από εμβόλια

  https://www.bitchute.com/video/7tywsbN8EJG4/

  ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Σιωνισμό θέλατε, σιωνισμό έχετε, την νικη του σιωνισμού γιορτάζετε κα΄θε 8η Μαιου. Μη διαμαρτύρεστε. Η ευκαιρία να απαλλαγούμε απο την σιωνιστική χολέρα πέρασε πριν απο 80 χρόνια περίπου και θα αργήσει μάλλον αρκετούς αιώνες να παρουσιαστεί η 2η ευκαιρία. Μέχρι τότε καλή απόλαυση του σιωνιστικού βιασμού.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!