Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024

ΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΝΑ ΒΑΡΕΣΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ: Θ Ρ Α Σ Υ Τ Α Τ Ο Σ ιμάμης: «Στήν Ολλανδία, οι μουσουλμάνοι είναι τά ....ΑΦΕΝΤΙΚΑ!!!!!!!! - ΑΝ δέν σας αρέσει, απλά ....ΦΥΓΕΤΕ»!!!!!!!!!!!! ( β ί ν τ ε ο )




Ο αδελφός Rahide έχει ένα σαφές μήνυμα για τους οπαδούς του TikTok: «Οι μουσουλμάνοι είναι το αφεντικά στην Ολλανδία. Και αν δεν σου αρέσει, μπορείς να φύγεις».

Ισχυρίζεται επίσης ότι η Ολλανδία ήταν η μεγαλύτερη ισλαμική χώρα στον κόσμο, αναφερόμενος στην πρώην αποικία της, την Ινδονησία.

Στο άρθρο του TikTok, ο αδελφός Rahide καθιστά σαφές ότι οι Ολλανδοί πρέπει να προσαρμοστούν στους μουσουλμάνους. Ενώ ο τόνος του φαίνεται κάπως υπερβολικός, ο ισλαμιστής influencer συνεχίζει το παραλήρημά του για αρκετά λεπτά.

Ο Rahide αρχίζει: «Αυτή είναι η Ολλανδία, η χώρα όπου οι μουσουλμάνοι είναι αφεντικά, όχι οι Ολλανδοί. Αν δεν σας αρέσει, μπορείτε να φύγετε. Πηγαίνετε στη Γερμανία ή κάπου αλλού. Εδώ, εμείς οι μουσουλμάνοι είμαστε αφεντικά. Χτίσαμε αυτή τη χώρα. Είμαστε υπεύθυνοι για τα πάντα εδώ – σπίτια, υποδομές, τα πάντα. Τα πάντα στην Ολλανδία είναι χάρη στους μουσουλμάνους. Η Ολλανδία ήταν επίσης κάποτε η μεγαλύτερη ισλαμική χώρα στον κόσμο. Έτσι, αν δεν σας αρέσει, πάρτε ένα αεροπλάνο, πλοίο ή πλοίο για την Αγγλία ή τη Νέα Ζηλανδία και φύγετε. Ή απλά αποδεχτείτε ότι εμείς, οι μουσουλμάνοι, είμαστε υπεύθυνοι εδώ».



Ο Rahide επικρίνει επίσης τον ηγέτη του PVV Geert Wilders: «Ο Geertje (Σ.τ.Μ. -je κατάληξη των υποκοριστικών στα ολλανδικά) δεν είναι τίποτα εδώ. Είναι απλώς μια μαριονέτα της Αμερικής, που κάνει ό,τι του λέει η Αμερική. Καταλαβαίνετε; Η Ολλανδία ανήκει στο Ισλάμ και πάντα θα ανήκει. Ναι, συγγνώμη άνθρωποι, η αλήθεια πονάει».



«Οι Ολλανδοί είναι απλά επισκέπτες εδώ»

Σύμφωνα με τον αδελφό Rahide, η Ολλανδία χτίστηκε εξ ολοκλήρου από μουσουλμάνους: «Οι Ολλανδοί θα το ανακαλύψουν αυτό όταν κοιτάξουν την ιστορία. Το τηλέφωνό σας, ο φορητός υπολογιστής σας, το iPad σας, ο φούρνος σας, ο φούρνος μικροκυμάτων σας, η τηλεόρασή σας, το τηλεχειριστήριό σας, το κρεβάτι σας, το σπίτι στο οποίο ζείτε, οι δρόμοι στους οποίους οδηγείτε - όλα είναι χάρη στους μουσουλμάνους. Η αλήθεια μπορεί να είναι δύσκολο να ακουστεί, αλλά πρέπει να την αντιμετωπίσουμε».

Και καταλήγει: «Οι Ολλανδοί είναι απλώς επισκέπτες εδώ. Νομίζουν ότι είναι η χώρα τους, αλλά αν κάνουν ένα τεστ DNA, θα ανακαλύψουν ότι δεν υπάρχει σχεδόν καθόλου ολλανδικό αίμα σε αυτούς - ίσως 5%, το πολύ. Πιστεύουν ότι γνωρίζουν την Ολλανδία, αλλά όταν κοιτάξουν πίσω στην ιστορία, θα δουν ότι η Ολλανδία ήταν κάποτε η μεγαλύτερη ισλαμική χώρα στον κόσμο όταν η Ινδονησία ήταν μέρος της. Η Ινδονησία ήταν πάντα η μεγαλύτερη ισλαμική χώρα. Έτσι, αν είστε εδώ νομίζοντας ότι είστε Ολλανδοί, κάνετε λάθος. Όταν κάνετε ένα τεστ DNA, θα δείτε ότι οι πρόγονοί σας ήρθαν από κάπου αλλού».



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ





ΣΧΕΤΙΚΑ:

Οδηγός «αφρικανικού τύπου» με 17 προηγούμενα αδικήματα συνελήφθη αφού "θέρισε" Γάλλο αστυνομικό σε κλεμμένο αυτοκίνητο (βίντεο)

Ένας δημοτικός αστυνομικός από το Chesnay (Yvelines) χτυπήθηκε βίαια από τον οδηγό ενός κλεμμένου αυτοκινήτου, που αναγνωρίστηκε ως ο 23χρονος Jean Tsoungui, που περιγράφεται ως «αφρικανικού τύπου». Ο Tsoungui, ο οποίος έχει μακρύ ποινικό μητρώο με 17 προηγούμενα αδικήματα, συμπεριλαμβανομένης της άρνησης συμμόρφωσης και των πράξεων βίας, συνελήφθη στο Παρίσι λίγο μετά το περιστατικό.


Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 5 μ.μ. κατά τη διάρκεια ενός οδικού ελέγχου ρουτίνας, όταν ένα μαύρο Peugeot 208, που αναφέρθηκε ως κλεμμένο, επιτάχυνε προς τον αξιωματικό. Ο Tsoungui αρνήθηκε να συμμορφωθεί με τον έλεγχο, με αποτέλεσμα ο αστυνομικός να χτυπηθεί από το όχημα. Μετά τη σύγκρουση, ο ύποπτος εγκατέλειψε τη σκηνή, αλλά αναχαιτίστηκε στις 5:50 μ.μ. στο Παρίσι από μια εταιρεία ασφαλείας και παρέμβασης (CSI) στην περιφερειακή οδό.


Ο τραυματίας αστυνομικός, ένας 50χρονος δημοτικός υπάλληλος, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο André Mignot στο Chesnay για επείγουσα περίθαλψη. Ευτυχώς, η ζωή του δεν κινδυνεύει. Ο Tsoungui έχει τεθεί υπό κράτηση και αναμένεται να ανακριθεί για να προσδιοριστούν τα κίνητρά του.



Εκπρόσωπος των Ταλιμπάν για τις απελάσεις: «Η γερμανική κυβέρνηση δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μας» (ΒΙΝΤΕΟ)
Για πρώτη φορά από τότε που οι Ταλιμπάν ανέλαβαν την εξουσία στο Αφγανιστάν το 2021, η Γερμανία απέλασε ανθρώπους πίσω στη χώρα στα τέλη Αυγούστου. 28 Αφγανοί που είχαν διαπράξει εγκλήματα μεταφέρθηκαν αεροπορικώς στην Καμπούλ.
Οι Epoch Times έθεσε τώρα στον εκπρόσωπο των Ταλιμπάν Soleil Shahin πέντε ερωτήσεις: Πώς έγιναν οι απελάσεις, πώς οργανώθηκαν και πραγματοποιήθηκαν. Και τι λέει για την τρομοκρατία του Ισλαμικού Κράτους στη Γερμανία.

1. Έχει υπάρξει συμφωνία μεταξύ της Γερμανίας και των Ταλιμπάν για απελάσεις ή σχεδιάζονται;
«Ναι, δεν υπάρχει τέτοια επίσημη συμφωνία ότι οι αντιπροσωπείες των δύο χωρών κάθονται μαζί και διαπραγματεύονται και στη συνέχεια υπογράφουν μια συμφωνία, αλλά υπάρχει μια συμφωνία από μια φιλική χώρα ότι οι Αφγανοί που απελάθηκαν από εδώ μπορούν να φτάσουν στην Καμπούλ».

2. Πώς αντιμετωπίζετε όσους έχουν απελαθεί από τη Γερμανία για εγκλήματα;
«Πρώτα απ' όλα, είναι Αφγανός, οπότε τον πήραμε. Δεύτερον, ερευνήθηκε. Ελέγξαμε τα μητρώα του στο Αφγανιστάν για να δούμε αν είχε ποινικό μητρώο στο Αφγανιστάν. Εάν δεν υπάρχουν ποινικά μητρώα στο Αφγανιστάν και οι συγγενείς και φίλοι του εγγυώνται επίσης ότι δεν θα διαπράξει έγκλημα στο μέλλον, τότε πρέπει να απελευθερωθεί.
Δεύτερον, δεν υπάρχει τέτοια συμφωνία μεταξύ της αφγανικής και της γερμανικής κυβέρνησης. Δεν υπάρχει τέτοια ρύθμιση εάν κάποιος απελαθεί από το Αφγανιστάν στη Γερμανία ή από τη Γερμανία στο Αφγανιστάν».

3. Πώς αντιμετωπίζετε τους δολοφόνους στο Αφγανιστάν;
«Αν αποδειχθεί στα διεθνή μέσα ενημέρωσης ότι ο εν λόγω είναι στην πραγματικότητα εγκληματίας, αυτό συμβαίνει επειδή ο λόγος είναι ότι η γερμανική κυβέρνηση δεν επικοινώνησε μαζί μας. Δεν υπάρχουν διαπραγματεύσεις, καμία συμφωνία και λεπτομέρειες σχετικά με το έγκλημα που εμπλέκεται. Επομένως, εξετάζουμε μόνο αν έχει ποινικό μητρώο στο Αφγανιστάν ή όχι, και όσοι έρχονται αρνούνται τους ισχυρισμούς. Στο μέλλον, και οι δύο χώρες θα πρέπει να καθίσουν στο τραπέζι για το θέμα αυτό και να βρουν μια λύση αποδεκτή και από τις δύο χώρες».

4. Τι λέτε για τον τρόμο του ΙΚ στη Γερμανία; Μπορεί η Γερμανία να κάνει κάτι γι' αυτό;
«Η άνοδος του Daesh [IS] στο Αφγανιστάν εξαπλώθηκε σε μεγάλα τμήματα της χώρας εκείνη την εποχή. Το έχουμε αποσαφηνίσει και υπάρχουν μέτρα σε εξέλιξη για την πλήρη εξάλειψή του. Καλούμε τις γειτονικές χώρες και τις ευρωπαϊκές χώρες να διαδραματίσουν επίσης τον ρόλο τους. Και ορισμένες χώρες υποστηρίζουν και χρηματοδοτούν το ISIS και προετοιμάζονται για μια επίθεση στο Αφγανιστάν. Σταματήστε λοιπόν να το κάνετε αυτό. Εάν το Ισλαμικό Κράτος είναι πρόβλημα για το Αφγανιστάν σήμερα, θα είναι πρόβλημα για εσάς αύριο. Μόλις πριν από λίγες ημέρες, 14 αθώοι πολίτες του Daesh σκοτώθηκαν και ανέλαβε την ευθύνη. Ήταν κανονικοί άνθρωποι, οπότε όλες οι χώρες πρέπει να παίξουν τον ρόλο τους».
5. Υπό ποιες συνθήκες θα ήταν δυνατή η συνεργασία με το Ισλαμικό Κράτος για εσάς;
«Όχι, δεν είπα ότι πρέπει να συνεργαστούμε, είπα ότι πρέπει να εργαστούμε με τον δικό μας τρόπο επειδή είναι το πρόβλημα ασφαλείας μας, οπότε θα το καταπολεμήσουμε, και το αποδείξαμε ήδη πριν από τρία χρόνια, όταν ήταν στην ακμή τους στο Αφγανιστάν. Υπάρχει μόνο σε λίγες πόλεις. Αναλαμβάνουμε δράση εναντίον τους ανεμπόδιστα, όπως μπορούν να κάνουν και άλλες χώρες. Η πολιτική του Ντάες/Daesh δεν είναι πολιτική διαπραγμάτευσης, και όταν την καταλάβαμε, ανακοινώσαμε αμνηστία στο Αφγανιστάν ότι όλοι στο Αφγανιστάν θα ζούσαν ειρηνικά και θα συμμετείχαν στην ανοικοδόμηση του Αφγανιστάν. Αλλά οι επιθέσεις που πραγματοποιεί το ISIS σε τζαμιά, σε αθώους ανθρώπους, σε σπίτια, σε νοσοκομεία, οι επιχειρήσεις μας εναντίον τους συνεχίζονται έτσι ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε στον λαό μας στο Αφγανιστάν ένα ειρηνικό περιβάλλον».

Η εταιρεία παραγωγής ταινιών HAQ ανέλαβε να συλλέξει τις απαντήσεις.



Η αντιπρόεδρος Κάμαλα Χάρις κέρδισε την έγκριση του περιοδικού Scientific America, το οποίο έσπασε τη μακρά παράδοσή του να αποφεύγει τις πολιτικές εγκρίσεις το 2020, όταν υποστήριξε για πρώτη φορά τον ανατραπέντα πλέον πρόεδρο Τζο Μπάιντεν. Το Scientific American, όπως αποκάλυψε το The National Pulse το 2020, ανήκει στον αμφιλεγόμενο εκδοτικό όμιλο Holtzbrinck ή Verlagsgruppe Georg von Holtzbrinck, με έδρα τη Στουτγάρδη της Γερμανίας.
Ο όμιλος πολλών δισεκατομμυρίων ευρώ περιγράφει απλώς την πρώιμη ιστορία του ως «παρακολούθηση της επιχείρησης των λεσχών βιβλίου», προσθέτοντας: «Στη δεκαετία του 1930, ο ιδρυτής της εταιρείας Georg von Holtzbrinck ξεκίνησε με την πώληση συνδρομών σε βιβλία και περιοδικά». Αλλά έρευνες δεκαετιών αποκάλυψαν μια πολύ πιο σκοτεινή πλευρά του Holtzbrinck, του ανθρώπου και της εταιρείας του, οι οποίοι τελικά βρέθηκαν να είναι πρόθυμοι συνοδοιπόροι του Εθνικοσοσιαλιστικού (Ναζιστικού) Κόμματος του Αδόλφου Χίτλερ, στο οποίο ο Georg von Holtzbrinck εντάχθηκε για πρώτη φορά το 1931, δύο χρόνια πριν ο Χίτλερ έρθει στην εξουσία.



Ο παγκοσμιοποιημένος όμιλος μέσων ενημέρωσης Bloomberg πιέζει ώστε οι πρόσφατοι μετανάστες στις Ηνωμένες Πολιτείες να εγκατασταθούν σε κομητείες με ρεπουμπλικανική ψήφο σε όλη τη χώρα. Σε μια ιστορία φαινομενικά σχετικά με την οικονομική ανάγκη για μετανάστες σε περιοχές που κλίνουν προς το κόκκινο, το Bloomberg υπαινίσσεται διακριτικά τον πιθανό εκλογικό αντίκτυπο που θα μπορούσαν να έχουν οι μετανάστες.
Ιδρύθηκε από τον πρώην δήμαρχο της Νέας Υόρκης και μέγα δωρητή των Δημοκρατικών Michael Bloomberg, το εταιρικό ειδησεογραφικό πρακτορείο θρηνεί ότι σε «πολιτείες πεδίου μάχης που θα αποφασίσουν τις εκλογές του Νοεμβρίου, περίπου το 72% των μεταναστών το 2023 πήγε στις κομητείες του Μπάιντεν, ενώ λιγότερο από ένα τρίτος πήγε στις κομητείες του Τραμπ». Οι συγγραφείς συνεχίζουν σημειώνοντας ότι «οι πολιτείες έλαβαν το 12% όλων των μεταναστών, με τους περισσότερους να πηγαίνουν σε μπλε κομητείες όπως η Φιλαδέλφεια, όπου βρίσκεται η μεγαλύτερη πόλη της Πενσυλβάνια, και το Gwinnett, το οποίο βρίσκεται έξω από την Ατλάντα».



Μια κάτοικος στο Σπρήνγκφιλντ του Οχάϊο ισχυρίστηκε ότι η γάτα της είχε κλαπεί και ακρωτηριαστεί από τους γείτονές της από την Αϊτή, σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας που έλαβε το Oversight Project.
Η έκθεση, που κατατέθηκε στις 28 Αυγούστου, ισχυρίζεται ότι η γυναίκα υποψιάστηκε τους γείτονές της ότι πήραν και διαμέλισαν το κατοικίδιο ζώο της, με τα λείψανα να φέρονται να αφήνονται στην αυλή τους. Σύμφωνα με την αναφορά λεπτομερειών κλήσης, η καταγγέλλουσα, ισχυρίστηκε ότι η γάτα της είχε εξαφανιστεί στις 24 Αυγούστου και ότι ανακάλυψε ύποπτο «κρέας» στην αυλή του γείτονά της, υποψιαζόμενη ότι ήταν από το αγαπημένο της κατοικίδιο. Η καταγγέλουσα ισχυρίστηκε επίσης ότι οι γείτονές της, τους οποίους αναγνώρισε ως Αϊτινούς, είχαν τεμαχίσει το ζώο, αν και δεν βρέθηκαν οστά ή γούνα γύρω από τη σκηνή.



Η αντιπρόεδρος Κάμαλα Χάρις έχει δηλώσει ότι είναι ανοιχτή στην ιδέα των αποζημιώσεων για τους μαύρους, λέγοντας ότι δεν θα απέκλειε την ανάληψη εκτελεστικής δράσης εάν κερδίσει τον Λευκό Οίκο τον Νοέμβριο.
Μιλώντας στην Εθνική Ένωση Μαύρων Δημοσιογράφων την Τρίτη, η Χάρρις ρωτήθηκε για τη θέση της σχετικά με το θέμα, το οποίο συνήθως περιορίζεται σε ακτιβιστές του κινήματος Black Lives Matter και ακροαριστερούς ριζοσπάστες. «Έχετε μια θέση για το αν αυτές [οι αποζημιώσεις] θα πρέπει να συμβούν – αυτή η επιτροπή [αποζημιώσεων] θα πρέπει να γίνει μέσω εκτελεστικού διατάγματος ή μέσω του Κογκρέσσου;» ρωτήθηκε από τον Γιουτζίν Ντάνιελς του Politico.



Αυτό θα εξαλείψει τυχόν κενά στην ισχύουσα νομοθεσία που εμποδίζει την απέλαση παράνομων αλλοδαπών που διαπράττουν σεξουαλικά εγκλήματα ή ενδοοικογενειακή βία. Τι είδους άτομο μπορεί ακόμη και να ψηφίσει πλέον αυτούς τους εγκληματίες;;;



Με πάνω από 1,3 εκατομμύρια μετανάστες να εισέρχονται νόμιμα στις ΗΠΑ μέσω προγραμμάτων αποφυλάκισης υπό όρους και της εφαρμογής CBP One - προγράμματα που οι επικριτές αποκαλούν «σκιώδες σύστημα μετανάστευσης» - το ICE έχει αφεθεί να διαχειρίζεται 8 εκατομμύρια υποθέσεις, με κάθε αξιωματικό να χειρίζεται 7.000 υποθέσεις κατά μέσο όρο, καθιστώντας την αποτελεσματική επιβολή σχεδόν αδύνατη και αφήνοντας το σύστημα μετανάστευσης της Αμερικής στο χείλος της κατάρρευσης.
Η Κάμαλα Χάρρις, που διορίστηκε ως «τσάρος των συνόρων» της κυβέρνησης, έχει επιβλέψει τις μεταναστευτικές πολιτικές που έχουν ανοίξει τις πύλες, με περισσότερους από 530.000 μετανάστες από την Κούβα, την Αϊτή, τη Νικαράγουα και τη Βενεζουέλα να εισέρχονται νόμιμα στις ΗΠΑ στο πλαίσιο των αμφιλεγόμενων προγραμμάτων αποφυλάκισης.



Ήρθε η ώρα για τον αμερικανικό λαό να καταλάβει ότι τον περασμένο αιώνα είδαμε μια αργή αλλαγή καθεστώτος, ένα σταδιακό πραξικόπημα, υπονομεύοντας το Σύνταγμα και τη Συνταγματική μας Δημοκρατία.
Τι θα γινόταν αν σας έλεγα ότι ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών δεν κυβερνά πραγματικά την κυβέρνησή μας; Ή ότι οι περισσότεροι άνθρωποι στην Ουάσιγκτον δεν πιστεύουν πραγματικά στην αντιπροσωπευτική δημοκρατία; Ή ότι μια κυβέρνηση από, από, και για το λαό είναι απλώς μια ψευδαίσθηση; Επειδή όλα αυτά τα πράγματα είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα από την ιδέα ότι είμαστε ακόμα μια δημοκρατία στην οποία όλη η εξουσία ρέει από τον λαό στους δεόντως εκλεγμένους αντιπροσώπους του για να δημιουργήσει μια κυβέρνηση που προωθεί και υπερασπίζεται τα συμφέροντα του αμερικανικού λαού πρώτα και τελευταία.



Η Γαλλία αντιμετωπίζει μια ανησυχητική εσωτερική απειλή, καθώς ισλαμιστές όπως ο Elias d'Imzalène υποκινούν ανοιχτά τη βία, καλώντας σε μια Ιντιφάντα σε γαλλικό έδαφος, αμφισβητώντας την ασφάλεια των Εβραίων πολιτών της και την εξουσία του ίδιου του κράτους.
Η Γαλλία αντιμετωπίζει μια κλιμακούμενη εσωτερική απειλή, καθώς ισλαμιστές και ριζοσπαστικές αριστερές προσωπικότητες υποκινούν ανοιχτή βία στους δρόμους της. Ένα τέτοιο άτομο, ο μουσουλμάνος influencer Elias d'Imzalène, έχει προκαλέσει οργή μετά από μια δημόσια έκκληση για μια Ιντιφάντα - μια βίαιη εξέγερση - σε μια συγκέντρωση υπέρ των Παλαιστινίων / Χαμάς που διοργανώθηκε από την κολεκτίβα "Urgence Palestine" στο Παρίσι. Δεν πρόκειται μόνο για διαμαρτυρίες. πρόκειται για άμεσες εκκλήσεις για τη διεξαγωγή βίας στη Γαλλία εναντίον τόσο των Εβραίων πολιτών όσο και των δημόσιων αρχών.



Το σκιώδες πρόγραμμα μετανάστευσης της Κάμαλα Χάρρις: Πάνω από 1 εκατομμύριο μετανάστες έλαβαν «προσωρινή» αναστολή, πρόκειται να παραμείνουν μόνιμα



Ανοιχτά σύνορα της Σουηδίας: Έφηβοι δολοφόνοι μετατρέπουν τα προάστια σε εμπόλεμες ζώνες




Εδώ και πολύ καιρό και στη Γερμανία: Οι φυλακές γεμάτες - τα εντάλματα σύλληψης δεν εκτελούνται πλέον






Έσση, Γερμανία: Ήθελε να πάει για τζόκινγκ - πτώμα μητέρας δύο (36) παιδιών βρέθηκε στο δάσος
Τρομακτική πράξη βίας στο Lampertheim της Έσσης: Περιπατητές βρήκαν το σώμα μιας γυναίκας σε δασικό μονοπάτι τη Δευτέρα. Το θύμα είναι μια 36χρονη γυναίκα που ζούσε με την οικογένειά της στο Lampertheim. Ένας βίαιος θάνατος εντοπίστηκε ήδη επί τόπου. Η αστυνομία συγκρότησε 30μελή ομάδα ανθρωποκτονιών.
[...]
Αυτή η τρομερή υπόθεση έγινε γνωστή αμέσως μετά το βίντεο μίας γυναίκας που έκανε τζόκινγκ που ακολουθήθηκε και παρενοχλήθηκε από έναν προφανή μετανάστη που έγινε viral διεθνώς στα κοινωνικά δίκτυα. Ευτυχώς, στην περίπτωση αυτής της νεαρής γυναίκας, περαστικοί παρενέβησαν και κυνήγησαν τον άνδρα, ο οποίος δεν ήθελε να την αφήσει μόνη της παρά τις επανειλημμένες εκκλήσεις:


Η εσωτερική ασφάλεια διαβρώνεται και ο δημόσιος χώρος γίνεται όλο και πιο επικίνδυνος. Δεν πρόκειται πλέον για μεμονωμένες περιπτώσεις: σχεδόν καθημερινά, οι άνθρωποι στην καλύτερη Γερμανία πέφτουν θύματα πράξεων βίας.


Η Ολλανδία θέλει να εισαγάγει τα «αυστηρότερα» μέτρα ασύλου στην Ευρώπη
Η νέα ολλανδική κυβέρνηση σχεδιάζει μια συνολική μεταρρύθμιση της πολιτικής ασύλου της. Η υπουργός Ασύλου Marjolein Faber και ο πρωθυπουργός Dick Schoof θέλουν να αναστείλουν τμήματα του δικαιώματος ασύλου προκειμένου να μειωθεί δραστικά η μετανάστευση. Αυτό μπορεί να τις φέρει σε σύγκρουση με τις απαιτήσεις της ΕΕ.





Τίποτα να δείτε εδώ: Συνταξιούχος επικεφαλής της συνοριοφυλακής λέει ότι το καθεστώς Καμάλα-Μπάιντεν τον διέταξε να καλύψει την αύξηση των υπόπτων τρομοκρατών που συνελήφθησαν στα νότια σύνορα
Ο πρώην επικεφαλής της συνοριοφυλακής Aaron Heitke κατέθεσε ενώπιον της Επιτροπής Εσωτερικής Ασφάλειας της Βουλής των Αντιπροσώπων την Τετάρτη σχετικά με την εισβολή Μπάιντεν-Χάρρις στα σύνορα κατά τη διάρκεια της θητείας του στον τομέα του Σαν Ντιέγκο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!