Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2024

Φτάσαμε μέχρι εδώ: Μ α θ ή τ ρ ι ε ς χαρακτηρίζονται ....«τ ρ α ν σ φ ο β ι κ έ ς», επειδή α ν τ ι τ ί θ ε ν τ α ι στήν παρουσία ΑΓΟΡΙΩΝ στα αποδυτήριά τους.....




Δεν θα πάψει ποτέ να είναι σουρεαλιστικό το γεγονός ότι οι γονείς μάχονται τους διαχειριστές των σχολικών επιτροπών για να αποτρέψουν τα αγόρια από το να επιτρέπεται να αλλάζουν μαζί με τις κόρες τους - και ότι οι διαχειριστές, υποστηριζόμενοι από το κίνημα των ΛΟΑΤ και τους Δημοκρατικούς πολιτικούς, κάνουν τα πάντα για να τους σταματήσουν.


Του Jonathon van Marren


(LifeSiteNews) - Ο πόλεμος των τρανσέξουαλ κατά των γυναικών έφθασε και στην σχολική περιοχή Washoe County της Νεβάδα. Από τοπικό ειδησεογραφικό σταθμό:


Γονείς και μαθήτριες αντιστέκονται στο να επιτρέπεται στις τρανσέξουαλ μαθήτριες να αλλάζουν στα αποδυτήρια των κοριτσιών στη σχολική περιοχή της κομητείας Washoe. «Κάθεται επίσης στην πρώτη σειρά για να βλέπει γυμνές γυναίκες», δήλωσε μια γυναίκα, της οποίας η εγγονή φοιτά στο γυμνάσιο Spanish Springs.

«Τα κορίτσια αισθάνονται άβολα στα αποδυτήρια υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, αλλά ειδικά όταν πρέπει να μοιραστούν τον χώρο με κάποιον που είναι βιολογικά διαφορετικός από αυτές κατά τη γέννησή τους», πρόσθεσε μία μαθήτρια στο λύκειο Spanish Springs, η οποία επηρεάζεται άμεσα από ένα αγόρι που αυτοπροσδιορίζεται ως κορίτσι καιαλλάζει στα αποδυτήριά της. 

«Ένας ανήλικος δεν επιτρέπεται να πιει μια γουλιά αλκοόλ, και αυτό είναι καλό. Αλλά στα σχολεία της κομητείας Washoe αυτή τη στιγμή ένας ανήλικος άνδρας μπορεί να αλλάξει στα αποδυτήρια μπροστά σε ανήλικα κορίτσια», δήλωσε ένας γονέας κατά τη διάρκεια δημόσιου σχολίου.


Γονείς, παππούδες και γιαγιάδες και κορίτσια εμφανίστηκαν στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Washoe Country School στις 27 Αυγούστου για να απαιτήσουν αλλαγή στην τρέχουσα πολιτική στο Spanish Springs High School. 

Οι διαχειριστές, ωστόσο, δήλωσαν ότι οι τρανς άνδρες έχουν το δικαίωμα σε γυναικείους χώρους σύμφωνα με τον διοικητικό κανονισμό 5161, ο οποίος ορίζει ότι επιτρέπεται να χρησιμοποιούν αποδυτήρια που «αντιστοιχούν στην ταυτότητα φύλου τους». 

Ένας γονέας απάντησε θυμωμένα: «Κάθε γονέας πρέπει να προειδοποιηθεί ότι ένα αγόρι μπορεί να εισβάλλει στα αποδυτήρια των κοριτσιών. Ανεξάρτητα από οποιονδήποτε νόμο το επιτρέπει».

Στην πραγματικότητα, αντί να προστατεύει τους χώρους μόνο για κορίτσια, το σχολείο έχει δημιουργήσει έναν ξεχωριστό χώρο αλλαγής ... για τα κορίτσια.

Φυσικά, κάθε κορίτσι που κάνει χρήση αυτού του χώρου θα χαρακτηρίζεται αμέσως «τρανσφοβικό» και θα εξοστρακίζεται από το προσωπικό του σχολείου.

Όπως είναι κατανοητό, αυτή η λύση αποδείχθηκε απαράδεκτη για πολλούς από αυτούς. 

«Πιστεύω ακράδαντα ότι το να λες στα κορίτσια να γδύνονται μαζί με ένα αγόρι και να τα κάνεις να αισθάνονται ότι αποκλείουν κάποιον ή κάνουν διακρίσεις επειδή μιλούν ανοιχτά και λένε  ότι αισθάνονται άβολα, διδάσκετε στα παιδιά την σιωπή», είπε ένας γονέας στο συμβούλιο. 

Υπάρχουν πολλοί που απορρίπτουν τους «λεγόμενους πολέμους του μπάνιου» ως κυνικό πόλεμο πολιτικής κουλτούρας – απορρίπτοντας τη σεμνότητα και την ιδιωτικότητα των κοριτσιών σαν να μην έχουν νόημα. 

Στην πραγματικότητα, το κίνημα των τρανσέξουαλ στιγματίζει και περιθωριοποιεί με επιτυχία όσους επιδιώκουν να υπερασπιστούν τις γυναίκες και τα κορίτσια. 

Σκεφτείτε τι έγραψε η Julie Jaman για την εμπειρία της σε μια YMCA στην πολιτεία της Ουάσιγκτον στο Fox News νωρίτερα φέτος:


Ενώ έκανα ντους μετά το εβδομαδιαίο μπάνιο μου, άκουσα τη φωνή ενός άνδρα. Κοιτάζοντας πέρα από την κουρτίνα, είδα έναν βιολογικό άνδρα με γυναικείο μαγιό να κοιτάζει δύο μικρά κορίτσια. Έμεινα εμβρόντητη. 

Η άμεση αντίδρασή μου ήταν ενστικτώδης και προστατευτική. Είμαι μητέρα θυγατέρων. Έχω επίσης εμπειρία ως συνήγορος για επιζώντες ενδοοικογενειακής βίας και σεξουαλικής επίθεσης. Γνωρίζω ότι οι άνδρες δεν πρέπει να επιτρέπονται σε περιοχές μόνο για γυναίκες. Δεν είναι ασφαλές και δημιουργεί δυνητικά τραυματικές καταστάσεις για τις γυναίκες και τα παιδιά. 

Είπα στον άνδρα να φύγει «τώρα». Μέσα σε δευτερόλεπτα, εμφανίστηκε ένας υπάλληλος της YMCA. Της ζήτησα να τον βγάλει έξω. Χωρίς καμμία έρευνα, με κατηγόρησε αμέσως για διακρίσεις, μου απαγόρευσε την είσοδο στην πισίνα για το υπόλοιπο της ζωής μου και κάλεσε την αστυνομία.

Αντί να προστατεύσουν τα κοριτσάκια ή να προσπαθήσουν να καταλάβουν τις ανησυχίες μου, έγινα κατηγορούμενη. Εγώ ήμουν ο ένοχος.

Αυτός δεν είναι απλώς ένας ανόητος «πολιτιστικός πόλεμος» που αποσκοπεί στην υποδαύλιση της εχθρότητας προς τους ανθρώπους που είναι διαφορετικοί. Πρόκειται για την προστασία χώρων μόνο για γυναίκες – και μάλιστα, για την προστασία των νεαρών κοριτσιών.

Μέχρι στιγμής, η Γιούτα, η Αλαμπάμα, το Αρκάνσας, η Φλόριντα, το Αϊντάχο, η Αϊόβα, το Κάνσας, το Κεντάκυ, η Βόρεια Ντακότα, η Οκλαχόμα και το Τεννεσσί έχουν περάσει νόμους που προστατεύουν τα μπάνια και τα αποδυτήρια μόνο για γυναίκες, με αρκετές άλλες πολιτείες να σκέφτονται να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους. 

Επιπλέον, εννέα πολιτείες έχουν περάσει νόμους που εξασφαλίζουν μόνο γυναικείες τουαλέτες στα σχολεία. Αυτοί οι νόμοι, όπως δείχνουν οι ιστορίες που αναφέρθηκαν παραπάνω, είναι δυστυχώς απαραίτητοι.

Δεν θα πάψει ποτέ να είναι σουρεαλιστικό το γεγονός ότι γονείς μάχονται τους διαχειριστές των σχολικών επιτροπών για να αποτρέψουν τα αγόρια από το να επιτρέπεται να αλλάζουν μαζί με τις κόρες τους - και ότι οι διαχειριστές, υποστηριζόμενοι από το κίνημα των ΛΟΑΤ και τους Δημοκρατικούς πολιτικούς, κάνουν τα πάντα για να τους σταματήσουν. 

Το γεγονός ότι η φυσική σεμνότητα των νεαρών κοριτσιών θεωρείται πλέον «τρανσφοβική» είναι απίστευτα αποκαλυπτικό και μας δείχνει τη σκοτεινή καρδιά του κινήματος των τρανσέξουαλ.


Προτεινόμενη εικόνα

Τα γραπτά του Jonathon έχουν μεταφραστεί σε περισσότερες από έξι γλώσσες και εκτός από το LifeSiteNews, έχουν δημοσιευθεί στα National PostNational ReviewFirst Things, The Federalist, The American Conservative, The Stream, the Jewish Independent, the Hamilton SpectatorReformed Perspective Magazine και LifeNews, μεταξύ άλλων. Είναι συντάκτης στο The European Conservative.

Οι ιδέες του έχουν παρουσιαστεί στο CTV, το Global News και το CBC, καθώς και σε περισσότερους από είκοσι ραδιοφωνικούς σταθμούς. Μιλάει τακτικά για διάφορα κοινωνικά θέματα σε πανεπιστήμια, γυμνάσια, εκκλησίες και άλλες λειτουργίες στον Καναδά, τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη.

Είναι συγγραφέας των βιβλίων The Culture WarSeeing is Believing: Why Our Culture Must Face the Victims of AbortionPatriots: The Untold Story of Ireland's Pro-Life MovementPrairie Lion: The Life and Times of Ted Byfield και συν-συγγραφέας του A Guide to Talking Assisted Suicide με τον Blaise Alleyne.

Ο Jonathon υπηρετεί ως διευθυντής επικοινωνίας για το Καναδικό Κέντρο Βιο-Ηθικής Μεταρρύθμισης.




ΠΗΓΗ: It’s come to this: School girls labeled ‘transphobic’ for opposing boys in their locker rooms - LifeSite (lifesitenews.com)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ







ΣΧΕΤΙΚΑ:

Η αστυνομία συλλαμβάνει Ιρλανδό δάσκαλο που αρνείται να εγκαταλείψει τη δουλειά του ειδάλλως να ενδώσει στην ατζέντα των «τρανς»
Ο Ιρλανδός Enoch Burke συνελήφθη για τρίτη φορά αυτή την εβδομάδα στο σχολείο όπου εργαζόταν. Ο Burke απολύθηκε από το σχολείο του νοσοκομείου Wilson αφού αρνήθηκε να χρησιμοποιήσει μια τρανσέξουαλ αντωνυμία για έναν μαθητή.




Η άνοδος των AI-Influencers: Ψεύτικοι «άνθρωποι» υποστηρίζουν υποψηφίους, πλουτίζουν και προωθούν ατζέντες | Facts Matter

Ψεύτικοι, άνθρωποι που παράγονται από AI (που δεν υπάρχουν στον πραγματικό κόσμο) συγκεντρώνουν τεράστιους ακόλουθους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κερδίζουν εκατομμύρια δολλάρια σε συμφωνίες επωνυμίας, εμφανίζονται σε τηλεοπτικές διαφημίσεις, ξεκινούν τις δικές τους σειρές προϊόντων, βρίσκουν θέσεις εργασίας σε τηλεοπτικούς σταθμούς και υποστηρίζουν ακόμη και πολιτικούς υποψηφίους.
Το κουφό, ωστόσο, είναι ότι μερικοί άνθρωποι παίρνουν πραγματικά τις «απόψεις» τους στα σοβαρά.




Το Βερμόντ προτρέπει την αντικατάσταση των όρων «γιος» και «κόρη» με όρους «ουδέτερου φύλου» στα σχολεία

1 σχόλιο:

  1. Οι γονείς έχουν δίκιο που διαμαρτύρονται. Επίσης το ενδεχόμενο να υπάρξει κακοποίηση οποιασδήποτε μορφής στα ντουζ ή ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη το έχουν σκεφτεί στο Spanish Springs High School.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!