Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2024

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟ ΟΠΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ! - Ανοιχτά σύνορα Σουηδία: ΑΓΟΡΙ αναγκάστηκε να παραστήσει τον σκύλο για ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ - ΒΙΑΣΤΗΚΕ με ραβδί (βίντεο)



Η πολιτική ελίτ έχει σκόπιμα αποκρύψει τις καταστροφικές συνέπειες των μεταναστευτικών πολιτικών της, φιμώνοντας τους επικριτές, διαστρεβλώνοντας τους δεσμούς μεταξύ μετανάστευσης και εγκληματικότητας και απορρίπτοντας τους ενδιαφερόμενους πολίτες ως εξτρεμιστές ή ρατσιστές.


Σε μια τρομακτική επίδειξη βαρβαρότητας, ένα βίντεο εμφανίστηκε από τη Σουηδία που δείχνει έναν μετανάστη να αναγκάζει ένα έφηβο αγόρι να σταθεί στα τέσσερα και να κρατάει ένα ραβδί στο στόμα του σαν σκύλος. Την ίδια στιγμή, ο μετανάστης έχει σπρώξει ένα άλλο ραβδί στο ... του αγοριού ενώ το περιστατικό βιντεοσκοπείται. 

Η άθλια σεξουαλική επίθεση, που βιντεοσκοπήθηκε από έναν παρευρισκόμενο που έχει σκάσει στα γέλια, έχει προκαλέσει οργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και εγείρει επείγοντα ερωτήματα σχετικά με το αυξανόμενο κύμα εξευτελιστικής βίας που μαστίζει το έθνος, το οποίο συνεχίζει να υποφέρει από τις πολιτικές ανοιχτών συνόρων.

Ένα έθνος υπό πολιορκία

Κάποτε θεωρούνταν μία από τις ασφαλέστερες χώρες στον κόσμο, η Σουηδία έχει δει μια ανησυχητική αλλαγή τα τελευταία χρόνια. 

Μια νέα μορφή βίας - γνωστή ως εξευτελιστική βία - έχει ριζώσει, όπου οι συμμορίες μεταναστών προκαλούν ακραία ταπείνωση στα θύματά τους, ενώ καταγράφουν τις πράξεις για να μοιραστούν με φίλους και οπαδούς. 

Αυτή η ανησυχητική τάση συνέπεσε με την αύξηση της εγκληματικής δραστηριότητας, που αφορά κυρίως νεαρούς μετανάστες, οι οποίοι στοχεύουν τους ντόπιους στη συντριπτική τους πλειοψηφία και μερικές φορές τους συμπατριώτες τους μετανάστες σε πράξεις σκληρότητας που στη συνέχεια κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

Το βίντεο, που εξασφάλισε το σουηδικό μέσο Samnytt, είναι η τελευταία και ίσως μία από τις πιο συγκλονιστικές περιπτώσεις αυτού του φαινομένου. Καταγράφει τη στιγμή που ένα νεαρό αγόρι αναγκάζεται να σταθεί στα τέσσερα, πιάνοντας ένα ραβδί στο στόμα του σαν σκύλος, ενώ ένας μετανάστης σπρώχνει ένα άλλο ραβδί στο ... του. 

Καθ' όλη τη διάρκεια του περιστατικού, ένα κορίτσι ακούγεται να γελάει καθώς κινηματογραφεί την αποτρόπαια παραβίαση.

Στο βίντεο, ο δράστης φωνάζει: «Eyy, lakk – άνοιξε και τους δύο γλουτούς σου, πόρνη», αποκτηνώνοντας περαιτέρω το θύμα.


Συγκλονιστική αύξηση της βίας του εξευτελισμού

Παρά τα αυξανόμενα περιστατικά αυτού του είδους, οι σουηδικές αρχές φαίνεται να μην είναι σε θέση να ανακόψουν την παλίρροια. 

Οι αρχές επιβολής του νόμου δυσκολεύονται να αντιμετωπίσουν αυτό το νέο κύμα βίας και τα θύματα συχνά αισθάνονται ότι ο πόνος τους μετατρέπεται σε δημόσιο θέαμα χωρίς την κατάλληλη δικαιοσύνη. 

Η δημόσια οργή έχει αυξηθεί καθώς πολλοί Σουηδοί απαιτούν ισχυρότερα μέτρα για την καταπολέμηση της κλιμακούμενης εγκληματικότητας και της κοινωνικής παρακμής.

Αυτή η αίσθηση απογοήτευσης επιδεινώνεται από το γεγονός ότι όταν οι δράστες τελικά συλλαμβάνονται, σπάνια τιμωρούνται αυστηρά. Οι απελάσεις καταδικασθέντων εγκληματιών είναι σχεδόν ανύπαρκτες, ακόμη και σε περιπτώσεις βίαιων αδικημάτων. Όταν οι επιτιθέμενοι δικάζονται, οι ποινές είναι συχνά σοκαριστικά σύντομες (δείτε εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ και εδώ).


Σε κίνδυνο η εθνική ασφάλεια και η κοινωνική ένταξη

Η αύξηση αυτής της ακραίας βίας υπογραμμίζει τις σοβαρές απειλές που αντιμετωπίζει η Σουηδία από τις αποτυχημένες πολιτικές ένταξης και την ανεξέλεγκτη μετανάστευση. Ενώ η Σουηδία είναι από καιρό γνωστή για την ανθρωπιστική της προσέγγιση, η χώρα βρίσκεται τώρα αντιμέτωπη με ένα αυξανόμενο τμήμα της κοινωνίας που λειτουργεί εκτός νόμου. 

Η βία του εξευτελισμού, μεγάλο μέρος της οποίας διαπράττεται από εγκληματικές συμμορίες με μεταναστευτικό υπόβαθρο, δείχνει την αποτυχία του κράτους να προστατεύσει τους πολίτες του και να διατηρήσει την κοινωνική τάξη.

Η εμπιστοσύνη του κοινού στις σουηδικές αρχές διαβρώνεται εδώ και χρόνια, καθώς πολλοί αισθάνονται ότι οι αριστεροί πολιτικοί ηγέτες αγνοούν τις βασικές αιτίες του προβλήματος. 

Οι επικριτές υποστηρίζουν ότι τα ανοιχτά σύνορα της Σουηδίας και οι επιεικείς πολιτικές επέτρεψαν στα βίαια εγκληματικά στοιχεία να ευδοκιμήσουν, καθιστώντας ορισμένες γειτονιές επικίνδυνες [απαγορευμένες ζώνες] και ουσιαστικά ακυβέρνητες.

Η πολιτική ελίτ έχει καταβάλει μεγάλες προσπάθειες για να αποκρύψει τις καταστροφικές συνέπειες που έχουν προκαλέσει οι αυτοκτονικές μεταναστευτικές πολιτικές της στην Ευρώπη. 
Το έχουν κάνει συλλαμβάνοντας επικριτές της μετανάστευσης, εν γνώσει τους διαστρεβλώνοντας και αποκρύπτοντας τους δεσμούς μεταξύ μετανάστευσης και εγκληματικότητας, καθώς και τρομοκρατίας, και χαρακτηρίζοντας όσους ανησυχούν για τις οικονομικές επιπτώσεις εκατομμυρίων μεταναστών ως δεξιούς εξτρεμιστές ή ρατσιστές και ξενοφοβικούς.

Το Samnytt, το σουηδικό ειδησεογραφικό πρακτορείο που έλαβε το ανησυχητικό βίντεο, απηύθυνε δημόσια έκκληση σε όποιον έχει πληροφορίες σχετικά με τους επιτιθέμενους να εμφανιστεί. 

Με τις αρχές να αγωνίζονται να περιορίσουν την αύξηση τέτοιων βίαιων πράξεων μεταναστών, συντηρητικοί οργανισμοί μέσων ενημέρωσης παρεμβαίνουν για να βοηθήσουν την έρευνα. Το βίντεο κοινοποιείται ευρέως με την ελπίδα ότι κάποιος μπορεί να αναγνωρίσει τα εμπλεκόμενα άτομα.

«Ξέρετε περισσότερα για τον δράστη που βίασε το αγόρι;» ρωτάει ο Samnytt. "Επικοινωνήστε μαζί μας στο tipsa@samnytt.se."




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!