Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2024

Έτσι είναι γιαγιάκα, ΣΩΣΤΑ τά λές! Είναι ελαφρύ τό χώμα.... / ΒΙΝΤΕΟ



https://youtube.com/shorts/HBgai3Hy1ZM?si=wW_UbijQZ7FIKz16

1 σχόλιο:

  1. Αγαπημένες Ελληνίδες γιαγιούλες.
    Γυναίκες τίμιες, εργατικές, ορθόδοξες, ώριμες, που πατούσαν γερά στη γη, που υπήρξαν κόρες, σύζυγοι, μάνες, γιαγιάδες, που στέκονταν λαμπάδες στην οικογένειά τους, που στερήθηκαν αλλά κράτησαν, που ήξεραν ποτέ να μιλήσουν και πότε να σωπάσουν, που κουβάλησαν και μετέδωσαν την Ελλάδα και την Ορθοδοξία στα παιδιά και τα εγγόνια τους, γυναίκες που μοίραζαν το χάδι τους, την αγάπη, την ανακούφιση, την παρηγοριά, την ελπίδα.
    Γυναίκες που τίμησαν το φύλο τους ολοκληρώνοντας τον προορισμό τους με αξιοπρέπεια και που συμφιλιώθηκαν με τον χρόνο ακόμη κι αν κάποια όνειρα και ελπίδες τους δεν πραγματοποιήθηκαν. Γυναίκες που σήκωσαν τον Σταυρό τους μέχρι τέλους και που μόνο μνήμες περηφάνειας και παραδείγματος άφησαν πίσω τους, παρακαταθήκες για τα παιδιά και τα εγγόνια τους.
    Γιαγιούλες αγαπημένε που είναι στην καρδιά μας για πάντα και που τις παρακαλάμε να μας θυμούνται και να δέονται στον Κύριο για εμάς.
    Κανένα ευχαριστώ δεν θα είναι ποτέ αρκετό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!