Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2024

Η Elle Macpherson Α Ρ Ν Η Θ Η Κ Ε τήν ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ, μετά τήν διάγνωση καρκίνου του μαστού.....



Σύμφωνα με τις δικές της δηλώσεις, το αυστραλιανό supermodel επέλεξε μια ολιστική προσέγγιση ενάντια στις συμβουλές 32 γιατρών. Επτά χρόνια μετά τη μυστική διάγνωση, είναι τώρα σε ύφεση και αισθάνεται καλά, η Macpherson το έκανε γνωστό.



Το αυστραλιανό supermodel Elle Macpherson ανακοίνωσε ότι ανέπτυξε καρκίνο του μαστού πριν από επτά χρόνια, αλλά τώρα βρίσκεται σε ύφεση. Είπε ότι είχε αρνηθεί τη χημειοθεραπεία. Σύμφωνα με τον Guardian, στα επερχόμενα απομνημονεύματά της, περιγράφει πώς αποφάσισε να ακολουθήσει μια ολιστική προσέγγιση ενάντια στις συμβουλές 32 γιατρών.

Σε συνέντευξή της στο Australian Women's Weekly, η ιδρύτρια της εταιρείας ομορφιάς και ευεξίας WelleCo μίλησε για τη διάγνωσή της με καρκίνο και τις συμβουλές των γιατρών να υποβληθεί σε μαστεκτομή, χημειοθεραπεία και ακτινοβολία. Σύμφωνα με την 60χρονη σήμερα, ήταν δύσκολο να αρνηθώ την καθιερωμένη ιατρική, «αλλά το να πω όχι στο δικό μου εσωτερικό συναίσθημα θα ήταν ακόμη πιο δύσκολο». Σήμερα βρίσκεται σε κλινική ύφεση, δηλαδή ο όγκος της έχει υποχωρήσει. Περιγράφει την κατάστασή της ως σε «πλήρη ευημερία».

Η Macpherson εξηγεί ότι η οικογένειά της την αντιμετώπισε με ανάμεικτες αντιδράσεις αφού έμαθε για την αντισυμβατική προσέγγισή της. Σύμφωνα με το Cancer Research UK, δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία ότι οι εναλλακτικές θεραπείες μπορούν να θεραπεύσουν τον καρκίνο.

Ο Guardian σημειώνει ότι η Macpherson ήταν σε σχέση με τον «αντιεμβολιαστή Andrew Wakefield» όταν διαγνώστηκε. Ο Wakefield διαγράφηκε από το ιατρικό μητρώο. Ο λόγος: Υποστήριξε ότι τα αποτελέσματα της μελέτης Lancet του 1998 στην οποία συμμετείχε, όπου βρέθηκε σχέση μεταξύ του εμβολίου ιλαράς, παρωτίτιδας και ερυθράς (MMR) και του αυτισμού, είχαν παρουσιαστεί με «ανέντιμο» και «ανεύθυνο» τρόπο και ότι το περιοδικό είχε εξαπατηθεί. Στη συνέχεια, το Lancet απέσυρε εντελώς τη δημοσίευση του Wakefield.

Η Vera Sharav, επιζήσασα του Ολοκαυτώματος, ακτιβίστρια ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ιδρύτρια της Συμμαχίας για την Προστασία της Ανθρώπινης Έρευνας, έχει αποκαλύψει δεκαετίες δόλιας δραστηριότητας που έχει διεισδύσει στη βιομηχανία εμβολίων. Στην εισαγωγή της λεπτομερούς έκθεσής της σχετικά με αυτό, γράφει για τον Wakefield:


«Τα έγγραφα και οι μαρτυρίες δείχνουν ότι δεν υπάρχει κανένα απολύτως αποδεικτικό στοιχείο που να υποστηρίζει την κατηγορία του επαγγελματικού παραπτώματος, πόσο μάλλον την κατηγορία της απάτης».




ΑΠΟ:








ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ





ΘΑΝΑΤΟΙ:





Ελβετία: Το γερμανικό techno συγκρότημα Scooter θρηνεί μέλος τους
Ο Seb, ένα μακροχρόνιο μέλος του συγκροτήματος, πέθανε στον ύπνο του καθ' οδόν σε μια συναυλία στο Spiez της Ελβετίας.


Αστέρας του βόλλεϋ πεθαίνει "ξαφνικά και απροσδόκητα"
Πριν από λίγες ημέρες, μία 28χρονη αστέρας του αθλητισμού βρέθηκε νεκρή στο κρεββάτι της. Ένας φυσικός θάνατος, εξηγεί η έκθεση αυτοψίας.
Οι νέοι, συχνά αθλητές ή ακόμα και παιδιά, πεθαίνουν από καρδιακή ανεπάρκεια. Αυτό ήταν εντελώς άτυπο και συνέβαινε εξαιρετικά σπάνια μέχρι πριν από λίγα χρόνια. Εν τω μεταξύ, φαίνεται ότι αυτό είναι το νέο φυσιολογικό. Όπως η 28χρονη σταρ του βόλεϊ Pilar Victoriá από το Πουέρτο Ρίκο. Το πρωί της 29ης Αυγούστου βρέθηκε άψυχη στο κρεββάτι της.




ΣΧΕΤΙΚΑ:

Γιατροί παραιτούνται από τον Βρετανικό Ιατρικό Σύλλογο επειδή υποστηρίζει τους αποκλειστές της εφηβείας
Η ένωση αντιτίθεται στην απαγόρευση των αποκλειστών της εφηβείας για παιδιά. Σε ανοιχτή επιστολή, εκατοντάδες γιατροί την κατηγορούν ότι αγνοεί την τεκμηριωμένη ιατρική και δεν εκπροσωπεί τις απόψεις των μελών της.



Το εμβόλιο της Novavax, το οποίο στοχεύει την παραλλαγή JN.1, έχει εγκριθεί.
Ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) ενέκρινε ένα νέο εμβόλιο COVID-19 από τη Novavax, δίνοντας στους Αμερικανούς μια εναλλακτική λύση στα εμβόλια από τη Moderna και την Pfizer. Το πρωτεϊνικό εμβόλιο της Novavax θα είναι διαθέσιμο σύντομα αφού οι ρυθμιστικές αρχές χορήγησαν άδεια έκτακτης ανάγκης στην εταιρεία με έδρα το Μέριλαντ για το προϊόν. Αξιωματούχοι του FDA δήλωσαν ότι τα δεδομένα δοκιμών σε ζώα υποστηρίζουν την απόφαση. «Η σημερινή έγκριση παρέχει μια πρόσθετη επιλογή εμβολίου COVID-19 που πληροί τα πρότυπα του FDA για την ασφάλεια, την αποτελεσματικότητα και την ποιότητα κατασκευής που απαιτούνται για την υποστήριξη της άδειας χρήσης έκτακτης ανάγκης», δήλωσε ο Δρ Peter Marks, ο οποίος διευθύνει το Κέντρο Αξιολόγησης και Έρευνας Βιολογικών Παραγόντων του FDA, σε δήλωση στις 30 Αυγούστου.



Η Σιγκαπούρη θα επιβάλει καραντίνα τριών εβδομάδων σε καθορισμένη εγκατάσταση εάν εντοπιστούν στενές επαφές ασθενών που έχουν μολυνθεί με το νέο στέλεχος ευλογιάς των πιθήκων, καθώς η πόλη-κράτος επαναφέρει τους περιορισμούς της εποχής του Covid σε μια προσπάθεια να αποτρέψει την τοπική εξάπλωση του μεταλλαγμένου ιού.
Το υπουργείο Υγείας θα ξεκινήσει την ιχνηλάτηση επαφών μόλις επιβεβαιωθεί η μόλυνση με το πιο επικίνδυνο στέλεχος ευλογιάς των πιθήκων του κλάδου I και οι στενές επαφές του κρούσματος θα τοποθετηθούν σε καθορισμένη κυβερνητική εγκατάσταση για 21 ημέρες, που είναι η περίοδος επώασης που παρατηρείται στην Αφρική, σύμφωνα με δήλωση την Τετάρτη.
Η πόλη-κράτος δεν έχει ακόμη εντοπίσει το πιο θανατηφόρο στέλεχος του κλάδου Ι που ώθησε τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας στα μέσα Αυγούστου να κηρύξει την ευλογιά των πιθήκων παγκόσμια κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία και όλες οι 14 περιπτώσεις ευλογιάς των πιθήκων που βρέθηκαν στη Σιγκαπούρη μέχρι στιγμής φέτος προκλήθηκαν από την ηπιότερη παραλλαγή IIb.



Ο πρώην κυβερνήτης της Νέας Υόρκης Άντριου Κουόμο θα καθίσει για ακρόαση στις 10 Σεπτεμβρίου ενώπιον της υποεπιτροπής του Κογκρέσου που είναι επιφορτισμένη με τη διερεύνηση της πανδημίας του κορονοϊού, ανακοίνωσε η επιτροπή την Τρίτη.
Ο Κουόμο, ένας από τους πιο ορατούς κυβερνήτες κατά τη διάρκεια της κορύφωσης της πανδημίας, επικρίθηκε για την εφαρμογή αυστηρών κοινωνικών και οικονομικών περιορισμών σε όλο το Empire State. Κατηγορήθηκε επίσης για χιλιάδες θανάτους που σχετίζονται με τον COVID που σημειώθηκαν σε γηροκομεία, τους οποίους μια έκθεση του 2023 από το Υπουργείο Υγείας της Νέας Υόρκης υπολόγισε ότι είναι 826 στην κομητεία Suffolk, 813 στην κομητεία Erie - η οποία περιλαμβάνει το Buffalo - και 623 στην κομητεία Queens. «Ο κ. Κουόμο θα ανακριθεί σχετικά με την έκδοση αντιεπιστημονικών οδηγιών από την κυβέρνησή του που ανάγκασαν τα γηροκομεία και τις εγκαταστάσεις μακροχρόνιας φροντίδας της Νέας Υόρκης να δέχονται ασθενείς θετικούς στην COVID-19», ανέφερε ανακοίνωση για την ακρόαση.



Η Ιατρική Βοήθεια στο Θάνατο του Καναδά (MAiD) το έχει κάνει το παιδί αφίσα για ευθανασία στον δυτικό κόσμο, με μάζες πολιτών να υπογράφουν κάθε χρόνο για να σκοτωθούν μέσω του προγράμματος.
Από τη νομιμοποίησή της, η υποβοηθούμενη αυτοκτονία έχει εκραγεί στη χώρα, με μια αβυσσαλέα ποσότητα απώθησης από το κοινό. Τα γραφεία κηδειών έχουν αρχίσει να προσφέρουν υποβοηθούμενη αυτοκτονία, 1 στους 3 Καναδούς υποστηρίζει την ευθανασία που παρέχεται σε ανθρώπους που βρίσκονται σε φτώχεια και η MAiD είναι τώρα η πέμπτη κύρια αιτία θανάτου – η «απώλεια της φυσικής στοργής» που προκύπτει από αυτό το πρόγραμμα θα πρέπει να είναι εμφανής σε όλους (Β ́ Τιμόθεο 3:1-5). Γνωρίζοντας ότι πολλά από τα «προοδευτικά» κινήματα που υιοθετήθηκαν από τον Καναδά εξαπλώθηκαν συνήθως στην Αμερική, ορισμένοι νομοθέτες λαμβάνουν προληπτικά μέτρα για να εμποδίσουν τη θανατηφόρα πρακτική να εισχωρήσει στις πολιτείες τους.



Περισσότερα τραγικά νέα από την Αυστραλία: 7χρονος και ένας 9χρονος είναι ΝΕΚΡΟΙ μετά από ένεση με τρυπήματα Covid
«Οι φανατικοί των εμβολίων που έκλεισαν τα μάτια τους στα στοιχεία έχουν το αίμα των παιδιών στα χέρια τους».
Οι φανατικοί των εμβολίων που έκλεισαν τα μάτια τους στα στοιχεία έχουν το αίμα των παιδιών στα χέρια τους. - Κρεγκ Κέλι
«Καθηγητά Skerritt, πότε ήρθε για πρώτη φορά στην προσοχή της TGA ότι δύο παιδιά από την Αυστραλία, ένα ηλικίας 7 ετών και ένα ηλικίας 9 ετών, πέθαναν από καρδιακή ανακοπή αμέσως μετά τον εμβολιασμό κατά του Covid;
...Έχουμε αρκετές αναφορές θανάτων ατόμων όλων των ηλικιών, συμπεριλαμβανομένων παιδιών, που σχετίζονται προσωρινά με ανεπιθύμητες ενέργειες από τον εμβολιασμό ή δεν σχετίζονται με ανεπιθύμητες ενέργειες από τον εμβολιασμό που σχετίζονται μόνο χρονικά.
Επομένως, αυτές ήταν τουλάχιστον δύο αναφορές που λάβαμε στη βάση δεδομένων μας σχετικά με τις κοινοποιήσεις ανεπιθύμητων ενεργειών. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να λάβουμε επαρκείς πληροφορίες για τις συγκεκριμένες περιπτώσεις για να τις αξιολογήσουμε λεπτομερώς... αλλά οι πληροφορίες που είχαμε είναι ότι σχετίζονται με καρδιακή προσβολή που δεν είναι γνωστή ανεπιθύμητη ενέργεια των εμβολίων Covid ..."



Ολλανδοί επιστήμονες δέχονται επίθεση για την αποκάλυψη των δεσμών μεταξύ των εμβολίων Covid και της αύξησης των υπερβολικών θανάτων
Μια ομάδα κορυφαίων επιστημόνων στην Ολλανδία έχει γίνει στόχος συντονισμένων επιθέσεων αφού δημοσίευσαν μια μελέτη που αποκαλύπτει τη σχέση μεταξύ των εμβολίων mRNA Covid και της παγκόσμιας αύξησης των υπερβολικών θανάτων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!