Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Elon Musk σφυρηλατεί ένα σχέδιο με το WEF για την κατάργηση της κυριαρχίας





Ενώ ο Elon Musk κάνει μια δημόσια εμφάνιση στο Twitter και απεικονίζει τον εαυτό του ως κάποιον από τον λαό, πίσω από τα παρασκήνια παρέχει στις παγκόσμιες ελίτ την τεχνολογία που χρειάζονται για να διεισδύσουν στο μυαλό μας - θέτοντας τις βάσεις για τον πλήρη έλεγχο και την υποδούλωση της ανθρωπότητας που λαχταρούν.


Για όσους παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις στα παρασκήνια, η συμπεριφορά του Musk δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη.

Επειδή στην πραγματικότητα, ο Musk είναι κάθε άλλο παρά ο αυτοδημιούργητος άνθρωπος και ανεξάρτητος ξένος που ισχυρίζεται ότι είναι.

Αυτό που πολλοί δεν γνωρίζουν είναι ότι ο Musk ήταν ο «Νέος Παγκόσμιος Ηγέτης» του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ το 2008, αποφοιτώντας στην ίδια τάξη με τον Emanuel Macron, τη Jacinda Ardern και τον Justin Trudeau - όλοι τους έγιναν αυταρχικοί ηγέτες της άκρας αριστεράς σε χώρες στις οποίες διείσδυσε το WEF.

Ο Musk προσπάθησε να αποστασιοποιηθεί από τον Klaus Schwab τα τελευταία χρόνια, αλλά αυτό είναι πιο εύκολο στα λόγια παρά στην πράξη - ειδικά επειδή ο αδελφός του Kimbal, με τον οποίο έχει στενούς δεσμούς, είναι ενεργό μέλος του WEF.

Για να γίνουν τα πράγματα χειρότερα, η Linda Yaccarino, η γυναίκα που διόρισε ως CEO της "X", συνδέεται επίσης στενά με το WEF.

Ποιος είναι λοιπόν πραγματικά ο Elon Musk; Είναι πραγματικά αφοσιωμένος στην αποκατάσταση της ελευθερίας του λόγου; Και ποιοι είναι οι πραγματικοί του στόχοι;

Ο Musk είναι δεξιοτέχνης των δημοσίων σχέσεων και γίνεται συνεχώς πρωτοσέλιδο σε όλο τον κόσμο. Τη μια μέρα κατασκευάζει ηλεκτρικά αυτοκίνητα, την επόμενη εκτοξεύει πυραύλους στον Άρη. Έχει δέκα παιδιά, είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος στον πλανήτη Γη και θα μπορούσε σύντομα να γίνει ο πρώτος τρισεκατομμυριούχος στον κόσμο.

Τον Νοέμβριο του 2022, ο Musk σηματοδότησε την αγορά του Twitter εμφανιζόμενος στο αποκριάτικο πάρτι της Heidi Klum με στολή εωσφόρου, συνοδευόμενος από τη μητέρα του, Maye Musk.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: Elon Musk Caught Plotting With WEF To Eradicate Sovereignty (rumble.com)


Το κόκκινο και μαύρο κοστούμι που φορούσε ο Musk έδειχνε μια εικόνα του Baphomet σκαλισμένη στο θώρακα με έναν ανεστραμμένο σταυρό ανάμεσα στα κέρατά του.

Η μητέρα του, Maye Musk φάνηκε να πιστεύει ότι ήταν απολύτως εντάξει για τον γιο της να φορέσει μια σατανική στολή. Εξάλλου, έχει τη δική της ιστορία με σατανικά ρούχα και κραυγαλέο συμβολισμό Illuminati.




Παρά τους υπαινιγμούς για το ποιον υπηρετεί, ο Musk έχει μια λεγεώνα οπαδών που πιστεύουν ότι παρ' όλο που βρίσκεται στο δρόμο για να κατέχει ένα τρισεκατομμύριο δολλάρια, είναι κατά κάποιο τρόπο έξω από το διεφθαρμένο σύστημα.

Σίγουρα, όπως λένε, δεν είναι... Ένας από αυτούς;

Ας δούμε τα στοιχεία.

Η υπεράσπιση ενός μετανθρωπιστικού μέλλοντος από τον Musk συμπίπτει με το όραμα του Klaus Schwab, το οποίο περιγράφει στο βιβλίο του «Η τέταρτη βιομηχανική επανάσταση».

Ο Schwab διερευνά πώς ο φυσικός και ο ψηφιακός κόσμος μπορούν να συγχωνευθούν και «αμφισβητεί τις έννοιες του τι σημαίνει να είσαι άνθρωπος».

Το 2016, ο Elon Musk ίδρυσε την εταιρεία Neuralink, στόχος της οποίας είναι να συνδέσει τον ανθρώπινο εγκέφαλο με τους υπολογιστές. Η εταιρεία αναπτύσσει ένα τσιπ εγκεφάλου εξαιρετικά υψηλού εύρους ζώνης για τη σύνδεση ανθρώπων, υπολογιστών και τεχνητής νοημοσύνης, το οποίο ο Musk αποκαλεί «Fitbit στο κρανίο σας με μικροσκοπικά καλώδια».

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του στη Σύνοδο Κορυφής της Παγκόσμιας Κυβέρνησης το 2017, ο Musk τραγούδησε για τον ύμνο των παγκοσμιοποιητών, δηλώνοντας ότι η εξάρτηση της ανθρωπότητας από την τεχνολογία αυξάνεται και οι άνθρωποι πρέπει απλώς να συγχωνευθούν με τις μηχανές.

Ο Musk είπε στο ακροατήριο της συνόδου κορυφής: «Σε κάποιο βαθμό, είμαστε ήδη cyborg».







Για τον Musk, είναι μόνο ένα μικρό βήμα για να γίνει cyborg - ένας υπεράνθρωπος με βιολογικές και τεχνικές δυνάμεις. Σκεφτείτε τον Iron Man.

Όλοι αγαπάμε μια καλή ταινία με υπερήρωες, αλλά όποιος έχει δει ποτέ μια ταινία ξέρει τι συμβαίνει στους αθώους θεατές. Η Mary Shelley μας προειδοποίησε για αυτό πριν από 200 χρόνια.

Αργότερα στην ομιλία του στη Σύνοδο Κορυφής της Παγκόσμιας Κυβέρνησης, ο Musk άρχισε να αποκαλύπτει τον πραγματικό του εαυτό, εκφράζοντας ακριβώς τις ίδιες σκέψεις με τον ιδρυτή του WEF, Klaus Schwab, ο οποίος έχει από καιρό εμμονή με την ενσωμάτωση μηχανών στην ανθρωπότητα προκειμένου να επιτύχει θεϊκή κατάσταση.

Σύμφωνα με τον Schwab και το επιτελείο του, ο Θεός είναι νεκρός, ο Ιησούς είναι ΄fake news΄ και η ελίτ κάνει τώρα τους εαυτούς τους θεούς.

Ο Musk εξήγησε ότι η τεχνητή νοημοσύνη προχωρά τόσο γρήγορα που οι άνθρωποι θα πρέπει να συγχωνευθούν με την ψηφιακή νοημοσύνη για να γίνουν θεοί και έτσι να γίνουν ένα είδος υβριδίου AI-ανθρώπου. Είπε: «Με την πάροδο του χρόνου, είναι πιθανό να δούμε μια στενότερη συγχώνευση βιολογικής και ψηφιακής νοημοσύνης».

«Μια διεπαφή υψηλού εύρους ζώνης με τον εγκέφαλο θα βοηθήσει στην επίτευξη μιας συμβίωσης μεταξύ ανθρώπινης και μηχανικής νοημοσύνης και ίσως να λύσει το πρόβλημα του ελέγχου και της χρησιμότητας».

Το 2020, ο Musk και η Neuralink παρουσίασαν την επιτυχία τους στη δημιουργία συμβίωσης μεταξύ ζώου και μηχανής εμφυτεύοντας ένα τσιπ σε χοίρους, με τον επόμενο στόχο να είναι οι άνθρωποι.





Ο Musk καυχήθηκε ότι η Neuralink θα επιτρέψει μια μέρα στους ανθρώπους να ανεβάζουν, να αποθηκεύουν και να ανακτούν αναμνήσεις μεταξύ σωμάτων και συσκευών. Ο Musk είπε: «Στο μέλλον, θα μπορείτε να αποθηκεύετε αναμνήσεις και να τις αναπαράγετε».

«Φυσικά, αυτό ακούγεται όλο και περισσότερο σαν ένα επεισόδιο Black Mirror», συνέχισε, «αλλά βασικά, αν είχατε μια διεπαφή με ολόκληρο τον εγκέφαλο, θα μπορούσατε να ανεβάσετε οτιδήποτε είναι κωδικοποιημένο στη μνήμη σας. Έτσι, θα μπορούσατε βασικά να αποθηκεύσετε τις αναμνήσεις σας ως αντίγραφο ασφαλείας και να τις επαναφέρετε.

«Εξάλλου, θα μπορούσατε να τα κατεβάσετε σε ένα νέο σώμα ή σε ένα σώμα ρομπότ.

Εάν μια μνήμη μπορεί να μεταφορτωθεί και να μεταφορτωθεί σε ένα νέο σώμα, μπορεί σίγουρα να διαγραφεί ή να τροποποιηθεί με άλλο τρόπο, και εδώ είναι το kicker: το θύμα δεν θα παρατηρήσει τη διαφορά.

Χάρη στα τεχνικά επιτεύγματα του Young Global Leader Elon Musk, η τέταρτη βιομηχανική επανάσταση του Klaus Schwab δεν θα κάνει πλέον διάκριση μεταξύ του ψηφιακού, του φυσικού ή του βιολογικού εαυτού.

Οι ελίτ γίνονται θεοί και οι κανονικοί άνθρωποι απλά εξαφανίζονται.

Αναρωτηθείτε αν πρέπει πραγματικά να επιτρέψουμε σε έναν άνθρωπο με στενούς δεσμούς με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, ο οποίος μιλά στη Σύνοδο Κορυφής της Παγκόσμιας Κυβέρνησης κάθε χρόνο, να ελέγχει τις αναμνήσεις και τις εμπειρίες των ανθρώπων.





Αυτός είναι ο άνθρωπος που θα κατασκευάσει μικροεργοστάσια rNA το 2020 για να επιταχύνει την παραγωγή πειραματικών εμβολίων mRNA Covid-19, τα οποία σύντομα θα αντληθούν στα μπράτσα πέντε δισεκατομμυρίων ανθρώπων και θα προκαλέσουν μια άνευ προηγουμένου αύξηση των θανάτων παγκοσμίως.

Αυτός είναι επίσης ο άνθρωπος του οποίου η πρώην σύζυγος του είπε να αγοράσει το Twitter για να το «διαγράψει» και ο οποίος, από όσο γνωρίζουμε, παρακολουθεί όλες τις «αλήθειες» που λαμβάνουν χώρα στην πλατφόρμα.

Αυτός είναι επίσης ο άνθρωπος που υποστηρίζεται από τον Alan Dershowitz, τον σύντροφο του Jeffrey Epstein, ο οποίος είναι υπέρ της μείωσης της ηλικίας συναίνεσης στα 14.

Μιλώντας για τον Epstein, ο Musk πιάστηκε επίσης να λέει ψέμματα ότι φωτογραφήθηκε με την εγκληματική σύντροφο του Epstein και παιδεραστή, Ghislaine Maxwell.

Σύμφωνα με τον Musk, δεν συνάντησε ποτέ τη Maxwell και ισχυρίζεται ότι τον χρησιμοποίησε μόνο ως φωτοβόμβα σε αυτή τη φωτογραφία.

Άλλοι καλεσμένοι στο πάρτυ, ωστόσο, είπαν μια εντελώς διαφορετική ιστορία.

Επιπλέον, ο Jeffrey Epstein κανόνισε ραντεβού για τον αδελφό του Kimbal με μια φίλη από μια από τις πολυκατοικίες όπου κρατούσε νεαρά κορίτσια τα οποία τοποθέτησε στην ελίτ για να αποκτήσει υλικό εκβιασμού.

Δεν υπάρχει τίποτα να δείτε εδώ, παιδιά.

Μιλώντας για νταβατζήδες, ο Musk ήθελε να φέρει την Oprah Winfrey στο διοικητικό συμβούλιο του Twitter επειδή προφανώς σέβεται τη «σοφία της για την ανθρωπότητα».

Ναι, μιλάμε για την ίδια Oprah, της οποίας οι πιο στενοί φίλοι έχουν όλοι εκτεθεί ως παιδόφιλοι και ηγέτες λατρείας στον τομέα της σεξουαλικής εμπορίας παιδιών τα τελευταία χρόνια.

Δεν είναι περίεργο που ο Musk είναι αποφασισμένος να κάνει το όνειρο του Klaus Schwab πραγματικότητα, αποκτώντας τον έλεγχο της τεχνολογίας που θα επιτρέψει στην ελίτ να ξαναγράψει τις αναμνήσεις όλων στη Γη.

Ο Klaus Schwab εξηγεί ότι αυτά τα τσιπ θα αντιπροσωπεύουν «άμεση επικοινωνία μεταξύ του εγκεφάλου μας και του ψηφιακού κόσμου». Πιστεύει ότι θα δούμε ένα είδος «συγχώνευσης του φυσικού, ψηφιακού και βιολογικού κόσμου», με άλλα λόγια: τον μετανθρωπισμό.



Αν και έκτοτε έχει αφαιρεθεί από το διαδίκτυο, ο Schwab δήλωσε ευθαρσώς ότι μέχρι το 2026, όλη η ανθρωπότητα θα είναι " εξοπλισμένη με ένα τσιπ εγκεφάλου ".

Το 2021, ο Musk καυχήθηκε σε ένα ενοχλητικό βίντεο υποστηρίζοντας ότι ένας 9χρονος αρσενικός πίθηκος μακάκος με το όνομα Pager έπαιζε πινγκ πονγκ με το μυαλό του ότι το Neurlink ήταν σε καλό δρόμο για την επίτευξη αυτού του στόχου.

Σύμφωνα με το βίντεο, νευρωνικοί σύνδεσμοι τοποθετήθηκαν σε κάθε πλευρά του εγκεφάλου του Pager. Οι σύνδεσμοι παρακολουθούν τα μέρη του εγκεφάλου που επικεντρώνονται στις κινήσεις των χεριών και των βραχιόνων και καταγράφουν τη νευρική δραστηριότητα.

Στη συνέχεια, ο Musk επιβεβαίωσε ότι θα αρχίσει να δοκιμάζει εγκεφαλικά εμφυτεύματα σε ανθρώπους μέχρι το τέλος του έτους, αν και οι περισσότεροι από τους εργαστηριακούς πιθήκους που είναι εξοπλισμένοι με εγκεφαλικά τσιπ είτε πέθαναν είτε δάγκωσαν τα δάχτυλά τους και υπέστησαν τρομακτικό πόνο, μεταξύ άλλων από τρύπες στα κρανία τους.

Αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα του μέλλοντος της ανθρωπότητας που ο Klaus Schwab και οι φίλοι του έχουν επινοήσει για τους απλούς ανθρώπους.

Κάποια πράγματα δεν αλλάζουν. Πολλοί άνθρωποι έχουν εγχυθεί με το mRNA.

Ο Δρ Anthony Fauci πειραματιζόταν με τα μπιγκλ του και ο Musk είχε τις μαϊμούδες του. Δυστυχώς, και οι δύο άνδρες χρησιμοποίησαν ζώα ως προοίμιο των πειραμάτων τους πάνω στην ανθρωπότητα.

Στη συνέχεια, ο Fauci σκότωσε χιλιάδες παιδιά σε παράνομα πειράματα. Αυτά τα παιδιά είναι τώρα θαμμένα σε έναν μαζικό τάφο στα βόρεια της πολιτείας της Νέας Υόρκης.

Ο Musk, από την πλευρά του, έχει προχωρήσει σε πειραματισμούς σε ανθρώπους και προσπαθεί να εξοπλίσει την παγκόσμια ελίτ με την τεχνολογία που θα τους επιτρέψει να μετατραπούν σε θεούς, κρατώντας αιχμάλωτη την υπόλοιπη ανθρωπότητα.

Ο Musk έπαιξε με το κοινό όταν είπε περίφημα ότι οι αντωνυμίες του ήταν Prosecute/Fauci. Στην πραγματικότητα, αυτοί οι δύο παγκοσμιοποιητές βρίσκονται στην ίδια ομάδα.

Οι παγκοσμιοποιητές μισούν την κυριαρχία.

Σκεφτείτε την καταδικασμένη συνθήκη πανδημίας του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

Η ελίτ εργάζεται για να καταστρέψει έθνη και να ελέγξει κάθε πτυχή της ανθρώπινης ζωής υποδουλώνοντας την ανθρωπότητα σε μια μετανθρωπιστική φυλακή.





Την περασμένη εβδομάδα, η πλατφόρμα "X" του Musk αφαίρεσε το γκρι σημάδι ελέγχου που σημάδεψε την κυριαρχία του έθνους του Joseon (Joseon - Wikipedia) που ιδρύθηκε το 1392, αποκαλύπτοντας μια παγκοσμιοποιημένη περιφρόνηση για την κυριαρχία και εγείροντας σοβαρά ερωτήματα σχετικά με τα πραγματικά κίνητρά του.

Το Joseon είναι το μη εδαφικό διάδοχο κράτος της αυτοκρατορίας Joseon, που ιδρύθηκε το 1392, και έχει μια πλούσια και ένδοξη ιστορία. Ως το πρώτο κυρίαρχο έθνος στον κυβερνοχώρο στον κόσμο που αναγνωρίζεται από κράτος μέλος του ΟΗΕ, η προσπάθεια του Musk να αμφισβητήσει την κυριαρχία του Joseon έχει ιδιαίτερη σημασία.

Αυτοί είναι σκοτεινοί και ύπουλοι καιροί για την ανθρωπότητα. Παρά τις διαμαρτυρίες των κυρίαρχων μέσων ενημέρωσης, η παγκοσμιοποιημένη ελίτ που συγκεντρώθηκε στο Νταβός δεν έχει τα συμφέροντά μας στην καρδιά της. Δεν ενδιαφέρονται να βελτιώσουν την κατάσταση του κόσμου.

Είναι πρόθυμοι να βελτιώσουν τη ζωή τους και καταδικάζουν εμάς τους υπόλοιπους να ζούμε σε ένα είδος τεχνολογικής σκλαβιάς, χωρίς ιδιοκτησία, ιδιωτικότητα ή ελεύθερη βούληση.

ΠΗΓΗ: (1) Elon Musk schmiedet mit dem WEF einen Plan zur Abschaffung der Souveränität (substack.com)



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!