Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024

WEF: Ο Covid-19 δεν είχε ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με την ΥΓΕΙΑ αλλά είχε να κάνει με την ΥΠΑΚΟΗ





Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) λέει επιτέλους την αλήθεια για τον Covid:

Ήταν μια «δοκιμασία» της υπακοής μας σε μια ταχέως διαμορφωμένη «Νέα Παγκόσμια Τάξη».

Ήθελαν να ελέγξουν πόσοι άνθρωποι θα υποβάλλονταν σε πλήρη αναδιοργάνωση της ζωής τους, βασισμένη σε καμμία επι$τήμη, αλλά σε τυχαίες ρυθμίσεις, μερικές από τις οποίες αγγίζουν τα όρια του παραλογισμού.




15 Σεπτεμβρίου 2024
από τον Δρ Peter F. Mayer
Χρόνος ανάγνωσης: 4,3 λεπτά



Το TKP και πολλοί κριτικοί επιστήμονες, μέσα μαζικής ενημέρωσης, γιατροί και όλοι όσοι σκέφτονται για τον εαυτό τους γνώριζαν και είπαν ότι δεν υπήρχε επιδημιολογικός ή άλλος επιστημονικός λόγος για τα μέτρα του κορωνοϊού. 

Σχεδιάστηκε ως δοκιμή βήτα για την επερχόμενη τεχνοκρατική Νέα Παγκόσμια Τάξη. Αυτό αποδείχθηκε επίσης από όλες τις χώρες που δεν συμμετείχαν ή συμμετείχαν μόνο εν μέρει, όπως η Σουηδία, η Λευκορωσία ή οι χώρες της Ασίας και της Αφρικής.


Πρόσφατα λάβαμε επιβεβαίωση της έλλειψης επιστημονικών λόγων μέσω των διαρροών των αρχείων RKI (σ.σ. γερμανικό Ινστιτούτο Robert Koch) και των πρωτοκόλλων που έχουν εκκαθαριστεί από την Multipolar.

Τώρα το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ παραδέχεται επίσης ότι η «πανδημία» του Covid-19 έπρεπε να συμβεί ακριβώς για αυτόν τον λόγο.

Το WEF δημοσίευσε με χαρά το ακόλουθο απόσπασμα στη σελίδα "My Carbon" της ιστοσελίδας του, στο οποίο προωθεί τις λεγόμενες έξυπνες πόλεις, που είναι απλώς ένας άλλος όρος για τις πόλεις των 15 λεπτών. Ο φαινομενικός σκοπός τους είναι να σώσουν το κλίμα με το να μην παράγουν πλέον διοξείδιο του άνθρακα, αλλά ο πραγματικός σκοπός είναι ο απόλυτος έλεγχος των ανθρώπων, δίνοντάς τους μόνο όσο περιθώριο μπορούν να φτάσουν με τα πόδια σε 15 λεπτά.

Η πρώτη από τις τρεις «εξελίξεις» που το WEF λέει ότι πρέπει να λάβει χώρα πριν ο κόσμος μπορέσει να κινηθεί προς το οργουελιανό όραμά του για «έξυπνες και βιώσιμες πόλεις» είναι η συμμόρφωση με τους περιορισμούς στην ελευθερία μας. Αναφέρει:

Ο COVID-19 ήταν η δοκιμασία της κοινωνικής ευθύνης - Ένας μεγάλος αριθμός αδιανόητων περιορισμών δημόσιας υγείας υιοθετήθηκαν από δισεκατομμύρια πολίτες σε όλο τον κόσμο. Υπήρξαν πολυάριθμα παραδείγματα κοινωνικής απόστασης, χρήσης μάσκας, μαζικού εμβολιασμού και αποδοχής εφαρμογών ιχνηλάτησης επαφών δημόσιας υγείας σε όλο τον κόσμο, αποδεικνύοντας τον πυρήνα της ατομικής κοινωνικής ευθύνης.






Έτσι μας δοκίμασαν.

Αυτό ήταν ο Covid.

Ήθελαν να δουν πόσοι από εμάς θα παραιτούνταν από την ατομική ελευθερία και κυριαρχία μας ακολουθώντας μια «νέα κανονικότητα» που αποτελείται από περιορισμούς στα όρια του παραλογισμού. 

Θυμόμαστε: κρατήστε τις αποστάσεις σας σαν μικρός ελέφαντας. Παρακολουθήστε ποιον συναντάτε με τη βοήθεια εφαρμογών στο smartphone σας που έχουν αναπτυχθεί και υποστηρίζεται από την Google και την Apple, φορέστε μάσκες που δεν προστατεύουν από τη μετάδοση ιών αλλά αρρωσταίνουν τον χρήστη, απαγόρευση κυκλοφορίας και ταξιδιωτικές απαγορεύσεις, κάντε συνεχώς επιχρίσματα στη μύτη για ένα τεστ που δεν μπορεί να διαγνώσει καμμία ασθένεια.

Lockdows όπως στη φυλακή· κλείσιμο καταστημάτων, εστιατορίων, σχολείων· απαγορεύσεις επίσκεψης συγγενών σε σπίτια και νοσοκομεία· υποχρεωτικός εμβολιασμός, ακόμη και αν δεν υπάρχει προστασία από τη μόλυνση και τη μετάδοση, και ούτω καθεξής.

Αυτό που υπονοεί το WEF με την παραπάνω δήλωσή του είναι ότι για να είναι οι άνθρωποι και οι κοινωνίες «βιώσιμες», πρέπει να υποταχθούν σε μια νέα, πιο αυταρχική παγκόσμια τάξη. Μην κάνετε ερωτήσεις. Μην καταφεύγετε στη λογική. Απλά υπακούστε.

Θα ήμασταν υπάκουοι μπροστά σε ηλίθιους νέους νόμους και κανονισμούς; Μην κάνετε ερωτήσεις. Αν το κάνατε, θα μπορούσατε να χάσετε τη δουλειά σας και να σας αντιμετωπίσουν ως κοινωνικό παρία. Πολλοί άνθρωποι έχουν χάσει φίλους ή ακόμα και στενά μέλη της οικογένειάς τους σε αυτή την τερατώδη «δοκιμασία» της προθυμίας μας να κάνουμε ό, τι μας λένε άνευ όρων.

Σχεδόν πέντε χρόνια αργότερα, το WEF, αναμφισβήτητα η πιο ισχυρή σύμπραξη δημόσιου-ιδιωτικού τομέα στον κόσμο, παραδέχεται ότι όλα ήταν μια δοκιμασία της θέλησής μας και γιορτάζει το γεγονός ότι οι περισσότεροι από εμάς αποτύχαμε στο τεστ (ή το περάσαμε με άριστα, ανάλογα με το πώς το βλέπουμε).

Ήθελαν να μάθουν πόσοι από εμάς θα αποδεικνύαμε την υποταγή μας στο άνομο, φασιστικό σύστημα εμμένοντας σε «αδιανόητους περιορισμούς», πολλοί από τους οποίους δημιουργήθηκαν από το πουθενά και για τους οποίους δεν υπάρχει απολύτως καμμία επιστημονική απόδειξη ότι συμβάλλουν στη δημόσια υγεία.

Το CO2 είναι λίπασμα για τα φυτά, η βέλτιστη συγκέντρωση, όπως αυτή που χρησιμοποιούν οι αγρότες στα θερμοκήπια τους, είναι μέχρι 1000 έως 1400 ppm. Στα 420 ppm, η θερμοκρασία στον αέρα είναι σήμερα μόνο ένα κλάσμα αυτής.

Το πρόγραμμα παρακολούθησης του Covid για το κλίμα προβλέπει ότι θα πρέπει να αναγκαστούμε να αποτρέψουμε το CO2:

«Υπάρχει ένας σημαντικός αριθμός προγραμμάτων και εφαρμογών που επιτρέπουν στους πολίτες να συμβάλλουν στη μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα, παρέχοντάς τους ολοκληρωμένες πληροφορίες σχετικά με τις προσωπικές επιλογές άνθρακα στα τρόφιμα, τις μεταφορές, την οικιακή ενέργεια και τον τρόπο ζωής».


Και γι' αυτό είναι οι εφαρμογές, όπως οι εφαρμογές παρακολούθησης επαφών για τον Covid:







Με το πρόσχημα ότι πρέπει να σωθεί το κλίμα, ισοδυναμεί με πλήρη έλεγχο, επιτήρηση και περιορισμό όλων των προσωπικών ελευθεριών.




ΠΗΓΗ:
 WEF: Covid-19 hatte nichts mit Gesundheit zu tun aber alles mit Gehorsam (tkp.at)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ





ΘΑΝΑΤΟΙ:













ΣΧΕΤΙΚΑ:

Ευρώπη: Υψηλές συγκεντρώσεις γλυφοσάτης (glyphosate) ανιχνεύονται σε λιπάσματα που χρησιμοποιούνται στη βιολογική γεωργία
Τα προϊόντα αυτά παρασκευάζονται με βάση την κοπριά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η κοπριά προέρχεται από βιολογική κτηνοτροφία. Σύμφωνα με φινλανδική μελέτη, επηρεάζονται επίσης τα λιπάσματα με βάση το κομπόστ. Αυτά τα υπολείμματα μπορούν να επηρεάσουν σοβαρά τις αποδόσεις των τοματών και άλλων ευαίσθητων φυτών, μεταξύ άλλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!