Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Σ' ΑΥΤΟΥΣ ΤΑ ...ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΜΕΣΩΣ! 140.000 ΛΙΤΡΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΣΤΙΣ ...'ΔΟΜΕΣ' ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ !!! Ναί, τ ζ ά μ π α ...
('ΤΑ ΠΑΝΤΑ' ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! ΕΝΩ ΣΤΟΥΣ ΠΙΕΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΑ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΚΡΙΣΕΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ...'ΜΟΥΤΖΕΣ'!)
Ύστερα από αίτημα του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής, θα χορηγηθούν  ά μ ε σ α   από τα Ελληνικά Πετρέλαια, 140.000 λίτρα (!) πετρελαίου στις Δομές Φιλοξενίας Προσφύγων και Μεταναστών, όπου τα τελευταία εικοσιτετράωρα οι ανάγκες είναι αυξημένες εξαιτίας του δριμύτατου ψύχους.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΟΥΤΖΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για πετρελαιο θερμανσης

Το θέμα απασχόλησε την συνάντηση που είχαν μέσα στον Ιανουάριο, στο υπουργείο ο πρόεδρος της 'Ελληνικά Πετρέλαια' Στάθης Τσοτσορός και ο διευθύνων σύμβουλος Γρηγόρης Στεργιούλης, με τον υφ. Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μπαλάφα...

Η παροχή δωρεάν πετρελαίου (ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΜΕΣΩΣ!!!) στοχεύει στην κάλυψη άμεσων αναγκών θερμάνσεως των μεταναστών και προσφύγων, που διαβιούν σε συνολικά δεκατρείς καταυλισμούς υπό εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, λόγω του σφοδρού κύματος κακοκαιρίας που σαρώνει πολλές περιοχές της χώρας.

Αναλυτικά, πρόκειται για τις ακόλουθες Δομές, που φιλοξενούν περίπου 6.000 πρόσφυγες:Ο Όμιλος 'Ελληνικά Πετρέλαια', στο πλαίσιο του εκτεταμένου προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που υλοποιεί τα τελευταία χρόνια, για την στήριξη ευπαθών ομάδων του πληθυσμού, ενισχύει συστηματικά με τρόφιμα, ρουχισμό και είδη πρώτης ανάγκης τα κοινωνικά παντοπωλεία των δήμων, ανθρωπιστικές οργανώσεις, ιδρύματα, μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και φορείς.

Για τον σκοπό αυτό, έχει ήδη διαθέσει δωρεάν περισσότερα από 1.500.000 λίτρα πετρελαίου σε τουλάχιστον 180 σχολεία της χώρας και περισσότερους από 60 Φορείς και Οργανώσεις που επιτελούν κοινωνικό έργο.

ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΚΥΡΙΟΙ!
ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ, ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ και αυτό είναι γιατί ΤΑΧΑ, δεν δίνουν ένα μήνα τζάμπα πετρέλαιο και στους φτωχούς Έλληνες, όταν δεν έχουν πάρει το επίδομα θερμάνσεως… 

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ, ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ (καύσιμα!) ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ  (χορήγηση!) ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ, ΠΑΝΤΑ & ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΕΝΩ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΙΠΩΤΑ ΑΦΕΛΕΙΣ 'ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ' ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΙΣΤΑΝ, ΝΑ ..."ΣΚΑΛΩΝΟΥΝ" 'ΜΙΑ ΖΩΗ', ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΤΕΡΩΝ;;;

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

1 σχόλιο:

  1. Πρέπει να μας ενσταλάξουν στην ψυχή μας τα ιδανικά της δημοκρατίας τους και την έννοια της ελευθερίας τους, η οποία εμπνέεται από τους δημόσιους λιθοβολισμούς γυναικών,τα δημόσια μαστιγώματα,τους αποκεφαλισμούς και τους ακρωτηριασμούς,ως και τις αιώνιες απολαύσεις από τα ουρί του παραδείσου και τις γκουρμέ πιατέλες πιλαφιού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμοὺς ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!