Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

ΤΟ ΑΠΕΦΑΣΙΣΑΝ !!! Δίνουν δικαίωμα ψήφου σε 580.000 αλλοδαπούς !!!

ΙΔΟΥ ΑΝΩΤΕΡΩ, "ΓΝΗΣΙΟΙ" ...ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ TΩΝ ΑΘΗΝΩΝ, ΠΙΣΤΟΙ ΕΩΣ ΘΥΣΙΑΣ (!) ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ALEXIS...["ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']

Σε μία ΚΡΑΥΓΑΛΕΑ  Π Α Ρ Α Ν Ο Μ Η και πάνω από όλα   Α Ν Θ Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η  κίνηση, φαίνεται να προχωρά η κυβέρνηση, βάσει δημοσιογραφικών πηγών, καθώς σχεδιάζει να δώσει ψήφο στις δημοτικές και τις περιφερειακές εκλογές, σε ...όλους τους μετανάστες και λοιπούς αλλοδαπούς (!!!) που μένουν στην Χώρα μας, παρά τη δεδομένη απόφαση της Ολομέλειας του ΣτΕ (60/2013) που έκρινε αντισυνταγματικό τον νόμο Ραγκούση για την ιθαγένεια. 

Σχετική εικόνα
ΠΩ - ΠΩ ...Α Θ Η Ν Α Ι Ο Ι ! (Eίδατε "ρεύμα" που διαθέτει το 'ΠΑΜΕ';)
["ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']


Αποτέλεσμα εικόνας για ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΠΑΜΕ

Μεταξύ των διατάξεων του εν λόγω νόμου, (τονίζει ο αρθρογράφος Γ.Μάστορας στο ιστολόγιο 'εθνικισμός'), υπήρχε και εκείνη που έδινε το δικαίωμα σε πολίτες ξένων κρατών, να ψηφίσουν στις δημοτικές εκλογές.

Σχετική εικόνα

Το ΣτΕ απεφάνθη ότι το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι έχουν μόνο οι Έλληνες και ότι απαιτείται ...συνταγματική αναθεώρηση για να μπορεί να επεκταθεί και στους αλλοδαπούς. 
Τώρα η πρόταση της επιτροπής εμπειρογνωμόνων, που συνέστησε ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης, φέρεται ότι περιλαμβάνει και το δικαίωμα του εκλέγειν στις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε όσους αλλοδαπούς μένουν μόνιμα στην Ελλάδα, που εκτιμάται σε περίπου 580.000 !!! 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΠΑΜΕ

Προτείνεται ακόμα η συμμετοχή προσφύγων και μεταναστών σε όργανα όπως Συμβούλιο Εντάξεως Μεταναστών!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Καταλαβαίνει ο οποιοσδήποτε, ότι στην περίπτωση κατά την οποία μία τέτοια σκέψη της κυβερνήσεως γίνει πραγματικότητα, θα έχουμε τότε μία  ξ ε κ ά θ α ρ η περίπτωση  Α Λ Λ Ο Ι Ω Σ Ε Ω Σ   του εκλογικού αποτελέσματος...

Αποτέλεσμα εικόνας για ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΠΑΜΕ

Έχοντας, μάλιστα, κατά νου ότι λόγω της επιβολής της «πολιτικής ορθότητος» δεν πρόκειται να υπάρξει η παραμικρή αντίδραση από κανένα κόμμα του «συνταγματικού τόξου», ο νόμος αυτός θα περάσει πολύ άνετα από το Κοινοβούλιο... 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Παρά την σαφή αντισυνταγματικότητα που διέπει μία τέτοια απόφαση, η εξυπηρέτηση στενών πολιτικάντικων συμφερόντων, βρίσκεται υπεράνω του μεγάλου για την Πατρίδα και τον Λαό κινδύνου, που γεννάται από έναν τέτοιο ΟΛΕΘΡΙΟ  & ΕΘΝΟΚΤΟΝΟ σχεδιασμό.

("ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV')

1 σχόλιο:

  1. Όταν πριν δεκαετία και βάλε κάποιοι τα προέβλεπαν αυτά, τους λέγαμε πως το παρατραβάνε, αυτά τα πράγματα δεεεεν γίνονται. Και γίνονται και παραγίνονται, όπως έχουν γίνει και αλλού, στην Αγγλία για παράδειγμα, κλασικά, για ψηφοθηρικούς λόγους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!