Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ...ΕΦΤΥΣΕ (!) ΠΑΝΩ ΣΕ ΜΩΡΑΚΙ 9 ΜΗΝΩΝ !!! Φωνάζοντας πώς, "οι λευκοί ΔΕΝ πρέπει να αναπαράγονται" !!!

ΕΙΝΑΙ ...ΚΑΡΑΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΟ, ΟΤΙ ΟΙ ...'ΤΑΤΙΑΝΕΣ', ΟΙ 'ΣΡΟΪΤΕΡ' ΚΑΙ ΟΙ 'ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΙ' ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ "ΒΡΗΚΑΝ" ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΑΥΤΗ...


Από την αγγλική εφημερίδα μεγάλης κυκλοφορίας 'Daily Mail' μια ακόμα "συνηθισμένη" ιστορία «ενσωματώσεως»:

Ένας μουσουλμάνος στην Αγγλία,  έ φ τ υ σ ε   στο πρόσωπο ενός μωρού στο καροτσάκι του, 9 μηνών και φώναξε «οι λευκοί δεν πρέπει να αναπαράγονται»(!) σε μια ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΟΤΑΤΗ επίθεση ΦΥΛΕΤΙΚΟΥ  μ ί σ ο υ ς !!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΓΓΛΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ

Στην δίκη που έγινε στην αίθουσα του δικαστηρίου του στέμματος στο Newcastle, η μητέρα του μωρού, η 25χρονη κομμώτρια Rebecca Telford, κατέθεσε ότι ενώ είχε βγει βόλτα με το μωρό της, την μικρή Layla-Jean, ο 33χρονος δράστης, Rezzas Abdulla, την πλησίασε χωρίς προειδοποίηση.

Η εισαγγελέας Emma Dowling είπε στο δικαστήριο: «Πλησίασε το καροτσάκι και έφτυσε στο πρόσωπο της κόρης της.
Και ενώ το έκανε αυτό φώναξε «οι λευκοί δεν πρέπει να αναπαράγονται».

Το δικαστήριο άκουσε, ότι όταν η σοκαρισμένη μητέρα του μωρού επιχείρησε να απομακρύνει τον Abdulla, εκείνος της είπε να «σκάσει» και έφυγε.
Η μητέρα προσπάθησε να τραβήξει μια φωτογραφία του εισβολέα καθώς έφευγε, αλλά ήταν πολύ ταραγμένη για αυτό που της είχε συμβεί.

Ο Abdulla, ο οποίος έχει 2 προηγούμενες ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ για επιθέσεις (!) εξ αιτίας  φ υ λ ε τ ι κ ο ύ    ΜΙΣΟΥΣ σε λευκές γυναίκες, αργότερα εντοπίσθηκε μέσω κλειστού κυκλώματος τηλεοράσεως.

Είχε καταδικαστεί για ρατσιστική επίθεση μετά από μια δίκη στο δικαστήριο του South Tyneside, στην οποία δεν είχε συμμετάσχει.

Ο δικαστής αναφερόμενος στις προηγούμενες καταδίκες του Abdulla του είπε: « Έχετε ένα πρόβλημα, κατά τη γνώμη μου, με τις λευκές γυναίκες». 
[ΣΩΩΩΩΩΠΑ ΡΕ! ΕΙΣΑΙ ΣΚΕΤΟ ΣΠΙΡΤΟ! ΠΩΣ ΤΟ ...Κ Α Τ Α Λ Α Β Ε Σ ;]

Μετά την επίθεση τον περασμένο Ιανουάριο, ο Abdulla έλαβε για κάποιο χρόνο ψυχιατρική θεραπεία στο νοσοκομείο, η οποία συνεχίστηκε και μετά την αποφυλάκισή του.
Ο δικαστής είπε, ότι η επιδείνωση της ψυχικής υγείας του Abdulla κατά τη στιγμή της επίθεσης «συνέβαλε» προς το αδίκημα.
Ο Abdulla καταδικάστηκε σε φυλάκιση 8 μηνών, που ανεστάλη για 18 μήνες!...
Ο δικαστής είπε, ότι θα πρέπει ο Abdulla να συνεχίσει το πρόγραμμα της ψυχιατρικής θεραπείας του.

ΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ, ΤΟ ΚΑΤΑΚΑΘΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ, ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΑ  Ε Λ Ε Υ Θ Ε Ρ Ο!
ΝΑ ΞΑΝΑ-"ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕΙ", ΚΑΤΑ ΑΘΩΩΝ ΜΩΡΩΝ !!!
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΓΛΙΑ ΣΗΜΕΡΑ...
ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΛΕΤΕ;

[ΣΧΟΛΙΟ 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΣΤV' : ΟΧΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΑΥΤΗ, ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ, ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ, Ή ΞΕΝΟ, ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ, ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ... ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ (ΠΑΝΤΑ!) ..."ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ" ΕΝ ΣΩΤΗΡΙΩ ΕΤΕΙ 2017...]

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμοὺς ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!