Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΧΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ; 'Μπάτε σκύλοι αλέστε'; ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ μοίραζαν προπαγανδιστικά φυλλάδια, μέσα στους σταθμούς του 'ΜΕΤΡΟ' !!!!!

" Ξ Ε Φ Τ Ι Λ Ι Κ Ι " ;;;
'Ξ Ε Φ Ρ Α Γ Ο     Α Μ Π Ε Λ Ι' ;;;
ΕΝΤΕΛΩΣ;


Αποτέλεσμα εικόνας για ΧΑΤΖΑΡΙΑ
ΓΕΛΑΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΙΣΛΑΜ!

ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 'ΜΕΤΡΟ' ΤΑ ΠΗΡΑΝ,  ΑΛΛΑ ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΤΟΝ 'ΧΑΒΑ ΤΟΥΣ', ΗΤΟΙ ...'ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ'...










Έντονη ανησυχία για τον απώτερο σκοπό της, προκαλεί η "πρωτοβουλία"(;) μουσουλμάνων την οποία φέρνει στο φως της δημοσιότητος το ιστολόγιο 'ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ'!

Τις προηγούμενες ημέρες σε μια συντονισμένη δράση σε διάφορους σταθμούς του 'ΜΕΤΡΟ', ανά την πρωτεύουσα, μοιράζονταν τα παρακάτω ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ φυλλάδια!


Με μεγάλα & "ΠΑΧΙΑ" λόγια (δηλαδή ψέμματα με περικεφαλαία!) περί ...καλοσύνης, ειρήνης, σεβασμού, ισότητος, πίστεως και ελευθερίας, η αυτοαποκαλούμενη Μουσουλμανική Κοινότητα 'Αχμαντίγια'(;) καλούσε σε “ενότητα, συνοχή και αρμονία”!!!





Ειδικά η τελευταία φράση έχει ξεκάθαρο στόχο το προσφυγικό ζήτημα.
Το ζήτημα είναι ΤΙ  σκοπό έχουν, όσοι βρίσκονται πίσω από αυτήν την κίνηση.

Πρόκειται για προσηλυτισμό; 

Πρόκειται για κάτι σοβαρότερο;

Και βέβαια το μέγιστο των ερωτημάτων : Είναι εις γνωσιν της διοικούσης Εκκλησίας (ΣΥΓΧΩΡΗΣΤΕ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΟΥΝ...) αλλά και της ευνομούμενης Πολιτείας όλα αυτά;

Δείτε το φυλλάδιο και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

EIΡΗΝΗ ΤΗΣ ...Χ Α Τ Ζ Α Ρ Α Σ!
["ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']


Αποτέλεσμα εικόνας για ΧΑΤΖΑΡΙΑ
KOΦΤΕΡΟΝ ΙΣΛΑΜΙΚΗΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΝ ...ΞΕΚΟΙΛΙΕΞ !["ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']


Σχετική εικόνα



Αποτέλεσμα εικόνας για ΒΟΔΙΑ
ΜΜΜΜΜΜΜ.......["ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']


"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

1 σχόλιο:

  1. Πρόκειται για μια πολύ φιλόδοξη προσπάθεια μάρκετινγκ, που σκοπό έχει να αποκοιμήσει έτι περισσότερο τους αδαείς. Βάζω στοίχημα ότι κάποιοι δικοί τους δεν μπορούν να κρατηθούν απ τα γέλια διαβάζοντας κάτι τέτοιο. Όποιος από μας ανήκει στους αναποφάσιστους σχετικά με το τι κηρύσσει το κοράνι τους, ας μπει στον κόπο να το ψάξει, για να μην καταλήξει να τρώει κουτόχορτο. Είπαμε -για τους ανθρώπους που πλανώνται προσευχόμεθα μέ πόνο και αγάπη, αλλά για τις ιδεοληψίες και τις πλάνες τους, δεν θα μασάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!