Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

ΓΟΝΕΙΣ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ! ΤΟΥΣ ...ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ! ΑΜΕΣΩΣ! (Σκηνές απείρου κάλλους στο Ωραιόκαστρο!)

ΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΑ (ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ!) 'ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ' ΤΟΥ 'ΤΣΙΡΙΖΑ',
ΕΚΑΝΑΝ  Α Σ Χ Η Μ Ι Ε Σ   ΚΑΙ ΣΤΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ!

ΜΑ, ΑΣΦΑΛΩΣ! Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΟΥΣ "ΚΟΥΒΑΛΗΤΟΥΣ" ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΤΟΥ 'ΤΣΙΡΙΖΑ', ΠΟΥ ΚΡΑΥΓΑΖΑΝ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΜΙΣΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ(!),  ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ...ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ!
ΕΥΓΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ 'ΕΛΑΣ', ΕΥΓΕ...








 

 

Ακολουθεί η ανακοίνωση του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων, που καταδικάζει κάθε πιθανή εκδήλωση υποδοχής στην σημερινή προσέλευση των παιδιών στο σχολείο. Εν όψει της προσελεύσεως των παιδιών των προσφύγων και των μεταναστών, στο 1ο δημοτικό σχολείο Ωραιοκάστρου, ο σύλλογος γονέων ανακοινώνει, ότι για λόγους συμβολικούς, καταδικάζει κάθε εκδήλωση υποδοχής που πιθανόν προγραμματίζεται (...) να γίνει στο σχολείο. 

Θεωρεί ότι κάθε τι τέτοιο, ενισχύει απλώς την γενικότερη προπαγάνδα που γίνεται για το θέμα αυτό και δεν έχει σε καμμία περίπτωση αποδέκτη τους αλλοδαπούς μαθητές, τους οποίους κατά τα λοιπά βλέπουν συμπάθεια. 
Στην ανακοίνωση τους εξηγούν αναλυτικά, την μη τήρηση της πολιτείας στα προαπαιτούμενα που διασφαλίζουν την εύρυθμη λειτουργία του σχολείου. 
Μη τηρούμενα Προαπαιτούμενα, τα οποία οδηγούν τον σύλλογο και το σύνολο των γονέων σε αντίδραση.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σήμερα, με την υπ’αριθμ. πρωτ. 25/16.2.2017 επιστολή του Διευθυντή του Σχολείου μας, ενημερωθήκαμε για την έναρξη του προγράμματος Δ.Υ.Ε.Π. στο σχολείο μας από την Παρασκευή, 17.2.2017. Με δεδομένο αυτό και καθώς κανένας από τους προβληματισμούς και τα προαπαιτούμενα που τέθηκαν από εμάς, όσο και από την Ένωση Γονέων, αλλά και τον Δήμο Ωραιοκάστρου το προηγούμενο διάστημα, για την φοίτηση των παιδιών αυτών στα σχολεία μας, δεν καλύφθηκαν, ούτε τηρήθηκαν, από τους πολιτικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου Παιδείας, αντίθετα ενισχύθηκαν τις τελευταίες ημέρες με την αλλαγή των διατάξεων του νόμου περί ιθαγένειας, σας ενημερώνουμε ότι θα εφαρμόσουμε τις αποφάσεις της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου μας της 30.11.2016, οι οποίες έχουν ως εξής :

Α) Αποστολή επιστολών – ερωτημάτων ανάδειξης του θέματος στις διαστάσεις που εμείς θεωρούμε ότι έχει, σε πολιτικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες (Βουλευτές, Υπουργούς, Περιφέρεια, Δήμο), ώστε να λάβουμε συγκεκριμένες απαντήσεις.

Β) Προσφυγή στη Δικαιοσύνη, ώστε να ελεγχθεί η νομιμότητα και συνταγματικότητα των αποφάσεων για την λειτουργία των ΔΥΕΠ στα δημόσια σχολεία και την επιλογή του δικού μας μεταξύ αυτών. Ενδεικτικά αναφέρουμε το άρθρο 16 παρ.2 και 4 του Συντάγματος που αναφέρει αυτολεξεί: 16 παρ. 2 Σ. «Η παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Κράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Ελλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες» και 16 παρ. 4 Σ. «Όλοι οι Έλληνες έχουν δικαίωμα δωρεάν παιδείας, σε όλες τις βαθμίδες της, στα κρατικά εκπαιδευτήρια. 

Το Κράτος ενισχύει τους σπουδαστές που διακρίνονται, καθώς και αυτούς που έχουν ανάγκη από βοήθεια ή ειδική προστασία, ανάλογα με τις ικανότητές τους».
Είναι σαφές λοιπόν ότι δεν προκύπτει καμία δυνατότητα ένταξης αλλοδαπών μαθητών στο Δημόσιο σχολείο, οι οποίοι, όπως διατείνονται οι παράγοντες του Υπουργείου παιδείας θα φιλοξενηθούν στη χώρα μας για μικρό χρονικό διάστημα. 

Επιπλέον υπάρχει προφανής και αξεπέραστη αντίθεση των στόχων που θέτει το ίδιο το Σύνταγμα ακριβώς λόγω της ιδιότητάς τους ως αλλοδαπών («ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης»).

Γ) Τριήμερη αποχή των παιδιών μας από τα μαθήματά τους, από την επόμενη ημέρα έναρξης λειτουργίας του Δ.Υ.Ε.Π. στο σχολείο μας, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για το γεγονός ότι καταρχάς οι αποφάσεις λήφθηκαν χωρίς να ρωτηθούμε και χωρίς να ενημερωθούμε, ούτε εμείς οι γονείς, ούτε πολύ περισσότερο το σχολείο και η τοπική αυτοδιοίκηση, καθ’όσον μας διαβεβαιώνουν τουλάχιστον γι’αυτό ο Διευθυντής του σχολείου μας και ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου, αλλά επιπλέον δεν λήφθηκε υπόψη κανένα από τα προαπαιτούμενα που θέσαμε με την από 16.9.2016 Αναφορά μας στον κ. Υπουργό Παιδείας, ούτε από αυτά που προφορικά δεσμεύτηκε ότι θα τηρηθούν ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας κ. Παντής, σε συνάντηση με την Ένωση Γονέων Ωραιοκάστρου, όσο και με τον Δήμαρχο Ωραιοκάστρου, ενώ δεν τηρήθηκαν ούτε καν οι προϋποθέσεις που ορίζει η ίδια η εφαρμοζόμενη Υπουργική Απόφαση για την λειτουργία των ΔΥΕΠ (υπ’ αριθμόν 180647/ΓΔ4 ΦΕΚ Τεύχος Β 3502/31.10.2016), που θέτει ως κριτήρια για την επιλογή των σχολείων που θα λειτουργήσουν ΔΥΕΠ α) την εύλογη απόσταση από το κέντρο φιλοξενίας και β) την ύπαρξη διαθέσιμων και κατάλληλων αιθουσών.

Δηλώνουμε δε ότι αρνούμαστε να αποδεχθούμε κάθε τι που αφορά το παρόν και το μέλλον των παιδιών μας, χωρίς την αυτονόητη προϋπόθεση της ανακοίνωσης συνολικού τεκμηριωμένου σχεδίου από την πλευρά της Πολιτείας και δεν αποδεχόμαστε εμβαλωματικές λύσεις επηρεασμένες από ιδεολογήματα.

Σας ανακοινώνουμε επίσης, ότι ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας καταδικάζει, για λόγους συμβολικούς, κάθε εκδήλωση υποδοχής που πιθανόν προγραμματίζεται από το σχολείο μας για την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου ή για τις επόμενες ημέρες, στα πλαίσια της εφαρμοζόμενης υπουργικής απόφασης για τη λειτουργία των ΔΥΕΠ, καθώς θεωρεί ότι κάθε τι τέτοιο ενισχύει απλώς την γενικότερη προπαγάνδα που γίνεται για το θέμα αυτό και δεν έχει σε καμιά περίπτωση αποδέκτη τους αλλοδαπούς μαθητές, τους οποίους κατά τα λοιπά βλέπουμε με συμπάθεια.
Καλούμε όσους γονείς έχουν τα παιδιά τους στο ολοήμερο να επικοινωνήσουν με το Διευθυντή του σχολείου μας προκειμένου να εκφράσουν την άποψη και τη βούλησή τους για τη συμμετοχή των παιδιών τους σε εκδηλώσεις υποδοχής.

Το Διοικητικό Συμβούλιο


Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

3 σχόλια:

  1. Χαίρετε κύριοι συντάκτες του Οδύσσειαtv, σας παραπέμπω - σε περίπτωση που δεν έχετε λάβει γνώση του συγκεκριμένου περιστατικού - σε ένα βίντεο όπου αποτυπώνεται ένα λαθρομεταναστόπουλο να κάνει το σύμβολο του αποκεφαλισμού σε Έλληνα αστυνομικό και βρίσκεται εδώ:https://www.youtube.com/watch?v=xzVWIlmYmoI.

    Με εκτίμηση,
    Χρύσα Πολίτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Eπίσης άλλο ένα ζήτημα το οποίο αφορά στα παγκόσμια δίκτυα παιδοβιαστών, ένα εκ των οποίων από ότι φαίνεται έχει ενσκήψει στην πόλη της Θεσσαλονίκης μέσω ενός ιδρύματος, του Radcliffe Foundation το οποίο συνδέεται με το ίδρυμα Κλίντον, που με τη σειρά του είχε εμπλακεί στο σκάνδαλο περί παιδοβιασμών ονόματι ''ΠίτσαΓκέητ'' αν έχετε υπόψιν. Το ''The Elpída Home for Refugees'' λοιπόν που φιλοξενεί μεταναστόπουλα με τις μητέρες τους και δραστηριοποιείται στην Θεσσαλονίκη έχει στην ΕΙΣΟΔΟ!! των εγκαταστάσεών του το διεθνές σύμβολο των παιδοβιαστών το οποίο είναι μια πυραμίδα εντός μιας άλλης πυραμίδας (βλ. http://www.dw.com/en/a-ray-of-hope-for-refugees-in-northern-greece/a-19442918) αλλά και παραπλεύρως του κτιρίου υπό μορφή γκραφίτι (βλ. στο άλμπουμ των φωτογραφιών εδώ http://radcliffefoundation.org/project/elpida-home/). Κατά την άποψή μου είναι άκρως ύποπτη η χρήση και προβολή του συγκεκριμένου συμβόλου εκ μέρους τους καθώς αυτά τα κυκλώματα επικοινωνούν κατά αυτόν τον τρόπο με σύμβολα και κώδικες. Το FBI ήταν αυτό που έφερε στο φως της δημοσιότητας τα διεθνή σύμβολα που χρησιμοποιούν οι διεστραμμένοι αυτοί άνθρωποι για να αλληλοαναγνωρίζονται και να αλληλοεπικοινωνούν και ισχυρίζονται ότι το ειδικά το συγκεκριμένο αυτό σύμβολο με τις 2 ενσωματωμένες πυραμίδες δεν χρησιμοποιείται για κανένα άλλο λόγο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν χρησιμοποιούν μόνο την διπλή πυραμίδα ως σύμβολο αγαπητή. Εσείς το εντοπίσατε μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου. Από χρόνια στην Ελλάδα κυκλοφορούν τα σύμβολα των παιδεραστών, αλλά σε μια χώρα με δικαιοσύνη ανοιχτομάτα αλλά θεόκουφη,με έναν νόμο που ψηφίστηκε,σύμφωνα με τον οποίο κάθε είδους σεξουαλική διαστροφή θεωρείται αναπηρία με ανάλογα ποσοστά, τα κτήνη κάνουν άνετα την "δουλειά" τους. Προσέξτε καλά αυτό που θα σας πω Υπάρχει το σήμα με τις διπλές καρδιές,χαρακτηριστικό έμβλημα των παγωτών της algita,η πεταλούδα με τα δυο χρώματα (ρόζ-μπλέ), το κοτόπουλο ή τα κοτόπουλα, και τα δίφυλλα μικρά ζωάκια φάρμας, τυπωμένα επάνω στις πυτζάμες μικρών παιδιών και γενικώς. Αν ανατρέξουμε πιο παλιά στο 1996 με ένα γεγονός που συνέβη στο Βέλγιο,την λεγόμενη "υπόθεση dutraux" για όσους ασχολούνται, ξετυλίγοντας το κουβάρι θα δείτε πόσο βαθιά φθάνει η φρίκη,η σήψη και η συγκάλυψη.Υπάρχει ένα κάστρο στα σύνορα Βελγίου-Γαλλίας το περίφημο chateau des amerois,ή "Bloodlines των Illuminati",το κάστρο τα "χίλια φώτα" (φράαση του προεκλογικού αγώνα του Μπούς του πρεσβύτερου) .Στo σατανικό αυτό κάστρο το οποίο το καλύπτει ακόμη και το coocgle earth, συνέβησαν και συμβαίνουν ακόμη ασφαλώς, όλα τα φρικιαστικά γεγονότα. Όλη η σατανική ελίτ της παγκοσμιοποίησης ήταν και είναι μπλεγμένη.Ο δημοσιογράφος Jean Nicolas και Frédéric Lavachery, κάνει λόγο για συμμετοχή στις σατανικές τελετές (βιασμό και ανθρωποθυσία μικρών παιδιών) από μέλη της λέσχης Μπίλντερμπεργκ. Βεβαίως έπρεπε να βρεθεί κι ο αποδιοπομπαίος τράγος,ο "κουβαλητής Dutraux, με την σύζυγό του. Η Δίκη του έγινε το 2004 και ξέσπασε το μεγαλύτερο σκάνδαλο της Ευρώπης. Παραδόξως ο δικαστής ή Εισαγγελέας της υπόθεσης αυτής,προήχθη στην θέση του προέδρου του Ευρωκοινοβουλίου. παρακολουθείστε το σχετικό βίντεο με τον Άγγλο ευρωβουλευτή Nigel Farage and Herman van Rompuy το 2010: https://youtu.be/dranqFntNgo. Τώρα θα καταλάβετε σε ποια Ευρώπη θέλουν να μείνουμε παρά την θέλησή μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!