Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

Η Παγκόσμια Κ Α Τ Α Ρ Ρ Ε Υ Σ Η της Χούντας των ΜΜΕ !


Αποτέλεσμα εικόνας για cnn, abc, cbs

Η μεγαλύτερη μέχρι στιγμής συνεισφορά του προέδρου Τράμπ στην ανθρωπότητα, είναι μέχρι στιγμής, (υπογραμμίζει ο αρθρογράφος Σπ.Χατζάρας), η σύγκρουση του «την Χούντα της παραπληροφορήσεως», με τα «μέσα ενημερώσεως», που διασπείρουν «πλαστές ειδήσεις» και με προκατειλημμένα και μονόπλευρα ρεπορτάζ «διαστρεβλώνουν την αλήθεια». 

Αποτέλεσμα εικόνας για cnn, abc, cbs
Αποτέλεσμα εικόνας για new york times

Ο Λευκός Οίκος απέκλεισε  από την ενημέρωση των δημοσιογράφων, την «ναυαρχίδα» της παραπληροφορήσεως της Παγκόσμιας Διακυβερνήσεως του 'New York Times' και την ναυαρχίδα της «εικονικής πραγματικότητος» το 'CNN', και ο Πρόεδρος Τραμπ , τους αποκάλεσε «Εχθρούς του λαού». 

Αποτέλεσμα εικόνας για cnn, abc, cbs
ΠΡΟΣΕΞΤΕ! ΚΑΘΕ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ, ΑΝΑΛΥΩΝΤΑΣ ΜΕ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ
ΤΑ ΑΡΧΙΚΑ ΤΟΥ, ΔΕΙΤΕ ΤΙ "ΒΓΑΙΝΕΙ"!

Η Χούντα έβαλε τα κλάματα.«Τίποτα σαν κι αυτό δεν έχει συμβεί ποτέ στον Λευκό Οίκο», δήλωσε ο φασίστας διευθυντής των 'Νιού Γιορκ Τάϊμς', και πρόσθεσε: «Η ελεύθερη πρόσβαση των μέσων ενημερώσεως σε μια διαφανή κυβέρνηση είναι προφανώς ζήτημα) κρίσιμου εθνικού συμφέροντος». 

Αποτέλεσμα εικόνας για trump against media

Είναι ζήτημα συμφέροντος όλων των Εθνών, να πάνε στα ...νταμάρια να σπάνε πέτρες οι φασίστες και ρουφιάνοι...

Ο πρόεδρος Τραμπ μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, έγραψε : «Τα μέσα των ΨΕΥΤΙΚΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ, εις γνώσιν τους δεν μεταδίδουν την αλήθεια. 
Ένας μεγάλος κίνδυνος για την χώρα μας. 
Οι αποτυχημένοι 'Νιου Γιορκ Τάϊμς' έχουν γίνει ανέκδοτο. 
Το ίδιο και το CNN. 
Λυπηρό!».

Αποτέλεσμα εικόνας για cnn, abc, cbs
ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ, ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ 'ΓΕΡΑΚΙΑ' ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ
ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ, Ο ΖΜΠΙΓΚΝΙΟΥ ΜΠΡΕΖΙΝΣΚΥ, ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕ ΓΙΑ ΤΗΝ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ
ΑΠΟ ΤΟ 1972 !

Πριν δυο ημέρες ο σύμβουλος του προέδρου, ο Στηβ Μπάνον τον οποίο συκοφαντούν ως ...«ακροδεξιό», οι εχθροί του λαού, μίλησε στο συνέδριο του 'CPAC' στην Ουάσιγκτον, για τα «corporatist, globalist media», και είπε στους συνέδρους, ότι οι «Εχθροί του λαού», η χούντα της παραπληροφορήσεως «δεν θα δώσει πίσω τη χώρα στον λαό χωρίς μάχη».

Αποτέλεσμα εικόνας για steve bannon

Ο Μπάνον τόνισε ότι οι «Εχθροί του λαού» που ελέγχουν και καθοδηγούν την Χούντα της Παραπληροφορήσεως, «αντιτίθενται στην οικονομική και εθνικιστική ατζέντα», του Τραμπ. 

Σχετική εικόνα

Η μάχη του Τραμπ και του Μπάνον με τους εχθρούς του λαού είναι μάχη πανανθρώπινη. 
Ευχόμαστε και προσευχόμαστε να νικήσουν οι δυνάμεις του Καλού, τις δυνάμεις του Σκότους και του ψεύδους. 

Σχετική εικόνα

Το δημοψήφισμα στην Αγγλία και οι εκλογές στις ΗΠΑ έδειξαν, ότι η πλειοψηφία έχει  Ξ Ε Φ Υ Γ Ε Ι    από τον έλεγχο του συστήματος εξουσίας, «Ρουφιάνοι όλων των λαών ενωθείτε». 

Αποτέλεσμα εικόνας για παραπληροφόρηση

Οι εδώ «Νταβατζήδες», που είναι αναπόσπαστο τμήμα της Χούντας της παραπληροφορήσεως, επιχειρούν να εμφανίσουν την μάχη της Δημοκρατίας με τα φασιστικά ΜΜΕ, ως πλήγμα στην «ελευθερία του Τύπου». 
Οι «ανεξάρτητοι» Εκδότες, μαζί με τους ανεξάρτητους τραπεζίτες. 

Αποτέλεσμα εικόνας για παραπληροφόρηση

Πρέπει και εμείς εδώ, να  κ η ρ ύ ξ ο υ μ ε   ως ΕΧΘΡΟΥΣ του λαού, τους φασίστες ρουφιάνους της Μπομπολο-αποβλακώσεως και του 'Αλαφουζόλ'. 

Σχετική εικόνα

Το Ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.

Αποτέλεσμα εικόνας για trump against media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΤΑ 5 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 'tweets' του προέδρου Τράμπ!

-Big tax & regulation cuts coming! 

-The media has not reported that the National Debt in my first month went down by $12 billion vs a $200 billion increase in Obama first mo. 

-Maybe the millions of people who voted to MAKE AMERICA GREAT AGAIN should have their own rally. It would be the biggest of them all! 

-FAKE NEWS media knowingly doesn't tell the truth. A great danger to our country. The failing @nytimes has become a joke. Likewise @CNN. Sad! 

- fight 'epidemic' of human trafficking.

[Από το ιστολόγιο 'Δελτίο των 11'/Επιλογές φωτογραφιών 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV'/
Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!