Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

ΓΙΑΤΙ ΞΑΝΑ-ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ το αεροπλανοφόρο των Η.Π.Α, 'George HW Bush' στην βάση της ΣΟΥΔΑΣ ;;;

Αποτέλεσμα εικόνας για αεροπλανοφόρο GEORGE W.BUSH

Δεν είναι ΚΑΙ πολύ περίεργο ΚΑΙ πολύ ασυνήθιστο; Επειδή ΔΕΝ πέρασαν καλά-καλά 15 ημέρες, από την ημέρα απόπλου του από τα Χανιά (βάση) και το αμερικανικό αεροπλανοφόρο 'George HW Bush', έδεσε πάλι - κατά πληροφορίες απο τοπικά μέσα ενημερώσεως  των Χανίων - στην Σούδα... 

Αποτέλεσμα εικόνας για αεροπλανοφόρο GEORGE W.BUSH

Mε πλήρωμα σχεδόν 6.000 ανδρών(!) και δυνατότητα 85 αεροσκαφών,  το 330 μέτρων μήκους σκάφος, που ολοκληρώθηκε η κατασκευή του το 2009, αποτελεί πραγματικό κολοσσό των θαλασσών.

Αποτέλεσμα εικόνας για αεροπλανοφόρο GEORGE W.BUSH

Του έχουν αποδώσει μάλιστα το ψευδώνυμο του 'εκδικητού'...

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"



3 σχόλια:

  1. Δεν ξέρω αν είναι η δική μου μόνο αίσθηση αλλά έχω την εντύπωση ότι μας έχουν περιζώσει πανταχόθεν και ο διαχρονικός πολέμιός μας αλλά και οι υποτιθέμενοι ''σύμμαχοί'' μας, αυτοί οι γραβατωμένοι βάρβαροι...Το αγαρηνό σκυλί λυσσασμένο καθώς είναι επιχαίρει για την μειοδοτική μας στάση και περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να ορμήξει.Η οδυνηρή μας ιστορία πάντως μας διδάσκει ότι όταν προδίδουμε τον Θεό μας (βλ. Κολυμπάρια ψευδοσύνοδος/ψευδοένωσης, η σύγχρονη Φερράρα-Φλωρεντία) και προκειμένου να μην χάσουμε την αληθή πίστη μας σ'Αυτόν επιτρέπει να περιέλθουμε στην εξουσία του μωαμεθανού μήπως και αφυπνιστούμε συνειδησιακά και πνευματικά και επιβιώσουμε ως έθνος.Το απεύχομαι αλλά καλό θα ήταν να βάλουμε στην προσευχή μας, εν είδει κανόνα, τα παλικάρια που υπηρετούν στις επίμαχες περιοχές της χώρας και μας προστατεύουν. Η Παναγιά να τα σκεπάζει και να μας λυπηθεί ο Θεός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί επέστρεψε? Πολύ απλό. Η περίφημη "τριμερής συμμαχία" της Αστανά (Ρωσία-Τουρκία-Ιράν) κατέρρευσε μετά την επίσκεψη των "γερακιών" στην Τουρκία.Η Τουρκία επιστρέφει στις προηγούμενες πολιτικές επιδιώξεις της στη Συρία. Διαπίστωσε ότι ρόλος του χωροφύλακα των Η.Π.Α. της ταιριάζει περισσότερο από τον ρόλο του συμμάχου της Ρωσίας.Γιαυτό και οι προ ημερών λεονταρισμοί κατά του Ιράν. Το τόξο ανάσχεσης της Ρωσίας κατά των συμφερόντων της Ε.Ε.-ΝΑΤΟ με την αναθέρμανση των σχέσεων με την βορειοαφρικανική ζώνη Αίγυπτος-Λιβύη δεν αρέσει στην NWΟ και η Μεσόγειος θα πρέπει να ξαναζεσταθεί.Να ποιου τις πλάτες αυθαδειάζει η Τουρκία κατά της Ελλάδος, σε μια συγκυρία όπου οι επτά πληγές του Φαραώ έπεσαν επάνω μας.Η παμπόνηρη αλεπού τρίχα αλλάζει, μυαλό ποτέ!! Τώρα σχετικά με την αφεντιά μας δεν εννοούμε δεν διδαχθήκαμε τίποτα από την ιστορία μας,η οποία δυστυχώς επαναλαμβάνεται αδυσώπητα. Ωσάν να βρισκόμαστε ΑΚΡΙΒΩΣ στην στιγμή της επικείμενης άλωσης της Βασιλεύουσας το 1204. Ο αυτοκράτωρ Θεόδωρος Λάσκαρης ο Β΄ματαίως προσπαθεί εντός της Αγίας Σοφίας,να εμψυχώσει και να ενώσει τον λαό ενάντια στην συμμορία του πάπα που περικύκλωνε τα τείχη της πόλης. Σε μια απέλπιδα προσπάθεια του είπε την περίφημη φράση "είμαστε δέκα προς έναν,μία πέτρα αν πετάξει ο καθένας μας αν ανεβούμε στα τείχη,θα σκορπίσουν αυτοί οι άθλιοι πίσω στις χώρες τους απ' όπου ήλθαν". Ο ευρισκόμενος σε πνευματικό λήθαργο και χειραγωγημένος από το διεφθαρμένο Ιερατείο λαός, γονάτιζε λιπόψυχος και παρακαλούσε Τον Θεό,.... να του συγχωρήσει τις αμαρτίες και να τους στείλει τον Αρχάγγελο να διαλύσει τους εχθρούς!!!!! Αηδιασμένος- και δικαίως, ο αυτοκράτωρ πέταξε το στέμμα πήρε την φρουρά του και κατέφυγε στην Νίκαια, με τα γνωστά αποτελέσματα. Ίδια ακριβώς κατάσταση,μόνον που η πατρίς αυτή την φορά δεν έχει ηγέτη, ούτε στρατιωτικό, ούτε πολιτικό αλλά ούτε και πνευματικό. Οι πάντες ηχρειώθησαν άχρι ενός. Ετούτη την στιγμή πράγματι έχουμε χρείαν προσευχής ,όχι να μας εξαποστείλει Ο Κύριος τον Αρχάγγελο,αλλά να βρεθεί ένας ηγέτης,να ενώσει ετούτο τον πνευματικά αποστεωμένο λαό, εναντίον της πανούκλας. Μας έφαγαν οι αγάπες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΄Αντε καληνύχτα και χαιρετείστε την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!