Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

Δ Ι Α Λ Υ Σ Η ! ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ 'ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ' της αστυνομίας! Χάος... (Στα ...5;;;)

ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ;
ΠΟΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ;
ΓΙΑΤΙ;
ΕΧΟΥΜΕ ...ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ;
ΕΧΟΥΜΕ;;;

Αποτέλεσμα εικόνας για αμεση δράση

"Τελικά τα κατάφεραν να διαλύσουν την μόνη υπηρεσία που καταπολεμούσε το κοινό έγκλημα. Η αρχή έγινε σιγά σιγά και από ότι φαίνεται με σχέδιο και μελέτη...

Χθές με σχετική διαταγή και δια στόματος του διοικητή της Α.Δ., η Άμεση δράση τεμαχίζεται σε ...πέντε κομμάτια!!! 
Αποτέλεσμα εικόνας για αμεση δράση

Η ενημέρωση έγινε παρουσία του αντιπροέδρου της Π.Ο.ΑΣ.Υ Σταύρου Μπαλάσκα, των αντιπροέδρων της Ε.ΑΣ.Υ.Α Κυριακάκου Παναγιώτη και Μπαλάσκα Χρήστου και αντιπροσώπων της Ένωσης Αθηνών. 
Αυτή η ενέργεια δείχνει, ότι το υπουργείο μας, μόνο προστασίας του πολίτη δεν είναι... Μέχρι τελευταία στιγμή οι αρμόδιοι, μας διαβεβαίωναν ότι δεν υπάρχει περίπτωση να υλοποιηθεί το σχέδιο τού τεμαχισμού της υπηρεσίας. 
Σήμερα φάνηκε το αληθινό πρόσωπο ορισμένων.

Σχετική εικόνα

Ο πολίτης θα καταλάβει σύντομα ότι και αυτή η λίγη αστυνόμευση πού υπήρχε, τώρα πλέον δε θα υπάρχει. Λυπάμαι βαθύτατα." 

Αντιπρόεδρος Ε.ΑΣ.Υ.Α, Χρήστος Μπαλάσκας
(απο το ιστολόγιο 'ισχύς')

[ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΜΕΝΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ, ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΑΣ ΜΗΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ "ΕΚΠΛΗΚΤΟΙ" ΑΦΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ, ΣΥΝΕΧΩΣ "ΚΛΩΘΟΓΥΡΙΖΑΝ" ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΣΥΣΤΗΜΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΘΕΤΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕΤΟ ΚΑΙ ΣΑΦΗ ΤΡΟΠΟ, ΤΑ ΑΜΕΤΡΗΤΑ & ΖΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ... ΟΠΟΤΕ Η ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΙΦΝΙΔΙΑΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ...]

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!