Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

ΤΟ ...ΚΡΥΨΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ! ΠΑΠΙΚΟΣ "ΜΟΝΑΧΟΣ" στην Θεσσαλονίκη ..."ΞΕΜΟΝΑΧΙΑΖΕ" ΑΝΗΛΙΚΑ Πακιστανάκια !!!... (Και μία ΜΚΟ στην 'μέση'...)


Αποτέλεσμα εικόνας για φραγκισκανοί




(ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ ΤΕΛΙΚΩΣ, "ΠΑΣΧΟΥΝ" ΑΠΟ ...ΑΣΧΗΜΑ "ΚΟΥΣΟΥΡΙΑ"! ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ, ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΤΥΠΟΣ, ΕΝΩ ΟΙ ΠΑΠΕΣ ..."ΣΦΥΡΑΝΕ" ΑΔΙΑΦΟΡΑ! ΑΣ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΩΡΑ "ΜΕΣΑ", ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ 'ΓΛΥΚΑ'...)
Όπως αναφέρεται σε τοπικά μέσα ενημερώσεως της συμπρωτευούσης, ένας 52χρονος Γάλλος «μοναχός» του Φραγκισκανικού Τάγματος που οδηγήθηκε στον ανακριτή, κατηγορούμενος για κατ' επανάληψη ασελγείς πράξεις σε βάρος 4  «ασυνόδευτων» ανήλικων από το Πακιστάν, που φιλοξενούσε (;;;) στο σπίτι του (!) στην Τούμπα της Θεσσαλονίκης.
 Αποτέλεσμα εικόνας για roman catholic monks

Η εισαγγελέας ποινικής διώξεως, του απήγγειλε κατηγορίες για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια και για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Μετά την άσκηση της διώξεως, η εισαγγελέας τον παρέπεμψε στον 5ο ειδικό ανακριτή Θεσσαλονίκης, από τον οποίο πήρε προθεσμία για να απολογηθεί (σήμερα Πέμπτη) και μέχρι τότε κρατείται...

Αποτέλεσμα εικόνας για roman catholic monks

Πίσω από όλη την υπόθεση, είναι η παιδοψυχολόγος της ΜΚΟ, που ήρθε σε επαφή με ένα από τα ασυνόδευτα, που της είπε, πως δεν επιθυμούσε να ...επιστρέψει στο σπίτι του 52χρονου, διότι ένιωθε άσχημα εκεί! 

Το ίδιο αγοράκι, εκμυστηρεύτηκε ότι ο κατηγορούμενος παπικός "μοναχός", του χορηγούσε χάπια (!) που δήθεν ήταν για ...κνησμό (!) κι όταν τα έπαιρνε, έπεφτε σε «λήθαργο»...

[ΑΠΟΡΙΑ. 
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ. 
ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ, ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ;
ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑΣ λ.χ. ΕΛΛΗΝ ΑΥΤΟ, ΠΟΣΑ ...ΟΚΤΑΣΤΗΛΑ ΘΑ ΤΟ ΕΔΕΙΧΝΑΝ;

ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΕΣ "ΣΚΑΝΔΑΛΟΘΗΡΙΚΕΣ" ΦΥΛΛΑΔΕΣ, ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΑΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ, ΜΕ 1.002 ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΩΣ ΠΟΛΥ ΑΠΡΕΠΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΘΑ ΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΩ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΗΣ ΣΥΜΠΡΩΤΕΥΟΥΣΗΣ;
Ή ΘΑ ΓΙΝΕΙ ..."ΓΑΡΓΑΡΑ" ΤΟ ΘΕΜΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΦΟΡΑ "ΖΑΒΟΛΙΕΣ" ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ;;;]

"ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ"

1 σχόλιο:

  1. Εσείς μάλλον ανακαλύψατε την Αμερική.Παρακαλώ οπωσδήποτε να ρίξετε μια ματιά εδώ: http://itccs-greek.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!