Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

ΒΓΗΚΑΝΕ για 'τ σ ά ρ κ α' στο Αιγαίο μας τα ΜΕΜΕΤΙΑ και ...πήρανε ΦΩΤΙΑ! (Ανείπωτα χάλια το Πολεμικό Ναυτικό τους!)

ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΤΑ χάλια ΤΟΥΣ, ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ..."ΜΑΓΚΙΕΣ" ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ...

foca_daki_askeri_gemide_cikan_yanginda_1_asker_sehit_oldu_h147011_6eca8
ΠΗΓΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ...ΑΛΛΑΧ, Ο ΝΕΑΡΟΣ ΤΟΥΡΚΟΣ ΝΑΥΤΗΣ...(ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ...)

(ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΤΟΥΣ...)
Νέο φιάσκο για τους Τούρκους, αυτή την φορά από ένα πολεμικό πλοίο, που έκανε έξοδο από το λιμάνι του Τσεσμέ απέναντι απ την Χίο, με σκοπό να εισέρθει στα ελληνικά χωρικά ύδατα στην περιοχή της Παναγίας, αλλά δεν πρόλαβε να εκτελέσει την αποστολή του, γιατί… ΕΠΙΑΣΕ ΦΩΤΙΑ (!) με αποτέλεσμα να καεί ένας Τούρκος δίοπος και να τραυματιστούν σοβαρά άλλοι 4 !
Αποτέλεσμα εικόνας για τουρκικα πολεμικα πλοια στο αιγαιο

Όπως αποκαλύπτουν τα ίδια τα τουρκικά ΜΜΕ, ένα τουρκικό πολεμικό πλοίο, κατά την έξοδο του από την ναυτική βάση της Φώκιας, έπιασε ξαφνικά και για άγνωστους λόγους φωτιά, με αποτέλεσμα να καεί ο Τούρκος δίοπας, El Hüseyin Karaca, 20 ετών και να υποστούν σοβαρά εγκαύματα άλλοι 4 Τούρκοι ναυτικοί που μεταφερθήκαν στο στρατιωτικό νοσοκομείο Bozyaka της περιοχής. 

Αποτέλεσμα εικόνας για τουρκικα πολεμικα πλοια στο αιγαιο

Το περιστατικό αυτό αποδίδεται στην γενικότερη κατάσταση που υπάρχει στις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις, μετά το πραξικόπημα καθώς παρουσιάζουν πολλά προβλήματα, καταλήγει ο γνωστός τουρκολόγος & δημοσιογράφος Ν.Χειλαδάκης.

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!