Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

ΘΑ ΦΡΙΞΕΤΕ ΜΕ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ, με τους λαθρομετανάστες... (Ποιός να τα δείξει αυτά εδώ;)



Αποτέλεσμα εικόνας για ΦΙΝΛΑΝΔΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ



Αποτέλεσμα εικόνας για FORSSA

Αποτέλεσμα εικόνας για FORSSA

H περιοχή έγινε πλέον επικίνδυνη ακόμη και αν θέλει κάποιος απλώς να περάσει με το αυτοκίνητο από εκεί. 
Περαστικά αυτοκίνητα τους επιτίθενται οι 'λαθρο' με ξύλινα και μεταλλικά ρόπαλα!!! 


Άγριοι ξυλοδαρμοί γίνονται με νεαρά αγόρια Φινλανδών, απόπειρες βιασμού σε νεαρές κοπέλλες και γενικά υπάρχει κίνδυνος για τους κατοίκους που ζουν στην περιοχή...

Αποτέλεσμα εικόνας για FORSSA

Η νεαρή γυναίκα διαμαρτύρεται για τα αριστερά κόμματα και τους ξεπουλημένους πολιτικούς, που δεν ενδιαφέρονται καθόλου για τον λαό τους! 

Σχετική εικόνα

Επισημαίνει, ότι δεν μπορούνε ποτέ να συνυπάρξουν αυτές οι διάφορες κουλτούρες και διάφορες θρησκείες, διότι θα δημιουργούν ασταμάτητα συντριβές ανάμεσα στους εντόπιους και στους 'λαθρο'.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΦΙΝΛΑΝΔΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ
ΟΧΙ, ΟΧΙ, ΔΕΝ "ΑΛΛΑΞΑΜΕ" ΤΑ ...ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ! ΟΜΩΣ ΣΑΣ  ΞΑ-ΝΑ-ΘΥ-ΜΙ-ΖΟΥ-ΜΕ, ΠΩΣ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ, ΟΙ ΦΙΝΛΑΝΔΟΙ ΕΞΕΛΕΞΑΝΤΗΝ ΔΕΣΠΟΙΝΙΔΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΝΩΤΕΡΩ, ΩΣ ...'ΜΙΣ  Φ Ι Ν Λ Α Ν Δ Ι Α    2 0 1 7 '!!!(ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΡΙΑ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ  ΟΝΤΩΣ ΦΙΝΛΑΝΔΕΖΑ.ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ, ΘΑ ΗΤΑΝ (ΟΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΘΕ) ...""ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΝ""!"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"-'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV')
Το πρόβλημα είναι, λέει, ότι δεν σέβονται τίποτα και το πιο χειρότερο ότι οι μάζες 'λαθρό' που έρχονται γίνονται όλο και περισσότερες ημέρα με την ημέρα... Ο στόχος, να πνίξουν τους εντόπιους στα προβλήματα με τους 'λαθρο', όπως εξ άλλου γίνεται ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΩΣ & ΕΠΙΜΟΝΩΣ παντού στην Ευρώπη...

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"


2 σχόλια:

  1. Το μόνο πράγμα που χρειάζεται για τον θρίαμβο του κακού είναι οι καλοί άνθρωποι να μην κάνουν τίποτα." Edmund Burke.
    Μην τα περιμένετε όλα από την γενιά του 50-60,η οποία τράβηξε όλο το κάρο να,όπως τα αθεράπευτα κόμπλεξ και μαλάκυνση εγκεφάλου της προηγούμενης και την αναίσχυντη αδιαφορία της επόμενης,να κάνει επανάσταση.Νισάφι πια, πληρώσαμε όλες τις αμαρτίες.Αν θέλετε να ζήσετε ξυπνήστε και διώξτε τα καθάρματα από τον τόπο σας. Ντροπή σας,να πολεμούν οι γυναίκες στην Συρία και οι άνδρες όπως και οι οι Έλληνες νέοι, να δραπετεύουν στο εξωτερικό. Ο εαυτούλης σας πάνω απ΄όλα έ. Κι εδώ ποιος θα μείνει να πολεμήσει τους σάπιους που καταδυναστεύουν τον τόπο σας, οι γονείς σας? Αυτό είναι το ευχαριστώ απέναντί τους ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα πιο σιχαμένα σκουλίκια είναι οι δειλοί που για τα λεφτουδάκια εγκαταλείπουν την χώρα τους στην τύχη της. Μείνετε εδώ και αγωνιστείτε ρε αχρείοι. Εμείς είμαστε μ@λ@κες που προσπαθούμε χωρίς σκέψη λιποταξίας; Ντροπή σας δειλά αποβράσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!