Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017

ΚΑΝΑΔΑΣ: Μαύρη 'ακτιβίστρια': «Υπάνθρωποι οι Λευκοί ! Πρέπει να τους ε ξ α φ α ν ί σ ο υ μ ε »!!! (Εντάξει, δεν την λες και ρατσίστρια...)
(TI ...ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ! ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟ-ΨΥΧΗ 'ΥΠΑΡΞΗ', ΠΑΝΤΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο "ΣΟΡΟΣ"...) Η συν-ιδρύτρια του παραρτήματος του χρηματοδοτούμενου από τον Soros, βίαιου φυλετικού κινήματος ‘Black Lives Matter’ στο Τορόντο, πιστεύει ότι οι Λευκοί άνθρωποι είναι ...«υποτελή γενετικά ελαττώματα» και «υπάνθρωποι»!!!!!!!


Η Yusra Khogali έγραψε στο Facebook ότι «η λευκή φυλή δεν ανήκει στους ανθρώπους» (“Whiteness is not humxness”) και ότι «το λευκό δέρμα είναι υπάνθρωπο» (“white skin is sub-humxn”), σύμφωνα με την Toronto Sun. Η Khogali σκόπιμα δεν γράφει καθαρά την λέξη “human”, προκειμένου να εξαλειφθεί το “man” (άνδρας) από τη λέξη, μια κοινή πρακτική των αριστερών φεμινιστριών.

Στην συνέχεια έγραψε, ότι οι λευκοί άνθρωποι είναι «υποτελή γενετικά ελαττώματα» που «χρειάζονται την λευκή υπεροχή για την προστασία της επιβίωσεώς τους ως λαός».


Οι Μαύροι, γράφει η Khogali, «απλά μέσω των κυρίαρχων γονιδίων τους μπορούν κυριολεκτικά να εξαφανίσουν την λευκή φυλή, αν είχαμε τη δύναμη να το κάνουμε», προσθέτοντας αργότερα ότι οι μαύροι άνθρωποι είναι «υπεράνθρωποι» ("superhumxns").

Σύμφωνα με την εφημ. 'Sun', η Khogali ανέβασε αυτό το post τον Δεκέμβριο του 2015.
Σε ένα tweet του περασμένου έτους, η Khogali ζήτησε από τον"Αλλάχ" την δύναμη, να μην ...σκοτώσει "λευκούς"!!!!!!!!!
[ΠΗΓΗ: http://dailycaller.com/2017/02/13/black-lives-matter-leader-white-people-are-sub-human/#ixzz4YeBheEjn/'ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ'/ "ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμοὺς ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!