Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

ΣΚΟΤΙΣΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ..."ΜΠΟΥΡΔΕΣ" ΠΟΥ ΑΝΑΜΑΣΑ Η ΕΥΡΩΠΗ, Ο ΟΥΓΓΡΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ! ΙΔΡΥΣΕ ΝΕΟ ΣΩΜΑ 3.000 ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΩΝ !!! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ !


th
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΔΩ, ΟΥΤΕ ΜΑΖΙΚΗ ΒΙΑ (ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ), ΤΟΝΙΖΕΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΗΓΕΣΙΑΣ, Ο ΟΥΓΓΡΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!
ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ
ΔΗΛΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΟΥ ΑΠΗΥΘΥΝΕ, ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΘΕΛΗΣΟΥΝ, ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ, ΑΝ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ !!!
ΤΑ ΤΡΙΣ-ΑΘΛΙΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΕΔΩ,  Ε Ξ Α Φ Α Ν Ι Ζ Ο Υ Ν ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ,ΚΑΘΕ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΗΓΕΤΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΡΚΩΣ ΣΤΟΥΣ 'ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ' ... "ΧΑΛΑΕΙ ΤΗΝ ΣΟΥΠΑ" !!!
["ΙΩ. ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV'] 

(AYTOΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ!) Η Ουγγαρία είναι μέλος της Ε.Έ. από το 2004, αλλά όπως φαίνεται εκεί δεν αντιλαμβάνονται την συμμετοχή τους στην γερμανοκρατούμενη Ευρώπη όπως την αντιλαμβάνεται το… «φωτισμένο» ελληνικό πολιτικό σύστημα, υπογραμμίζει μεταξύ άλλων, ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Νικ.Χειλαδάκης.

_94650223_p04symtm
ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΑΔΙΚΩΣ! ΔΕΝ ΤΑ ..."ΒΡΙΣΚΟΥΝ" ΟΛΑ ΑΥΤΑ (ειδήσεις-φωτογραφίες-'βίντεο') ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ, ΟΥΤΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ! Η ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΑ, ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ  απο ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΜΜΕ, ΕΠΕΙΔΗ ΚΟΝΤΡΑΡΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΑΤΑ, ΤΙΣ 'ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΕΣ' ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΥΣ...["ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']


Έτσι, παρά τις επανειλημμένες έντονες προειδοποιήσεις των Βρυξελλών και της ίδιας της κ Μέρκελ, έχει αντιταχτεί στην πολιτική των κυρώσεων κατά της Ρωσίας και ιδίως κατά της αποδοχής της ισλαμικής εισβολής στην Ευρώπη, προασπίζοντας την κοινωνική συνοχή και τα συμφέροντα του πληθυσμού της. 

AppleMark

Αλλά δεν έφτανε αυτό. Ο πρόεδρος της Ουγγαρίας, Βίκτωρ Ούρμπαν, που τελευταία δέχτηκε στην Βουδαπέστη τον Πούτιν, φέρνοντας την Μέρκελ στα… κάγκελα, προχώρησε ακόμα περισσότερο περιφρονώντας ουσιαστικά κάθε απειλή από το ευρωπαϊκό κατεστημένο. 





ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!