Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

Γιά τα ΜΠΑΖΑ, ο μέθυσος και ...καταθλιπτικός Σούλτς! Αυτόν ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ αντ' ..."αυτής"...(ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ...)

(ΠΟΙΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ; ΚΑΙ ΜΕ ΜΠΑΜΠΑ ...ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΡΟΜΕΡΟΥ 'ΜΑΟΥΤΧΑΟΥΖΕΝ';;;;)

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΑΡΤΙΝ ΣΟΥΛΤΣ

Τελευταίος μαθητής στο σχολείο, καταθλιπτικός μέχρι σημείου ...αυτοχειρίας, αλκοολικός, αλλά κυρίως γόνος γνώστης ναζιστικής οικογένειας, θα είναι κατά πάσα πιθανότητα, επισημαίνει διαδικτυακώς η συντακτική ομάδα Χειλαδάκη, ο νέος ηγέτης της Γερμανίας που σήμερα ηγεμονεύει την Ευρωπαϊκή Ένωση. Αυτός είναι ο Μάρτιν Σούλτς...
 
Σχετική εικόναΑποτέλεσμα εικόνας για ΜΑΡΤΙΝ ΣΟΥΛΤΣ
Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΑΡΤΙΝ ΣΟΥΛΤΣ

Ο μεγάλος του εθισμός στο αλκοόλ, φαίνεται πως εκλαμβάνεται σαν… προτέρημα στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Ακόμα και ο Jean-Claude Juncker, πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, είναι γνωστό πως του αρέσει να πίνει πολλές φορές κάποια ποτήρια παραπάνω . 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΑΡΤΙΝ ΣΟΥΛΤΣ

Ο Σουλτς είναι γιος ενός ...ναζί αξιωματικού των SS-Hauptsturmführer. Σήμερα είναι υποψήφιος αριστερού σοσιαλιστικού κόμματος για την καγκελαρία, παρά του ότι η οικογένεια του προέρχεται από σκληροπυρηνικούς ναζί!


Ο πατέρας του, ο Καρλ Schulz, ήταν hauptsturmführer και επικεφαλής του γνωστού στρατοπέδου συγκέντρωσης Μαουτχάουζεν. 
Ο Karl Schulz εντάχθηκε στα SS (ID 400037), την 1η Μαΐου του 1937. 

Αποτέλεσμα εικόνας για μαουτχαουζεν

Τ
ο 1939, κατατάσσεται εθελοντικά ως obersturmführer για υπηρεσία στο στρατόπεδο συγκέντρωσης Μαουτχάουζεν, όπου ήταν επικεφαλής του Πολιτικού Τμήματος ως ένα είδος επεκτάσεως της τρομερής 'Γκεστάπο'.

Τη νύχτα της 2ας με 3η Μαΐου 1945, όταν οι Σύμμαχοι πλησίαζαν το στρατόπεδο, ο Karl Schulz το έσκασε στην Τσεχοσλοβακία με την ερωμένη του, η οποία εργαζόταν στο στρατόπεδο ως στενογράφος. 
Η οικογένειά του είχε μείνει πίσω. 

Στην συνέχεια αντάλλαξε την στολή του και πήρε νέα έγγραφα ταυτότητος με το όνομα Karl Müller. Άλλαξε πολλές φορές το όνομά του, όπως Albert, κλπ, αλλά δεν τα κατάφερε να αποφύγει τελικά την δίωξη του από τις γερμανικές αρχές.

Σύμφωνα με τον προσωπικό του φάκελο με αριθμό, 124 KS 1/1966 (z) 40-9 / 66, δικάστηκε στο δικαστήριο της Κολονίας με την κατηγορία της δολοφονίας χιλιάδων αιχμαλώτων στο στρατόπεδο συγκεντρώσεως από βασανιστήρια και θαλάμους αερίων! 
Παράλληλα το πλαίσιο της δράσεως '14f13' είχε πρωτοστατήσει στο Μαουτχάουζεν να εκτελεστούν πολλές χιλιάδες διανοητικά και σωματικά «άρρωστοι». 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ
ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΜΝΗΜΗ...ΧΡΥΣΟΨΑΡΟΥ, ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΜΑΡΤΙΝ ΣΟΥΛΤΣ, ΕΠΕΜΕΝΕΜΕΤΑ ΜΑΝΙΑΣ, ΝΑ ΑΠΟΒΛΗΘΕΙ (ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ!) ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ, Ο ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΛ.ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ (ΤΗΣ 'Χ.Α.')ΕΠΕΙΔΗ "ΣΤΟΛΙΖΕ" ΑΚΡΙΒΟΔΙΚΑΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! ("ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"-'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV')
Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ, ΠΟΥ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ, ΤΟΝ ΓΑΛΛΟ ΗΓΕΤΗ ΖΑΝ-ΜΑΡΙ ΛΕΠΕΝ (ΜΕ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ), ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ!ΞΑΝΑΘΥΜΙΖΟΥΜΕ, ΟΤΙ Ο ΣΟΥΛΤΣ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ, ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ"ΓΡΗΓΟΡΑ" Ο ΕΛΛΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΘΑ ΤΟΝ ..."ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΖΑΝ" ΟΙ ΚΛΗΤΗΡΕΣ!!!ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΑΝ ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ..."ΦΥΣΙΚΟ" !!! ("IΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"-'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV')

Το ερώτημα που ευλόγα θα αναρωτιόνταν κάποιος, είναι τι φαντάζεται ο Martin Schulz για το μέλλον στην Γερμανία και την Ευρώπη, όταν έχει τέτοιο ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ οικογενειακό ιστορικό. 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΑΡΤΙΝ ΣΟΥΛΤΣ
"ΕΤΣΙ", ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ...ΠΟΙΚΙΛΛΙΑ, ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,ΩΣΤΕ ΝΑ ...ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΘΕΙ  ΠΛΗΡΩΣ, ΤΟ "ΥΛΙΚΟ" ΤΟΥ - "ΠΡΟΩΘΟΥΜΕΝΟΥ" ΤΑΧΕΩΣ... -  ΧΕΡ ΣΟΥΛΤΣ...("ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"-'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV')

Μήπως θα έχει και αυτός σχέδια για… καινούργια στρατόπεδα για «πολιτικά απροσάρμοστους» πολίτες ;
Όσοι έχουν διαβάσει το μυθιστόρημα του Όργουελ «1984», μπορεί να φανταστούν, πού οδηγούν όλα αυτά... 


ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!