Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017

ΤΙ ΨΑΧΝΕΙ και ΓΙΑΤΙ, η 'ΝΑSA' στον ΟΛΥΜΠΟ;Αποτέλεσμα εικόνας για ολυμπος

(ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΠΙΣΗΣ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟΜΟΡΦΟ ΑΥΤΟ ΖΗΤΗΜΑ... ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΑΒΛΕΨΟΥΜΕ, ΑΦΟΥ ΑΛΛΩΣ ΤΕ ΑΦΟΡΑ 'ΤΟ - λεγόμενο - ΟΡΟΣ ΤΩΝ ΘΕΩΝ'...) 
Η περιοχή Πόρτες του Ολύμπου, αποτελεί ένα από τα ισχυρότερα γεωμαγνητικά μέρη της Ελλάδος. Σε αυτήν την περιοχή υπάρχουν οι μαρτυρίες για φώτα στον ουρανό, για ηλεκτρομαγνητικά πεδία, αλλά κυρίως και για εξαφανίσεις κατοίκων της περιοχής.
Συγκεκριμένα ένας κάτοικος αφού... 
είχε εξαφανιστεί για 3 ημέρες, όταν επέστρεψε περιέγραφε περίεργα πράγματα. Μέχρι και ότι αντίκρισε υπόγειες πόλεις!

Αποτέλεσμα εικόνας για nasa

Σχετική εικόνα

Σχετική εικόνα

Στην συγκεκριμένη περιοχή, υπάρχει μια πάρα πολύ σημαντική σπηλιά. Η σπηλιά της Τσακαλόπετρας. Το συγκεκριμένο σπήλαιο, έχει μια ιστορία 600 ετών, από την εποχή της τουρκοκρατίας, όταν κάτοικοι του χωριού την χρησιμοποιούσαν σαν κρησφύγετο από τους Τούρκους, αλλά και από τους Γερμανούς στην συνέχεια. 

Αποτέλεσμα εικόνας για ολυμπος

Το συγκεκριμένο σπήλαιο, αποτέλεσε και σημείο συγκεντρώσεων της 'Φιλικής Εταιρείας'. Επίσης λέγεται, ότι το ισχυρό γεωμαγνητικό και ηλεκτρικό πεδίο, με το οποίο είναι φορτισμένη η συγκεκριμένη σπηλιά της Τσακαλόπετρας, έχει κινήσει το ενδιαφέρον και επιστημόνων της αμερικανικής 'NASA', ώστε να κάνουν τα δικά τους πειράματα...

Αποτέλεσμα εικόνας για σπηλιά της τσακαλόπετρας

Μέσα σε αυτό το σπήλαιο, υπάρχει και ένα Εκκλησάκι στο οποίο η Φιλική Εταιρεία του Κοραή, είχε αφήσει έγγραφα-εντολές προς τους κατοίκους του χωριού, τα οποία έγγραφα σώζονται μέχρι και σήμερα.

Σχετική εικόνα

Υπάρχουν οι μαρτυρίες ορειβατών του Χιονοδρομικού Ορειβατικού Κέντρου Ελασσόνος, που αναφέρουν πως κάνοντας αναρρίχηση στην περιοχή του σπηλαίου, ακούγανε πεντακάθαρα ομιλίες τις οποίες δεν μπορούσαν να εντοπίσουν από που έρχονταν...

Αποτέλεσμα εικόνας για σπηλιά της τσακαλόπετρας

Όπως θα διαπιστώσατε και εσείς μέχρι τώρα, οι θρύλοι και οι ιστορίες γύρω από αυτό το ιερό βουνό, είναι αμέτρητοι. Είτε πρόκειται για φυσικά φαινόμενα, είτε πρόκειται για ανεξήγητα γεγονότα, ή ακόμα και για μύθους που κρατάνε για χρόνια, ένα είναι σίγουρο, ότι ο Όλυμπος στην μυθολογημένη ιστορία, δεν αποτέλεσε τυχαία το σημαντικότερο μέρος της Ελλάδος… Δεν αποτέλεσε τυχαία, το κέντρο του κόσμου!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμοὺς ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!