Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

H ΣΕΡΒΙΑ πρώτη σε ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ στην Ευρώπη.Κάθε ημέρα, 1 παιδί διαγνώνεται με καρκίνο! Το ΝΑΤΟ σ κ ο τ ώ ν ε ι ΑΚΟΜΑ παιδιά της Σερβίας...


%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b48%ce%b8%ce%b48%ce%b8%ce%b4

Έκθεση ΚΟΛΑΦΟΣ για την αμερικανική νατοική επιδρομή στην τ.Γιουγκοσλαβία. 
Στην Σερβία κάθε ημέρα, διαγνώνεται ότι ένα παιδί πάσχει από καρκίνο (!) και κάθε εβδομάδα ένας πεθαίνει από αυτή την ασθένεια... 
Η Σερβία είναι η πρώτη στην Ευρώπη σύμφωνα με αυτά τα στατιστικά στοιχεία και το μόνο ελπιδοφόρο γεγονός είναι, ότι οι καρκίνοι στους νεότερους είναι ιάσιμοι σε αυξανόμενο ποσοστό (σχεδόν 80% των περιπτώσεων).
[KAI AYTA EΞΕΛΙΣΣΟΝΤΑΙ  Δ Ι Π Λ Α ΜΑΣ...]

Αποτέλεσμα εικόνας για serbian flag

Αποτέλεσμα εικόνας για serbian flag

«Τα παιδιά υποφέρουν κυρίως από λευχαιμία, όγκους του εγκεφάλου και λέμφωμα. 
Αυτές οι 3 νόσοι αποτελούν το 50 %  της κακοήθειας που εμφανίζεται στα παιδιά.
Στην Σερβία υπάρχουν περί το 66 % νέες περιπτώσεις σε παιδιά ηλικίας έως και 15 ετών,” αναφέρει το Ινστιτούτο για τη Δημόσια Υγεία “Dr. Milan Jovanovic Batut”...

 Αποτέλεσμα εικόνας για CANCER INCIDENCE IN SERBIA

Τα δύο τρίτα των παιδιών που πέθαναν, λόγω κακοήθους ασθένειας ήταν ηλικίας έως και 15 ετών, και η πιο κοινή αιτία θανάτου σε παιδιά ήταν η λευχαιμία, το λέμφωμα και οι όγκοι του εγκεφάλου. 

Σχετική εικόνα

Ετησίως στον κόσμο περισσότερα από 160.000 παιδιά διαγνώνονται με καρκίνο και πάνω από 90.000 πεθαίνουν από κάποια μορφή καρκίνου, που αποτελεί το 4% όλων των κακοηθειών. 

Αποτέλεσμα εικόνας για CANCER INCIDENCE IN SERBIA

Το Ινστιτούτο αναφέρει ότι παρά τα καλά αποτελέσματα της θεραπείας, οι κακοήθεις νόσοι ακόμη και στις πιο ανεπτυγμένες χώρες, εξακολουθούν να είναι η β΄ πιο συχνή αιτία θανάτου σε παιδιά ηλικίας έως 15 ετών. 

Σχετική εικόνα

«Ο καρκίνος των παιδιών είναι λιγότερο συχνός από ό,τι στους ενήλικες, και το ποσοστό επιβίωσης είναι υψηλότερο. Στις ανεπτυγμένες χώρες το ποσοστό επιβίωσης είναι 84%, και στη Σερβία είναι περίπου 70%.»

Αποτέλεσμα εικόνας για CANCER INCIDENCE IN SERBIA

Με τίτλο "Κληρονομιά του ΝΑΤΟ: η Σερβία πρώτη στην Ευρώπη σε καρκινοπαθείς", το γνωστό ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων 'sputnik' ανέφερε, στις 25.03.2015 ότι με 5.500 περιπτώσεις καρκίνων καταγεγραμμένων για 1 εκατομύριο κατοίκους, η Σερβία είναι στην α΄ θέση στην Ευρώπη (!)  σε αριθμό θανάτων οφειλόμενων σε καρκίνο.

Η στρατιωτική επιχείρηση του ΝΑΤΟ κατά της Γιουγκοσλαβίας, επέφερε ως και 2.500 νεκρούς. Τα αεροσκάφη του ΝΑΤΟ, επανδρωμένα με περίπου 15 τόννους απεμπλουτισμένου ουρανίου που έρριξαν στο σέρβικο έδαφος.

Η ραδιοενεργή επίδραση του ουρανίου είναι 4,5 δις έτη. Από τους βομβαρδισμούς του ΝΑΤΟ οι ειδικοί ανακάλυψαν στη Σερβία, ίχνη πλουτωνίου του οποίου η « μακροβιότητα » ανέρχεται σε 24.000 έτη !!!

Δύο μήνες μετά τους βομβαρδισμούς οι έλληνες ειδήμονες πιστοποίησαν, μια αύξηση της ραδιενέργειας στην Ελλάδα κατά μέσο όρο από 20% ως 30%. Οι Σέρβοι ειδικοί υπενθυμίζουν, ότι ακόμη και μια αδύναμη δόση ραδιενέργειας, αρκεί για να προκαλέσει την μετάλλαξη υγειών κυττάρων σε καρκινογόνα. 

[ΛΙΓΕΣ & ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΕΙΣ...]
Αποτέλεσμα εικόνας για CLINTON
TO ΨΥΧΡΟ ΚΑΙ ΑΨΥΧΟ ZEYΓΟΣ, ΠΟΥ ΕΣΠΕΙΡΕ ΣΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ ΤΟΝ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΟΛΕΘΡΟ,ΤΟ 1999. ΤΟ ΖΕΥΓΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΛΘΕΙ Η ΩΡΑ, ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ... (ΕΚΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΗΠΑ!)
["ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']
Αποτέλεσμα εικόνας για μαντλιν ολμπραιτ
...ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑΣ ΚΑΙ Η ΚΑΚΑΣΧΗΜΗ ΠΑΛΙΟΓΡΙΑ Η ΜΑΝΤΛΙΝ ΟΛΜΠΡΑΪΤ, ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΝΩΤΕΡΩ, ΑΣΠΑΖΕΤΑΙ ..."ΠΕΡΙΠΑΘΩΣ" (!)ΤΟΝ "ΔΙΚΟ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΑΚΗ...
(ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΤΙΠΟΤΕ..."ΚΟΙΝΟ";;; ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΡΙΑ...)

["ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']

[Πηγή : dimpenews.com / Φωτογραφίες επιλογή της 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΣΤV' / "ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!