Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ; Οι "μετανάστες" ...Ε Ξ Α Φ Α Ν Ι Ζ Ο Ν Τ Α Ι (!) παραδέχθηκε ο Μουζάλας... (Ναί, αλλά ξέρει άρα γε, π ό τ ε θα τους επανεμφανίσουν;;;)


ΚΙ ΑΛΛΑ 'HOT SPOTS';;;
" Ά λ λ ο υ "   τύπου;;;
ΚΙ ΑΛΛΑ ΛΕΦΤΑ;;;

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΕΝΤΡΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ


(ΝΕΕΣ ..."ΠΑΤΕΝΤΕΣ";;; ΝΕΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ; ΝΕΟΙ ΤΡΟΠΟΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ..."Κ Α Τ Σ Ι Κ Ω Θ Ο Υ Ν"  περισσότερο;)
Την αναγκαιότητα της δημιουργίας 'προαναχωρησιακών κέντρων' (;) στα νησιά, υπογράμμισε ο υπ. Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας, απαντώντας σε επίκαιρη επερώτηση των βουλευτών της Ενώσεως Κεντρώων για την (έκρυθμη) κατάσταση στα νησιά...

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΟΥΖΑΛΑΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
ΓΙΑ ΠΡΟΣΕΞΤΕ! ΓΡΑΦΕΙ ΑΝΩΤΕΡΩ: ΚΑΜΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ!ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ! ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ
ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ!
["ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']


Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΕΝΤΡΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ


Μάλιστα, ο κ. Μουζάλας παρατήρησε ότι «χρειάζεται η κράτηση (!) για να λειτουργήσει το άσυλο», καθώς όπως είπε πολλοί μετανάστες ...ε ξ α φ α ν ί ζ ο ν τ α ι (;;;) όταν βγαίνουν οι απορριπτικές αποφάσεις για τις αιτήσεις ασύλου τους. 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΕΝΤΡΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝΑκόμη, επισήμανε τα "προβλήματα"(...) στην δημιουργία των προαναχωρησιακών κέντρων, καθώς δεν δίνονται χώροι, προανήγγειλε όμως, ότι θα είναι έτοιμα (!) προαναχωρησιακά κέντρα σε ...10 ημέρες στην Λέσβο, σε 20 ημέρες (!) στην Σάμο και σε έναν μήνα στην Κώ !!!


ΜΕΤΑ!


Ο Γιάννης Μουζάλας υπογράμμισε, ότι η κυβέρνηση "κατάφερε" 12.000 μετεγκαταστάσεις προσφύγων σε άλλες χώρες της Ευρώπης, ενώ έχει καταρτιστεί πλάνο για 2.000 μετεγκαταστάσεις τον μήνα. 

Επίσης 4.800 άτομα, έχουν αναχωρήσει για την Ευρώπη μέσω του προγράμματος επανενώσεως οικογενειών κι οι εργαζόμενοι στις υπηρεσίες ασύλου αυξήθηκαν από τα 200 άτομα στα 700 άτομα. (ΦΡΕΣΚΟΤΑΤΟΙ 'τσιριζέϊκοι' ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ "δικών τους παιδιών"...)

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΟΥΖΑΛΑΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Επανέλαβε την σημασία της συμφωνία Ε.Ε-Τουρκίας, παρά τα προβλήματά της, καθώς οι προσφυγικές ροές ήταν 7.000-8.000 άτομα κάθε ημέρα, για να πέσουν στα 2.500 άτομα μετά το κλείσιμο των συνόρων. 
Μετά την συμφωνία, οι προσφυγικές ροές έπεσαν στα 60 άτομα την ημέρα για να ανέβουν στα 100-110 άτομα την ημέρα, μετά την απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία. 

Αποτέλεσμα εικόνας για μουζαλασ και λαθρομεταναστεσ

Επίσης, σημείωσε ακόμα ότι «δεν έφερε η κ. Χριστοδουλοπούλου τους πρόσφυγες, η Μοσούλη έπεσε στους τζιχαντιστές» και ζήτησε από τα κόμματα της αντιπολιτεύσεως να μην δημιουργούν ...φόβο!

Σχετική εικόνα
"ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμοὺς ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!