Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

ΜΑΣ το "ΘΑΨΑΝΕ" και ΑΥΤΟ! Είπε ο κ.ΠΑΚΗΣ στα ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΑ: Θα ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΔΩ(!!!) μέχρι να ...τελειώσει ο πόλεμος !!!!!!!!! ("Ασφαλώς, κ.Πάκη, εννοείς και τους γονείς τους μαζί, έ;)


Αποτέλεσμα εικόνας για ο Προκόπης Παυλόπουλος στο Χαϊδάρι
ΩΣΤΕ ΕΤΣΙ ΚΥΡΙΕ ΠΑΚΗ; "ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ, ΘΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ;" ΚΑΙ ΠΟΤΕ "ΝΟΜΙΖΕΙΣ" ΚΥΡΙΕ ΠΑΚΗ, ΟΤΙ "ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ" ΝΑ ...."ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ" Ο ΠΟΛΕΜΟΣ;;; ΡΩΤΗΣΕΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝΕ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ..."ΕΣΤΕΙΣΑΝ" ;;;;["ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']

«Είστε ένα κομμάτι μας, θα μείνετε εδώ  ό σ ο   χρειασθεί,  ώσπου να τελειώσει ο εφιάλτης του πολέμου! Και εύχομαι και ελπίζω πραγματικά, να’ χα την τύχη, μια μέρα πολύ σύντομα, να μπορούσα να πάρω τους συμμαθητές σας τους Έλληνες, όταν πια θα έχετε γυρίσει στα σπίτια σας, και εκεί να σας δούμε να ξαναχτίζετε την δική σας πατρίδα»... 
Σχετική εικόνα
ΑΝΩΤΕΡΩ, Ο ΚΥΡΙΟΣ που βλέπετε, είναι ο  ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ κ.ΜΙΧ.ΣΕΛΕΚΟΣ! ΕΚ ΠΕΡΙΣΣΟΥ "προερχόμενος", απο το Σοσιαλιστικό κόμμα των ...ΧΡΥΣΩΝ 'R O L E X' !
["ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']
Αποτέλεσμα εικόνας για κουτσούμπας ρόλεξΑποτέλεσμα εικόνας για κουτσούμπας ρόλεξ
Αποτέλεσμα εικόνας για ο Προκόπης Παυλόπουλος στο Χαϊδάρι

Με αυτά τα λόγια έκλεισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος τον χαιρετισμό του, στην  εκδήλωση για τα παιδιά – πρόσφυγες στο δημαρχείο Χαϊδαρίου. Μια εκδήλωση αφιερωμένη αποκλειστικά στα παιδιά που αναγκάστηκαν λόγω του πολέμου, να εγκαταλείψουν τις πατρίδες τους και να γνωρίσουν από πολύ μικρά το πικρό πρόσωπο της προσφυγιάς...

Θέμα της εκδηλώσεως που στόχο είχε, την ενημέρωση, ενσωμάτωση και κοινωνική ένταξη παιδιών προσφύγων στο ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα, ήταν «Ο διάλογος των πολιτισμών ξεκινάει με τα παιδιά» και όπως τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας: «τα παιδιά είναι καταλληλότεροι φορείς αυτού του διαλόγου. Απ΄ αυτά ξεκινάει ο διάλογος. 
Γιατί; 
Μα γιατί αυτά τα παιδιά είναι εκείνα, τα οποία νιώθουν πολύ περισσότερο και από τους μεγαλύτερους τι σημαίνει πόλεμος. Γιατί δεν είναι μόνο ο ξεριζωμός από τις εστίες τους. 

Είναι το γεγονός ότι ο πόλεμος και οι συνέπειες του φράζουν το μέλλον, καταστρέφουν την ελπίδα, την οποία εμείς οι Λαοί της Δύσεως, με τις ευθύνες που φέρουμε γι΄ αυτούς τους πολέμους, πρέπει να το αποκαταστήσουμε».

Ο κ. Παυλόπουλος είπε ακόμα ότι «ο διάλογος των πολιτισμών, είναι το καλύτερο μέσον για να αντιμετωπίσουμε τον πόλεμο και να υπερασπισθούμε την ειρήνη» εξηγώντας ότι: «Γιατί ο διάλογος των πολιτισμών βοηθάει πριν απ΄ όλα όχι μόνο να σταματήσουμε τους πολέμους, βοηθάει να μην έχουμε πολέμους. Γιατί όταν εκραγεί ο πόλεμος από εκεί και πέρα οι συνέπειες, πολλές φορές είναι ανεπανόρθωτες, όπως δυστυχώς συμβαίνει σήμερα».

«Ο διάλογος των πολιτισμών – συνέχισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας - μπορεί να τα καταφέρει όλα αυτά γιατί κάθε πραγματικός πολιτισμός, πρέπει να υπερασπίζεται τον Άνθρωπο και την Ειρήνη».

[ΛΟΓΙΑ, ΛΟΓΙΑ, ΛΟΓΙΑ, ΑΛΛΑ ΟΥΣΙΑ ...ΜΗΔΕΝ κ.ΠΑΚΗ...]

«Πολιτισμός κ. Δήμαρχε» είπε ο κ. Παυλόπουλος απευθυνόμενος στον δήμαρχο Χαϊδαρίου, Μιχάλη Σελέκο, «οικοδεσπότη» της  εκδηλώσεως, «που δεν έχει στο κέντρο του αυτές τις δύο έννοιες δεν είναι πολιτισμός. Για τούτο αυτός ο διάλογος μπορεί να οδηγήσει στο αποτέλεσμα που είπαμε».

Κλείνοντας και απευθυνόμενος στα παιδιά – πρόσφυγες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τόνισε: «Παιδιά που βρίσκεστε στην Ελλάδα, να ξέρετε ότι η χώρα μας είναι κοιτίδα και λίκνο ενός δικού της πολιτισμού, που είχε την τύχη όμως να είναι η βάση του πολιτισμού της Ευρώπης και της Δύσεως. Και αυτό οφείλεται στο ότι αυτός ο πολιτισμός στηρίζεται στον Άνθρωπο, στηρίζεται στην Ειρήνη, στηρίζεται στη Δημοκρατία στηρίζεται στην Δικαιοσύνη. Και μέσα από αυτές τις αρχές σας υποδεχόμαστε».Στην εκδήλωση του δήμου Χαϊδαρίου παραβρέθηκαν ακόμα ο υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κωνσταντίνος Γαβρόγλου, η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας, ο Σπύρος Μερκούρης κ.α.

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμοὺς ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!