Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

ΤΟΥΡΚΙΚΗ εταιρεία ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ μ π α ί ν ε ι στην Ελληνική Αγορά - Ελληνικές εταιρείες ΕΙΣΑΓΟΥΝ υ λ ι κ ά από Τουρκία για επιδοτούμενα δημόσια έργα !!!

(ΑΥΤΟΙ "ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ" Α-ΚΑ-ΤΑ-ΠΑΥ-ΣΤΑ. ΕΜΕΙΣ ; ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ...)


Σχετική εικόνα
ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΑ. ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΔΩ...
["ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']

Ο Οικονομολόγος κ. Χρήστος Κατσαντούρας μιλώντας στην πρωϊνή εκπομπή του ραδιοσταθμού 'ΜΑXIMUM FM' 93,6 και στον Δ.Κολιό ανέφερε, πως εγκρίθηκε από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, η εγκατάσταση στην Αλεξανδρούπολη (...) μιας εταιρείας Τουρκικής εμπορίας πετρελαίου, η 'Bostancilar Petrol' η οποία έχει έδρα την Κωνσταντινούπολη... 

Αποτέλεσμα εικόνας για BOSTANCILAR PETROL
Αποτέλεσμα εικόνας για BOSTANCILAR PETROL

Η Τουρκική εταιρεία θα δραστηριοποιείται στην εμπορία, εξαγωγές, εισαγωγές καυσίμων, στην εμπορία λιπαντικών και χημικών. 
Οι Τούρκοι, αν και στο μέλλον θα ελέγχουν ένα σημαντικό κομμάτι των αγωγών, θέλουν να έχουν παρουσία σίγουρα (!) στην Αλεξανδρούπολη, αφού το υγροποιημένο αέριο από την Αλεξανδρούπολη και την Καβάλα, θα διοχετεύεται στην Ευρώπη μέσω της Εγνατίας Οδού και των κάθετων σε αυτή οδούς. 

Η τουρκική εταιρεία πρέπει στις επόμενες 30 ημέρες να καταθέσει το συμφωνητικό (ΓΕΜΗ), όπου θα γίνει γνωστή και η τοποθεσία των εγκαταστάσεων τους.

Αποτέλεσμα εικόνας για BOSTANCILAR PETROL

Είναι σαφές πλέον πως στην Βόρεια Ελλάδα με την υλοποίηση των αγωγών 'TAP' και 'IGB', την λειτουργία του 'LNG' στην Αλεξανδρούπολη και πολύ πιθανόν και στην Καβάλα, τον Πρίνο στην Θάσο, αλλά και την υλοποίηση της Εγνατίας Οδού με τις κάθετες οδούς προς την Ευρώπη, η περιοχή θα γίνει πεδίο δράσεως γεωπολιτικής με αντικείμενο την ενέργεια. 

Η σημασία της Βορείου Ελλάδος και ειδικά της Μακεδονίας - Θράκης, έχει γίνει αντιληπτή εδώ και χρόνια, με τους Ρώσους να θέλουν να έχουν την δική τους παρουσία στην περιοχή. 
Αφού δεν το πέτυχαν με την απόκτηση της ΔΕΣΦΑ – αν και δεν έχει τελειώσει τίποτα μετά την απόσυρση των Αζέρων- επιδιώκουν τώρα με ομάδα 22 πρατηριούχων από την Βόρεια Ελλάδα να γίνουν ο τρίτος πόλος στην διακίνηση καυσίμου, ώστε να ασκήσουν την πολιτική του Πούτιν για την ενέργεια στα Βαλκάνια. 


Όπως αποκαλύπττει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργατοϋπαλλήλων Μετάλλου, κατασκευαστικές εταιρείες που  ε π ι δ ο τ ο ύ ν τ α ι    μάλιστα, ΕΙΣΑΓΟΥΝ για δημόσια έργα   μ π ε τ ό β ε ρ γ ε ς    από την Τουρκία !!! 

Διαβάστε την ανακοίνωση: http://www.militaire.gr/

ΣΧΟΛΙΟ ιστοσελίδος 'ΙΣΧΥΣ': 
ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. 
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ, ΜΕΤΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΚΑΤΟΠΙΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ...ΤΟΥΡΚΕΛΑΔΑ! 

ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΟΛΟΙ-ΟΣΟΙ ΜΟΧΘΗΣΑΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. 
ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΣΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!