Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

ΠΡΩΤΑ ΤΟ ...ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ... ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ... Πυρετωδώς! (Κοιμηθείτε Έλληνες! Είναι ..."γλυκός" ο ύπνος...)


Ο ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΗΔΗ! "ΟΛΑ"....ΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΩΣ...[ΔΙΠΛΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΥΔΙΑΚΡΙΤΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟ
ΕΓΚΛΗΜΑ, ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΔΗΘΕΝ & ΤΑΧΑ
"ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ" ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΩΝ "ΜΑΣ"...]

('ΝΑΝΙ - ΝΑΝΙ', ΤΟ ..."ΧΑΤΖΑΡΙ" ΦΤΑΝΕΙ!) ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ! Το έργο προχωρά βάσει σχεδίου!

Θέμα για το τζαμί που κατασκευάζεται στον Βοτανικό φιλοξενεί το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων 'Anadolu', που αναφέρει πως το έργο θα είναι έτοιμο στα τέλη Απριλίου! (ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΟΥΣ...)

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ


Σχετική εικόνα

Σχετική εικόνα

Ήδη ο σκελετός του κτιρίου έχει ολοκληρωθεί και, όπως τονίζεται χαρακτηριστικά στο κείμενο, πρόκειται για «το πρώτο τζαμί στην Αθήνα εδώ και περισσότερα από 100 χρόνια».

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ

Οι εργασίες κατασκευής στο χώρο, που έχει παραχωρήσει το Ναυτικό (ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΘΑ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ εκείνους, ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΩΡΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΧΩΡΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ; ΗΤΑΝ ΤΑΧΑ "ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ", Ή ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΑΠΟ ΠΟΛΛΩΝ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ;;;) ξεκίνησαν τον περασμένο Νοέμβριο και αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί μέσα στους επόμενους δύο μήνες.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ
Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΩΝ "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ" ΠΑΡΑΜΥΘΙΩΝ, ΜΕΓΑΛΟ-ΤΗΛΕ-ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΗΣ, ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΤΣΙΡΙΔΟΠΟΥΛΟΣ...
«Το τζαμί θα είναι χαμηλό και δεν θα διαθέτει μιναρέ. Θα μπορεί να φιλοξενήσει περίπου 350 προσκυνητές και διαθέτει 'πάρκινγκ' και ελεύθερους χώρους... Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 887.000 ευρώ», καταλήγει το τουρκικό πρακτ. 'Anadolu'.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ, ΑΝΗΚΕΙ (ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ;) ΣΤΟ
ΚΑΝΑΛΙ 'STAR'...

Διαρκώς υπάρχει ένα περιπολικό της αστυνομίας, που κλείνει επί 24ωρης βάσεως την είσοδο προς το τζαμί, επί της Ιεράς Οδού. Η πόρτα ανοίγει μόνο, για να μπουν μέσα συνεργεία των τεχνικών και μόνο μετά από συνεννόηση με την αστυνομία...
ΠΑΝΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ - για "εκεί" φαίνεται περισσεύουν... - & ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ, ΟΙ δε ΠΥΛΕΣ εισόδου ΕΙΝΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΕΣ!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ
ΣΤΟ "ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ" ΤΖΑΜΙ ΤΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ, ΟΔΟΣ ΚΥΠΡΟΥ 2 & ΔΗΜΗΤΣΑΝΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ;
ΕΙΝΑΙ "ΦΡΕΣΚΟΤΑΤΗ" ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ 2007, ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΤΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΕΓΑΦΩΝΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΧΑΛΙΑ, 'ΒΙΤΡΩ' ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΚΟΡΑΝΙΟΥ ΚΛΠ!
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;
ΑΦΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΑΥΤΟ, ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΛΥΣΣΑΞΑΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ;;;;;

ΠΟΣΟ ΒΡΩΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΘΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ "ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ" ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ;
ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΩΣ ΟΡΑΤΟ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΔΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΟΔΟ, ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΘΟΔΟ...["ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']
Το τζαμί στον Βοτανικό, έχει ανεγερθεί σε έκταση 17 στρεμμάτων του Πολεμικού Ναυτικού. Ήδη ο μεταλλικός σκελετός του κτιρίου, έχει ολοκληρωθεί και τώρα βάφεται. 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ
ΟΙ ΑΡΧΙΨΕΥΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ, ΠΟΥ "ΠΑΛΕΥΟΥΝ" ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΞΑΜΒΛΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΑΣ,  "ΞΕΧΑΣΑΝ" ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΜΙΑ ...ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ :
ΣΕ ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ, ΣΕ ΠΟΙΑ ΦΑΤΡΙΑ, ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΤΟ ΤΖΑΜΙ; ΣΕ ΣΙΪΤΕΣ; ΣΕ ΣΟΥΝΙΤΕΣ; ΣΕ ΑΛΕΒΙΤΕΣ; ΣΕ ΟΥΑΧΑΜΠΙΣΤΕΣ;
ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΒΡΕ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΛΕΣΧΩΝ & ΣΤΟΩΝ;
["ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV'
]

Όπως είναι ορατό, τον έχουν σκεπάσει με ένα πράσινο ύφασμα για να μην σκονισθεί η μπογιά...

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!