Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ, ΤΑ ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΑ ΠΥΡΑ ΤΟΥ ΣΕΒ.ΜΗΤΡ.ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ, ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ, 'ΕΦ' ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ' ! (Δεν άφησε ΤΙΠΟΤΕ, "να ...πέσει κάτω"!)

ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ  (ΓΟΝΕΙΣ ΚΥΡΙΩΣ!) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΟΥΝ!




ΜΙΚΡΑ ΣΧΟΛΙΑ...



Με όλο το θάρρος, Σεβ. Μητρ. Πειραιώς κ.Σεραφείμ, πρωτίστως αξίζετε θερμών συγχαρητηρίων για τις χριστιανικές, εθνικές και πατριωτικές θέσεις που αναπτύξατε στην συνέντευξη αυτή.

Αλλά, ο "ποταμός" εγκωμίων για τον συγκυβερνώντα αρχηγό των ΑΝΕΛ, μάλλον "περίσσευε", αφού ΔΕΝ διαφωνεί καθόλου, σε πλείστα νομικά όσο και απαράδεκτα ΕΞΑΜΒΛΩΜΑΤΑ, που "σπρώχνονται" ψηφιζόμενα στην Βουλή εδώ και 2 χρόνια, εις βάρος ΟΛΩΝ ΜΑΣ...

Όσο για το κανάλι 'άλφα' και τον ιδιοκτήτη του, πέραν της δυνατότητος που σας έδωσαν να μιλήσετε εκτενώς στο ραδιόφωνο, ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΟΥΣΑΝ ΧΡΟΝΙΑ σε άκρως νεοταξικές "προβολές", θεματολογία και ειδησιογραφία...
ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ, "πόλεμο" ο ιδιοκτήτης αυτός, με το κυβερνών κόμμα, ΔΕΝ θα σας έδιναν βήμα.
"Πόλεμο" για δικούς του λόγους προφανώς...

Τήν ευχή σας!

'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV'

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!