Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

Προσκυνάνε οι ΤΡΙΣ-ΑΘΛΙΟΙ λακέδες του Βαρθολομαίου, τον Πάπα! ΘΑ ΔΩΣΕΤΕ ΛΟΓΟ, όπως όλοι ...


ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΑΓΙΑ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ, ΑΛΛΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ, "ΔΕΜΕΝΟΙ" ΣΤΟ ΠΑΝ-ΑΙΡΕΤΙΚΟ 'ΑΡΜΑ' ΤΟΥ ΠΑΠΟΔΟΥΛΟΥ ΦΑΝΑΡΙΩΤΗ, ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ!
Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ (ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ), ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥ...

ΕΜΕΙΣ, ΕΔΩ ΣΤΗΝ 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV', ΔΕΝ ΣΚΟΠΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ "ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΟΥΜΕ" ΑΥΤΑ.
ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ...

Αποτέλεσμα εικόνας για ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΠΑΠΑ
"ΧΑΡΕΙΤΕ" (...) ΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΠΑΠΟΛΑΓΝΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ, ΤΟΝ ΜΗΤΡ. ΠΕΡΓΑΜΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΖΗΖΙΟΥΛΑ, ΝΑ ΦΙΛΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΔΙΚΕΡΑΤΟΥ, "ΞΕΧΝΟΝΤΑΣ" ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ Ι.ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ... OYΔΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΕΙ...["ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']

ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟ 'βίντεο', ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΙΛΑΝΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΔΙΚΕΡΑΤΟΥ ΠΑΠΑ, ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ, ΤΟΥ ΤΟ ΦΙΛΑΝΕ ΟΙ ... "ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ"!!!!

ΚΑΙ Ο ΠΑΡΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΦΑΝΑΡΙΩΤΗΣ, ΧΑΣΚΟ-ΓΕΛΑΕΙ !

ΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΟΝΕΙΔΟΣ...

ΦΡΙΞΟΝ ΗΛΙΕ...







------------------------------------------------------------------------------------------------






Αποτέλεσμα εικόνας για Ο ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ ΙΓΝΑΤΙΟΣ ΣΤΟ ΙΡΑΝ
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΑΣ "ΑΓΙΟΙ" ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ & ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΕΩΣ; ΤΟΝ ..."ΞΕΧΑΣΑΤΕ" ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ, Ή ΣΤΟ ...ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ;;;;
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ..."ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΤΕ";;; ΤΑΧΑ; ΔΗΘΕΝ; ΚΑΙ ΣΚΕΤΟ 'ΣΚΟΥΦΑΚΙ'; ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΟ 'ΚΑΠΕΛΛΟ';;;;
ΚΑΙ Ο ΙΡΑΝΟΣ ΜΟΥΛΑΣ, ΠΟΥ ΑΓΟΡΕΥΕΙ ΔΕΞΙΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ, ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΕΙ;
["ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']




 "ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ"

1 σχόλιο:

  1. Μας χρειάζεται απόλυτη αποχή και νηστεία από την παναίρεση του οικουμενισμού και της πανθρησκείας!Ευτυχώς οι καλοπροαίρετοι και υγιώς φρονούντες ορθόδοξοι έχουν αντιληφθεί τί εξυφαίνεται έναν αιώνα και πλέον εις βάρος της πίστης μας και η αγιοπατερική παράδοση της ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗΣ διακοπής μνημοσύνου (καθώς το Άγιο Πνεύμα δια των Αγίων Πατέρων δε νομοθέτησε δυνητικούς Κανόνες αλλιώς πως θα ξεχωρίσει η ήρα από το στάρι όταν ορθοδοξούντες και αιρετικοί συναγελάζονται και αλληλοπεριχωρούνται εντός ενός ενιαίου εκκλησιαστικού πλαισίου;;)και αποτείχισης από τους αιρετικούς αναβιώνει ως έπρεπε έστω και ισχνά αναφορικά με το πλήθος των ιερέων που έχουν το σθένος και τον ένθεο ζήλο να ορθροπραττήσουν. Οι γενναίοι, χάριτι Θεού,ιερείς αυτοί επέλεξαν το σταυρικό ευαγγέλιο έναντι ενός αλλοιωμένου, γλυκανάλατου, εκκοσμικευμένου ευαγγελίου που είχαν δεκαετίες τώρα προωθήσει υπνωτίζοντας τον λαό ώστε να φτάσει στο σημείο να αντιμετωπίζει τον κάθε επίσκοπο και αρχιερέα ως αλάθητο πάπα χωρίς να μπορεί να αξιολογήσει (ο λαός του Θεού),καθώς εκλείπει το ορθόδοξο κριτήριο και τα δέοντα αντίστοιχα αντανακλαστικά, αν αυτός είναι όντως εις τόπον και τύπον Χριστού ή αν είναι λυκοποιμένας. Είθε να μας φωτίσει ο Θεός να μην Τον προδώσουμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!