Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

ΠΩΣ γίνεται και ΛΟΓΟΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟΝ (σύντροφο) Δ.ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ, οι 'κουκουέδες' του '902.gr' ;;;


Αποτέλεσμα εικόνας για κουτσουμπασ

Συνέντευξη στην εκπομπή «Επτά», της "φρόνιμης" και "πειθήνιας" 'ΕΡΤ' έδωσε τις προηγούμενες ημέρες, ο κόκκινος 'Στάλιν' της χώρας μας, ο Δημητράκης ο Κουτσούμπας και όπως γίνεται πάντα, η συνέντευξη αναρτήθηκε στο επίσημο κομμουνιστικό ιστολόγιο...
 
Όχι όμως ολόκληρη, αλλά… λ ο γ ο κ ρ ι μ έ ν η !

ΜΑ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ;
ΤΗΝ ...ΙΕΡΗ ΑΓΕΛΑΔΑ "ΕΚΟΨΑΝ";
ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ;;;

Αποτέλεσμα εικόνας για κουτσουμπασ

Πως τόλμησαν απλοί υπάλληλοι του Γραφείου Τύπου να λογοκρίνουν τα λεγόμενα του αρχικουκουέ – και πιο συγκεκριμένα 5 ερωταποκρίσεις; Προφανώς, με την συναίνεσή του!

Γιατί άραγε; Διότι, οι ερωτήσεις αφορούσαν τη θέση του ΚΚΕ για...
το ευρώ και το εθνικό νόμισμα και ο Κουτσούμπας έδωσε απαντήσεις του τύπου, «από την Πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλλα», αποφεύγοντας επιμελώς να πάρει θέση κατά της τυραννίας του ευρώ: 

Αποτέλεσμα εικόνας για κουτσουμπασ

«Δεν είναι ο ρόλος μου να προτείνω νόμισμα», «το νόμισμα μπορεί να είναι ευρώ, μπορεί να είναι και δραχμή. 
Στο εσωτερικό ένα διαφορετικό νόμισμα από αυτό που χρησιμοποιείται στο εξωτερικό», ενώ δεν παρέλειψε και καταγγείλει τις εθνικές δυνάμεις που θέλουν μια Ευρώπη απαλλαγμένη από την κυριαρχία των τοκογλύφων: «στην Ευρώπη και στη χώρα μας αναπτύσσεται ένα “ευρωσκεπτικιστικό” ρεύμα από αντιδραστικές, ακροδεξιές, φασιστικές πολιτικές δυνάμεις».

Αποτέλεσμα εικόνας για κουτσουμπασ

Ευλόγως, στην 'ΕΡΤ' έδινε τις – επαναλαμβανόμενες ανά τακτά χρονικά διαστήματα - εξετάσεις του στο σύστημα ('ντόπιο και ξένο'…), ενώ στο '902'FM,  φρόντισε να μην μάθουν γι’ αυτές τα  ΜΕΓΑΛΑ  κ ο ρ ό ϊ δ α , που τον ακολουθούν, για να κάνουν… επανάσταση!

"ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!