Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ, ΓΙΑ ΤΗΝ "ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ" ΤΟΥ ΝΑΪΣΚΟΥ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ 'ΕΛ.ΒΕΝ.'; ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΘΕ! Αλλά που να βρεθεί (λίγο) τσίπ(ρ)α...


ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΕ; ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΑΡΑ ΓΕ "ΠΕΙΡΑΖΕ"; ΤΟΣΟ ΠΙΑ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ; ΠΟΙΟΙ "ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΟΥΝ" ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ..."ΕΞΑΫΛΩΣΗ" ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΝΑΟΥ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ;;; ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!
(ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ Ο ΝΑΪΣΚΟΣ, ΟΠΩΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΔΕΙΧΝΕΙ Η ΠΑΛΑΙΑ ΑΥΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ. ΕΣΤΩ...) ["ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']


(ΚΑΠΟΤΕ... ΜΑ, ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΠΙΑ ΚΑΝΕΙΣ; ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΥΤΕ ...ΕΚΕΙ;;;)
Κάποτε στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» και δίπλα από την υπερμεγέθη, θα λέγαμε σταλινικού τύπου φωτογραφία του "νονού" του αεροδρομίου, υπήρχε ένας ωραιότατος ναΐσκος με την ενημερωτική επιγραφή «Εκκλησία». ΠΡΟΣΕΞΤΕ! ΛΕΜΕ "ΥΠΗΡΧΕ"... ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΠΙΑ... 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

Βρέθηκα προχθές, τονίζει ο αρθρογράφος κ.Χρήστος Μπολώσης, στην ιστοσελίδα 'ακτίνες',  στο Α/Δ και θέλησα να πάω για λίγο στο εκκλησάκι, πλην όμως εις μάτην το ανεζήτησα. 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

Αντιθέτως είδα ότι τα αφιερώματα στον ..."Βενιζέλο" είχαν αγγίξει τα όρια της παραφροσύνης! Μία μεγάλη φωτογραφία, σαν αυτές του Στάλιν στην Κόκκινη Πλατεία, μία προτομή, 5-6 οθόνες που προβάλλονται διάφορες στιγμές από την ζωή του («Ο Βενιζέλος στα Χανιά», «Ο Βενιζέλος στην Αθήνα», «Ο Βενιζέλος στην Ευρώπη» κ.λπ.). 

Σχετική εικόνα

Τόσες πολλές οι αναφορές που δημιουργούν συνειρμούς και παραπέμπουν στον συμπαθή ήρωα του 'Θεάτρου Σκιών'. Μόνο «Ο Βενιζέλος και το καταραμένο φίδι», ή «Ο Βενιζέλος στο Ναυτικό», δεν είδαμε. Ήμαρτον "Η" υπερβολή πάντα βλάφτει...

Μη βρίσκοντας λοιπόν το εκκλησάκι, ερώτησα μία υπάλληλο, η οποία μου έδειξε κατά πού να ψάξω. Το βρήκα τελικώς ...παραχωμένο σε μία γωνιά και την ένδειξη «Εκκλησία» να έχει αντικατασταθεί με την ...«Χώρος Προσευχής» και δίπλα ένα σκιτσάκι (!) με κάποιον να προσεύχεται γονατιστός, όπως οι μουσουλμάνοι. 

Ούτε Σταυρός, ούτε ΤΙΠΟΤΕ  και απέναντι ένας χώρος για να προσεύχονται οι μουσουλμάνοι, ο οποίος, δεν ξέρω γιατί, διαθέτει και ...κάμερα ασφαλείας.

Δε γνωρίζω αν η Εκκλησία μας ΓΝΩΡΙΖΕΙ το θέμα και αν ναι, τι σκοπεύει να κάνει για το εξοβελισμό του ναΐσκου του Α/Δ (είμαι βέβαιος  τ ί π ο τ ε)! 
Σ’ εμάς ένα πράγμα μένει. 
Για νάχουμε και τα μέσα, να προσευχηθούμε να μας λυπηθεί πλέον ο ...Αλλάχ!!!

"ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ"

1 σχόλιο:

  1. Σε λίγο καιρό αυτά τα δαιμονικά Όρκ θα ξηλώνουν τους ναϊσκους από τα νοσοκομεία μικρές πλατείες,στρατόπεδα,κ.λ.π.Καθώς άνοιξαν την καταπακτή της κόλασης οι πουλημένοι ιεράρχες,ξεχύθηκαν τα σμήνη των δαιμόνων με τέτοια μανία που αν παραμείνουν στην εξουσία λίγο καιρό ακόμη,η Ελλάδα θα σβήσει από τον χάρτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!