Σάββατο, 1 Ιουλίου 2017

Θ Ρ Α Σ Ο Σ ! ΝΤΡΟΠΗ! Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ: Είπαν ...ομοφυλόφιλους το 30% (!!!!!!!!) των Ενόπλων Δυνάμεων και 1 στους 5 αστυνομικούς ! ! !


Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ: Είπαν ομοφυλόφιλους το 30% των Ενόπλων Δυνάμεων και έναν στους πέντε αστυνομικούς - ΒΙΝΤΕΟ(ΝΤΡΟΠΗ! ΝΤΡΟΠΗ! ΝΤΡΟΠΗ! ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ; ΠΟΣΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΘΑ "ΣΤΗΣΟΥΝ" ΑΚΟΜΑ;)
Στο Δημαρχείο της Θεσσαλονίκης, όπου έλαβε χώρα η εκδήλωση του Τμήματος Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ, με τον τίτλο «Σεβόμαστε και κατοχυρώνουμε τα δικαιώματα όλων – Έμφυλες 
και ερωτικές ταυτότητες», για την οποία σας είχαμε ενημερώσει, αναδείχθηκαν πολλά θέματα.

Σε αυτό που θα σταθούμε περισσότερο είναι σε αυτό που ανέδειξε ο αξιωματικός της ΕΛΑΣ, Μιχάλης Λώλης, ο οποίος πήρε τον λόγο και ανέφερε, πως σύμφωνα με "εκτιμήσεις" (ΤΙ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ; ΠΟΙΟΣ φορέας ΤΙΣ ΕΚΑΝΕ; ΠΟΥ; ΠΟΤΕ;), στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας των 45.000 αστυνομικών, υπάρχουν ...9.000 ΛΟΑΤ άτομα (!!!!!!!!!!) τα οποία "φοβούνται και κρύβονται". 

Δηλαδή, πως 1 στους 5 αστυνομικούς είναι ...γκέϊ, ή 'τρανσέξουαλ', ενώ αφέθηκε να εννοηθεί πως το ίδιο συμβαίνει με το ...30% των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων!!! (ΕΛΕΟΣ! Η ..."ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ" εκεί στον 'τσίριζα' - για νά μήν πούμε κάτι άλλο - ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΡΙΑ, ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;)

Εν συνεχεία μιλώντας ως μέλος των ΛΟΑΤ αστυνομικών Ευρώπης, είπε πως επιδιώκουν να φέρουν στο προσκήνιο μια δικαιωματική αστυνομία. Στόχος είναι η μείωση της εγκληματικότητος, όχι μόνο με την καταστολή, αλλά και με την προστασία των δικαιωμάτων, τόνισε ο Μιχάλης Λώλης, ο οποίος ζήτησε να δοθεί δυνατότητα στους ομοφυλόφιλους να ...πλησιάσουν την αστυνομία.
Μας λένε λοιπόν πως, σύμφωνα με κάποιες (;) εκτιμήσεις από Αμερική και Βρετανία, το 30% στις ένοπλες δυνάμεις είναι ομοφυλόφιλοι και επίσης ένας στους πέντε αστυνομικούς!

Δείτε από το 6.52’ λεπτό:(Στήν φωτογραφία ανωτέρω που έχει το 'βίντεο', η κυρία που είναι πρώτη δεξιά, με το κόκκινο φόρεμα, είναι η πρώην βουλευτής της ΔΗΜΑΡ κ.Γιαννακάκη, του κυρ Φανούρη Κουβέλη και μόνιμη "συναγωνίστρια" της Μαρίας Ρεπούση, στο ίδιο κόμμα...) 

Ο Βαγγέλης Χαλκιάς, από την νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε μεταξύ άλλων σε σχέση με τον θέμα των ΛΟΑΤ: «Η νεολαία απαιτεί (;) να γίνουν ακόμη περισσότερα (βήματα) αλλά και η νεολαία από την πλευρά της οφείλει να προετοιμάσει το έδαφος».

Στην συνέχεια χαιρέτησαν την εκδήλωση εκπρόσωποι από την Λεσβιακή Ομάδα Θεσσαλονίκης, την Σύμπραξη για το Κοινωνικό Φύλο, το Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών, το 'Thessaloniki Pride' και το 'Thessaloniki Rainbow Youth'.

Επιπλέον υπογραμμίστηκε η ανάγκη, για περαιτέρω δράσεις στον τομέα της εκπαιδεύσεως (;) αλλά και της ενημερώσεως...[Πηγή: 'prisonplanet.gr']

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"
3 σχόλια:

 1. Άντε με το καλό να τους δούμε και με γόβες στο καθήκον! Οι τάσεις που επικρατούν στις ΗΠΑ πλέον εξαπλώνονται ραγδαία και στην χώρα μας, παλαιότερα η προπαγάνδα τους και η προσπάθεια εκφυλισμού μας χρειαζόταν καμιά δεκαετία για να έχει κάποιο αντίκρυσμα, πλέον ευθυγραμμιζόμαστε άμεσα με την πνευματική και ηθική παρακμή τους.Θαυμάστε τα ''παλικάρια'' των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ με κόκκινες γόβες διατρανώνοτας έτσι την διαστροφική σεξουαλική τους ταυτότητα (εδώ:https://fellowshipoftheminds.com/2015/04/22/university-army-rotc-made-to-wear-red-high-heels-to-raise-awareness-about-rape/).

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Εως ποτε θα τους ανεχομαστε και έως ποτε θα κανουμε υπομονή φτάνει πια! Έως εδώ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΓΙΩΜΕΝΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ και όταν γίνονται ανεκτά φαινόμενα συγκεκριμένων αξιωματικών (ελαχίστων όντως) που ευθέως προπαγανδίζουν ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ το 'κουσούρι' τους, όπως το έλεγε (επιεικέστατα) ο δολοφονηθείς μακαριστός αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος, τί να τους σταματήσει;
   Ίσως μόνο η ξεκάθαρη περιφρόνιση των πολιτών.
   Επειδή δείχνουν πρός τα έξω ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ στο πάθος τους...

   Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμοὺς ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!