Σάββατο 1 Ιουλίου 2017

7 ΜΥΣΤΙΚΑ για τον κόσμο: Που α π ο κ α λ ύ π τ ο ν τ α ι, μέσω του Συριακού πολέμου...


ΑΝ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ...


(ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ...
ΕΚΕΙ ΠΟΥ  Π Ρ Ε Π Ε Ι ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ, ΑΛΛΑ ...)
Συνήθως κάποιος πρέπει να διαβάσει εκατοντάδες βιβλία για να καταλάβει πώς δουλεύουν αυτοί που κουνάνε τα νήματα του κόσμου, αλλά μια στο τόσο, υπάρχει ένα μόνο γεγονός που 
τα εξηγεί όλα.
Ο πόλεμος στην Συρία είναι ένα από αυτά. 

Σχετική εικόναΣχετική εικόνα

Αποτέλεσμα εικόνας για συρια χαρτης

Κατανοήστε τον πόλεμο στην Συρία και θα συνειδητοποιήσετε πόσο διάχυτη είναι η προπαγάνδα, πόσο εύκολο είναι να χειραγωγηθούν οι άνθρωποι, πόσο ισχυροί είναι οι παγκοσμιοποιητές, πώς και γιατί κατασκευάζονται οι πόλεμοι και πόσο κυνικά και αδίστακτα είναι τα έθνη. Ας ρίξουμε μία ματιά σε μερικές αποκαλύψεις από τον Συριακό πόλεμο.

Τα μέσα "ενημερώσεως" σε όλο τον κόσμο ελέγχονται από τα ίδια (ΕΥΡΕΩΣ γνωστά) συμφέροντα...

Στις ΗΠΑ, έξι εταιρείες ελέγχουν το ...85% των μέσων ενημερώσεως. Ωστόσο, στην πραγματικότητα, είναι όλοι μόνο μία ομάδα 'ελίτ'. 
Σε παγκόσμιο επίπεδο, σχεδόν όλα τα συστημικά μέσα ενημερώσεως τώρα, ελέγχονται από τα ίδια συμφέροντα. Αυτό είναι πολύ δύσκολο για τους περισσότερους ανθρώπους να το χωνέψουν.

Σχετική εικόνα

Ωστόσο, ο πόλεμος στην Συρία το κατέστησε πολύ σαφές. Με την εξαίρεση του 'RT' της Ρωσίας, κάθε εφημερίδα και τηλεοπτικό κανάλι στον κόσμο με επιρροή, έχει επαναλάβει την ίδια προπαγάνδα, τα σημεία συζητήσεως και τα σενάρια με άψογο συντονισμό. 
Για παράδειγμα, η ψεύτικη ιστορία του αγοριού στο Χαλέπι δεν επαναλήφθηκε μόνο σε όλο τον κόσμο, αλλά ήταν στην πρώτη σελίδα, την ίδια ημέρα, σε όλο τον κόσμο!

Η ψυχαγωγία των ΜΜΕ μπορεί να πουλήσει τα μεγαλύτερα ψεύδη!

Ψυχολογικά, είναι δύσκολο για τους ανθρώπους να πιστέψουν, ότι όλα τα μέσα μαζικής ενημερώσεως θα έλεγαν ψέμματα. 
Δεν ζούμε σε μια χώρα με "ελεύθερα" μέσα ενημερώσεως και καταπληκτικούς δημοσιογράφους και ειδικούς; 
Λοιπόν, ονομάζεται Παράθυρο Overton – ένα στενό, αυστηρό όριο μέσα στο οποίο οι δημοσιογράφοι μπορούν να συζητήσουν γενναία ό, τι θέλουν. Κάθε MΜΕ στον κόσμο είπε ψέμματα – και εξακολουθεί να το κάνει! – για την Συρία.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΣΑΝΤ

Κατ΄αρχήν, τα μέσα μαζικής ενημερώσεως ΔΕΝ θα σκεφτόντουσαν καν να αποκαλύψουν τους γεωπολιτικούς και οικονομικούς λόγους ΠΙΣΩ από τον Συριακό πόλεμο – ο αγωγός πετρελαίου/φυσικού αερίου του Κατάρ, μέσω της Συρίας προς την Ευρώπη, η ΑΡΠΑΓΗ γης και πετρελαίου του Ισραήλ στα Όρη του Γκολάν, η εμμονή της Σαουδικής Αραβίας για την πρόληψη μιας Σιϊτικής αναπτύξεως (Ιράν-Ιράκ-Συρία-Λίβανος) κλπ.

Αποτέλεσμα εικόνας για CNN

Η δουλειά των μέσων ενημερώσεως είναι να "πουλήσουν" τον πόλεμο. Για το σκοπό αυτό, είπαν ψέμματα ομοιόμορφα, ότι ο Άσσαντ δεν είναι δημοφιλής, όταν ξεχωριστές δημοσκοπήσεις από το 'CNN' και το Zogby τον έδειξαν, ως τον πιο δημοφιλή ηγέτη στον αραβικό κόσμο το 2009! 

Είπαν ψέμματα για το πώς ξεκίνησαν οι διαμαρτυρίες (δημιουργήθηκαν από την 'C.I.A.' & την Μουσουλμανική Αδελφότητα) και ποιός πολεμούσε τον Άσσαντ (γεγονός: δεν υπάρχουν «μετριοπαθείς Σύριοι αντάρτες» – οι αντίπαλοι είναι αντιδημοκρατικοί ισλαμιστές, ψυχωτικοί ξένοι τρομοκράτες, η Αλ Κάϊντα και η ISIS).

Η διαφορά μεταξύ Άσσαντ και ανταρτών μπορεί να συνοψιστεί σε αυτή την μία εικόνα που δείχνει σχολεία σε περιοχές που ελέγχονται από τον Άσσαντ έναντι των «μετριοπαθών ανταρτών»:

Αποτέλεσμα εικόνας για ομπαμα

Μια ρομαντική και φανταστική ιστορία ειρηνικών ανθρώπων που πολεμούν τον Άσσαντ είχε πουληθεί για έξι χρόνια (γεγονός: οι μαχητές είχαν αξίας δισεκατομμυρίων (!) δολλαρίων εξελιγμένων, θανατηφόρων όπλων). Κάποια στιγμή, οι 'New York Times' και η 'The Guardian' θα γλιστρούσαν στην αλήθεια, αλλά τα ψέμματα πάντα υπερίσχυαν και έπνιγαν την αλήθεια.

Αποτέλεσμα εικόνας για NEW YORK TIMES


Άλλα εργαλεία των παγκοσμιοποιητών – το 'Twitter', το 'Netflix', το 'HBO' κλπ – είχαν επίσης την δική τους συμβολή στην παράλογη προπαγάνδα και τα ψέμματα. 
Οι κυβερνήσεις των ΗΠΑ / Βρετανίας έδωσαν 100 εκατομμύρια $ στην Αλ Κάιντα και δημιούργησαν μια φάρσα που ονομάζεται 'Λευκά Κράνη', που κέρδισαν ακόμη και ...'Όσκαρ'! 

Μετά υπήρχε και η Bana Alabed, το 7χρονο κορίτσι της Συρίας από το Χαλέπι, που μετά βίας μπορούσε να μιλήσει και να καταλάβει αγγλικά, αλλά έγραψε ...νεοφιλελεύθερα επιχειρήματα με τα τέλεια αγγλικά ενός ρεπόρτερ των 'NY Times'. (Θυμίζουμε, πώς είναι απο τις εφημερίδες που ο Πρόεδρος Τράμπ, έχει ΚΟΨΕΙ ΜΑΧΑΙΡΙ απο την ενημέρωση του Λευκού Οίκου!)

Έχει επιβεβαιωμένο λογαριασμό 'Twitter' που ακολουθείται από προσωπικότητες και ηγέτες του κόσμου, έχει συνέντευξη από κάθε MΜΕ, και τώρα έχει μια συμφωνία για βιβλίο. Αν πεις ένα αρκετά μεγάλο ψέμμα και το επαναλαμβάνεις, οι άνθρωποι θα το πιστέψουν.

Ολόκληρο το πολιτικό κατεστημένο μπορεί να πει ψέματα για κάτι...

Αποτέλεσμα εικόνας για συρια χαρτης

Υπάρχουν τόσοι πολλοί φιλελεύθεροι που δεν μπορούν να φανταστούν ούτε για μια στιγμή, ότι ο Ομπάμα και η Χίλλαρι θα επιτίθονταν στην Λιβύη και την Συρία, για οτιδήποτε άλλο εκτός από ανθρωπιστικούς και "ευγενείς" λόγους. 

Αποτέλεσμα εικόνας για bernie sanders

Ακόμα και ο (μάλλον ηλικιωμένος) Μπέρνι Σάντερς, ο έτερος υποψήφιος Δημοκρατικός, εβραϊκής καταγωγής πέραν της Χίλλαρυ, για το προεδρικό αξίωμα, υποστήριξε τους δύο αυτούς πολέμους. 

Σχετική εικόνα
ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ...ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ!
ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;

Όλα αυτά δείχνουν ακριβώς πόσο ισχυροί είναι το στρατιωτικο-βιομηχανικό σύμπλεγμα και οι παγκοσμιοποιητές. Ο μόνος πολιτικός που είπε την αλήθεια για τις ΗΠΑ που εξοπλίζουν τρομοκράτες είναι η Τούλσι Γκάμπαρντ,(μία δυναμικότατη πρώην ταγματάρχης του στρατού!) η οποία εισήγαγε ένα νομοσχέδιο, που απλώς έλεγε, ότι οι ΗΠΑ, ΔΕΝ θα πρέπει να υ π ο σ τ η ρ ί ζ ο υ ν   τρομοκράτες. 

Αποτέλεσμα εικόνας για US SENATOR GABBARD T.Σχετική εικόνα

Μαντέψτε πόσοι από το Κογκρέσσο την υποστήριξαν; 13 από 538! 
Ο Ράντ Πωλ εισήγαγε το ίδιο νομοσχέδιο στην Γερουσία και δεν έχει πάρει ούτε έναν μέχρι στιγμής!

Αποτέλεσμα εικόνας για US SENATOR GABBARD T.

Οι πόλεμοι μπορούν να κατασκευαστούν εύκολα

Εάν τα μέσα ενημερώσεως και οι πολιτικοί είναι διεφθαρμένοι, ο αμερικανικός λαός (και όχι μόνο) είναι αφελής. 
Πιστεύουν το μύθο των "ανθρωπιστικών πολέμων" και δεν έχουν καμμία (ΑΠΟΛΥΤΩΣ!) γνώση ιστορίας και γεωπολιτικής. Πόσοι Αμερικανοί γνωρίζουν όλες τις προσπάθειες του βαθέως κράτους των ΗΠΑ, από το 1950 να ανατρέψει την κυβέρνηση στη Συρία; 

Επίσης δεν τους αρέσει να σκέφτονται κριτικά. Βλέπουν μερικές φωτογραφίες νεκρών παιδιών στην τηλεόραση και εγκρίνουν τον Τραμπ να βομβαρδίσει την Συρία. 
Δεν κάνουν βασικά ερωτήματα που θα απαιτούνταν σε μια σκηνή εγκλήματος για σχετικά αποδεικτικά στοιχεία, ανάλυση των εμπειρογνωμόνων, τα κίνητρα, τα μέσα και την ευκαιρία. 
Δεν είναι να απορεί κανείς, γιατί η Αμερική βρίσκεται σε μια διαρκή κατάσταση πολέμου.

Κάθε ξένος ηγέτης μπορεί να δαιμονοποιηθεί, κάθε έθνος μπορεί να καταστραφεί...

Οι ειδήσεις και οι ιστορίες που ακούμε είναι εξολοκλήρου από την άποψη των ΗΠΑ / δυτικού καθεστώτος. 
Ότι ο Άσσαντ θα μπορούσε να είναι ένας συμπαθητικός τύπος, ή είναι αρεστός από τους δικούς του ανθρώπους, είναι πάρα πολύ σοκαριστικό. 

Δεν περνάει καν από το μυαλό των ανθρώπων ότι θα πρέπει να μάθουν, ή να ακούσουν έναν ξένο ηγέτη. Απλά πιστεύουμε ΜΟΝΟΔΙΑΣΤΑΤΕΣ καρικατούρες για τους ξένους ηγέτες, και έτσι η ετυμηγορία εναντίον ενός ξένου ηγέτη / χώρα θα είναι πάντα ...ένοχος.

Οι πόλεμοι μπορούν να είναι ένα μυστικό σχέδιο πολλαπλών εθνών.

Η Συρία είναι ίσως ο πρώτος πόλεμος στην σύγχρονη ιστορία, που οι παγκοσμιοποιητές χρησιμοποίησαν ένα κοινό σχέδιο πολλών εθνών για να ξεκινήσουν έναν πόλεμο. Σε αυτό το κακό σχέδιο καταστροφής:

Σχετική εικόνα

η 'C.I.A.' χρησιμοποίησε την βάση της στην Ιορδανία, για να εκπαιδεύσει τους αντάρτες, οι ΗΠΑ πούλησαν επίσης όπλα δισεκατομμυρίων $ στην Αλ Κάϊντα και την ISIS μέσω των χωρών του Κόλπου!

Η Σαουδική Αραβία και το Κατάρ έστειλαν μετρητά και αμερικανικά όπλα στην Τουρκία, η οποία τα διοχέτευσε στους τρομοκράτες στο εσωτερικό της Συρίας!

Η Τουρκία εισέβαλε επίσης στην Συρία και απλά λεηλάτησε χιλιάδες εργοστάσια στο Χαλέπι, αργότερα η Τουρκία, αγόρασε δισεκατομμύρια δολλάρια κλεμμένου πετρελαίου με έκπτωση από την ISIS και στην συνέχεια το πούλησε στο Ισραήλ!...

Το Ισραήλ ήταν ένας αφανής εταίρος, συντονίζοντας τον πόλεμο ΠΙΣΩ από την σκηνή, βοηθώντας τους αντάρτες στα Υψώματα του Γκολάν, και πολύ πιθανόν βοηθώντας επίσης την ISIS...

Αποτέλεσμα εικόνας για white helmets syria

Η Βρετανία δαπάνησε εκατομμύρια δολλάρια για το παραϊατρικό προσωπικό της Αλ Κάϊντα – τα 'Λευκά Κράνη', το Ηνωμένο Βασίλειο δημιούργησε επίσης ένα σταθμό δορυφορικής τηλεοράσεως το 2009 για να μεταδίδει προγράμματα κατά του Άσσαντ!

Αποτέλεσμα εικόνας για white helmets syria

Η Γαλλία δωροδόκησε πολλούς Σύριους στρατηγούς και ηγέτες και τους παρέσυρε να αυτομολήσουν! Η Γαλλία έδωσε επίσης χρήματα και όπλα σε τρομοκράτες της Συρίας

Οι Ισλαμιστές τρομοκράτες είναι εργαλεία για την Δύση

Η εκτεταμένη χρήση των Ισλαμιστών τρομοκρατών τα τελευταία έξι χρόνια για να φέρουν αλλαγή καθεστώτος στην Συρία, θα πρέπει να σοκάρει την συνείδηση ​​του κάθε Αμερικανού. Το σχέδιο Μουτζαχεντίν δεν έφυγε ποτέ και ο Συριακός πόλεμος αποδεικνύει μόνο, ότι οι Ισλαμιστές τρομοκράτες θα συνεχίσουν να ενεργούν ως πληρεξούσιοι πολεμιστές για λογαριασμό της παγκοσμιοποιήσεως.

Σχετική εικόνα

Σ υ μ π έ ρ α σ μ α

Έχουμε ένα αδίστακτο, εκλεπτυσμένο και πονηρό σύστημα, που ευδοκιμεί με συγκρούσεις και πολέμους που, με τη σειρά τους, εξαρτώνται από έναν αφελή πληθυσμό που καταναλώνει απλώς ειδήσεις και απόψεις, που τροφοδοτούνται από τα μέσα μαζικής ενημερώσεως και τους πολιτικούς. 
Αν οι άνθρωποι κατανοήσουν πραγματικά τον πόλεμο στην Συρία, θα δουν την ΑΠΑΤΗ που διαπράττεται...

Σχετική εικόνα


[Πηγή: 'οfftherecord']

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!